Legújabb blog bejegyzések

Látnod kell, hogy elhidd

Őrült, fordulatos és jó ideig emlékezetes mérkőzést játszottunk tegnap az Ajax ellen. Volt itt minden: két öngól, két kiállítás, két megítélt büntető, egyenlítés mínusz háromról, VAR által elvett gól. Tényleg csak a vendégszurkolók hiányoztak, no meg egy győztes gól a tökélyhez. Összefoglaló alább.

Bővebben. . .

Rendeződő sorok

A kezdetben még botladozó csapatunk felépített egy hatmeccses győzelmi szériát, ami elég vont ahhoz, hogy menjünk egy kört a ligakupában, top4-be érjünk a bajnokságban és továbbjutó helyre lépjünk a BL-ben. Természetesen van még innen feljebb, mi pedig megpróbáljuk megostromolni ezeket a magasságokat. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

A csoport rangadója

Csaptunk a mai nap folyamán a Bajnokok Ligája tavalyi meglepetéscsapatához látogat, egy jobb folytatás reményében. Nagyon fontos mérkőzés lesz mivel a Valencia elleni kínos vereség miatt ha csoportelsők akarunk lenni akkor ma legalább 1 pontot el kell hoznunk a Johan Cruyff Arenaból. Nem lessz könnyű mivel az Ajax nagyon szép, ráadásul eredményes focit játszik, de az az érzésem hogy meg fogjuk oldani a feladatot. 

Bővebben. . .

Eddig jutottunk

Egy hónapja úgy mentünk válogatott szünetre, hogy úgy éreztük, bőven van még hová fejlődni: négy meccs, öt pont, hazai nyeretlenség, rengeteg kapott gól, érthetetlen egyéni hibák. Természetesen Lampard nem talált minden betegségre kielégítő gyógymódot, de az biztos, hogy most néz ki legjobban a csapat. Látlelet alább.

Bővebben. . .

Egyre jobb

Az elmúlt bő egy hétben sikerült megszerezni előbb a Lampard-éra első – bajnokin aratott – hazai győzelmét és clean sheetjét, majd néhány napra rá a BL-ben is behúztuk az első három pontot. Hogy tökéletes szájízzel vonulhassunk a válogatott szünetre, ezúttal a St. Mary’s-ből kellene sikerrel távozni.

Bővebben. . .

Hullámvasút

Frank és a fiatalok a BL-ben is átestek a tűzkeresztségen, és bár a bemutatkozás nem sikerült olyan csúfosra, mint a bajnoki kezdés, semmiképp nem lehetünk elégedettek a Valencia pontrablásával. Idén már másodjára találkozunk a Liverpoollal egy józanító debütálás után, remélhetőleg ismét feljavult teljesítménnyel tudunk szépíteni Kloppék ellen.

Bővebben. . .

Újra az elitben

Két év után újra hallhatjuk a Bajnokok Ligája himnuszát ami azért EL győzelem ide, EL győzelem oda valljuk be nagyon hiányzott. El lehet bohóckodni a kisebbik európai kupasorozatban, de mégsem lesz soha olyan a feelingje mint egy BL meccsnek.

Bővebben. . .

Farkasvakság

Farkasvakságban alapvetően azok szenvednek, akik szürkületben, rosszul megvilágított helyiségekben látásromlást tapasztalnak. A Premier League-ben pedig azok, akik vakon vannak a Wolverhampton ellen. Ilyenek vagyunk mi is, hiszen tavaly egy idegenbeli vereség és egy utolsó percben kiharcolt hazai iksz volt az osztályrészünk ellenük, bajnokin pedig a legutóbbi háromból kettőt is elvesztettünk a Molineux-ban. Ma viszont tehetünk egy lépést a tisztább látásunkért és a kigyógyulásunkért. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com