Hírek

Rajt a Premier League-ben

Három meccs vár a Chelsea-re az angol bajnokságban szeptemberben, lesz köztük veszélyes idegenbeli kirándulás és rangadó is. A várakozások nagyok, és bízunk abban, hogy a csapat meg tud ezeknek felelni.

Bővebben. . .

A szezon legjei – így láttuk mi

Volt idő megemészteni és értékelni az előző idényt, amely sok izgalmas pillanatot hozott, és sok olyat is, amit legszívesebben elfelejtenénk. A Chelsea hivatalos választásán Kovacic lett a szezon legjobb játékosa, Gilmour a legjobb fiatal, és Tomori távoli lökete nyerte el a legszebb gólnak járó díjat. Mi, a hivatalos szurkolói klub felületeinek szerzői és szerkesztői is összeszedtük, miről marad emlékezetes a 2019-2020-as idény.Bővebben. . .

8+1 dolog, amit megtanultunk az újrakezdésből

Visszatért a futball, a Chelsea már lejátszott öt mérkőzést. Ebből négyet megnyert, egyet elbukott, és talán ezt az arányt el is fogadtuk volna, látva a sorsolást, a Manchester City mesteri legyőzése után megjött az étvágy, ezért is volt annyira keserű a West Ham elleni vereség. A csapat továbbra is negyedik, minden esélye megvan a dobogóra, valamint bejutott az FA-kupa elődöntőjébe is. A nagy kérdések tehát csak ezután dőlnek el, mi az öt meccsen látottakból próbáltunk levonni bizonyos következtetéseket.

Bővebben. . .

Az én Chelsea-m – 2. rész

Éppen ma nyolc éve, hogy Münchenben a Chelsea a magasba emelhette a BL-trófeát egy örökké emlékezetes és idegörlő döntő után. Kaptunk már tőletek néhány beszámolót arról, hogyan éltétek meg ezt a 2012-es estét, most pedig egy újabb írást osztunk meg veletek, Bencétől.

Bővebben. . .

Az én Chelsea-m – 1. rész

Néhány hete arra kértünk titeket, hogy írjátok meg legszebb emléketeket a Chelsea-ről. Köszönjük mindenkinek, aki írt! Sokan a 2012-es BL-döntőt nevezték meg, most az évfordulóhoz közeledve ezekből közlünk válogatást.Bővebben. . .

Nézőpont Kérdése: Az elpazarolt tehetség; a legjobban fizetett játékosunk helyzete

Két klasszis középpályás, két különböző játékstílus, mégsem férhetnek el egymás mellett, mert egyikük elveszi a másiktól azt a pozíciót, ahol a leginkább alkalmazható lenne. Fókuszban N’Golo Kanté, mert ennek leginkább Ő issza meg a levét. Valóban ekkora luxushelyzetben lennénk, hogy elfecsérelhetjük posztját tekintve a világ legjobbjának képességeit?

Bővebben. . .

Nézőpont Kérdése: Merseyside átka, avagy Gilmour berobbanása

Fabinho rémálma, a skót Iniesta, a 15 évesnek kinéző kölyök, aki valójában 18. Ugyan a csapat magabiztos teljesítménnyel rukkolt elő az utolsó két mérkőzésen, és nagyszerű eredményt értünk el a Liverpool valamint az Everton ellen, de a showt mégis Billy Gilmour vitte el, akit a meccs emberének választottak mind a két alkalommal. De tulajdonképpen ki is ez a fiú? 

 

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com