Legújabb blog bejegyzések

Újratervezés

Szombaton egy emberként lélegezhetett fel klubunk minden szurkolója, hisz végre pont került az edzőkérdést övező, fájdalmasan hosszú huzavona végére. Ha a folyamat lassúságával nem is, kimenetelével mindenképp elégedettek lehetünk.Bővebben. . .

És az ajtó bezárul

Olyan kínosan nehezen, és relatíve rémisztően lassan érkezett el a pillanat, hogy ahhoz képest Korda György Una paloma blancája ibizai vadtechnó volt: a Chelsea elköszönt Contétól. Tulajdonképpen nem történt semmi új, csak hivatalossá vált az, amit már mindenki tudott, hát, többé-kevésbé régóta. A Chelsea ennek megfelelően nem is vitte túlzásba a hír közlését, 61 szóban (az már majdnem annyi szó, ahány napja véget ért a szezon…), minden faxni nélkül tette közzé a mindenki számára a .com-on – nagyjából 20 órával azután, hogy minden lényeges portál lehozta.

Bővebben. . .

A semmi földjén

Valamikor, egyszer régen, az operációs rendszeren is túl, illetőleg, ahogy a küzdő alkoholisták meséje kezdődik, az üveghegyen túl, közel egy egész hónapja és kétezer többnyire semmitmondó kommentje már, hogy megjelentünk írásban, a kevésbé mókás ebben az egészben az, hogy jottányit sem léptünk előre, kvázi sehun’sem. Hölgyeim és uraim! Zenzo ismét elmélkedik az edzőkérdésről meg úgy egyáltalán, a klubról.
Bővebben. . .

A nyár, amikor minden megváltozhat

Újat nem fogok tudni mondani. Azt az időszakot éljük, amikor mindenki annyira ki van éhezve minden kis értékesnek tűnő információmorzsára, hogy mire a poszt végére érek, már lehet, hogy a fele nem lesz aktuális. Nagybani – nem piac – összefoglalás, kicsit tágabb képpel, tágabb fókusszal. Emberek, Zenzo visszatért!Bővebben. . .

Conte-cup – Round 3

Mindenképpen történelmi mérkőzésnek ígérkezik ez a mai. Meglehet Conte első kupagyőzelme edző karrierje során, de lehet ő az első edző is az Abramovics-éra történetében, aki egy év alatt három döntőből egyen sem emelheti magasba a trófeát.
Bővebben. . .

Az utolsó szalmaszál

Nyakunkon a nyár, egy hónap múlva kezdődik a világbajnokság és a Premier League 2017/18-as szezonjának küzdelmei is véget érnek a mai napon. Egyáltalán nem lehetünk elégedettek csapatunk idei teljesítményével. Hiába nyerhetjük meg az FA kupát, ha a BL-ről lemaradunk. Igaz matematikai esély még van, de az is nagyon kevés.

Bővebben. . .

Még számolgathatunk

Zsinórban három győzelemnél járunk – ráadásul mindet idegenben arattuk –, mégsem kerültünk lényegesen a top4-hez. A matematikai esélyünket tudtuk megőrizni, ami több a semminél, de azért nem sok. Nem titok, hogy ha kedvezőtlenül alakul a hétvégi forduló, akkor azzal elszáll a maradék remény is, szóval kis túlzással az életünkért küzdünk majd vasárnap délután. Számolgatás és kedvcsinálás alább.

 

Bővebben. . .

Kötelező

Kötelező. Talán furcsának hathat már ezt rásütni bármire egy olyan szezonban, ahol nyeretlenek maradtunk a West Ham ellen, ahol hármat lőtt nekünk otthon a Bournemouth, ahol négyet kaptunk a Watfordtól, vagy ahol keserves kínok árán jutunk csak túl a Norwichon a kupában. Márpedig de, ez kötelező. Indokok alább.

 

 

Bővebben. . .

Az EL-derbi

A Soton ellen nem várt izgalmakban, és mostanában szokatlan módon sikerélményben volt részünk, így talán kicsit lelkesebben várhatjuk a ma esti meccset. Viszont belegondolván, hogy ellenfelünk jó úton halad afelé, hogy kéz a kézben jöjjenek velünk jövőre az Európa-Ligába, egyből elszáll minden szurkoló jókedve.Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com