Legújabb blog bejegyzések

Búcsúzóul

Mindenképpen szerettem volna elköszönni Hazard-tól, hiszen rá és az itt eltöltött hét évére úgy érzem, valahogy muszáj visszaemlékeznem. Azt pedig kérlek, nézzétek el nekem, hogy akkora fáziskéséssel sikerült lereagálnom a távozását, mint ahogy őt próbálták követni őrzői néhány emlékezetes gólja előtt. Megemlékezés és köszönetnyilvánítás alább.

 

 

Bővebben. . .

A végső

Eljött a nap, amikor lejátssza szezonbéli utolsó mérkőzését a csapat. Az Európa Liga döntője ha sokak szerint nem is csúcsmeccs, mégis elég okot ad arra, hogy komolyan vegyük és feszülten várjuk. Nagyban meghatározza ugyanis, miképp tekintünk majd vissza erre a szezonra, arról nem is beszélve, hogy korábbi legendánk a pályafutását, míg legékesebb gyémántunk vélhetően chelsea-s karrierjét zárja majd le ma este. Kedvcsináló alább.

 

 

Bővebben. . .

Frankfurti vacsorára

Szeretett csapatunk az Európa Liga elődöntőjének első felvonásán a Bundesliga meglepetéscsapatához az Eintracht Frankfurt gárdájához látogat. Papíron sokkal erősebbek vagyunk a németeknél, de a Frankfurt többször is bizonyította hogy nem érdemtelenül van ott a legjobb négy között. Velünk ellentétben ők végig szopóágon vért izzadva jutottak el az elődöntőig, mivel csak tőlük jóval erősebb ellenfeleket kaptak a sorsolások során. Fel kell kötni tehát a gatyát mert a németek nem fognak feltett kézzel kijönni mint az eddigi ellenfeleink.

Bővebben. . .

Kezdő edzők idénye

Lassacskán a Premier League 2018/19-es kiírásának utolsó hónapjába lépünk. Hat mérkőzés maradt, a Chelsea pedig az Anfield mellett Solskjaerékhoz is ellátogat még áprilisban, továbbra is versenyben többedmagával a negyedik, BL-t érő helyért. Sarri, Emery és Ole végső hajrája jön.
Bővebben. . .

Korlátok

Széles taktikai repertoár, hatékony helyzetkihasználás, energiatartalékok mozgósítása hátrányban – csupa olyan dolog, ami hiánycikk a Chelsea-nél. Hogy ezek milyen szinten szorítanak minket korlátok közé, azt jól láthatja mindenki, akinek még van lelki ereje leülni meccset nézni. A reménysugár még halványan pislákol, így aki szeretne vagy tud mibe kapaszkodni, arra vár egy Cardiff-Chelsea csörte vasárnap délután. Kedvcsináló alább.

 

 

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com