Blog bejegyzés

A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső

bouche_nyitoA címben foglalt mondat (jó, jó, filmcím) a lehető legtömörebben sommázza a hétvégi bajnokinkat. A ravasz és az agy szerepet ezúttal (is) ugyanaz a személy vállalta magára, a két puskacső azonban nem is kerülhetett volna jobb helyre. Nagyobb jelentőséget nem érdemes ennek a sikernek tulajdonítani annál, mint ami – nevesül egy szép, de a szurkolói szív megmelengetésén túl másra alkalmatlan győzelem – viszont kiélvezni nagyon is ki kell. Kicsit, mint mikor gyerekként váratlanul kap egy kinder tojást az ember.

Ütős kezdőt pakolt ki az öreg Hiddink, aki – most már így a szezon vége felé közeledve bevallhatom – engem mindig egy ewok (tudjátok, a Star Wars kedves kis szőrös lényei) és Yoda szerelemgyerekére emlékeztet.

Mint két tojás, a szőrt leszámítva, nem?

Egyedül Mikelre néztem kicsit ferde szemmel, de úgy voltam vele, hogy a konstruktív passzokat úgysem szereti, ellenben stabil védekező játékos, hát akkor miért ne lenne jó védőként? Rossz végül nem is lett, igaz, túlságosan nem dolgoztatták meg. Na, ezen túllendülve már csak Pedrón akadtam fent picit, köztudomású ugyanis, hogy nincs ínyemre a tény, hogy befér a kezdőnkbe. Hajt, tényleg a lelkét kiteszi, de én kicsit szégyellem, hogy a csapatnak szurkolok, amikor látom, hogy kezdő. Na, mindenesetre hamar befogta a számat, hadd dicsérjem is meg gyorsan, csak hogy kicsit enyhítsem a lelkiismeret-furdalásom, amiért nincs helye a szívemben: Pedro, itt és most, ország-világ előtt kijelentem, hogy becsüllek, amiért kétlábas futballista vagy. Tessék, kimondtam! De van valaki, akit még nálad is jobban becsülök, aki pedig nem más, mint katalán spanod, Cesc.

Térjünk is ki kicsit mélységi irányítónkra, Lampard-utódunkra, az egykori ágyúsra, aki eddigi pályafutását két, általam kevéssé kedvelt klubnál volt kénytelen eltölteni. Amikor még a Mourinho-balhé töltötte ki a csapat háza táján sertepertélők mindennapjait – azaz mienkét, szurkolókét is – akkor meg voltam róla győződve, hogy ez az ember a klub ellen dolgozik, áskálódással kirúgatja az edzőnket, és amúgy is, toszik ez rá, hogy nyerünk-e vagy sem, rohadt katalán. Jó, persze, túlzok most, de értitek, egy kicsit minden futball szurkoló ugyanolyan tirpák legbelül. Na, mostanra viszont már kezd alaposan megváltozni a róla alkotott véleményem, és ez nem kizárólag e meccsnek köszönhető, érlelem már egy ideje. Az utóbbi hetekben mintha ő venné át azt a szerepet, amit a legmélyebb mélységek idején Willian képviselt: kiemelkedik a csapatból, és amikor a többiek trágyák, és esetleg kiszopunk a Swanseatól, rajta akkor is látszódik valami többletakarat. Na, ez a fajta über-motiváltság ezúttal négy szerelésben (holtversenyben Azpival és Babával a legtöbb), kilencvenegy passzban (mögötte Baba hatvannégyet osztott!), hat kulcspasszban (Matic kettőig vitte a második helyen) és három gyönyörű aszisztban manifesztálódott. Nem volt gól, amiben ne lett volna benne, hiszen a negyedik előtt is övé volt az utolsó előtti passz. Ez 10/12-es teljesítmény, még több esetleg szerzett góllal lehetne, maximum. Jó volt nézni, na!

bouche_01

Számokban gazdag mutatvány.

