Legújabb blog bejegyzések

Újra versenyben

Nagyon régóta először ha csak ideiglenesen is de a tabella élére állhatunk egy esetleges győzelemmel, ami jelzésértékű lehet a többi rivális számára is, mert ezáltal a tudtukra adhatjuk hogy Lampard fiatal csapatát igen is komolyan kell venni.

Bővebben. . .
Sticky Post

Magyarázzuk a bizonyítványt: Chelsea – Sheffield United 4-1

Tavaly sem Londonban, sem Sheffieldben nem tudtuk legyőzni Wilderéket, szóval ránk fért már egy kiadós győzelem. Hosszú idő után kaptunk gólt, de jól reagáltunk rá, még a félidőben fordítottunk, térfélcsere után meg már jutalomjátékot láthattunk. A pontokat ezúttal Antalics Ádám (AÁ) és WudigessBoi (WB) osztották.Bővebben. . .

Nézőpont Kérdése: Ellentétes célok

Frank Lampard első győzelmére készül Chris Wilder csapata ellen, valamint most már hosszúra elnyúló veretlenségi szériánkat szeretnénk folytatni, ahogy Mendy is lehúzná ismét a rolót kapujában. Ám az ellenfél tavaly kétszer is megviccelt minket, és idei első diadalukra készülnek, valószínűleg elég elszántan harcolva ezért. Kis kedvcsináló, vagy valami olyasmi következik…

Bővebben. . .

Keleti nyitás

Spanyol és francia csapattal már tavaly is találkozhattunk a BL csoportkörében, az orosz vendégszeretet viszont ma tapasztalhatjuk meg először Lampard alatt. Ellenfelünk az a Krasznodar lesz, amelyik idén debütált a főtáblán, így első hazai meccsüket is értelemszerűen ellenünk játsszák majd. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com