Legújabb blog bejegyzések

Hasta luego, Diego!

A búcsú mindig nehéz, pláne, ha egy olyan embertől kell, akit nagyon kedvelünk. Márpedig számomra ilyen Diego Costa, aki visszatér az Atletico Madridhoz, de majd csak januártól láthatjuk újra a pályán.

Bővebben. . .

Családi idill

Az a közvélekedés, hogy a top6 idén is ki fog emelkedni a ligából és egymás ellen ádáz csatát vívnak majd a bajnoki címért és a BL-helyekért. Ehhez képest eddig a három derbiből kettő tükörsima volt. A forduló rangadóját most mi játsszuk és hozzánk hasonlóan az Arsenal is másodszor készül topcsapat ellen. Nem könnyű sorba venni a győzelmünket előre vetítő jeleket és statisztikákat, azonban akadnak óvatosságra intő tényezők is. Részletek alább.

 

Bővebben. . .

Vissza a helyünkre!

  1. A jelenleg futó évtizedben mi nyertük a legtöbb angol bajnokságot, szám szerint hármat. A legutóbbit tavaly sikerült begyűjteni, amikor nem volt nemzetközi kupaterhelés. Most ennek köszönhetően térünk vissza a Bajnokok Ligája küzdelmeibe, ahová ennek a csapatnak egyszerűen tartoznia kell, pláne, hogy az utolsó angol BL-győztes a Chelsea. A csoport nem egyszerű, elég kiegyensúlyozottnak tűnik első ránézésre. Kezdetnek fogadjuk az azeri bajnok Qarabagot. 

Bővebben. . .

Itt van az, ősz itt van újra…

Elkezdődött az iskola, ami számunkra azt jelenti hogy vége az átigazolási időszaknak. Idegőrlő egy nyár volt ilyen tekintetben, de nem lehetünk elégedetlenek  mivel zárás előtt még sikerült egy kicsit bővíteni a keretet. Az hogy az idei pánik igazolások mennyire válnak be a jövő zenéje, de reméljük csak annyira lesznek “rosszak”, mint Alonso és Luiz. Nincs más hátra, mint előre, folytatódjon a Premier League. Bővebben. . .

Lépésről lépésre

A nyitó fordulós blama alkalmával nem csak az eredménnyel, hanem a hozzáállással és a mutatott játékkal is komoly gondok voltak. Rá egy hétre, a Wembley-ben megnyert rangadón összejött a bravúros győzelem, megvolt hozzá a küzdeni tudás is, de túlontúl passzív, alárendelt szerepet játszottunk. Legutóbb viszont nem csak a három pont került a zsebbe, de már a játékra sem lehetett panasz. Okfejtés alább.

 

Bővebben. . .

Akár egy rossz vicc

Közepes sitcomok közepes poénja, amikor az egyik szereplő azt mondja, AZ biztos nem történik meg, majd vágás és lám: AZ történt meg. Így éreztem magam én is, amikor mérsékelt meccsdrukkal leültem és azt vélelmeztem, harapnak ugyan a kicsik, de a győzelem csak meglesz. Aztán persze rohadtul nem lett meg és ez csak a probléma egyik fele. Vágás helyett kaptunk egy kriminális meccset, ami viccnek rossz, nem is kicsit. Dühöngés alább.

 

Bővebben. . .

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com