Legújabb blog bejegyzések

Visszatérés a top4-be

Eddig Tuchel érkezése óta mintha Fortuna a szárnyai alá vett volna minket, gyakorlatilag minden úgy alakul ahogy mi szeretnénk. Sorra nyerjük a meccseket, miközben a riválisaink sorra bukják a pontokat így a 9. pozícióból a német szakember vezetésével mindössze 5 mérkőzés után már újra visszakerülhetünk a korábban már-már elérhetetlennek tűnő bajnokok ligája indulást érő 4. helyre, igaz nem szabad elfelejteni hogy vesztett pontok tekintetében az Everton jelen pillanatban még jobb nálunk, az Aston Villa pedig ugyanúgy áll ahogy mi ebben a tekintetben. Viszont mindkét csapat pontokat bukott a hétvégén, ahogy a United, a Liverpool, a West Ham és a Spurs is. Gyakorlatilag a tabella első felében lévő csapatok közül csak a City, a Leicester és az Arsenal tudta begyűjteni mindhárom pontot. Legyünk mi a negyedikek ebben is és ezáltal a tabellán is, legyünk mi a forduló győztesei.

Bővebben. . .

Mi lesz veled Super Frankie?

A döcögős szezonkezdetet egy álomszerű veretlenségi sorozat folytatta, majd az örömmámorból az ellenfelek visszarántottak minket a valóságba és egy rendkívül rossz szériának hála a bajnoki cím esetleges megnyerése helyett most újra az edzőkérdés a téma a csapat háza táján. Igazából ez nem újdonság mert már Lampard kinevezése óta is sokat beszéltünk az ő szerepéről, de most úgy tűnik hogy tényleg kezd fogyni a türelem. Az utóbbi időben egyre többet cikkeznek a lehetséges megoldásokról, így Avram Granttől kezdve Tuchelen át Allegriig már rengeteg lehetséges verzió is szárnyra kapott a médiában.

Bővebben. . .

Látogatás egy jó szomszédnál

Szűk két hét után játszik ismét bajnokit a csapat, volt tehát idő átgondolni, mi ment félre és hogyan javíthatók ki a hibák. A legutóbbi 6 meccsen szerzett 4 pont volt annyira kevés, hogy lecsússzunk a középmezőnybe, remélhetőleg megtanultuk a leckét, rendeztük a sorokat és megkezdjük a felkapaszkodást. Már egy hónapja nem dugtuk ki az orrunkat Londonból, ma is csak a szomszédba ugrunk át a Fulhamhez. Kedvcsináló alább.Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com