Legújabb blog bejegyzések

Új szelek fújnak

Egy korszak végérvényesen lezárult. A csapat nagy változások után immár új tulajjal ma kezdi meg a 22/23-as szezont az Everton vendégeként egy kaotikus ámde közel sem sikertelen átigazolási időszak után. Nyilván nehéz olyan játékosokat leigazolni akik nem akarnak jönni. A felkészülési időszak sem sikerült túl jól ha csak az eredményeket nézzük, de szerintem mindenki tudja hogy nem a győzelem az elsődleges célja ezeknek a találkozóknak, hanem az hogy az edző megnézze kire számíthat és kire nem a keretszűkítéskor, illetve az hogy a taktikai repertoárt bővítse a csapat, új formációkat kipróbáljon.  

Bővebben. . .

Nyugodt hajrá

A fájdalmas múlt keddi BL-kudarcot követően vasárnap hoztuk a kötelezőt, és különösebb izgalmak nélkül jutottunk be ismét az FA-Kupa fináléjába. Furcsa szakaszába ért ezzel az idényünk: bár még rangadók és komolyabb kihívást jelentő találkozók sora vár ránk, egyre nehezebb lesz valódi súlyt tulajdonítani a hátralévő mérkőzéseknek.

Bővebben. . .

Újra a Wembleyben

Egy lépésre vagyunk egy újabb kupadöntőtől, amit idén második alkalommal is a Liverpool ellen játszhatunk mivel tegnap a City ellen sikerült felülkerekedniük Kloppéknak. Viszont ne menjünk még ennyire előre, mivel először hoznunk kell a kötelezőt és túl kell ma jutni a Crystal Palaceon.

Bővebben. . .
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com