Hírek

Az én Chelsea-m – 2. rész

Éppen ma nyolc éve, hogy Münchenben a Chelsea a magasba emelhette a BL-trófeát egy örökké emlékezetes és idegörlő döntő után. Kaptunk már tőletek néhány beszámolót arról, hogyan éltétek meg ezt a 2012-es estét, most pedig egy újabb írást osztunk meg veletek, Bencétől.

Bővebben. . .

Az én Chelsea-m – 1. rész

Néhány hete arra kértünk titeket, hogy írjátok meg legszebb emléketeket a Chelsea-ről. Köszönjük mindenkinek, aki írt! Sokan a 2012-es BL-döntőt nevezték meg, most az évfordulóhoz közeledve ezekből közlünk válogatást.Bővebben. . .

Nézőpont Kérdése: Az elpazarolt tehetség; a legjobban fizetett játékosunk helyzete

Két klasszis középpályás, két különböző játékstílus, mégsem férhetnek el egymás mellett, mert egyikük elveszi a másiktól azt a pozíciót, ahol a leginkább alkalmazható lenne. Fókuszban N’Golo Kanté, mert ennek leginkább Ő issza meg a levét. Valóban ekkora luxushelyzetben lennénk, hogy elfecsérelhetjük posztját tekintve a világ legjobbjának képességeit?

Bővebben. . .

Nézőpont Kérdése: Merseyside átka, avagy Gilmour berobbanása

Fabinho rémálma, a skót Iniesta, a 15 évesnek kinéző kölyök, aki valójában 18. Ugyan a csapat magabiztos teljesítménnyel rukkolt elő az utolsó két mérkőzésen, és nagyszerű eredményt értünk el a Liverpool valamint az Everton ellen, de a showt mégis Billy Gilmour vitte el, akit a meccs emberének választottak mind a két alkalommal. De tulajdonképpen ki is ez a fiú? 

 

Bővebben. . .

A rangadók hónapja vár ránk

Hiába február a legrövidebb hónap az évben, könnyen lehet, hogy alapjaiban határozhatja meg a szezonunkat. Jön a Bayern elleni BL-párharc első felvonása, a bajnokságban pedig rangadót játszunk rangadó után – utóbbi meccsekkel foglalkozunk most egy kicsit részletesebben.Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com