Legújabb blog bejegyzések

A sorminta vége

November vége óta már hozzászoktunk, hogy egy győzelem után egy pontvesztés következik. Ez a jónak nem nevezhető sorozat végre megtört, mivel most zsinórban 2 tétmérkőzést nyert a csapat. Jó lenne ha újra sikerülne az őszihez hasonló győzelmi szériát építeni, ehhez pedig ma nyerni kellene ami piszok nehéz lesz.

Bővebben. . .

Vihar utáni csend

Hosszú idő után először lehetett alkalmunk rendezni a sorokat, ami, lássuk be, a hektikus karácsonyi időszak után bőven ráfért a csapatra. Remélhetőleg kellően feltöltődtek kulcsembereink, ugyanis hamarosan még az év végi hajtásnál is keményebb menetelés veszi kezdetét. Addig is mai vendégeink biztosan tesznek majd róla, hogy a nyugisabbnak szánt átmeneti hetek se legyenek egyszerűek.

Bővebben. . .

Viszlát top4

Igen, tudom hogy sokak szerint már a címmel túl pesszimistán indítottam, de ez azért van mert nem nagyon van olyan dolog ami bizakodásra adhatna okot a jelenlegi helyzetben. Sajnos ha csak a papírformát nézzük akkor ma jöhet el a nap amitől a legtöbben féltünk, az álom véget ér és visszakerülünk oda, ahová a realitásokat nézve tartozunk. A szezon előtt a keretet elnézve sokan még álmodni se mertek arról, hogy féltávnál még versenyben leszünk a BL indulást jelentő helyekért. Ehhez képest Lampard fiatal csapatával mindenkit meglepett és heteken sőt hónapokon keresztül úgy tűnt hogy a végén nem az lesz a kérdés, hogy benne leszünk a top4ben vagy sem, hanem az hogy a Leicester vagy mi leszünk a dobogó alsó fokán a szezon végén. Minden szép és jó volt amíg végül el nem jött a november vége és az azóta is tartó hullámvölgy amiből a csapat nem tud kimászni és ezzel lassan elveszítjük mindazt amit az első 3 hónapban felépítettünk.

Bővebben. . .

Feledtetési szándék

Az Everton elleni vereség után – köszönhetően a kapott gólok mennyiségének és minőségének – elég fagyos volt a hangulat. A Lille továbbjutást érő hétközi legyőzése visszahozott valamit a jókedvből, viszont az önfeledt mosolyhoz a bajnokságban is rendezni kéne a sorokat. A gyenge formában lévő Bournemouth tökéletes gondűzőnek tűnik, persze tudjuk, olykor pont ezek a meccsek rejtik magukban a legtöbb kockázatot. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

Nagy találkozás

Két vesztes bajnoki után is jó okunk van izgatottan várni a ma esti mérkőzést, hiszen az ellenfél színeiben ugyan, de visszatér a Stamford Bridge-re klublegendánk, Frank Lampard korábbi harcostársa, John Terry. Nem szokásunk, de csapatunk érdekében most kénytelenek vagyunk azért szorítani, hogy korábbi kapitányunk ma kudarcot valljon, és pont nélkül távozzon korábbi sikerei színhelyéről. Felvezető gondolatok alább.

Bővebben. . .

Buktassunk edzőt

Ne ijedjen meg senki, nem Lampard menesztéséről beszélek, mert ő kiváló munkát végez, hanem a túloldalon lévő Pellegriniéről. A chilei edző alatt inog a kispad, mivel a Kalapácsosok aligha ilyen szezonkezdésre számítottak. Valószínűleg nem egy esetleges mai vereség után fog edzőt váltani a WHU, de azért egy sima győzelemmel az utolsó előtti szöget üthetjük a dél amerikai edző koporsójába.

Bővebben. . .

Megszokásból

Lampard érkezésével kissé kifordult magából a világunk: a csapat számára idén idegenben van az új otthon, nagy sztárok helyett pedig saját nevelésű titánok viszik a prímet. Ami közös jelenben és múltban, hogy Valenciába – már csak megszokásból és a statisztikák alapján is – győzelmi ambíciókkal megyünk. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com