Újratervezés

Szombaton egy emberként lélegezhetett fel klubunk minden szurkolója, hisz végre pont került az edzőkérdést övező, fájdalmasan hosszú huzavona végére. Ha a folyamat lassúságával nem is, kimenetelével mindenképp elégedettek lehetünk.

Sarri az új edző

Hivatalossá vált, amit napok óta sejteni lehetett: Maurizio Sarri ül le a Chelsea kispadjára. A Napolitól érkező 59 éves edző hároméves szerződést írt alá.

És az ajtó bezárul

Olyan kínosan nehezen, és relatíve rémisztően lassan érkezett el a pillanat, hogy ahhoz képest Korda György Una paloma blancája ibizai vadtechnó volt: a Chelsea elköszönt Contétól. Tulajdonképpen nem történt semmi új, csak hivatalossá vált az, amit már mindenki tudott, hát, többé-kevésbé régóta. A Chelsea ennek megfelelően nem is vitte túlzásba a hír közlését, 61 szóban (az...
Read More

A semmi földjén

Valamikor, egyszer régen, az operációs rendszeren is túl, illetőleg, ahogy a küzdő alkoholisták meséje kezdődik, az üveghegyen túl, közel egy egész hónapja és kétezer többnyire semmitmondó kommentje már, hogy megjelentünk írásban, a kevésbé mókás ebben az egészben az, hogy jottányit sem léptünk előre, kvázi sehun’sem. Hölgyeim és uraim! Zenzo ismét elmélkedik az edzőkérdésről meg úgy...
Read More

Indul a vb!

Csütörtökön rajtol a labdarúgó-világbajnokság Oroszországban, a Chelsea-t összesen 14 játékos képviseli.

A nyár, amikor minden megváltozhat

Újat nem fogok tudni mondani. Azt az időszakot éljük, amikor mindenki annyira ki van éhezve minden kis értékesnek tűnő információmorzsára, hogy mire a poszt végére érek, már lehet, hogy a fele nem lesz aktuális. Nagybani – nem piac – összefoglalás, kicsit tágabb képpel, tágabb fókusszal. Emberek, Zenzo visszatért!

Kante: Minden szezonból tanulunk valamit

N’Golo Kantét választották meg a szurkolók az év játékosának a Chelsea-nél. A francia középpályás a szezont értékelő interjút adott a hivatalos honlapnak, amelyben kiderül, hogy birkózik meg a nyomással és mennyire ügyes a biliárdban.

Conte-cup – Round 3

Mindenképpen történelmi mérkőzésnek ígérkezik ez a mai. Meglehet Conte első kupagyőzelme edző karrierje során, de lehet ő az első edző is az Abramovics-éra történetében, aki egy év alatt három döntőből egyen sem emelheti magasba a trófeát.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com