A másik teljesítmény, amit érdemes e mérkőzés kapcsán kiemelni, az nem más nevéhez fűződik, mint… Édenke. Kis belgánk nem kevesebbet tett, minthogy nagyságrendileg egy év után ismét eredményes volt a világ legjobb bajnokságában. És ha már, akkor kétszer is egymás után. Egyfelől ez jót tehetett a kis lelkének, amit azért lehetett is látni az első találat után, óriási nyomás szűnt meg rajta hirtelen. Másrészt pedig az utolsó előtti pillanatban sikerült legalább szürkével kisatíroznia az életrajzában azokat a szénfekete lapokat, amiket ehhez a szezonhoz fűzött be neki a mindenható, vagy az anyja, ha ő vezet ilyet a fiának, nem tudom. Ugyancsak jó volt nézni!

bouche_02

Vége, nem kell tovább húznia a rovátkákat a szobája falán.

Igazán nem kellemes ezt írni, de mégis, szóval kicsit visszás érzés, mindenesetre sikerült kellemes meglepetést okoznia a csapatnak. Az a bizalom, amit sokszor már rohadtul kellett erőltetni, hogy csurranjon-cseppenjen valami, az most kamatostul megtérült, mintha meghallották volna a srácok, hogy már hiába erőltetem, csak levegő jön, azzal a fingra hajazó hangkísérettel, amit a kecsapos tubus szokott hallatni halála előtt nem sokkal. Köszönöm, egyet szeretnék már csupán kívánni: ugyan, verjük már meg a Tottenhamet még, de jó alaposan, a soron következő fordulóban, és juttassuk fel a Leicestert a csúcsra. Rohadtul megérdemlik, és valahogyan kicsit emlékeztetnek is egy régi Chelsea-re…

 • Az U18 nyomott ma egy meccset a Liverpool ellen, 2-2 lett. A meccs hőse az egyetlen kupagyőztes a keretben: Baxter, a srác mindent fogott, amit tudott. Ugbo duplázott, amivel aranycipős lehet (26 gólnál jár), a bajnoki cím viszont ezzel valszeg marad a City U18-nál, ha holnap legyőzi a BB-t.

  Az U18 viszont veretlen maradt hazai pályán a szezonban, 19 meccsen (liga- és kupamérkőzéseket is beleszámítva). Barvó!

 • Basszus, bennem most tudatosul, hogy nem csak EB lesz idén, hanem Copa America Centenario is. Így amellett, hogy meglehet a válasz arra, hogy a nem EB-re készülő játékosok egy része miért játszik tartalékosabban (azon kívül, hogy telibe szrják persze), a nyári felkészülés ismét elég érdekes lesz.
  A Copára valószínűleg menni fog Oscar és Willian, és mivel ez egy különleges, századfordulós torna, amit az USA-ban rendeznek, Miazga kiküldetésére is van esély, a torna pedig június végén ér véget.
  Az EB-re jelenlegi 8 játékosunk fog menni + az edzőnk, nem számolva a jövőben várható játékosokat (pl. akár Nainggolan, Lukaku, Bonucci, Stones stb.).
  Mindemellett lesz egy olimpia is, ahová ugyan az angolok nem jutottak ki a tavalyi leszereplésük után, de Kenedy, Christensen esélyes rá, ráadásul túlkorosként Willian is részese szeretne lenni a csapatnak. Az olimpia meg nagyjából azután érne véget, hogy a PL elkezdődik, augusztus 20 körül.
  Mivel nyáron menni kell az ICC-re, ami július 28.-án kezdődik, a Copás szakasszal még nem is lenne gond, de az EB-s egység az edzőnkkel hivatalosan július 10.-én végez. Durván lesz 1.5 hetük pihenni, majd egyesülni kéne, ismerkedni, és megindulni Amerikába a preseasonre. Persze csak azoknak, akiket nem válogatnak be az olimpiára túlkorosként vagy fiatalként. Az olimpia-alakulatnak augusztus 4.-én kezdődik a brazil torna, nekik meg kell kezdeni az alapozást előtte, így ők biztosan lemaradnak az előszezonról, és még az is meglehet, hogy a PL első fordulójáról is.
  Nagyon nem lesz kényelmes ez a nyár a csapat szempontjából, kérdés milyen hatása lesz az idényünkre.

  • Sir Idemitirjak

   Olimpiára a klub beleegyezése is szükséges, pl. Williant kétlek, hogy elmenne, igaz így is rövid nyár lesz.

   • gorkaf78

    A múltkor olvastam, hogy Willian részt venne a Copán és az olimpián is. Remélem, ezt nem engedi a klub…

   • Így van, már többször lenyilatkozta, amikor válogatott eltávon volt, akkor is, és nem rég a napokban is. Mondjuk nem hibáztatom, hogy a hazáját akarja képviselni az otthonában rendezett ötkarikás játékokon. Arra meg nem igazán lenne szükség, hogy emiatt berageljen a vezetőségre.

