Vissza a győztes ösvényre

A múlt hetet két – főleg mutatott játékban – csalódást keltő döntetlennel zártuk, így jól jött a keddi salzburgi diadal. Az osztrák csapat elleni siker, valamit a Dinamo Zagreb Milan elleni pontvesztése együttesen már most kiadta nekünk a csoportelsőséget. Ahhoz képest, hogy milyen pocsékul indultunk a sorozatban, ez mindenképp becsülendő, már csak azért is, mert...
Read More

Javuló tendenciák

Eredményes hetek vannak mögöttünk, szóval jó a kedv és nő az étvágy. Az óriásölő Brentford vendégei leszünk és ugyan ott még nem tartunk, hogy tartalékosan is félgőzzel hengereljünk le egy szembe jövő középcsapatot, de talán már nagyobb bizalommal várunk egy ilyen próbatételt, mint Tuchel végnapjaiban. Kedvcsináló alább.

A tönk széléről

Mint ismert, a világbajnokságig hátralévő időben nagy darálás várható, alapvetés lesz a heti két meccs. Októberben kilenc meccs vár a csapatra: az első akadályt sikerrel vettük, de máris itt a folytatás. Vár ránk a BL csoportkörének harmadik fordulója és egy rangadó a Milan ellen. Kedvcsináló alább.

Valami más

A bajnokság alakulása kevés örömmel járt eddig, szóval talán nem is árt egy kis éghajlatváltozás a csapatnak. Ma megkezdődik a Bajnokok Ligája csoportköre, mi pedig hamar bele is vethetjük magunkat az élvezetekbe. Első megálló Zágráb, rövid kedvcsináló alább.

Új szelek fújnak

Egy korszak végérvényesen lezárult. A csapat nagy változások után immár új tulajjal ma kezdi meg a 22/23-as szezont az Everton vendégeként egy kaotikus ámde közel sem sikertelen átigazolási időszak után. Nyilván nehéz olyan játékosokat leigazolni akik nem akarnak jönni. A felkészülési időszak sem sikerült túl jól ha csak az eredményeket nézzük, de szerintem mindenki tudja...
Read More
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com