Legújabb blog bejegyzések

A szezon legjei – így láttuk mi

Volt idő megemészteni és értékelni az előző idényt, amely sok izgalmas pillanatot hozott, és sok olyat is, amit legszívesebben elfelejtenénk. A Chelsea hivatalos választásán Kovacic lett a szezon legjobb játékosa, Gilmour a legjobb fiatal, és Tomori távoli lökete nyerte el a legszebb gólnak járó díjat. Mi, a hivatalos szurkolói klub felületeinek szerzői és szerkesztői is összeszedtük, miről marad emlékezetes a 2019-2020-as idény.Bővebben. . .

Mit tanított nekünk a 2019/20-as szezon?

Aligha túlzás azt mondani, hogy a tavaly nyár a spekulációk terén minden eddigit felülmúlt. Persze minden előszezon szerves részét képezik a találgatások és elvárások boncolgatásai, megvitatásai, valamint a kísérlet arra, hogy a meglévő infókat egybegyűjtve megpróbáljunk már jó előre választ találni az adott idény talányaira. 2019 júliusa és augusztusa azonban minden szempontból más volt, olyan helyzetbe kerülve, amit eddig nem igazán tapasztaltunk.Bővebben. . .

Desszert íz

Vasárnapi sikerével teljesítette a csapat a legfontosabb küldetését, hiszen bennmaradtunk a top4-ben és ezzel kiharcoltuk a jövő évi Bajnokok Ligája szereplést. A kupaküzdelmek szálainak elvarrása azonban még hátra van: a Bayern elleni formális kármentési kísérlet előtt egy rangos kupával gazdagodhatunk. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

A bajnok odújában

Frank Lampard tavalyi kinevezésekor joggal merülhetett föl minden Chelsea szurkolóban az a gondolat, hogy Eden Hazard elvesztése és az átigazolási tilalom miatt szükségszerűvé váló csapat újra-strukturálás nagy kihívások elé fogja állítani a klubot, főleg egy viszonylag tapasztalatlan edző keze alatt. Ennek ellenére a csapat idei teljesítményét elnézve azt mondhatjuk, hogy a Lampard vezette Chelsea messze felülmúlja az elvárásokat. A vasárnapi FA kupa elődöntőben viszonylag könnyedén, 3:1-re győztük le a Manchester Unitedot, így Lampard első itt töltött évében máris a Wembley-ben vívhat kupadöntőt az Arsenallal. Mindeközben fél lábujjunkkal még ott vagyunk a BL-ben is, bár igen komoly hátrányt kellene ledolgozni a bajorok ellen augusztus 8-án – ráadásul mindezt idegenben. Ami viszont talán mindkettőnél fontosabb az az, hogy két fordulóval az idei Premier League vége előtt a 3. helyen állunk a tabellán, ami ha így maradna, bebiztosítaná a csapat BL szereplését jövőre is. Előttünk csupán a bajnok Liverpool és a matematikailag már beérhetetlen Manchester City áll, míg mögöttünk a Leicester és a Manchester United fogja megpróbálni keresztbe húzni a terveinket.Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com