Blog bejegyzés

Bajnokavatás küszöbén

Mekkorát fordult a világ egy év alatt… Tavaly ilyenkor a tabella közepébe ágyazódva egyedül az törte meg a szürke egyhangúságot és kilátástalanságot, hogy elvehettük a Tottenham maradék kis reményét a bajnoki címre. Ehhez képest idén káprázatos dolgokat művelt a csapat, s az utolsó fordulók tétnélküliségét ezúttal avatott bajnokként élhetjük már meg. Ehhez nincs más dolgunk, mint legyőzni a WBA-t. Erre hangolódunk alább.

Felmerült, hogy vajon tényleg akar-e majd győzni Conte idegenben, ahelyett, hogy otthon, a Stamford Bridge-en válna matematikailag biztossá a bajnoki címünk. Nos, a dolog számomra egyértelmű: már hogy ne akarna?! Egyrészt csak rá kell nézni, miközben vicsorog vagy ünnepel: árad belőle az elszántság, a maximalizmus. Ez az ember addig nem lesz nyugodt, míg pont nem kerül az ügy végére. Másrészt megvan az esélye annak, hogy játék nélkül leszünk bajnokok, ha a spúrok újabb pontokat buknak. Márpedig ha választani kell, akkor inkább idegenben tegyük biztossá a dolgot, mint a fotelből szurkolva. Azt meg már csak én teszem hozzá, hogy a túrákra azok az elszánt, keményvonalas drukkerek járnak, akik talán be sem férnek a hazai meccsekre a jegyárak vagy a rengeteg turista miatt – ők meg legalább annyira megérdemlik az első kézből ünneplést, mint a negyvenezres tömeg a Bridge-en.

Amúgy is egy mostoha helyszín ez a The Hawthorns. Villas-Boast és Di Matteot is egy itt elszenvedett vereség után tették lapátra, a legutóbbi bajnoki címünk bebiztosítása után pedig 3:0-ra kaptunk ki Puliséktól (ami még így is csak a harmadik vereségünk volt a szezonban). Nem állítom, hogy ezek a dolgok mázsás súlyként nyomják a srácok vállát, ettől függetlenül tény, hogy kevés stadionban néztünk bele annyi kellemetlen pofonba, mint ott.

Szerencsére ezen már csak röhögtünk két éve

Ki ne emlékezne a WBA elleni odavágóra, ami nem volt sétagalopp. Persze aki nem látta a meccset, annak elég annyi, hogy 85 percig semmit nem tudtunk kezdeni a szívós védekezésükkel, ami egyenlő azzal, hogy tulajdonképpen teljes eseménytelenség jellemezte a találkozót. A véghajrában aztán Diego Costa kihasznált egy ritka és meglepő hibát, amiből lőtt egy bődületesen nagy gólt. De ennyi. Persze akkor ez rengetegnek tűnt, hiszen az volt a kilencedik győzelmünk a nagy menetelés során.

Azóta változott egy s más. A szériánk véget ért, az addig húzóember Diego Costa csak elvétve volt képes meccset pozitívan befolyásoló tényező lenni, a West Brom pedig a liga (egyik) leggyengébb formában lévő csapata jelenleg. Az Arsenal legyőzése óta Pulisék kikaptak otthon a Bournemouthtól, a Liverpooltól és a Leicestertől is, utolsó öt bajnokijukon pedig mindössze egy pont került a zsákba. Arrafelé jól láthatóan 40 pont fölött már minden jutalomjáték… Ettől függetlenül a nyolcadik helyüket tartják, de ha folytatják a könnyelmű tékozlást, akkor tízen kívül lesznek év végére. Persze mi vinnénk a magunk három pontját, meg a West Brom amúgy sem az a csapat, amelyik a semlegesek szimpátiáját élvezi. Egyébként is beletörődött mindenki a bajnoki címünkbe.

