A sorminta vége

November vége óta már hozzászoktunk, hogy egy győzelem után egy pontvesztés következik. Ez a jónak nem nevezhető sorozat végre megtört, mivel most zsinórban 2 tétmérkőzést nyert a csapat. Jó lenne ha újra sikerülne az őszihez hasonló győzelmi szériát építeni, ehhez pedig ma nyerni kellene ami piszok nehéz lesz.

Vihar utáni csend

Hosszú idő után először lehetett alkalmunk rendezni a sorokat, ami, lássuk be, a hektikus karácsonyi időszak után bőven ráfért a csapatra. Remélhetőleg kellően feltöltődtek kulcsembereink, ugyanis hamarosan még az év végi hajtásnál is keményebb menetelés veszi kezdetét. Addig is mai vendégeink biztosan tesznek majd róla, hogy a nyugisabbnak szánt átmeneti hetek se legyenek egyszerűek.

Nézőpont Kérdése: Pálfordulás az Emiratesben

A 200. Arsenal-Chelseat (vagy fordítva) rendezték meg vasárnap, és ez a 2010′-es évtized utolsó Premier League rangadója is volt egyben, ahol kevés helyzetet láthattunk, de annál több fordulatot, izgalmat tapasztalhattunk. Ezúttal elsősorban gondolatmenetet olvashattok arról, hogy hogyan éltem meg ezt a derbit. 

Nézőpont Kérdése: Kiszámíthatatlan londoni derbi

Egy óriási idegenbeli rangadóval búcsúzunk 2019-től, ahol aztán tényleg bármi megtörténhet. Az Arsenal-Chelsea meccsek a történelem során voltak már borzasztóan rosszak, de rettentően kiélezettek is. És hát az ellen az Arsenal ellen találkozunk, amely mostanra nagy krízisben van, viszont nagyon régen győztünk utoljára idegenben ellenük. Itt a lehetőség!

Viszlát top4

Igen, tudom hogy sokak szerint már a címmel túl pesszimistán indítottam, de ez azért van mert nem nagyon van olyan dolog ami bizakodásra adhatna okot a jelenlegi helyzetben. Sajnos ha csak a papírformát nézzük akkor ma jöhet el a nap amitől a legtöbben féltünk, az álom véget ér és visszakerülünk oda, ahová a realitásokat nézve...
Read More

Nézőpont Kérdése: Menekülés a győzelembe

Hatpontos derbi, melyen mindkét csapat szeretne győzni több okból kifolyólag. Feszült találkozó várható, és külön pikantériát ad, hogy egy bizonyos José Mourinho irányítja jelenleg a Tottenhamet. De vajon ki fogja szépen megajándékozni szurkolóit karácsony alkalmából?   

Feledtetési szándék

Az Everton elleni vereség után – köszönhetően a kapott gólok mennyiségének és minőségének – elég fagyos volt a hangulat. A Lille továbbjutást érő hétközi legyőzése visszahozott valamit a jókedvből, viszont az önfeledt mosolyhoz a bajnokságban is rendezni kéne a sorokat. A gyenge formában lévő Bournemouth tökéletes gondűzőnek tűnik, persze tudjuk, olykor pont ezek a meccsek...
Read More
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com