Legújabb blog bejegyzések

Woy-életkép

Vasárnapi mérkőzésünk alkalmából lessünk egy kicsit a Palace-menedzser Roy Hodgson kezdeti szárnypróbálgatásai mögé élete első csapatainál: Woy megpróbáltatásai és sikerei Svédországban, avagy „miként árazta be” Hodgson az Allsvenskant.
Bővebben. . .

Nagy lépésben bízva

Ma este kilenckor jön az EL csoportkörének harmadik mérkőzése, amelyen a fehérorosz BATE lesz a vendégünk. A találkozónak egyértelműen csapatunk az esélyese, de ne feledjük, az eddigi produkciónk azért kevés ahhoz, hogy megingassuk az ellenfelek önbizalmát. Persze reméljük, kijön végre a lépés és egy gólgazdag, magabiztos győzelmet láthatunk a fiúktól. Kedvcsináló alább.

 

Bővebben. . .

Ellentétek csatája

Rangadóval indul a kilencedik forduló: a Manchester United látogat hozzánk. Mivel a tabellára pillantva azt látjuk, hogy jelenleg hat hely és hét pont a fór a javunkra, talán nem túlzás kijelenteni, hogy egyértelmű esélyesei vagyunk a mérkőzésnek. Tudjuk viszont jól, hogy néha a kötelezők a legnehezebbek, így az a baráti jó tanácsom, hogy még ne igyunk előre a medve bőrére! Kedvcsináló alább.

 

Bővebben. . .

Magyarok!

Különleges túrára indultunk október elején, hiszen többször jártunk már Chelsea-meccsen Londonban és máshol (többek között Kolozsváron, Milánóban, Koppenhágában, Prágában) is, de arra még nem volt példa, hogy egy magyar csapatot nézhessünk meg a Stamford Bridge-en.

Bővebben. . .

Piros-fehér-zöld vagy kék?

Olyan dolog fog történni, amire még soha nem volt példa, azaz hogy szeretett csapatunk egy magyar együttessel találkozik az európai kupaporondon. Az ellenfél nem más, mint a hazai pontvadászat címvédője, a Videoton MOL Vidi. Mivel kis hazánk csapatai ritkán jutnak el a BL vagy az EL főtábláig ezért fel kell tenni a kérdést, hogy akkor most kinek is szurkoljunk?

Bővebben. . .

Főpróba

Négy nap múlva múlva abban a tudatban fogadhatjuk a ’Poolt, hogy egy esetleges győzelemmel megelőznénk az eddig hibátlanul menetelő Vörösöket. Először azonban még az Anfielden van jelenésünk, ahol a Ligakupa keretein belül szerezhetünk tapasztalatot Klopp csapatáról.

Bővebben. . .

Vár ránk az igazi Európa!

Kedden elrajtolt a BL csoportköre, ám a Chelsea nevével nem találkozhattunk az úgynevezett elitliga harminckettes mezőnyében. Csalódottságra persze semmi ok, hiszen a mieink tudják, mi a helyes irány és jó européerként ott teszik tiszteletüket, ahol az igazi Európa van. Kedvcsináló alább.

 

 

 

 

 

Bővebben. . .

A Chelsea-drukkerek hét arca

A Chelsea drukkereire ugyanúgy igaz, mint bármely más klub szimpatizánsaira: bár csapatunk iránti szenvedélyünk összeköt minket, sok mindenben mégis különbözünk. Ha pedig közelebbről és alaposabban megvizsgáljuk a helyzetet, látjuk azt is, hogy még rajongásunk mikéntje is differenciált. Görbe tükrös természetrajz következik rólunk alább.

 

 

 

 

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com