Az odavágó győztes gólja

10 pont előnyünk volt, ez ment le négyre, majd kúszott vissza hétre. A csapat adott egy kis izgulni valót, miközben nem mondtunk le arról a privilégiumról, hogy ez a bajnokság már egy jó ideje (egyértelműen) nekünk áll. Mondanám, hogy magunknak tettük nehézzé, de egyrészt nem lett ez végül annyira kicentizve, no meg azért azt is túlzás lenne állítani, hogy két marékkal szórtuk volna a könnyelmű pontokat. A Palace elleni bukta sokkoló volt, de ott legalább mindent megtettünk. Az Old Traffordon elszenvedett sima 0:2 már más tészta, tulajdonképpen ez volt a riasztó meccs, amikor egy kicsit beremegtünk, hisz a Tottenham csak úgy dübörgött ez idő tájt. A vízválasztó az FA kupa elődöntője volt, ahol pozitív csalódást keltve múltuk felül a spúrokat. Onnan meg már a bajnokságban is átszakadt a gát, jöttek a gólok, s ezzel párhuzamosan az önbizalmunk is visszatért. Az utolsó négy meccsen 14 alkalommal találtunk be, ami igen erős, 3,5-ös átlag.

Egy győzelemmel tétnélkülivé válhatna az utolsó két meccsünk, miközben tudjuk, hogy ez nem ilyen egyszerű. Ne feledjük, vár még ránk egy FA kupa döntő is, ahol muszáj lesz a legjobbunkat nyújtani. És nem feltétlen azért, mert annyira tartunk az Arsenaltól, hanem azért, mert megalázó és fájdalmas lenne ellenük bukni. Szóval akár nyerünk ma, akár nem, lesz még mire fókuszálni. Ennek nyilván van egy mentális vonatkozása is, miszerint nem tehetjük meg, hogy kiengedünk, meg van egy taktikai olvasat is, miszerint úgy kell majd keverni a kártyákat, hogy a Wembley-re jusson a legjobb leosztás. Úgy kell tehát pihentetni és terhelni a delikvenseket, hogy kellő élességgel és megfelelő kondícióban zárhassuk le ezt a szezont.

Angol bajnok lehet

A péntek esti csapatösszeállítástól még talán nem várható sok újdonság, Conte vélhetően nem pihentet alapembereket, kivéve, ha muszáj neki. Ne feledjük, a gálakezdőben vannak olyanok is, akik még nem lettek (angol) bajnokok, gondolok itt David Luizra, Marcos Alonsora, Mosesre és Pedrora. Nekik nyilván hatalmas élmény lesz ez a meccs, hiszen valami új jön el számukra. A másik véglet az a Terry, aki ötödször nyerheti meg a PL-t, ami még úgy is nagy szó, hogy az ideiből vajmi keveset vállalt csak.

Jó okunk van tehát megnyerni a szezon utolsó idegenbeli meccsét… Továbbra is Blue Is The Colour!

 • adam10

  Azt mondják a lapok, hogy Bernardo Silva és Walker érkezését hamarosan (napokon belül) bejelentheti a City. Közben Zabaleta -> West Ham.
  Velünk kapcsolatban elég régen hallottam hiteles forrásból bármilyen jelöltet…

  • kormolar

   mondjuk nekünk még nincs vége a szezonnak… xD 😀

   • lamps8

    attól még judzsinéknak nem barbadoson kellene a heréjüket áztatni.

  • Diego Costa

   VVD, Sanchez, James.

   • adam10

    Igaz, de ezek már valamennyire régebbi sztorik. De ebből a 3-ból minimum 2-nek örülnék 🙂

 • Endy919

  Antonio Conte’s new deal at Chelsea had been reached, in principle, with an annual salary of €11m for 5 years. A clause has been added which would result in the club paying him a €20m compensation fee should he be sacked.

  • “A clause has been added which would result in the club paying him a €20m compensation fee should he be sacked.”

   :DDDDDDD Conte nyitott szemmel jár

   • Tornando Ferres

    Én adom ezt is. Így van remény, hogy nem rúgjuk ki egyből, egy sikertelenebb széria után. 6 csapatból 2 mindig le fog maradni a BL-ről, ami mindegyiknél az alap célkitűzés ugyebár.

 • Diego Costa

  Silva és Mendy a cityben köthet ki. :/ Nem elég, hogy nem hozzánk jönnek, de még riválishoz is . 🙁

  • balazsh

   Chelsea (1)
   ….
   Manchester City (3)

   • Diego Costa

    És akkor jövőre is az lesz?

