Legújabb blog bejegyzések

Újabb lépés a döntő felé vezető úton

Ma este hazai pályán fogadjuk a Dinamo Kijev csapatát az Európa Liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Eddig mindössze két alkalommal találkozott a két gárda egymással, a 2015/16-os BL kiírás csoportküzdelmei során. Hazai pályán 2-1-re nyertünk, míg idegenben egy gól nélküli döntetlenre futotta. Ezzel a forgatókönyvvel tovább is jutnánk, de senki nem örülne ma ha csak 1 góllal bizonyulnánk jobbnak az Ukránoknál. Ma el kell dönteni minden lényegi kérdést, azért hogy a jövőben már csak azon kelljen izgulni hogy ne az Intert vagy az Arsenalt kapjuk a következő körben.

Bővebben. . .

Sarri-ball – Váltás

Bár az elmúlt időszakban Sarri menesztése is közeledőnek látszott, ameddig a héten egy ex-Chelsea-s olasz kollégáját lapátra tették, Maurizio képes volt váltani, ezzel pedig fontos győzelemmel nyert magának és a csapatának időt és reményt.
Bővebben. . .

The definition of insanity

Nyolc nappal az Etihadban bemutatott totális megsemmisülést követően még mindig nehéz volt leülni a klaviatúra elé. Az elmúlt hetek után elértem azt a pontot, ahol már nem eredményeket szeretnék látni, hanem valamilyen változást, amiből arra következtethetnénk, hogy Sarri mester belátta, valami nem működik. Ma este Manchester másik fele ellen bizonyíthat(unk).

Bővebben. . .

A szerelem próbája

Feltételezem, nem vagyok egyedül azzal, hogy még mindig próbálom magam összerakni a vasárnapi rettenetből. Olyannyira megalázó volt a City elleni vereség, hogy szabályosan nehéz magam rávenni arra, hogy a csapattal foglalkozzak – konkrétan csábít a gondolat, hogy a darts PL-t nézzem este egy csatornával odébb. De igyekszem erőt venni magamon és nem pont e napon hűtlenné válni életem szerelméhez (ilyenkor jó, hogy az asszony nem olvassa a blogot). Kedvcsináló alább.

 

Bővebben. . .

Vizit a regnáló bajnok otthonában

Az esélytelenek nyugalmával indulunk neki a 27. angol bajnoki fordulónak, mivel az Etihadban lépünk pályára ahol az elmúlt 10 látogatásunk során csak 3 alkalommal sikerült pontot szereznünk. Viszont pont olyankor szoktunk meglepetést okozni amikor arra senki nem számít. Országos 1-esből csináljunk hát egy vérrel, verítékkel kiszenvedett 2-est.

Bővebben. . .

Sakkjátszma

Igazából sok címmel fel lehetne konferálni ezt a derbit, gondolkodtam is rajta egy kis ideig. Végül maradt ez, csak nem árt tudni, hogy ezt nem sakktáblán fogják játszani, leginkább azért, mert ahhoz 16-16 bábu kéne, a fodball szabályai szerint pedig 11-11 játékos tartózkodhat egyszerre a gyepen. No meg nehéz lenne kiválasztani a parasztokat is…

Bővebben. . .

Méltatlan

Történelmi vereséget szenvedett a csapat szerda este Bournemouthban, ki is csúsztunk emiatt a top4-ből. Ennél is nagyobb baj az ötlettelen, lélektelen, sehová sem tartó játék. Komoly a baj és egyelőre nyoma sincs érdemi megoldásnak. Van azonban a Premier League egy eldugott szegletében egy csapat, aki még nálunk is nagyobb trében van, velük meccselünk hétvégén. Felvezetés alább.

 

 

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com