Hírek

Javítási lehetőség a Darazsak ellen

Az elmúlt fordulóban sajnos nem sikerült a 3 pontot otthon tartani az edzőváltáson átesett United ellen, így gyakorlatilag kötelező ma nyernünk a Watford otthonában, ellenkező esetben szinte biztos, hogy nem mi fogjuk vezetni a tabellát a forduló végén. A sorsolásunk nagyon kedvező, nem lesz rangadónk az év utolsó hónapjában, így most lehet egy tekintélyesebb előnyre szert tenni ami a végső győzelem szempontjából kulcsfontosságú lehet.Bővebben. . .

Lendületben

Remekül sikerült a visszatérés a válogatott szünetből, hiszen múlt héten a Leicestert vertük idegenben, majd jött a Juventus hétközi eltángálása. Ahhoz, hogy tovább szárnyaljunk, a pocsék formában lévő, edzőváltáson átesett, gyatrán rangadózó Vörös Ördögökön kéne ütni egy jóízűt. Országos egyes, mondhatnánk, de azért mégiscsak van a levegőben valami nyugtalanító, ami remélhetőleg koraestére elillan. Kedvcsináló alább.Bővebben. . .

Az élről folytathatjuk

A válogatott szünet után ismét a klubfutballé a főszerep. Köszönhetően a legutóbbi forduló kedvező alakulásainak, csapatunk pontelőnnyel vonulhatott pihenőre, így most az élről folytathatjuk a darálást. Hétvégi ellenfelünk a Brentford lesz, úgyhogy a kilencedik fordulóban jön a negyedik londoni derbink. Kedvcsináló alább.Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com