Hírek

És az ajtó bezárul

Olyan kínosan nehezen, és relatíve rémisztően lassan érkezett el a pillanat, hogy ahhoz képest Korda György Una paloma blancája ibizai vadtechnó volt: a Chelsea elköszönt Contétól. Tulajdonképpen nem történt semmi új, csak hivatalossá vált az, amit már mindenki tudott, hát, többé-kevésbé régóta. A Chelsea ennek megfelelően nem is vitte túlzásba a hír közlését, 61 szóban (az már majdnem annyi szó, ahány napja véget ért a szezon…), minden faxni nélkül tette közzé a mindenki számára a .com-on – nagyjából 20 órával azután, hogy minden lényeges portál lehozta.

Bővebben. . .

A semmi földjén

Valamikor, egyszer régen, az operációs rendszeren is túl, illetőleg, ahogy a küzdő alkoholisták meséje kezdődik, az üveghegyen túl, közel egy egész hónapja és kétezer többnyire semmitmondó kommentje már, hogy megjelentünk írásban, a kevésbé mókás ebben az egészben az, hogy jottányit sem léptünk előre, kvázi sehun’sem. Hölgyeim és uraim! Zenzo ismét elmélkedik az edzőkérdésről meg úgy egyáltalán, a klubról.
Bővebben. . .

A nyár, amikor minden megváltozhat

Újat nem fogok tudni mondani. Azt az időszakot éljük, amikor mindenki annyira ki van éhezve minden kis értékesnek tűnő információmorzsára, hogy mire a poszt végére érek, már lehet, hogy a fele nem lesz aktuális. Nagybani – nem piac – összefoglalás, kicsit tágabb képpel, tágabb fókusszal. Emberek, Zenzo visszatért!Bővebben. . .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com