Blog bejegyzés

Remek kezdés

A Chelsea magabiztosan nyert a Huddersfield ellen a bajnoki szezon nyitányán. Kanté és Jorginho góljával már az első félidőben eldőlt a meccs, de a hajrában még Pedro is betalált Hazard átadásából. A hazaiak csak kapufáig jutottak.

Huddersfield-Chelsea 0-3 (0-2)

Huddersfield: Hamer; Kongolo, Schindler, Zanka; Hadergjonaj, Mooy, Billing, Hogg (c), Lowe (Diakhaby 71.); Pritchard (Depoitre 46.), Mounie.

Chelsea: Arrizabalaga; Azpilicueta (c), Rudiger, David Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Barkley (Loftus-Cheek 68); Pedro (Moses 80), Morata, Willian (Hazard 75).

Gól: Kante 34., Jorginho (tizenegyes) 44., Pedro 80.

Sárga lap: Schindler 44., Kongolo 83., ill. David Luiz 69.

Maurizio Sarri: „Nagyon boldog vagyok, mert a szezon elején nem lesz könnyű dolgunk. Az első félidő kemény volt. Ha csak az eredményt nézzük, könnyű meccsnek tűnhet, de az első délidőben 15 percig gondban voltunk egy fizikális csapat ellen. A második félidőben az ellenfél fáradtabb volt, így könnyebb dolgunk akadt. Javulnunk kell az ellenfél térfelén való védekezésben, a letámadásban, főleg három védő ellen. Gyorsabban kell járatnunk a labdát. A szünet után akadt több területünk és időnk a passzolásra. Eden Hazard még nem tud 90 percet játszani, javulnia és edzenie kell. A legjobb száméra 15-20 percet játszani, amikor az ellenfél már fáradtabb. Szerencsénk van, mert most három-négy hétig egy meccsünk van hetente, és közben dolgozhatunk, így javulnunk kell még ebben a hónapban, mert utána már nehezebb lesz, ha három találkozót kell játszani egy héten, de remélem, hogy fejlődhetünk.”

Pedro: „Fontos volt győzelemmel, három ponttal indítani a szezont. A csapat jól játszott, én is betaláltam így boldog vagyok. Eden, amikor a pályán volt, nagyon erős volt a labdával. Jól passzolt nekem, és szépen fejeztem be, örülök a gólomnak.

Kanté: „Új rendszer szerint játszunk, én is egy kicsit előrébb szerepelek, amihez még hozzá kell szoknom, de megpróbálom a legjobbat nyújtani ezen a helyen is a csapatért, és remélem, hogy így folytatjuk a jövőben is. Megpróbálom megkeresni a támadókat, problémát okozni a védelemben, és szerintem ez jól is ment. De továbbra is keményen kell dolgozni, és remélem, az Arsenal ellen is jó eredményt érünk majd el.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com