Hírek

Sasok az oroszlánbarlangban

Miután mindenki kiheverte a vasárnapi ebéd utáni “kajakómát“, akkor nem árt, ha szemeiteket a képernyőre tapasszátok, hiszen a Chelsea is becsatlakozik a Premier League 11. fordulójába. A Crystal Palace csapatát fogadjuk és a kiélezett verseny mellett van mit elszámoltatni a Sasokkal…

Bővebben. . .

Magyarok!

Különleges túrára indultunk október elején, hiszen többször jártunk már Chelsea-meccsen Londonban és máshol (többek között Kolozsváron, Milánóban, Koppenhágában, Prágában) is, de arra még nem volt példa, hogy egy magyar csapatot nézhessünk meg a Stamford Bridge-en.

Bővebben. . .

Osztályozó

Ébresztő pofon, bombaformában lévő Hazard, csatár a pályán és szép játék. A napsütéses őszi meccsünket úgy hoztuk le, ahogy kellett és talán a forduló gólját is sikerült meglőnie Williannek. Jól néz ki a tabella teteje, de sok van még hátra, de a lényeg: 5/5!

Bővebben. . .

Osztályozó

A válogatott szünetnek köszönhetően most volt több idő végiggondolni, hogy ki milyen teljesítményt tett le az asztalra. A lényeget azonban már tudjuk. 4/4 és magabiztos játék Eddie Howe Bournemouth-ja ellen.

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com