Örök kérdés

Próbálkoztam volna mindenféle szánalmas ‘féltávnál’, vagy ‘halfway line’ és egyéb címekkel, de nem akartam azt a látszatot kelteni, még véletlenül sem, hogy Sarri mester idejének felét már letöltötte volna itt. Így maradt az örök kérdés: félig tele van, vagy félig üres? Hogy a pohár, vagy a tökünk, azt ki-ki döntse el maga.

Izgulni kellett, de hoztuk a kötelezőt

A várakozásoknak megfelelően izzadós meccsen gyűjtöttük be a három pontot Rafa Benítez Newcastle Unitedjével szemben, azonban megtörtük a két meccs óta tartó hazai góltalanságot, ráadásul mindkét közvetlen riválisunk kikapott – pacsi WestHam és MU -, így egyértelműen mi voltunk a forduló nyertesei.

Vigyázat, a Szarkák lopni akarnak

A Premier League 22. fordulójában a Bridge-re látogatnak a Szarkák, abban a reményben hogy pontokat rabolhatnak tőlünk. Sajnos nem alaptalanul gondolják ezt Benítez fiai, mivel már nem egy kis és középcsapatnak sikerült pontokat csenni tőlünk, úgy hogy nem ők voltak a házigazdák. Reménykedjünk benne hogy az utóbbi hetek csalódést keltő eredményei után összeszedi magát a...
Read More

Jó FA Kupa rajt

Hihetetlen, de két második félidős Morata góllal, jó védekezéssel és masszív dominanciával kezdtük az idei FA Kupa szezont. A Nottingham tökéletes partner volt a ráhangolódásban. Hudson-Odoi vitte a showt. Részletek alább…

Kedvezőtlen előjelek

Még csak nyolcadika van, de már harmadszor lép pályára a csapat, ami szépen jelzi, micsoda meccsdömping van Angliában. Bár nem bajnoki, de fontos meccs vár ránk egy rivális otthonában, szóval most nem lehet majd lazára venni a figurát. Megyünk a Tottenhamhez, ami becsületbeli ügy. Kedvcsináló alább.  

Lélegzetvétel

A decemberi erőltetett menet után egy pillanatra szusszanhatunk, ugyanis ma címvédőként mi is becsatlakozunk az FA-kupa küzdelmeibe. Sorsolásunk meglehetősen baráti, a másodosztályú Nottinghamet kell elintézni feltehetőleg tartalékos csapatunknak, hogy aztán felfrissülve vághassunk neki a londoni derbikkel tarkított következő heteknek.

Új év, új remények

A tavalyi esztendő kicsit felemásra sikeredett. Az év első fele katasztrofális volt és miután Conte sikeresen megbuktatta saját magát, jöhetett a már jól megszokott edzőváltás. Sarrit sokan féltették, mert még nem volt igazi top csapatnál, ezáltal nem is nyert még nagy trófeákat. Ennek ellenére eddig azt kell mondjam teljesíti azt amit elvárhattunk tőle. 1-2 fájó...
Read More

Hazard 100!

Belga zsenink mérföldkőhöz érkezett a Watford ellen. Megszerezte 100., majd 101. gólját a Chelsea színeiben. Ezzel a 10. játékos lett a klub történelmében, aki elérte ezt.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com