Keleti nyitás

Spanyol és francia csapattal már tavaly is találkozhattunk a BL csoportkörében, az orosz vendégszeretet viszont ma tapasztalhatjuk meg először Lampard alatt. Ellenfelünk az a Krasznodar lesz, amelyik idén debütált a főtáblán, így első hazai meccsüket is értelemszerűen ellenünk játsszák majd. Kedvcsináló alább.

Kemény ellenfél a nyitányon

Lassan már hozzászokunk hogy a 2020as évben semmi sem a megszokott módon történik, így van ez az európai kupákkal is, mivel a hagyományokkal ellentétben idén csak október második felében rajtolnak el. Szerencsére az előző szezonban ha csak nehezen is de végül sikerült kiharcolni a még Bajnokok Ligája főtáblát érő 4. helyezést. 

Magyarázzuk a bizonyítványt: Chelsea-Southampton 3-3

Többszörösen is megnyert meccset engedett ki kezéből a Chelsea a PL ötödik fordulójában. Az első félidő sokáig olyan simának tűnt, hogy arra lehetett számítani, megint egy kiütéses hazai győzelem következik. Ehhez képest… Jöttek a súlyos egyéni hibák, majd amikor úgy tűnt, hogy ismét kezünkbe vettük a gyeplőt, a végén egy drámai gól belerondított a képbe,...
Read More

Lássuk, miből élünk!

Egy örökkévalóságnak tűnő válogatott szünet után egyből a mélyvízben kell helyt állni, hiszen a következő héten komoly erőpróbák előtt állunk a bajnokságban és a BL-ben egyaránt. A legizgalmasabb fejlemény viszont mégis az, hogy lassan végre teljes kerettel feszülhetünk neki a kihívásoknak.

Feszültségoldási kísérlet

Még a szezon elején járunk, de máris tapintható a feszültség a csapat háza táján: nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna. Legutóbbi bajnokinkon mínusz háromról kellett pontot menteni az újonc és kiesőjelölt West Bromwich ellen, hét közben pedig kiestünk a Tottenham otthonában a ligakupából egy alapvetően nyerhető meccsen. Most egy javítási lehetőség, a...
Read More

Jön a BL-sorsolás

Egy sorsolás majdnem olyan izgalmas, mint egy meccs maga, lehet latolgatni, reménykedni vagy éppen fogni a fejünket. Csütörtökön öt órakor megtudjuk a BL-csoportkörös ellenfeleinket.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com