Új szelek fújnak

Egy korszak végérvényesen lezárult. A csapat nagy változások után immár új tulajjal ma kezdi meg a 22/23-as szezont az Everton vendégeként egy kaotikus ámde közel sem sikertelen átigazolási időszak után. Nyilván nehéz olyan játékosokat leigazolni akik nem akarnak jönni. A felkészülési időszak sem sikerült túl jól ha csak az eredményeket nézzük, de szerintem mindenki tudja...
Read More

Nyugodt hajrá

A fájdalmas múlt keddi BL-kudarcot követően vasárnap hoztuk a kötelezőt, és különösebb izgalmak nélkül jutottunk be ismét az FA-Kupa fináléjába. Furcsa szakaszába ért ezzel az idényünk: bár még rangadók és komolyabb kihívást jelentő találkozók sora vár ránk, egyre nehezebb lesz valódi súlyt tulajdonítani a hátralévő mérkőzéseknek.

Újra a Wembleyben

Egy lépésre vagyunk egy újabb kupadöntőtől, amit idén második alkalommal is a Liverpool ellen játszhatunk mivel tegnap a City ellen sikerült felülkerekedniük Kloppéknak. Viszont ne menjünk még ennyire előre, mivel először hoznunk kell a kötelezőt és túl kell ma jutni a Crystal Palaceon.

Profik vagyunk

Az ordas nagy Brentford elleni gyomros után jött a hétközi pofon. Oda Tuchel hibátlan BL-mérlege a Stamford Bridge-en, ráadásul meglehet az első kupakiesés a némettel (ne feledjük, a döntőt eddig minden sorozatban elérte, az FA kupában pedig ott vagyunk a négy között). Sok jóval én sem tudok kecsegtetni alább.

A címvédő a sorozat legsikeresebb csapata ellen

A válogatott szünet utáni visszatérés ismételten gyatrára sikerült, gyakorlatilag ugyanazt eljátszottuk amit tavaly, csak akkor a WBA volt akit ingyen pontokkal ajándékoztunk meg, most pedig a Brentford. Ha ezt a hasonlóságot vesszük alapul, akkor elvileg győzelemnek kellene következnie a BL-ben, mivel tavaly a váratlan zakó után összekapta magát a csapat és a Porto ellen sima...
Read More
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com