Legújabb blog bejegyzések

Nyugodt hajrá

A fájdalmas múlt keddi BL-kudarcot követően vasárnap hoztuk a kötelezőt, és különösebb izgalmak nélkül jutottunk be ismét az FA-Kupa fináléjába. Furcsa szakaszába ért ezzel az idényünk: bár még rangadók és komolyabb kihívást jelentő találkozók sora vár ránk, egyre nehezebb lesz valódi súlyt tulajdonítani a hátralévő mérkőzéseknek.

Bővebben. . .

Újra a Wembleyben

Egy lépésre vagyunk egy újabb kupadöntőtől, amit idén második alkalommal is a Liverpool ellen játszhatunk mivel tegnap a City ellen sikerült felülkerekedniük Kloppéknak. Viszont ne menjünk még ennyire előre, mivel először hoznunk kell a kötelezőt és túl kell ma jutni a Crystal Palaceon.

Bővebben. . .

A címvédő a sorozat legsikeresebb csapata ellen

A válogatott szünet utáni visszatérés ismételten gyatrára sikerült, gyakorlatilag ugyanazt eljátszottuk amit tavaly, csak akkor a WBA volt akit ingyen pontokkal ajándékoztunk meg, most pedig a Brentford. Ha ezt a hasonlóságot vesszük alapul, akkor elvileg győzelemnek kellene következnie a BL-ben, mivel tavaly a váratlan zakó után összekapta magát a csapat és a Porto ellen sima 2 gólos győzelmet aratott. Most egy magasabb polcról kaptunk ellenfelet az első egyenes kieséses körben, de nem megoldhatatlan a feladat. Tavaly sikerült túljutni a Real Madridon, ezt kellene megint megismételni.

Bővebben. . .

Ki lesz a befutó?

Lejárt a határidő, a tulajdonosjelölteknek be kellett nyújtaniuk részletes elképzeléseiket és azt, hogy mennyi pénzt készek a Chelsea-re fordítani. Korábban kétszáz érdeklődőre volt szó, aztán több mint húsz komoly jelentkezőről, ám vélhetően ennél kevesebben tettek le ajánlatot az asztalra.

Bővebben. . .

Kupák ideje

Az őrült téli rohanást sikerült egy picit lelassítani egy kéthetes szünettel, de mától ismét beindul a hajtás, jönnek majd szépen a meccsek egymás után. A harmadosztályú Plymouth Argyle látogat hozzánk, élvezzük ki, mert a folytatás nagy valószínűséggel keményebb és stresszesebb lesz. Kedvcsináló alább.Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com