Blog bejegyzés

Ismét körön kívül?

Ha most sem sikerül, hosszú idő után először a top4-en kívül zárjuk a fordulót.

Röviden és tömören: legutóbb a nyolcadik fordulóban kerültünk ki a minimum elvárást jelentő első négy hely valamelyikéről. Korai volt a szezon, így azon az októberi szombaton még csak a második tök vállalhatatlan meccsünket toltuk le, amikor is a tökutolsó, addig gólt sem szerző Palace úgy ütött ki minket, hogy abba bele sem lehetett kötni. Ezt persze követte még pár (értsd: az elfogadhatónál jóval több) siralmas leszereplés, azonban a helyünk megtartására így vagy úgy, de képesek voltunk.

Nem egyszer volt f*szmákunk, amikor a közvetlen riválisok egy kisiklásunkra hoztak két teljesen bánat fordulót, de alapjában elmondhattuk azt is, hogy egészen januárig a kötelezőkkel orbitálisan nagy gondjaink nem akadtak. Persze megfutottuk a hadak útját még a győztes mérkőzéseken is, de a nyitófordulón túl csak a Woy-ék és a WHU elleni csörtét tudtuk végzetesen elrontani. Egészen az új esztendőig tehát elmondhattuk, hogyha másra nem is, a minimumra azért bőven alkalmas a Chelsea.

Az utóbbi fordulókban azonban már erre sem igazán. Nem csak a fakupát tudtuk a végtelenségig kitolni és a ligakupát a legkisebb ellenállással elengedni, de a Leicester-Bonszmusz-Wtf ellen begyűjtött 1 pont és benyelt 7 gól csak arra volt elég, hogy ma kétpontos hátrányból próbáljunk visszakapaszkodni a 4. helyre, aztán a határon táncolva igyekezzünk túlélni a következő három hónapot. Aztán hogy a márciust még éppen a határon kezdjük-e meg, abban a mai fellépésnek esszenciális szerepe lesz. Ugyanis nem csak ez lesz az utolsó hazai mérkőzésünk a PL-ben februárban, de mindezt két Manchesteri gigatúra követi.

Ami ősz elején a Palace volt és tél elején a WHU, az most a West Brom. Egy pokoljárás közepén lévő szétesett egylet, amely a legelső önbizalomboostoló győzelmére vár a bajnokságban. Ez Pardew-éknak még távolról sem jött el, sőt, pont egy hónapja sikerült először győzelemre vezetnie a WBA-t. Pont az ellen a Brighton ellen egyébként, akik ellen mi is az egyetlen januári diadalunkat könyvelhettük el.

Conte nemrég adott ismét interjút a vezetőséget és az igazolásokat említve, elismerve, hogy nem igazán képes meggyőzni a vezetőséget igazolások terén, hozzátéve a többi mester erényeit, akik képesek minderre. Persze az olasz ezzel semmi újat nem mondott, csak (nem is annyira) más kontextusba helyzete az eddigi problémákat, a nehezményezéseit.

 • édesp*csám yacob, ezt a tagot betegesen játszatni kell konstans módon a Chelsea ellen

 • WudigessBoi

  Azért ez egy tisztább liga lesz jövőre Evans, Yacob és Hegazi nélkül.

  • mondjuk szerintem evans és yacob simán ki lesz emelve a mocsárból.

   • Stonci81

    a kérdés hogy miért?

   • mindkettő viszonylag rutinos játékos, akiket olcsón ki lehet gazdálkodni. nagyon a feljutók sem lőhetnek mellé velük.

   • Stonci81

    röviden? de

   • veretes érvelés, köszi.

   • Stonci81

    a futballt mint látvány és élményelemet nem igazán lendítik előre…de ez csak egy része, Barryt tisztelem a pályafutása miatt, de Yacob, Evans ilyet nem tudott elérni nálam….főleg Yacob…egy sunyi mocskos alattomos játékos…sajnálom hogy ki kellett bővítenem érveléssel a véleményem, nem tudtam van itt Yacob fan

   • “nem tudtam van itt Yacob fan”
    Tehát te megkérdezed, hogy miért hozzák őket vissza, adtam egy teljesen ésszerű tömör választ a feljutók részéről, amit te valami tök otromba egy sorossal reagáltál le, és a konklúzió, hogy Yacob-fan vagyok? Komolyan nem tudok erre mást írni: értelmezni szabad.

   • mohacsia

    Rágalom, te Bosingwa fan vagy!

