Vár ránk az igazi Európa!

Kedden elrajtolt a BL csoportköre, ám a Chelsea nevével nem találkozhattunk az úgynevezett elitliga harminckettes mezőnyében. Csalódottságra persze semmi ok, hiszen a mieink tudják, mi a helyes irány és jó européerként ott teszik tiszteletüket, ahol az igazi Európa van. Kedvcsináló alább.          

Osztályozó

Ébresztő pofon, bombaformában lévő Hazard, csatár a pályán és szép játék. A napsütéses őszi meccsünket úgy hoztuk le, ahogy kellett és talán a forduló gólját is sikerült meglőnie Williannek. Jól néz ki a tabella teteje, de sok van még hátra, de a lényeg: 5/5!

A Chelsea-drukkerek hét arca

A Chelsea drukkereire ugyanúgy igaz, mint bármely más klub szimpatizánsaira: bár csapatunk iránti szenvedélyünk összeköt minket, sok mindenben mégis különbözünk. Ha pedig közelebbről és alaposabban megvizsgáljuk a helyzetet, látjuk azt is, hogy még rajongásunk mikéntje is differenciált. Görbe tükrös természetrajz következik rólunk alább.        

Valami új kezdete

Egy teljesen új korszak kezdődött most a Chelsea életében, aminek legfontosabb feladata az alapok megváltoztatása. Hogy mik azok a dolgok, amin variálni kell, hogy mi várható, mit várok ettől a szezontól, az kiderül ebből a szubjektív véleménytől hemzsegő bejegyzésben. A bejegyzés egy régi társunk, Kántor István vendégposztja.

Osztályozó

A válogatott szünetnek köszönhetően most volt több idő végiggondolni, hogy ki milyen teljesítményt tett le az asztalra. A lényeget azonban már tudjuk. 4/4 és magabiztos játék Eddie Howe Bournemouth-ja ellen.

Cseresznyézzünk

Nyakunkon az első válogatott szünet és mindenki Vidi lázban ég, de azért van még egy hétvégi forduló a Bournemouth ellen a Stamford Bridgen. A kérdés, hogy meglesz-e zsinórban a negyedik győzelem, vagy újra borsot törnek a Cseresznyések az orrunk alá? Részletek alább…

Kék Cseresznyék

Szombaton az idényt meglehetősen impozánsan kezdő, még veretlen Bournemouth érkezik a Stamford Bridge gyepére. A mérkőzésre várva egy kisebb múltidézés formájában elevenítsünk fel azon játékosok neveiből néhányat, akik karrierjük során mindkét csapat színeit magukon viselhették.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com