Legújabb blog bejegyzések

Vizit a kalapácsosoknál

A 16. forduló nyitómérkőzésén a West Ham United lát minket vendégül. Mondanom sem kell hogy mennyire fontos lenne a győzelem, mivel így közelebb tudnánk kerülni az éllovas Cityhez amennyiben Mourinhoék megteszik nekünk azt a szívességet hogy legalább 1 pontot az Old Traffordon tartanak.

Bővebben. . .

Dobogóról

A válogatott szünet óta két idegenbeli 4:0-t tud a csapat felmutatni, ami még úgy sem rossz, hogy a papírformát egyik eredmény sem borította különösebben. A három felvonásos vándorlás legnehezebb része viszont a végére maradt: az otthon erős, bajnokságban jól teljesítő, ám a BL-ben háromgólos előnyt leadó Liverpool lát minket vendégül. Kedvcsináló alább.

 

Bővebben. . .

Kellemes emlékek

Lement az újabb válogatottas szünet, végleges a jövő évi világbajnokság mezőnye (erről nem lesz szó), mostantól viszont ismét a klubfocié a főszerep. Kiderül, tudunk-e profitálni a legutóbbi, stratégiailag oly fontos győzelemből. Fontos lenne, hiszen három idegenbeli meccs vár ránk egymás után, a középső ráadásul az év leghosszabb túrája lesz. A West Brom otthonában indítunk, beharangozó alább.

 

Bővebben. . .

(Római) számok nyelvén

A Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik játéknapján Rómába látogatunk, egy esetleges győzelemmel pedig az utolsó két forduló eredményétől függetlenül biztosíthatjuk helyünket a legjobb tizenhat között. Nézzük, mit mondanak a számok, avagy érdekességek, statisztikák az esti mérkőzéssel kapcsolatban.Bővebben. . .

Nincs idő a pihenésre

Folytatódik a nagyüzem egy újabb hétközi mérkőzéssel. Ezúttal nem a Bajnokok Ligája, hanem a “jelentéktelenebb” hazai kupa újabb fordulója kerül megrendezésre. Csapatunk szerda este hazai pályán fogadja az Everton gárdáját a Carabao Kupa keretein belül. Bővebben. . .

Legendák nélkül

Még így jó pár nap elteltével is nehéz magunkat túltenni a szombat délutáni gyalázaton, de épp az ilyen önmarcangolásba hajló hétköznapokra találták ki a nemzetközi kupaküzdelmeket. Nem is lehet tehát más célunk, mint hogy magunk mögött hagyjuk a bajnokság minden fájdalmát és szégyenét és újra villantsunk egyet a BL-ben. Kedvcsináló alább.

 

 

Bővebben. . .

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com