Legújabb blog bejegyzések

Félnünk kell a folytatástól!

Az előzetesben feltett kérdésre, úgy gondolom, hogy maximálisan megkaptuk a választ. Nincs mit szépíteni, két szerényebb képességű csapattól kikaptunk az elmúlt két fordulóban 1-7-es gólkülönbséggel “javítottuk” a csodás 2018-a szereplést. Jó kérdés, hogy melyik a fájóbb…Bővebben. . .

Kispályások a nagypályán

Lehetne írni most a Newcastle elleni közelmúltról, esélyekről, vagy arról, hogy az Arsenal és a Pool kiesésével mennyit javultak a kilátásaink, de úgy döntöttem, ebbe most szokásomtól eltérően nem vágok bele. Inkább megpendítem, milyen képet fest a klub magáról, milyennek képes láttatni magát. Röviden erről lesz szó alább.

 

Bővebben. . .

Győzelmi kényszer

Lassan három hét telt el 2018-ból, de meccset még nem sikerült nyerni (pedig hetente kétszer is próbálkozunk), csak egy büntetőpárbajt, azt is üggyel-bajjal. A kupákban ugyan még állunk, de szenvedünk, a bajnokságban meg, ha csak a gólkülönbségünk miatt is, de lecsúsztunk a pár hete még biztosan tartott dobogóról. A hétközi rettenet után a lehető leghamarabb megkaptuk a javítási lehetőséget, ma ugyanis miénk a nyitómeccs. Kedvcsináló alább.

 

Bővebben. . .

Bele kell állni

Úgy alakult, hogy a hétközi nyugi helyett ligakupa elődöntőzünk. Ha pedig így alakult, akkor álljunk bele a dologba és szurkoljuk ki a finálét. Ez persze ma nem fog menni, tekintve, hogy kétmeccses a történet, de nem árt idejében elkezdeni a dolgot. Jön az Arsenal, kedvcsináló alább.

 

 

Bővebben. . .

10 emlékezetes dolog 2017-ből

A 2017-es évre való visszatekintés már december utolsó napjaiban elkezdődött, de úgy alakult, hogy január első napjára is átcsúszott. Sebaj, így legalább volt egy kis kontinuitás. Aki régóta követ minket, tudja, hogy mi következik most, talán már kicsit várta is: alább jön 10 emlékezetes dolog az óévből.

 

 

 

Bővebben. . .

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com