Legújabb blog bejegyzések

Kedvező kilátások

Parádés csütörtöki sikerünk híre sajnos kissé elveszett a liverpooli örömünnep hangzavarában, de minket ez a legkevésbé sem szabad zavarjon. Egyrészt hatalmas lépést tettünk a BL-szereplés felé, másrészt pedig vasárnap azon lehetünk, hogy ezúttal saját magunknak kaparjuk ki a gesztenyét, hiszen folytathatjuk az FA-kupa elhódításáért vívott harcot.

Bővebben. . .

Dömping a vírus után

Covid-19 ide vagy oda az az egy biztos hogy kedvenc bajnokságunk végre folytatódik, igaz szurkolók nélkül, de ez is több mint a semmi. Bár nem tudom, hogy ennek örülnünk kellene vagy sem. Én személy szerint bármikor aláírtam volna azt, hogy a jelenlegi állás szerint érjen véget az idény, mert így biztos lenne a jövő évi BL indulás és nem kellene minden héten 1-2 infarktust lábon kihordanom. Mindenesetre úgy alakult, hogy 10 találkozón kell pályára lépnünk bő 1 hónap alatt, amiből 9 bajnoki és 1 FA kupa mérkőzés lesz.

Bővebben. . .

Déjà vu

Hosszú évek kínos és kínkeserves vergődése után lassan kijelenthetjük, hogy visszataláltunk a helyes útra, már ami a játékospiaci stratégiát illeti. A tavalyi Pulisic- és a februári Ziyech-üzlet után ismét proaktívan igazoltunk, és ezúttal nem túlzás állítani: egy világklasszis játékost happoltunk el riválisaink elől.

Bővebben. . .

Az én Chelsea-m – 1. rész

Néhány hete arra kértünk titeket, hogy írjátok meg legszebb emléketeket a Chelsea-ről. Köszönjük mindenkinek, aki írt! Sokan a 2012-es BL-döntőt nevezték meg, most az évfordulóhoz közeledve ezekből közlünk válogatást.Bővebben. . .

A középpálya-puzzle

Lassan két hónapja nem láthattuk pályára lépni kedvenceinket és ezt az ingerszegény időszakot csak tovább nehezíti, hogy jóformán semmit sem tudunk a folytatásról. A jelenlegi bizonytalan helyzetben sok szempontból felesleges a jövőt firtatni, így gondoltam csapatunk azon részét veszem górcső alá, ami a legstabilabb pontnak tűnik mind a jelenben, mind a következő szezonra nézve.

Bővebben. . .

A bajor fejtörő

Múlt héten megkezdődött az idei BL egyenes kieséses szakasza, és sok csapat már le is játszotta az első meccsét. A négy versenyben lévő angol klub közül a Liverpool idegenben kapott ki az Atletico Madrid csapatától, míg a londoni rivális Tottenham hazai pályán szenvedett vereséget a Lipcsétől. Holnap a Manchester City megvívja a forduló talán legizgalmasabb párharcát a Real Madrid otthonában, de előbb ma este 9-kor rajtunk a sor, hogy bizonyítsunk, amikor is hazai pályán fogadjuk a Bundesliga jelenlegi első helyezettjét, a Bayern Münchent.Bővebben. . .

Kilábalási kényszer

A Tottenham elleni hazai mérkőzéssel ér ma véget a négymeccses bajnoki rangadódömping. Az eddigiek alapján finoman szólva sem jöttünk jól ki a sorozatból, hiszen nem sikerült legyőzni se az Arsenalt, se a Leicestert, se a Manchester Unitedet – sőt, utóbbitól ki is kaptunk. A négyből való kicsúszás veszélye fordulóról fordulóra nő, úgyhogy különösen fontos lenne ma győzni végre. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com