Hírek

Mi lesz veled Super Frankie?

A döcögős szezonkezdetet egy álomszerű veretlenségi sorozat folytatta, majd az örömmámorból az ellenfelek visszarántottak minket a valóságba és egy rendkívül rossz szériának hála a bajnoki cím esetleges megnyerése helyett most újra az edzőkérdés a téma a csapat háza táján. Igazából ez nem újdonság mert már Lampard kinevezése óta is sokat beszéltünk az ő szerepéről, de most úgy tűnik hogy tényleg kezd fogyni a türelem. Az utóbbi időben egyre többet cikkeznek a lehetséges megoldásokról, így Avram Granttől kezdve Tuchelen át Allegriig már rengeteg lehetséges verzió is szárnyra kapott a médiában.

Bővebben. . .

Látogatás egy jó szomszédnál

Szűk két hét után játszik ismét bajnokit a csapat, volt tehát idő átgondolni, mi ment félre és hogyan javíthatók ki a hibák. A legutóbbi 6 meccsen szerzett 4 pont volt annyira kevés, hogy lecsússzunk a középmezőnybe, remélhetőleg megtanultuk a leckét, rendeztük a sorokat és megkezdjük a felkapaszkodást. Már egy hónapja nem dugtuk ki az orrunkat Londonból, ma is csak a szomszédba ugrunk át a Fulhamhez. Kedvcsináló alább.Bővebben. . .

Hogyan tovább?

Szeretett csapatunk a Lampard-éra eddigi legsötétebb időszakán megy keresztül jelenleg. A bajnokságban 4 pontot sikerült bezsebelnünk a legutóbbi 6 meccsünkön, amelyek során kikaptunk többek között attól az Arsenaltól is, akik azelőtt bajnoki meccset utoljára november 1-jén tudtak nyerni. Ezt a 7 meccses nyeretlenségi sorozatot sikerült az ágyúsoknak megtörniük ellenünk és azóta a köztünk lévő pontkülönbség már csupán 3 pont. Ezek után múlt vasárnap sikerült a szezon eddigi talán leggyengébb teljesítményét nyújtanunk egy covid-sújtotta City ellen, amely után a The Athletic le is hozott egy cikket arról, hogy Lampard állása bizony veszélybe került. Még mindig legyünk türelemmel, vagy tényleg eljött az a pont, ahol már kérdőre vonhatjuk Franket?Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com