   • én slupp fan vagyok, szerintem ez világos.

   • Stonci81

    a smileykat lehagytam a végéről, és látom te itt ezt vér komolyan veszed….meg hogy Yacobnak még van keresni valója a PL-ben

   • “meg hogy Yacobnak még van keresni valója a PL-ben”
    és ilyet mégis ki mondott?

   • Stonci81

    “nagyon a feljutók sem lőhetnek mellé velük”
    akkor ez mire vonatkozott?

   • mondjuk arra, hogy viszonylag olcsón szereznek egy alapjában a ligában félévtizede exp-t gyűjtő játékost? Igen, ez az üzleti part, nem személyes vélemény az adott plajáról, ez szerintem totálisan lejön.

   • Stonci81

    erre lenne Barry…de nem Yacob..ezt nem gondolhatod komolyan

   • komolyan nem értem az értelmezési mechanikád. igen, barry baszom rutinos. yacob ettől még rutinos a ligában? igen, az. nem kötelező felfogni, de egy 150 PL-meccses fasziról beszélünk, akinél már durvább vagy semmilyenebb arcok is eladták magukat a PL-ben, akár kieséskor, akár feljutáskor. De mondom, építkezhetsz abból, hogy te hogy állsz szubjektíven Jákobhoz, csak akkor a vita tök értelmetlen, ahogy az is, hogy egy játékosra vezeted le a rutinos címkét.

   • Stonci81

    Barrynek van egy kisugárzása amiért tisztelni lehet, és felnézni rá, ami rutintalan játékosokat segítheti a PL-ben, Yacob-nál ezt nem érzem, és eléggé megkoptak azon tulajdonságai ami miatt még kezdő lehetne akár egy feljutó csapatnál, és ő összenőtt a WBA-val, onnan fog visszavonulni. Nem érzem lenne vezetői skillje amivel húzni tudna egy feljutó csapatot.

   • Akkor most surprise, de less végig mondjuk azon, hogy milyen játékosokat szerződtetek a feljutó csapatok mondjuk 2012-től éppen a PL-csapatoktól, és megfogsz lepődni, hány nem felel meg az általad említett kritériumoknak, többek között a “vezető skillnek”.
    Senki nem Yacob skilljeit emeli ki, egyszerűen egy tendenciáról van szó. Még az sem feltétlen szükséges, hogy kezdő legyen, hisz a mocsárból való kiemelésről volt szó, ergo szerződtetésről .

   • Stonci81

    legalább 5 játékos van akit nagyobb valószínűséggel visznek el feljutó csapatok, és van is ráció a leigazolásukban, Yacob akkor lehet opció, ha valamelyik csapatnál nagyon hiányposzt. Előbb fogják Fostert, Dawson, Gibbst vinni

   • Ez nagyszerű, és szerencsére sehol nem cáfol, és sehol nem mond ellent mindannak, amit leírtam. Van 5 kelendőbb játékos? Senki nem vitatta. 3 játékosról volt szó eleinte, akikből kettőből kinézem, hogy nem szabadul tőlük a liga. Ezt csavarhatod, ameddig akarod, de már totál olyan vidéken jársz, ami hemzseg az általad elképzelt verzió szabályaitól, aminek megint, sok értelme nincs, hisz ésszerű indokot adtam az általam elmondottakra, amiket nem képzeletből szívtam ki, hanem csak az elmúlt 5 év szemétmentése alapján. Ennyi.

   • Stonci81

    szerintem zárjuk le, mert már kioktatás, és arrogáns illatot érzek, azt meg nem szeretem. Mondtam az elején lehagytam a smilyet, de mindegy. Jövőre kiderül, hogy ha leigazolja valaki, annak volt-e értelme vagy sem, akkor visszatérünk rá. Én a játékosról beszéltem, te egyre többet rólam, felém és kissé arrogáns stílusban…nem szeretem az ilyet

   • Ez nem kioktatás, egyszerűen behozol teljesen inkoherens sémákat, amiknek semmi köze ahhoz, amit írtam, ergo létjogosultsága nincs, hisz az álláspontomat se nem erősíti, se nem cáfolja, talán a magyarázás már túlvezetett, lehet, hisz az elejétől próbálom elmagyarázni (inkább kevesebb, mint több sikerrel), hogy a személyes véleményem és a liga által produkált tendencia nem ugyanaz, így a te többször felhozott személyes kikötéseid is max egy tök szubjektív képet adnak az adott játékosról, ezt meg eljátszhatjuk minden tököm frédzsör kembellel, akiket kézről kézre adtak a ligacsapatok úgy, hogy egy kikötésednek nem felelt meg, hisz ez nem minőségverseny, ez túlélésverseny, így rendre megkapják a maguk szerepét a tök súlytalan bassongok meg a jerome-ok a feljutóknál, mit tom én livermore-ok, akiknél szintén keresheted, melyik adja ki a minőségellenőrzés-pozitívat.