   • gorkaf78

    Persze, ez tényleg érthető, hogy szeretné ezt, de a fizuját a klubtól kapja, és így azt is tudomásul kellene vennie, ha nem engedik, hogy egy nyáron két tornán is részt vegyen.

   • gorkaf78

    Neked már többször is akartam írni, csak mindig elfelejtettem, hogy nem tetszik ez a logód. 😀 Ha már lecserélted a focisat, akkor inkább tessék kitenni egy csini csajosat, mint Danny kollégának van. 😀

   • Endy919

    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

   • Sir Idemitirjak

    Pedig nagy szakértőnek tűntem azon a képen! De kérésre kiraktam egy régebbi csajozós képet, ha már a csajos nem sikerült.

 • Sandic

  Állítólag Conte nem tart igényt Courtoisra. Nincs szüksége olyan játékosra, aki nem érzi jól magát a csapatnál. Kicsit durva lenne, ha mindössze két szezont bírna az a játékos a klubnál, aki miatt kukáztuk Cech-et…

  • myheartisblue

   Azért ez remélem csak ilyen The Sun szintű pletyka, de képzeljük, csak el, ha mégsem: Courtois dobbantana a pl. Real-ba kit hoznátok a helyére?

   • Sir Idemitirjak

    Begoviccsal is szerintem nyugodt szívvel nekivághatnánk a szezonnak.

   • myheartisblue

    Smeichel-t senki nem látná szívesen? Én nagyon tehetséges hálóőrnek látom őt, más kérdés, hogy sajnos nem engednék el. De így talán mégis Forsterre esne a választás.

   • Schmeichel és Forster szerintem semmivel nem jobbak Begónál. Nekünk most egy fiatal tehetség kéne, aki a bosnyák mellett beleszokhat a liga légkörébe.

   • Petikee Sipos

    A milan
    17 éves kapusa?

   • Ő is lehetne igazából, nekem aki nagy kedvencem, az Perin, de ha Courtért kapnánk egy 25 milliót, akkor Butland-et is szívesen látnám nálunk.

   • Endy919

    Perin hol véd ? Sohasem hallottam róla.

    Courtois meg szerintem 50 alatt nem megy sehova.

   • A Genoa tehetsége, már régóta követem, és szerintem piszkosul jó hálóőr. A nyáron a MU-val boronálták össze arra az esetre, ha de Gea távozna, de szerencsére nem kötött ki ott.
    Egy kapusért meg a jó életbe nem fognak kiadni 50 milliót. Soha. Neuert anno 19 millióért vette a Bayern. 50M-t kicsit megtoldod, már világklasszis támadót veszel.

   • Régen? 🙂 23 éves…

   • Kb 2 éve, akkortájt futott be. Most nyilván viszonylat kérdése, hogy mi a régi. Ha azt vesszünk, hogy akkor még boldogan bunkereztünk Mouval, elég régen volt biza.

   • “Ha azt vesszünk, hogy akkor még boldogan bunkereztünk Mouval”
    És neked nem volt jobb dolgod, mint ismeretlenből a majdnem semmibe feltörő olasz ifikapusokat követni 😀

   • Van egy ilyen rossz szokásom, hogy a tehetséges ifikapusokat bekövetem.
    Lee Chang-keun-t a 2013-as U VB óta követem, ő sajnos nem futott be nagy karriert, pedig akkor az elég jól menetelő csapat kapitánya volt.

   • “ő sajnos nem futott be nagy karriert”
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Kösz, röhögtem már ma párszor jót, de ez biztosan a top3-ban lesz 😀

   • Sir Idemitirjak

    Jó kapus, de ha Degeja lép akkor a MU vinné és lépés előnyben vannak szerintem családi okok miatt, illetve a Barca is már megkörnyékezte.
    Begovic nagyon megbízható illetve idén binyította, hogy bravúrokra is képes, nagyon tapasztalt PLben és idén még csak 29. Az meg, hogy Forsterral versenyeztetnénk, nem biztos hogy jól jönne ki.

   • de csak azért merném bevállalni, mert nem lesz nemzetközi porond. Minden tiszteletem ellenére, Bego egy jó kapus, de nem klasszis. A BL-be pedig az nem árt.

