Legújabb blog bejegyzések

Vár ránk az igazi Európa!

Kedden elrajtolt a BL csoportköre, ám a Chelsea nevével nem találkozhattunk az úgynevezett elitliga harminckettes mezőnyében. Csalódottságra persze semmi ok, hiszen a mieink tudják, mi a helyes irány és jó européerként ott teszik tiszteletüket, ahol az igazi Európa van. Kedvcsináló alább.

 

 

 

 

 

Bővebben. . .

A Chelsea-drukkerek hét arca

A Chelsea drukkereire ugyanúgy igaz, mint bármely más klub szimpatizánsaira: bár csapatunk iránti szenvedélyünk összeköt minket, sok mindenben mégis különbözünk. Ha pedig közelebbről és alaposabban megvizsgáljuk a helyzetet, látjuk azt is, hogy még rajongásunk mikéntje is differenciált. Görbe tükrös természetrajz következik rólunk alább.

 

 

 

 

Bővebben. . .

Valami új kezdete

Egy teljesen új korszak kezdődött most a Chelsea életében, aminek legfontosabb feladata az alapok megváltoztatása. Hogy mik azok a dolgok, amin variálni kell, hogy mi várható, mit várok ettől a szezontól, az kiderül ebből a szubjektív véleménytől hemzsegő bejegyzésben. A bejegyzés egy régi társunk, Kántor István vendégposztja.

Bővebben. . .

Kék Cseresznyék

Szombaton az idényt meglehetősen impozánsan kezdő, még veretlen Bournemouth érkezik a Stamford Bridge gyepére. A mérkőzésre várva egy kisebb múltidézés formájában elevenítsünk fel azon játékosok neveiből néhányat, akik karrierjük során mindkét csapat színeit magukon viselhették.
Bővebben. . .

Biztató kezdet

Visszatérünk oda, ahol az előző bajnoki idényt lekevertük: a Newcastle otthonában lesz jelenése a csapatnak. Az azóta eltelt idő nekünk dolgozott, így nem ok nélkül reménykedhetünk abban, hogy ezúttal nagyon más lesz mind a játék képe, mind az eredmény a csúfos májusi vereséghez képest. Kedvcsináló alább.

 

Bővebben. . .

Belépő

Elővarázsoljuk azt az életszerű helyzetet, amikor egykori szokásunkhoz híven – az azóta már nem annyira – bloggerek előjönnek a kikezdhetetlen véleményözönnel, azaz, jöhet a nonplusultra top5+1 összművészeti megállíthatatlan üveggömbgladiátorozás, olyan predikkel, ami aztán még hónapokig instant megőrülést hoz össze egy akármilyen kocsmapulti könyöktámasztás közepén, két törköly között.

Bővebben. . .

Indul a mandula

Az esélytelenek nyugalmával várjuk az angol szuperkupa döntőjét. Ez két dolog miatt van. Az egyik az hogy Guardiola csapata már tavaly is messze a legjobb volt Angliában, a másik pedig hogy míg az ellenfélnél már mindenki játékra jelentkezett addig nálunk több kulcsember is hiányozni fog mivel a világbajnokság utolsó szakaszáig eljutó játékosoknak kicsit későn kezdődött a megérdemelt vakáció.

Bővebben. . .

Újratervezés

Szombaton egy emberként lélegezhetett fel klubunk minden szurkolója, hisz végre pont került az edzőkérdést övező, fájdalmasan hosszú huzavona végére. Ha a folyamat lassúságával nem is, kimenetelével mindenképp elégedettek lehetünk.Bővebben. . .

És az ajtó bezárul

Olyan kínosan nehezen, és relatíve rémisztően lassan érkezett el a pillanat, hogy ahhoz képest Korda György Una paloma blancája ibizai vadtechnó volt: a Chelsea elköszönt Contétól. Tulajdonképpen nem történt semmi új, csak hivatalossá vált az, amit már mindenki tudott, hát, többé-kevésbé régóta. A Chelsea ennek megfelelően nem is vitte túlzásba a hír közlését, 61 szóban (az már majdnem annyi szó, ahány napja véget ért a szezon…), minden faxni nélkül tette közzé a mindenki számára a .com-on – nagyjából 20 órával azután, hogy minden lényeges portál lehozta.

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com