   • balazsh

    Nyilván senki se tudja, így én se, de ne akard már úgy beállítani, mintha ezen a két játékoson múlna. Tavalyi igazolásaink nagy része az utolsó pillanatokban (de semmiképp se májusban) jött össze. Életkor alapján pedig értelmetlen volt kiemelni a játékosokat. Főleg Sterlinget, és ha már itt vagyunk, érdemes belegondolni, hogy attól még, hogy valaki 20 évesen felkapott (Sterling, Silva) nem feltétlenül váltja meg a világot.
    Amire ki akarok viszont térni az a csapatba és a vezetőségbe vetett bizalmam, miszerint a megfelelő játékosokat hozzák ide, nem sietik el és nem is késnek el vele.

   • Rammschein

    Sztem akkor lennénk krva nagy szarban ha ÁgyúGolo Kantét elvinnék tőlünk… Oké, Hazard és Costa is hozzátették a maguk részét, ki mikor, mennyire… de Kanté emberfelettit ment… és még mindig szerény! 🙂

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Hazard szerepe is szerintem felér Kantéjéval, az egyetlen emberünk aki képes áttörni a falat és állandó veszélyt okozni a kapu előtt, nem mellesleg már bőven a playmaker szerepet is ő tölti be a támadó harmadban.

   • Diego Costa

    Nemcsak, hogy felér, de jóval megelőzi azt. Építkezni mindig nehezebb, mint rombolni.

   • Tornando Ferres

    Ez így azért nem igaz, maradjunk annyiban hogy jól ki vannak osztva a szerepkörök.

   • Diego Costa

    Ha máshogy lennének kiosztva a szerepkörök ki lenne az, aki megtudná csinálni azt, amit Hazard tesz?

   • Diego Costa

    2x is 3-0 nyertünk mikor nem játszott és a harmadik meccset is behúztuk kapott gól nélkül.

    Hazard mikor nem játszik: ötlettelen játék, pontrúgás (szöglet, szabad, 11-es) utáni gólok.

   • Diego Costa

    MIért lett volna értelmetlen? Az életkort azért írtam oda, mert azt akartam jelezni, hogy tele vannak fiatal tehetséges játékossal. Úgy igazoltak még egyet, hogy már a polc is tele van velünk. Nekünk meg van egy szem Hazard-unk. És ez amilyen nagy szerencse, ugyanannyira szomorú is. Nem cserélném el őt semmire, de kellenének társak nekik. Rajta kívül van egy Willian, ő a mi skill player-ünk. Szomorú.

    Közben rájöttem, hogy még nincs vége a szezonnak nekünk így nem is jelenthetünk be kvázi játékost( legalábbis nagyon rosszul venné ki magát), de remélem a háttérben már az üzletek megköttetek.

    Jah igen, megfelelő… Csak éppen Bakayoko, Lukaku nem tartozik közéjük. LWB erősítés mindenképpen kéne, Mendy már nem lesz köztük. Alex Sandro-t meg hozd el a Juve-ból…

    Az alábbi névsor alapján joggal lehetek kicsit pesszmista:
    Pato, Pedro, Amelia, Baba Rahman, Begovic, Kenedy, Falcao, Hector, Miazga, Nathan, Djiloboji, Pantic, Cuadrado.

    Nagy nyarat várok, ha ezt is elcsesszük, akkor nagyot fogunk zuhanni.

   • balazsh

    Gondolj, amit jónak érzel, én szerényen visszahúzódva nem gondolom azt, hogy okosabb lennék az egész boardnál.

  • kormolar

   Guardiola be van feszülve a idei “sz*r” szezonja miatt. most fordult vele először h nem nyert semmit….persze h minél hamarabb új játékosokat akar…náluk sztem a védelem( főleg szélső védők) és a szűrő középpályások igazolása lesz érdekes…. elől idén sem voltak gyengék…nemtudom h kit fog kiszorítani…talán Sterlinget…ezzel szemben nekünk még korán sincs vége a szezonnak…am sem vagyok biztos benne h B. Silva lett volna az akire nekünk szükségünk van…van bőven a piacon nála jobb játékos

   • Diego Costa

    Az mondjuk érdekes, hogy a védelmet nem erősítették meg nagyon. A két szélére fognak érkezni, de a védelem közepe még mindig rémes. Már pedig az 50 milliós védő helyére nem fognak igazolni, az ő helye biztos, ami nekünk jó. VVD remélem hozzánk jön, vele nem tudnak erősíteni.