   • Endy919

    Fraser Forster a jelölt.

   • Forster cseszett jó kapus, de azért Bego is megüti a szintjét. Szerintem semmi szükség két ugyanolyan kaliberű kapusra.

   • Court árából Perin/Butland + Begovic.

   • Gabor1092

    Oblak nem jutott eszébe senkinek sem? Bár kétlem hogy az Atleti elengedné, de szerintem nem kis szerepe van abban hogy most itt tartanak. Bár elég borsos árat kellene fizetni. Vagy ha a Realba megy Court, esetleg Navas is jó lehet.

   • Kétlem, hogy Oblak BL nélkül ide jönne, de Navast sem hiszem. Szvsz őt előbb vinné a PSG szerintem.

   • gorkaf78

    Ha menne a Realba, akkor elhoznám helyette onnan Keylor Navas-t. Ő is nagyszerű kapus, jobb statokkal, mint Casillas fénykorában…

   • Navas, De Gea, Ter Stegen kategória kell. Vagy hozzuk vissza Cech-et 🙂

    Amúgy a német kapusok közt érdemes még talán halászgatni, Leno, Fahrmann, Trapp, stb. Utóbbi jöhetne pölö, ha Court nem a Realban, hanem a PSG-ben köt ki.

    Kíváncsi vagyok, mit mondana Lollichon, kit lenne érdemes elhozni.

   • Trapp szerintem annyira nem topszintű kapus. Minden óriási védésre jut egy kapitális hiba, az meg a PL-ben annyira nem elmismásolható, mint az egycsapatos francia ligában. Fahrmann azért elég messze van attól, hogy érdemben rá lehessen bízni Court kesztyűjét.
    Lenót adnám, ő asszem pont abban az idényben robbant be, amelyikben megnyertük a BL-t, és játszott ellenünk is elég jól, azóta pedig elég sokat fejlődött. Talán még Horn lenne az, akire érdemes figyelni, illetve Karius, ha németről beszélünk.

    Lolli szerintem Llorist hozatná, ha őt kérdeznék így a semmiből. Mondjuk nekem nagy kedvencem a francia, de most már ott tartunk, hogy BL nélkül a Spursból sem jönnek plaják.

   • “Fahrmann azért elég messze van attól, hogy érdemben rá lehessen bízni Court kesztyűjét.”
    Bezzeg Butland, mi? 🙂 meg akarsz te viccelni.

    Amúgy LL sem lenne rossz opció, de ja, ő most a Spursből nem jön el.

    Karius? Ő ki?

   • Butland idén a PL egyik legjobb kapusa volt, csapatában meg merem kockáztatni, az év játékosa. Ráadásul vagy 6 évvel fiatalabb a németnél, és HG. Szvsz jelenleg a liga legnagyobb tehetsége, ha már kész játékosként kezelt Court-de Gea párost nem számolom.
    Karius a Mainz fiatal tehetsége, asszem anno ifiként a Cityben is megfordult. Idén elég jó idényt fut csapatával, szerintem behúzzák az EL helyeket egyikét.

   • Endy919

    Ter Stegen elég gyengusz a Barcában. Bravo sokkal jobb kapus.

   • viszont nem véletlenül került oda. Hátha ő meg ott érzi magát szarul 🙂

   • Endy919

    Chigrinskiy vagy hogy a frászba hívták sem véltelenül került oda 30milióért , aztán nagyon gyorsan repült is 😀

   • de Stegen jó kis kapus volt előtte a Gladbachban. Az, hogy nem fekszik neki a panyol liga úgy, hogy csak kupameccseket kap, még nem feltétlen jelenti, hogy rossz kapus. Amúgy, ha megnézed, többnyire azokból kapott gólt, hogy nem az a kifejezett vonalkapus, sokszor kintebb áll, szeret kimozdulni a kapuból. Ami a PL-ben viszont erős plusz, szemben mondjuk akár TC-vel, akinek láthatóan jobban feküdt a spanyol liga, ahol kb szezononként kétszer kellett magas labdát lehúznia, mint a PL, ahol ez az egyik gyenge pontja.

    A németeknél amúgy is elég nagy a konkurencia épp azon a poszton, mégis összehozott 5 válogatottságot is.

    Mondjuk úgy, hogy nekem ter Stegen megfelelne 1. kapusnak.

