Legújabb blog bejegyzések

Önigazolást keresve…

A múlt héten lepergett a képzeletbeli homokóra, és a 2019/20-as téli átigazolási szezon bezárult lelki szemeink előtt. Hozzászokhattunk már, hogy a csapat átigazolási politikája hagy maga után némi kívánni valót, és ez most sem volt másképp. No, persze az utolsó pillanatig mentek a találgatások, de végül nem erősítettünk a csapaton a szezon közben. Örülünk, Vincent?Bővebben. . .

A rangadók hónapja vár ránk

Hiába február a legrövidebb hónap az évben, könnyen lehet, hogy alapjaiban határozhatja meg a szezonunkat. Jön a Bayern elleni BL-párharc első felvonása, a bajnokságban pedig rangadót játszunk rangadó után – utóbbi meccsekkel foglalkozunk most egy kicsit részletesebben.Bővebben. . .

Totális káosz

Jelenleg nagyon kevés ember tudhatja a világon, hogy mi jár a Chelsea vezetőségének fejében. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy egyik döntésünkkel megcáfoljuk az az előttit. Nagyon nem jók az előjelek a szezon második felére és arról még nem is beszéltem, hogy februárban egy papíron könnyűnek ígérkező meccsünk sem lesz, mivel 5 kőkemény megmérettetés vár a csapatra az év második hónapjában. Ez a hónap vízválasztó lehet, mivel ha jól jön ki a lépés akkor stabilizálhatjuk a 4. helyet és akár a BLben is okozhatunk meglepetést, ugyanakkor megvan az esély arra is hogy visszább csúszunk a tabellán és véget ér a nemzetközi kupasorozat számunkra. Első lépésként a közvetlen rivális Leicester ellen lépünk pályára idegenben. Gondolom, mondanom sem kell, hogy nem mi vagyunk az esélyesek.

Bővebben. . .

Kiútkeresés

Szerettük volna azt hinni, hogy túl vagyunk a kéretlen pofonokon és néhány hétig nem kell aggódni az eredmények miatt, de nem így történt: Steve Bruce Newcastle-je mindhárom pontot elvette tőlünk szombat este. Ma este jön a javítási lehetőség, hiszen a nem is oly’ rég legyőzött Arsenal látogat szentélyünkbe. Hangolódás alább.

Bővebben. . .

A sorminta vége

November vége óta már hozzászoktunk, hogy egy győzelem után egy pontvesztés következik. Ez a jónak nem nevezhető sorozat végre megtört, mivel most zsinórban 2 tétmérkőzést nyert a csapat. Jó lenne ha újra sikerülne az őszihez hasonló győzelmi szériát építeni, ehhez pedig ma nyerni kellene ami piszok nehéz lesz.

Bővebben. . .

Vihar utáni csend

Hosszú idő után először lehetett alkalmunk rendezni a sorokat, ami, lássuk be, a hektikus karácsonyi időszak után bőven ráfért a csapatra. Remélhetőleg kellően feltöltődtek kulcsembereink, ugyanis hamarosan még az év végi hajtásnál is keményebb menetelés veszi kezdetét. Addig is mai vendégeink biztosan tesznek majd róla, hogy a nyugisabbnak szánt átmeneti hetek se legyenek egyszerűek.

Bővebben. . .

Viszlát top4

Igen, tudom hogy sokak szerint már a címmel túl pesszimistán indítottam, de ez azért van mert nem nagyon van olyan dolog ami bizakodásra adhatna okot a jelenlegi helyzetben. Sajnos ha csak a papírformát nézzük akkor ma jöhet el a nap amitől a legtöbben féltünk, az álom véget ér és visszakerülünk oda, ahová a realitásokat nézve tartozunk. A szezon előtt a keretet elnézve sokan még álmodni se mertek arról, hogy féltávnál még versenyben leszünk a BL indulást jelentő helyekért. Ehhez képest Lampard fiatal csapatával mindenkit meglepett és heteken sőt hónapokon keresztül úgy tűnt hogy a végén nem az lesz a kérdés, hogy benne leszünk a top4ben vagy sem, hanem az hogy a Leicester vagy mi leszünk a dobogó alsó fokán a szezon végén. Minden szép és jó volt amíg végül el nem jött a november vége és az azóta is tartó hullámvölgy amiből a csapat nem tud kimászni és ezzel lassan elveszítjük mindazt amit az első 3 hónapban felépítettünk.

Bővebben. . .

Feledtetési szándék

Az Everton elleni vereség után – köszönhetően a kapott gólok mennyiségének és minőségének – elég fagyos volt a hangulat. A Lille továbbjutást érő hétközi legyőzése visszahozott valamit a jókedvből, viszont az önfeledt mosolyhoz a bajnokságban is rendezni kéne a sorokat. A gyenge formában lévő Bournemouth tökéletes gondűzőnek tűnik, persze tudjuk, olykor pont ezek a meccsek rejtik magukban a legtöbb kockázatot. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com