Blog bejegyzés

Sarri: Hazard boldogan marad

Maurizio Sarri megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját a Huddersfield elleni, szombati bajnoki rajt előtt. Szóba került a kapuskérdés, a további távozók személye és az is, hogy ki lesz a csapatkapitány.

A kapushelyzetről:

„Courtois helyzete tiszta volt, Madridba akart távozni. Elveszítettük az egyik legjobb kapust a világon, de szereztünk egy fiatal kapust, az egyik legjobb fiatalt Európában, szóval boldog vagyok. Kepa még csak 23, remélem gyorsan fog fejlődni” – mondta Sarri, azt ugyanakkor még nem döntötte el, hogy Arrizabalaga kezd-e szombaton.

A kölcsönbe érkező Mateo Kovacicról:

„Örülök, hogy megszereztük Kovacicot. Olyan karakter, akire szükségünk van. Technikás játékos, képes az ellenfél vonalai között játszani, ami fontos a számunkra.

A sztárjátékosok esetleges távozásáról:

„Ez lehetetlen. Az angol piac bezárt, nem változtathatunk a kereten, így lehetetlen, hogy távozzanak.”

 

Hazard jövőjéről:

Hazard velünk edz, beszéltem vele többször, és sosem említett semmit az átigazolási piacról, szóval szerintem boldogan marad a klubnál. A szerződésekről nem akarok beszélni, nem az én feladatom. Az én dolgom a pályán van, az, hogy fejlesszem a játékosokat és megpróbáljuk megnyerni a meccseket. Egy játékost láttam, aki boldogan marad, szóval nem lesz gond új szerződést kötnie.”

A keretről:

A keret túl nagy, néhányan kölcsönbe távozhatnak, de most nem tudom, hogy kik. Azt szeretem, ha 23-24 játékos áll rendelkezésre, és 3-4 fiatal, nem több” – mondta Sarri, aki arról is beszélt, talán Tiemoue Bakayoko is a távozók között lehet,

A csapatkapitányról:

„Szombaton Cesar Azpilicueta lesz a csapatkapitány, de nem ez a végleges döntés. Jól meg akarom ismerni a játékosokat, az embereket, és amikor ez megvan, meghozom a döntést.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com