 • Ha valakit érdekel, Scolari csapata mindjárt összecsap Demba Ba-ékkal.

 • Jesus.. a szerencsétlen Villa már majdnem nyert egy meccset, mire Cissokho kiállíttatja magát, Deeney pedig a 90+-ban lerendezi őket egy duplával..

  A Newcastle meg nagyot megy, a pincér szerintem odaígérte a prémiuma felét egy bulira a játékosoknak, ha bent maradnak. A szundi is utolsó utáni perces büntetővel mentett pontot a Stoke ellen, a Norwich meg jó lenne, de valszeg nem ma kezd el nyerni. Nagy lesz még ott a tülekedés, ki maradjon.

 • A boldog Arsenalisták meg 12 percig bírták 🙂

  https://d2kmm3vx031a1h.cloudfront.net/VrmfpL3rQLapuCoBl1nX_Protest.JPG

  • Sir Idemitirjak

   Meccs végén meg 3-0-ás győzelemnél megfordítják, ahol a “Wenger Knows” szerepel.

   • most olvasom, hogy azért a 12. percet választották a tüntetésre, mert 12 éve volt bajnok utoljára az Arsenal. Gól…

  • (amúgy, ha valaki picit figyel, zseniális a kép.. Fly Emirates Hell tomorrow 😀 )

   • kasata91

    Ha holnap lezuhan egy Emír gép akkor tudod hogy téged máglyán égetnek el 😀

  • Andy Vajnának mi a baja Wengerrel?

   • semmi, csak amíg főállású edző, nem lehet tv-s szakértő a tv2-n, pedig most készülnek lecsapni a BL-re meg a PL-re 😉

   • Akkor most már értem, mi ez a nagy leépítés a csatornán.

   • bizony, a digi team, Salec és Dodi ellenlábasa – legalábbis terv szerint – a GeraZé, KirályGé és Wengi 😀

   • Sir Idemitirjak

    Nálam Vincze Ottó az új etalon szakértő.

   • Tényleg, egyébként te mit szólsz a nyarunkhoz? Lejjebb kicsit boncolgattam a dolgot, elég rázósnak ígérkezik.

   • nem sokat. Korábban már a posztokban is emlegettem, hogy ez így jön ki, de egyébként meg kb mind1. Ennél szarabb szezonkezdetünk már nem nagyon lehet, amúgy meg tavaly nyáron meg megkapta mindenki a nagy szabit, aztán láttuk, hogy (vissza)éltek vele.

    Na most ilyen nem lesz, hajtják őket nyáron is. Ráérünk majd 2017 áprilisában azon keseregni, mikor a BL elődöntőre készülünk, hogy mennyire van sok kilométer a lábakban a sűrű nyár miatt :))

 • Thibaut Courtois has reportedly been authorised to leave Chelsea in the close-season, if the Blues were to receive a suitable transfer fee

  • gorkaf78

   a transfermarkt-on 64 milló euró körüli eladási árról írnak, ha ezt megadja vki, annyiért mehet is…

   http://www.transfermarkt.de/bericht-chelseas-courtois-schmerzgrenze-bei-64-mio-euro/view/news/233868

   • Ennyiből már majdnem veszel egy Vidalt és egy Fabregast egymás mellé. Én lehetetlennek tartom, hogy valaki ennyit leszurkoljon érte.

   • gorkaf78

    mivel 2019.06.30-ig van szerződése, ha valakinek kell, akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni. Én remélem, hogy a Real-ra rá tudjuk sózni, Perez úgyis mindenkit megvesz, akire rákattan, mindegy mennyiért. Esetleg 40 millió + Navas, és akkor mi nagyon nagy bizniszt csinálnánk…

   • egyetértek Cech-el, kapusért ennyit tuti nem fognak kicsengetni, szerintem már akkor is összetehetjük a két kezünket, ha valóban el akarjuk passzolni, és kapunk érte 25M-t. Navas TC csere meg örüljünk, ha nem 1v1-ben megy, és még mi kapunk érte némi lóvét, de az sem lesz több 5M-nál, esetleg +bónuszok.

   • Endy919

    Azért annó a Juve is kicsengetett egy hatalmas összeget Buffonért a Parmának … Simán benne van a pakliban a giga transer fee .

    Én 50 alatt kávézni sem engedném el Madridba.

