Legújabb blog bejegyzések

A bajor fejtörő

Múlt héten megkezdődött az idei BL egyenes kieséses szakasza, és sok csapat már le is játszotta az első meccsét. A négy versenyben lévő angol klub közül a Liverpool idegenben kapott ki az Atletico Madrid csapatától, míg a londoni rivális Tottenham hazai pályán szenvedett vereséget a Lipcsétől. Holnap a Manchester City megvívja a forduló talán legizgalmasabb párharcát a Real Madrid otthonában, de előbb ma este 9-kor rajtunk a sor, hogy bizonyítsunk, amikor is hazai pályán fogadjuk a Bundesliga jelenlegi első helyezettjét, a Bayern Münchent.Bővebben. . .

Kilábalási kényszer

A Tottenham elleni hazai mérkőzéssel ér ma véget a négymeccses bajnoki rangadódömping. Az eddigiek alapján finoman szólva sem jöttünk jól ki a sorozatból, hiszen nem sikerült legyőzni se az Arsenalt, se a Leicestert, se a Manchester Unitedet – sőt, utóbbitól ki is kaptunk. A négyből való kicsúszás veszélye fordulóról fordulóra nő, úgyhogy különösen fontos lenne ma győzni végre. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

Önigazolást keresve…

A múlt héten lepergett a képzeletbeli homokóra, és a 2019/20-as téli átigazolási szezon bezárult lelki szemeink előtt. Hozzászokhattunk már, hogy a csapat átigazolási politikája hagy maga után némi kívánni valót, és ez most sem volt másképp. No, persze az utolsó pillanatig mentek a találgatások, de végül nem erősítettünk a csapaton a szezon közben. Örülünk, Vincent?Bővebben. . .

A rangadók hónapja vár ránk

Hiába február a legrövidebb hónap az évben, könnyen lehet, hogy alapjaiban határozhatja meg a szezonunkat. Jön a Bayern elleni BL-párharc első felvonása, a bajnokságban pedig rangadót játszunk rangadó után – utóbbi meccsekkel foglalkozunk most egy kicsit részletesebben.Bővebben. . .

Totális káosz

Jelenleg nagyon kevés ember tudhatja a világon, hogy mi jár a Chelsea vezetőségének fejében. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy egyik döntésünkkel megcáfoljuk az az előttit. Nagyon nem jók az előjelek a szezon második felére és arról még nem is beszéltem, hogy februárban egy papíron könnyűnek ígérkező meccsünk sem lesz, mivel 5 kőkemény megmérettetés vár a csapatra az év második hónapjában. Ez a hónap vízválasztó lehet, mivel ha jól jön ki a lépés akkor stabilizálhatjuk a 4. helyet és akár a BLben is okozhatunk meglepetést, ugyanakkor megvan az esély arra is hogy visszább csúszunk a tabellán és véget ér a nemzetközi kupasorozat számunkra. Első lépésként a közvetlen rivális Leicester ellen lépünk pályára idegenben. Gondolom, mondanom sem kell, hogy nem mi vagyunk az esélyesek.

Bővebben. . .

Kiútkeresés

Szerettük volna azt hinni, hogy túl vagyunk a kéretlen pofonokon és néhány hétig nem kell aggódni az eredmények miatt, de nem így történt: Steve Bruce Newcastle-je mindhárom pontot elvette tőlünk szombat este. Ma este jön a javítási lehetőség, hiszen a nem is oly’ rég legyőzött Arsenal látogat szentélyünkbe. Hangolódás alább.

Bővebben. . .

A sorminta vége

November vége óta már hozzászoktunk, hogy egy győzelem után egy pontvesztés következik. Ez a jónak nem nevezhető sorozat végre megtört, mivel most zsinórban 2 tétmérkőzést nyert a csapat. Jó lenne ha újra sikerülne az őszihez hasonló győzelmi szériát építeni, ehhez pedig ma nyerni kellene ami piszok nehéz lesz.

Bővebben. . .

Vihar utáni csend

Hosszú idő után először lehetett alkalmunk rendezni a sorokat, ami, lássuk be, a hektikus karácsonyi időszak után bőven ráfért a csapatra. Remélhetőleg kellően feltöltődtek kulcsembereink, ugyanis hamarosan még az év végi hajtásnál is keményebb menetelés veszi kezdetét. Addig is mai vendégeink biztosan tesznek majd róla, hogy a nyugisabbnak szánt átmeneti hetek se legyenek egyszerűek.

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com