   • kormolar

    hozzánk középre nem értem miért kellene igazolni…Zouma Cahill,DL, Aczpi,Ake+ viszajön Miazga, Christensen(akit évek óta említik többen a chaten h a nagy csapathoz kellene hozni),Kalas,Tomori

   • Diego Costa

    Ezeket te komolyan írod? Miazga meg Kalas? Ezt most tényleg kommentálni kéne?

    Cahill-t a padra kéne ültetni. Azpi-Luiz- VVD kezdő és Christensen,Cahill, Aké cseresor. Zouma meg kölcsön.

   • myheartisblue

    Cahill az uj kapitany. Ő nem lesz padra ultetve egy hamar. Annak ellenere, hogy sokan lemondjak Őt, ráadásul idén igen jó szezont ment, szval Christensen vagy Zouma legyen a talpan aki kiturja Őt vagy mást…Meg miben es miert reszesitenenk elonyben Christensent Zouma elott? Melyikuk edzett a csapattal az elozo szezonban, kinek vám nagyobb PL tapasztalata?

   • kormolar

    Kalas letolt 38 meccset a Fulhambe(ráadásul a Fulham elég jó volt idén) idén…azért simán megérne egy előszezont… aztán Conte majd eldönti h alkalmas e…Miazga paraméterei meg bőven jók ahhoz h védő lehessen nálunk… lehet h neki még kell 1-2 kölcsön…

   • Diego Costa

    Komolyan testalkat alapján mondod azt, hogy játszhatna nálunk? Na ne már.

  • Sandic

   Hiába vannak tele fiatalokkal, ha a felük sem fog játszani. Ha mindenki fog játszani, akkor meg még legalább 2 szezonig nem kell tartani tőlük, ilyen korú játékosokkal még nem fogják végigverni Európát. Nálunk a keménymag még nagyon jó korban van (Hazard, Golyó, Azpi, Kürtő, és az esetleg kategória Costa, valamint nálunk is vannak jó potenciállal rendelkező fiatalok, mint Zouma és Kriszti). Felesleges teleigazolni magunkat fiatal tehetségekkel, különben Lukaku vagy Oscar sorsára jutnának mind (Hazard kb. az egyetlen kivétel). Majd igazolunk játékost akkor amikor szükség lesz rá, és olyat, aki már több szezonban is bizonyított.

   • Diego Costa

    Zouma és Christensen-t miért hasonlítod össze a támadójátékosokkal? Egyébként Zouma valószínűleg kölcsönbe megy ( ha marad, akkor se fog sokat játszani) és Christensen is a padra fog kényszerülni sokszor.

   • Sandic

    Azt hittem, úgy általánosságban az összes posztra gondolsz a tehetségeknél, nem csak a támadószellemű játékosokra. Hát lehet, hogy van előre 5 tehetséges fiataluk (amiből szerintem legalább 2 el fog tűnni 26 éves korára a kevés lehetőség miatt), de ha hátul kettesével fogják beszedni a gólokat, akkor nem lesznek vele kisegítve.

   • Diego Costa

    Ennél csak jobbak lehetnek. Lehet, hogy a védelem (annak is a közepe) hagy némi kívánni valót maga után, de azért kettesével nem fogják kapdosni a gólokat. Támadósorukban pedig megvan az a képesség, hogy ha kapnak egyet, akkor túllőjék az ellenfelet.

 • Diego Costa
  • Bukkakebáró Idemitirjak

   A farok jó végén szeretne lenni.

   • Diego Costa

    Jogos. Csirke (meg qpr) játékosként kapott a jóból. 😀

  • kormolar

   na…van aki már a profi pályafutása utáni életét tervezi…xD 😀

 • Na Silvara maris lecsapott a City. Hat hat..

  • Endy919

   Kurvaélet.

