Legújabb blog bejegyzések

Hullámvasút

Frank és a fiatalok a BL-ben is átestek a tűzkeresztségen, és bár a bemutatkozás nem sikerült olyan csúfosra, mint a bajnoki kezdés, semmiképp nem lehetünk elégedettek a Valencia pontrablásával. Idén már másodjára találkozunk a Liverpoollal egy józanító debütálás után, remélhetőleg ismét feljavult teljesítménnyel tudunk szépíteni Kloppék ellen.

Bővebben. . .

Újra az elitben

Két év után újra hallhatjuk a Bajnokok Ligája himnuszát ami azért EL győzelem ide, EL győzelem oda valljuk be nagyon hiányzott. El lehet bohóckodni a kisebbik európai kupasorozatban, de mégsem lesz soha olyan a feelingje mint egy BL meccsnek.

Bővebben. . .

Farkasvakság

Farkasvakságban alapvetően azok szenvednek, akik szürkületben, rosszul megvilágított helyiségekben látásromlást tapasztalnak. A Premier League-ben pedig azok, akik vakon vannak a Wolverhampton ellen. Ilyenek vagyunk mi is, hiszen tavaly egy idegenbeli vereség és egy utolsó percben kiharcolt hazai iksz volt az osztályrészünk ellenük, bajnokin pedig a legutóbbi háromból kettőt is elvesztettünk a Molineux-ban. Ma viszont tehetünk egy lépést a tisztább látásunkért és a kigyógyulásunkért. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

Áttörésre várva

Egy elvesztett szuperkupa döntő után és két bajnokin szerzett egy ponttal a tarsolyban túlzás lenne azt állítani, hogy minden igényt kielégítő, erős kezdést produkált a csapat. Tudtuk, hogy nehéz lesz és bizony az is lett. Most hétvégén az eddigieknél papíron könnyebb mérkőzés vár ránk, úgyhogy az első győzelem megszerzését nem lenne szerencsés tovább halogatni. Beharangozó alább.

Bővebben. . .

25 perc dominancia – A 2. forduló után

A United ellen Lampard már bepróbálta a maga változtatásait, a Pool ellen pedig ezen kellő mértékben finomított ahhoz, hogy a Chelsea a hiányosságai ellenére is partiban legyen a BL-címvédővel. A hétvégén végre bemutatkozhatott a Bridge-en is, a kékek akadémiai csapatának volt edzője, Brendan Rodgers köszöntésében.
Bővebben. . .

Szezonrajtok

Pénteken megkezdődött a Premier League 28. idénye, s szerdai Európai Szuperkupa ellenfelünkhöz képest két nap spéttel, de vasárnap késődélután-koraeste mi is megkezdjük a kalandozást. Jó szokásunkhoz híven új edzővel és a változatosság kedvéért idegenbeli rangadóval indítunk. A Manchester United elleni derbire hangolódva elevenítsük fel, hogyan rajtoltunk az elmúlt 15 idényben. Történelemóra és kedvcsináló alább.

 

Bővebben. . .

Az utolsó szál után

Maurizio Sarri hivatalosan is elszívta az utolsó cigijét Londonban. Elődjéhez hasonlóan megosztó szezont hagyott maga mögött élete első, csizmán túli munkaadójánál, dicstelenül azonban a legkevésbé sem távozik. Ez volt a Sarri-éra.
Bővebben. . .

Búcsúzóul

Mindenképpen szerettem volna elköszönni Hazard-tól, hiszen rá és az itt eltöltött hét évére úgy érzem, valahogy muszáj visszaemlékeznem. Azt pedig kérlek, nézzétek el nekem, hogy akkora fáziskéséssel sikerült lereagálnom a távozását, mint ahogy őt próbálták követni őrzői néhány emlékezetes gólja előtt. Megemlékezés és köszönetnyilvánítás alább.

 

 

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com