   • Ha kipréselnék érte azt a 64 milliót vagy az annyit képviselő értéket, azzal többe kerülne, mint amennyiért anno vették a several csapatok Agüerót, Özilt, Modric-ot, Götzét, Hazard-t vagy Hulkot.
    Ha 30m-et kapunk kézhez, az már bőven jó szerintem. Egyébként a Realon nincs most valami transfer bann?

  • *** *** GÉPHÁZ *** ***
   az ilyenek mellé tegyünk már mindig forrásmegjelölést is, ha lehet. Beindul a nagy nyári ötletgyár, de mi azért igyekezzünk a helyén kezelni a dolgokat.

   (azt is kérem, hogy ha valaki akármit a Sky-on olvas, de az a Sunra hivatkozik, akkor lehetőleg mindkettőt írja oda)

   thx

  • Endy919

   Sikerült derekasan elkúrni az estémet.

  • Gabor1092

   Azért egy kicsit értékelhetné amit a klub tett érte, tulajdonképpen egy legendát küldött el a csapat, (tudom hogyha nem adjuk meg neki a lehetőséget, akkor elmegy) de jön 1 rosszabb szezon aztán már dobbantani akar. Ha menni akar menjen, de megfelelő fontmilliók kifizetése után. És mi lesz ha elmegy valahova aztán ott is jön egy rossz szezon, elkezd sírni és onnan is dobbantani akar majd?

   • gorkaf78

    Pont ez jutott nekem is eszembe, mármint Cech elküldése miatta. Így hálálja meg ezt a gesztust. Zsoldos, ráadásul a rosszabbik fajtából…

    Ráadásul abba nem tudom, mennyire gondolt bele, hogy alaposan megszívathatja a klub a hosszú szerződése miatt. Ha nem sikerül aranyáron eladni, Conte helyében leültetném a padra egy fél évre, 2. számú kapusnak. A letelt fél év után pedig közölném vele, hogy ha nem hajlandó legalább +2 évre szerződést hosszabbítani, mondjuk 2021-ig, akkor további legalább másfél évet fog a padon ülni. Utána mondjuk 2018-ban eladnám…

 • Sandic

  Féloff: Sün: A MU 65 millió fontot adna Griezmannért.

 • Blue One

  https://vine.co/v/iPlQ1BADW7T

  Szerintetek ezt hány meccset ér(ne normális esetben)?

  a) 0
  b) a

  Abba ne is gondoljunk bele, mi lenne ha Costa csinálta volna… Egyébként az egyik legalattomosabb, ha nem a No.1 ez a nagy hajú f*sz. Nem túlzok, az ÖSSZES fejelésnél ki lehetne állítani, az összesnél!! Mondjuk ez a videó azt is mutatja, hogy akár labda se kell hozzá…

  • még lapot sem kapott érte. Azért utólag remélem ez legalább 2 meccs.

   • Blue One

    Biztos annyi lesz… Jah nem… Két meccs/ ütés? Mert ahogy látni lehet nem elég neki a könyökös, akar még egyet ütni…

   • babence

    mondjuk ha valaki így belekapaszkodik a hajamba, lehet én is lebasznék neki egyet :DDD
    félreértés ne essék, nem védeni akarom Fellat, de ha utólag kap egy-két meccset, akkor szerintem Huth is kapni fog..

   • LvG lebuktál bakker 😛

  • emazohun

   Azért ha a hajamat meghúznák így,biztos törlesztenék

 • Blue One

  Jól rápörögtünk a holnapi meccsre. 😀

  A szurkolók a legutolsó meccsen már hangolódtak rá, kinyilvánították a véleményüket, hogy mi a cél holnap. Ebben semmi meglepő nincs.

  Abban viszont már volt egy kicsi mikor Magic Hat a MNF-ban megjegyezte, hogy már pedig a csirkék ne nyerjenek semmit. Nevetett mindeki jól volt ez így. Ezt követő viszont Pedro is megszólalt, csak úgy, mint Willian. Nekem ez nagyon tetszik Végre nem a közhely szótárt olvassák a játékosok, hanem mást. (Más kérdés, nem tudom mennyire “őszinte” ez, de mindegy). A szurkolókkal kezdtem, velük is fejezem be. Angliában annyira nem szokványos, amit csináltak, de ettől még szívmelengető. Ezt csinálták a Cobham-nél 😀

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com