 • Diego Costa

  :O

  In between those incidents, Costa lost his temper with young midfielder
  Nathaniel Chalobah in training ahead of the League Cup defeat to West
  Ham United. The incident blew over quickly enough that it never entered
  the public domain, but for a split second team-mates were concerned the
  striker could injure the 22-year-old.

  • Tornando Ferres

   forrás nélkül nem dobálózunk ilyen idézetekkel 🙂

   • Diego Costa

    Telegraph

 • Diego Costa
 • Sandic

  Ha nem vót még, Can nyerte az év gólja szavazást:

  https://www.facebook.com/Carling/videos/1544487532289174/

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Teljesen jogosan egyébként.

   • Sandic

    Én is rajta, valamint Pedro Everton elleni gólján gondolkoztam. Végül elfelejtettem szavazni…

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Szavazás valahogy nálam is elmaradt, de ezt a Can gólt ha valamelyik celeb lövi (Ronika-Messi-Ajnár) akkor 2-3 évig mutogatnák hogy mekkora klasszis és ilyenre senki más nem képes.

   • Endy919

    Szép mert szép , de én az ollóktól annyira nem vagyok elájulva , mint egy tudatosan meglőtt bombától vagy egy gyönyörű szóló góltól .

    Az olló nagy részben a szerencsétől függ , itt-ott valakinek beleakad a lába a labdába és ennyi.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    De épp ezaz, hogy ez nem egy mezei olló volt, az ilyen hátulról jövő ívelésnél a legjobb csatárok is örülnek ha kapásból betalálnak.

  • WehaveNoHistory

   Az már túl szép lett volna, ha ezt is közülünk nyeri valaki 🙂

  • Sandic

   Ja igen, aki nem látja a videót, lépjen be facebookra. Vagy keressen rá Can góljára, a Watford ellen lőtte…

  • Szerintem jogos. Baromi nagy helyzetfelismerés volt és a mozdulat kivételezése is kiváló.

 • acsdav2

  Szerintem Bernardo Silva megvétele nem volt jó üzlet a Citynek. Már eddig is létszám többlet volt elől, így szinte biztosan a padra érkezik. 50M-t szerintem luxus kiadni egy cserének.

  • Endy919

   Ott Sterling fog padozni , no meg Pep is híres a wtf kezdőiről , meglátjuk.

   De őt nagyon irigylem tőlük … aztán leget , hogy megbukik , de most nagyon sajnálom.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Szerintem Pep valamelyik kp-ból csatárt fog csinálni őt ismerve, nem kizárt, hogy Sterlingből.

   • acsdav2

    Agüero és Jesus mellé minek még egy csatár? Vagy az argentin távozni fog?

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Agüero távozása szinte borítékolható.

   • acsdav2

    Van róla hír, hogy hova menne?

   • Endy919

    Semmi konkrétum , de Pepnek nem kell . Valszeg Real szerintem.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Mondjuk én elnézném nálunk is Hazard mellett. Luizzal már úgyis összecimborált.

   • Endy919

    Én annó az Atletiből nagyon hoztam volna . Most nem bizti , hogy kéne . Nem fiatal már és non-stop sérült.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Éppen ezzel lehet baj, hogy melyik csapat vinné aki ki is fizeti a vételárat. Pep a kezdőivel elég nyíltan kifejezte, hogy neki nem kell.

   • acsdav2

    Tudom, hogy eddig utáltuk és rá is szolgált főleg a Luiz elleni belépői miatt. De ha a Costáért kapott pénzen megtudjuk őt venni, akkor szerintem nem csinálunk rossz üzletet.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Éppen Joe Cole nyilatkozta, hogy a Chelseanek lekéne csapnia Sanyóra és Agüerora a nyáron.

   • Mondjuk Sanchez csak akkor kéne feltétlen, ha Hazard távozik, amire jelenleg nincs szignifikáns esély. Agüero viszont nem lenne rossz húzás, főleg nem akkor ha 2 csatáros játékban gondolkodunk, amire Costánál bőven alkalmasabb.

    Batsu helyére is kelleni fog valaki szerintem, reménykedem, hogy Traoré eléggé felhívta magára a figyelmet.

   • Endy919

    Te nem szeretnéd erősíteni a keretet? Miért csak akkor jöjjön Alexis , ha Eden távozik? Miért toporogjunk egy helyben , ha fejlődhetnénk is?

