Tét nélkül

Riválisaink töketlenségének hála édes érdekteltelenségbe fullad számunkra az utolsó forduló. Mielőtt minden tekintet a City és a ’Pool csatájának utolsó felvonására szegeződne, itt a tökéletes alkalom, hogy visszanézzünk bajnoki teljesítményünkre.

Frankfurti vacsorára

Szeretett csapatunk az Európa Liga elődöntőjének első felvonásán a Bundesliga meglepetéscsapatához az Eintracht Frankfurt gárdájához látogat. Papíron sokkal erősebbek vagyunk a németeknél, de a Frankfurt többször is bizonyította hogy nem érdemtelenül van ott a legjobb négy között. Velünk ellentétben ők végig szopóágon vért izzadva jutottak el az elődöntőig, mivel csak tőlük jóval erősebb ellenfeleket kaptak...
Read More

Előzetes: EL Negyeddöntő

Az európai kaland ma este folytatódik, hisz csapatunk ezúttal a Cseh fővárosba látogat a Slavia Praha vendégeként. Könnyen legyinthetnénk, ugyan már meglesz ez – de óva intenék mindenkit eme elhamarkodott gondolatoktól.

Kezdő edzők idénye

Lassacskán a Premier League 2018/19-es kiírásának utolsó hónapjába lépünk. Hat mérkőzés maradt, a Chelsea pedig az Anfield mellett Solskjaerékhoz is ellátogat még áprilisban, továbbra is versenyben többedmagával a negyedik, BL-t érő helyért. Sarri, Emery és Ole végső hajrája jön.

Deus ex machina

Hiába tettünk meg mindent a magunk részéről, úgy látszik, valami isteni erő nem akarja, hogy Sarri mester lapátra kerüljön. Egész meccs során kétes bírói ítéletekkel támogatva, vért izzadva hoztuk el a három pontot Cardiffból, így továbbra is tartjuk a lépést a BL-helyekért folytatott versenyben.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com