Legújabb blog bejegyzések

Frankfurti vacsorára

Szeretett csapatunk az Európa Liga elődöntőjének első felvonásán a Bundesliga meglepetéscsapatához az Eintracht Frankfurt gárdájához látogat. Papíron sokkal erősebbek vagyunk a németeknél, de a Frankfurt többször is bizonyította hogy nem érdemtelenül van ott a legjobb négy között. Velünk ellentétben ők végig szopóágon vért izzadva jutottak el az elődöntőig, mivel csak tőlük jóval erősebb ellenfeleket kaptak a sorsolások során. Fel kell kötni tehát a gatyát mert a németek nem fognak feltett kézzel kijönni mint az eddigi ellenfeleink.

Bővebben. . .

Kezdő edzők idénye

Lassacskán a Premier League 2018/19-es kiírásának utolsó hónapjába lépünk. Hat mérkőzés maradt, a Chelsea pedig az Anfield mellett Solskjaerékhoz is ellátogat még áprilisban, továbbra is versenyben többedmagával a negyedik, BL-t érő helyért. Sarri, Emery és Ole végső hajrája jön.
Bővebben. . .

Korlátok

Széles taktikai repertoár, hatékony helyzetkihasználás, energiatartalékok mozgósítása hátrányban – csupa olyan dolog, ami hiánycikk a Chelsea-nél. Hogy ezek milyen szinten szorítanak minket korlátok közé, azt jól láthatja mindenki, akinek még van lelki ereje leülni meccset nézni. A reménysugár még halványan pislákol, így aki szeretne vagy tud mibe kapaszkodni, arra vár egy Cardiff-Chelsea csörte vasárnap délután. Kedvcsináló alább.

 

 

Bővebben. . .

Újabb lépés a döntő felé vezető úton

Ma este hazai pályán fogadjuk a Dinamo Kijev csapatát az Európa Liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Eddig mindössze két alkalommal találkozott a két gárda egymással, a 2015/16-os BL kiírás csoportküzdelmei során. Hazai pályán 2-1-re nyertünk, míg idegenben egy gól nélküli döntetlenre futotta. Ezzel a forgatókönyvvel tovább is jutnánk, de senki nem örülne ma ha csak 1 góllal bizonyulnánk jobbnak az Ukránoknál. Ma el kell dönteni minden lényegi kérdést, azért hogy a jövőben már csak azon kelljen izgulni hogy ne az Intert vagy az Arsenalt kapjuk a következő körben.

Bővebben. . .

Sarri-ball – Váltás

Bár az elmúlt időszakban Sarri menesztése is közeledőnek látszott, ameddig a héten egy ex-Chelsea-s olasz kollégáját lapátra tették, Maurizio képes volt váltani, ezzel pedig fontos győzelemmel nyert magának és a csapatának időt és reményt.
Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com