   • De, akarom, csak nem Alexis posztjára, ahová teljesen felesleges kibaszarantani 50-60+ milliót, mikor ott rendben vagyunk, ellenben a cb, a cm, a winger és az st poszton meg nem, és ezekre minimum egy ember fixen kéne.

   • Endy919

    CB posztra ott van DL,Cahill,Azpi,Aké,Christensen és Zouma . Ide szerintem senki sem kell . WB poszt az alap , hogy erősíteni kell , CM is , de szélső/tkp posztra csak 3 emberünk van ha a kölcsön játékosokat nem vesszük ide , és ez egy BLes szezonhoz kevés.

   • CB posztra egyelőre Zoumát felesleges beleszámolni, nála baromi esélyes egy kölcsönjáték, Aké meg hónapokig jegelve volt, nála is baromi csekély a sansz arra, hogy augusztusban itt lesz. Szóval de, ha jönne egy van Dijk, az minimum kurva jó lenne.
    Igen, kell valaki Hazardék posztjára is, de egy Michael Antonio pl. szvsz bőven elég lenne. esetleg egy Tadic, Ayew, akik kiváló spílerek arra, hogy egy Rémy-i szerepet betöltsenek a csapatban. De egy Sanchez-kaliberű gigaigazolásra semmi szükség nincs jelenleg, mivel a minőség elől meglenne egy jobb centerrel. A többi posztra viszont megközelítőleg 150m-ért amúgy is jönni fog erősítés.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Szerintem mindenképpen kell Hazard mellé valaki a másik oldalra és kevés olyan játékos van aki Sanchez szinten van és elérhető is.

   • Oké, Pedro nem hozott olyan látványos idényt, mint Sanchez, de egy elől és a mezőnyben is kiemelkedően hasznos játékos, akit jelenleg baromira nem lenne indokolt lecserélni, főleg annak tükrében, hogy minden más poszton meg vannak lyukak.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Pedro hoz egy átlagos jó szintet, de nála ennyi a max, ami szerintem már egy BL-hez nem lesz elég. Mondjuk abban igazad van, hogy vannak más hiányosabb posztok, de ettől még a keret fejleszthető ezen a poszton is. Kiváncsi leszek, hogy mit kezd Conte a kölcsönből visszatérőkkel, mert számban wingback posztot leszámítva mindenhol megleszünk.

   • Pedro kb. az egész naptári év egyik leghasznosabb játékosa volt. Nem fossa a gólokat úgy, mint Sanchez, de ebbe a rendszerbe tökéletesen illik egy olyan tag, aki az elképesztő munkabírásával nem csak elől, de a mezőnyben is képes építően fellépni. Teljesen indokolatlan pénzherdálás lenne most Sanchez, főleg úgy, hogy a Pedro-Hazard duó húzta center hiányában is a csapatot fáradhatatlanul.
    Egyszóval van egy összeszokott konstruktív páros elől, közéjük kéne az st, aki így is megközelítőleg annyira lesz, mint Sanchez, még ha Costa árából fedezhetjük is. De ettől függetlenül ebben az esetben elől már bőven BL-re alkalmas a csapat.
    A többi poszton meg egyelőre nem igazán.

   • acsdav2

    Sanyó az kicsoda?

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Aki Alex is

   • acsdav2

    Sterlinget 62M-ért vették. Még durvább lenne, ha ő kerülne a padra. Ráadásul nem is teljesít rosszul. 94 meccsen van 21 gólja és 31 gólpassza.

    Én egyedül Gabriel Jesus-t irigylem. 30M-ért vettek egy 20 éves játékost aki első 11 meccsén 7 gólnál és 5 gólpassznál tart.

 • Bukkakebáró Idemitirjak

  “If I sign a contract, maybe there won’t be enough money left to get Romelu!” he said. “I’m kidding. Whoever comes in, we’ll be ready for the new season.”
  Ez hülye 😀

  • Endy919

   És ki nyilatkozta ezt , ha nem titok? 😀

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Hazard

   • Endy919

    Köszi Bogi:)

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Nagyon szívesen Endy Deep. 😀

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com