Irány a döntő

Az odavágón szerzett 2 gólos előny birtokában sem szabad hátra dőlni, mert Conte nem az a típusú edző, aki feladná akkor sem ha papíron sok esélyük nincs a továbbjutásra. Szerencsére Tuchel edzőként még soha nem maradt alul az elődöntőben és nagyon bízok benne hogy ezt a jó sorozatot ma sem fogják megszakítani.

Repedések

Hiába tűnt sokáig álomszerűnek a magunk mögött naptári év, az utolsó hónap jó pár problémát felszínre hozott, megkeserítve így szájízünket. Ahhoz, hogy az újesztendőre visszatérjen a jókedv, változások kellenek, remélhetőleg minél hamarabb. Akár már ma is. Visszatekintés és helyzetkép alább.

Káosz

Már-már követhetetlen összevisszaságba torkollik Angliában az egyébként is mindig feszes ünnepi menetrend. A halasztott meccsek tömkelegén kívül együttesünk teljesítményén is nehéz kiigazodni, legutóbb épp a vállalható játék ellenére sikerült pontokat hullajtani az Everton C-csapata ellen. Ma délután – ha az égiek is úgy akarják – a Wolves ellen javíthatunk.

Mi lesz veled Premier League?

Sajnos egyre jobban megszaporodtak a fertőzések a csapatok háza táján ezért az FA sorra halasztja el a mérkőzéseket. Nálunk is találtak Kován kívül további 2 játékost, ha igazak a pletykák akkor Lukaku és Hudson-Odoi kényszerül kihagyni a találkozót. Reménykedjünk benne hogy egyáltalán meg lesz tartva, mivel az Everton közel sincs jó formában, sőt konkrétan nagyon...
Read More

Javítási lehetőség a Darazsak ellen

Az elmúlt fordulóban sajnos nem sikerült a 3 pontot otthon tartani az edzőváltáson átesett United ellen, így gyakorlatilag kötelező ma nyernünk a Watford otthonában, ellenkező esetben szinte biztos, hogy nem mi fogjuk vezetni a tabellát a forduló végén. A sorsolásunk nagyon kedvező, nem lesz rangadónk az év utolsó hónapjában, így most lehet egy tekintélyesebb előnyre...
Read More

Lendületben

Remekül sikerült a visszatérés a válogatott szünetből, hiszen múlt héten a Leicestert vertük idegenben, majd jött a Juventus hétközi eltángálása. Ahhoz, hogy tovább szárnyaljunk, a pocsék formában lévő, edzőváltáson átesett, gyatrán rangadózó Vörös Ördögökön kéne ütni egy jóízűt. Országos egyes, mondhatnánk, de azért mégiscsak van a levegőben valami nyugtalanító, ami remélhetőleg koraestére elillan. Kedvcsináló alább.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com