Hírek

Sticky Post

Magyarázzuk a bizonyítványt: Chelsea – Sheffield United 4-1

Tavaly sem Londonban, sem Sheffieldben nem tudtuk legyőzni Wilderéket, szóval ránk fért már egy kiadós győzelem. Hosszú idő után kaptunk gólt, de jól reagáltunk rá, még a félidőben fordítottunk, térfélcsere után meg már jutalomjátékot láthattunk. A pontokat ezúttal Antalics Ádám (AÁ) és WudigessBoi (WB) osztották.Bővebben. . .

Nézőpont Kérdése: Ellentétes célok

Frank Lampard első győzelmére készül Chris Wilder csapata ellen, valamint most már hosszúra elnyúló veretlenségi szériánkat szeretnénk folytatni, ahogy Mendy is lehúzná ismét a rolót kapujában. Ám az ellenfél tavaly kétszer is megviccelt minket, és idei első diadalukra készülnek, valószínűleg elég elszántan harcolva ezért. Kis kedvcsináló, vagy valami olyasmi következik…

Bővebben. . .

Keleti nyitás

Spanyol és francia csapattal már tavaly is találkozhattunk a BL csoportkörében, az orosz vendégszeretet viszont ma tapasztalhatjuk meg először Lampard alatt. Ellenfelünk az a Krasznodar lesz, amelyik idén debütált a főtáblán, így első hazai meccsüket is értelemszerűen ellenünk játsszák majd. Kedvcsináló alább.

Bővebben. . .

Kemény ellenfél a nyitányon

Lassan már hozzászokunk hogy a 2020as évben semmi sem a megszokott módon történik, így van ez az európai kupákkal is, mivel a hagyományokkal ellentétben idén csak október második felében rajtolnak el. Szerencsére az előző szezonban ha csak nehezen is de végül sikerült kiharcolni a még Bajnokok Ligája főtáblát érő 4. helyezést. 

Bővebben. . .

Magyarázzuk a bizonyítványt: Chelsea-Southampton 3-3

Többszörösen is megnyert meccset engedett ki kezéből a Chelsea a PL ötödik fordulójában. Az első félidő sokáig olyan simának tűnt, hogy arra lehetett számítani, megint egy kiütéses hazai győzelem következik. Ehhez képest… Jöttek a súlyos egyéni hibák, majd amikor úgy tűnt, hogy ismét kezünkbe vettük a gyeplőt, a végén egy drámai gól belerondított a képbe, és a Southampton döntetlennek örülhetett. Lássuk az osztályzatokat!

Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com