   • Stonci81

    ezért mondom, jövőre kiderül ha valaki megszerzi akkor a csapat szempontjából megérte a vételt vagy sem…de még egyszer..én végig Yacobról beszéltem , te nagy részben rólam, ez nem tetszett, írtam egy smiley-t lehagytam, de már mindegy, elmondtam a véleményem, te is , csak te közben még rólam is véleményeztél..na ez nem tetszik, nem az, hogy meg tudsz-e győzni, vagy sem. Én téged nem minősítettelek, te engem igen.

   • Sehol nem minősítettelek, ez szimplán nem igaz. Az, hogy az általad felvázolt szitut teljesen a saját elképzeléseid által felépített szabályrendszernek tituláltam, illetve hogy az utolsó előtti hozzászólásodat nem relevánsnak a vita szempontjából, sehol nem meríti ki a személyeskedés fogalmát, hisz végig az általad leírtakra reagáltam, annak tartalmára és lényegére.

   • Stonci81

    csak hagyd ezt az arrogáns stílust kérlek, majd jövőre visszatérünk rá

   • A stílusom szvsz olyan, amilyen, ezt nyilván nem kell szeretni, és tolerálni sem feltétlen (hisz van block gomb, ami nem erre lenne amúgy, hisz ez fórum, ez a velejárója, de a lehetőség fennáll mindenkinek), de nem hiszem, hogy ez olyan, amit számon kellene kérni bárkin addig, ameddig tartalmában és kontextusában a vita normarendszerét nem sérti meg. Én nem tettem semmi ilyesmit, állításoddal ellentétben végig az általad leírtak tartalmára reagáltam, igyekezve kikerülni a trágár szavakat bármilyen kontextusban (részint sikerült is).

   • Stonci81

    vélemények ütköztetése…ezért is van , de itt már arrogáns módon a gondolkodásmódomat kezdted célba venni, amikor nem fogadtam magamévá a véleményed, na ez nem tetszik…vitatkozni lehet, de ne legyél arrogáns, azt nagyon nem szeretem. Normális hangnemű vitára vevő vagyok, neked is van véleményed, nekem is, réegn nagyon szerettem itt vitázni- kodablue-t is én csaltam ide-,de lehet ez megváltozik…én azt mondom szerintem nem lenne jó választás Yacob…erre te a gondolkodásmódomat támadod, egyre több idegen eredetű szót használva, aminek a megsokasodása egyértelmű arrogancia jelen, és éreztetni akarod a másikkal hogy az ő gondolkodásmódja nem ér fel a tieddel, hasonló a hatása, mint mikor felemelt hanggal próbál valaki vitát dűlőre vinni, jelezve neki van igaza. Itt vélemények voltak, de te igazolást akarsz magadnak, ezért mondtam térjünk vissza jövőre, mert most csak az arrogáns fogalmazástól csak megemelkedik a pulzusom. Egy smiley hiánya mi okozhat

   • “.én azt mondom szerintem nem lenne jó választás Yacob…erre te a gondolkodásmódomat támadod”
    Egy erre vonatkozó kérdést tettem fel, ami továbbra is fennáll, hisz – továbbra is – senki nem mondta, hogy Yacob jó igazolás lenne. Senki sem beszél a minőségéről, a kvalitásairól, sőt, pont annak ellenkezőjéről. Erre fel te permanens módon ezzel jössz, ami csak tovább élteti magát a kérdést, és azt a feltevést, hogy most arra reagálsz-e, amit én írok, hisz láthatóan nem, tök másra. Innentől az önigazolásos eszmefuttatásod tök téves, hisz nem az én igazamat léptetem tételszintre, egyszerűen ötödszörre írom le, hogy amit te elképzeltél, az önmagában még semmiben nem cáfol, de meg sem erősít, tehát hiába írsz vehemensen, ha nem vagy hajlandó közben értően olvasni. Ha ez nem jön át továbbra sem, tényleg hagyjuk, mert azon a lemaradt smiley-n kívül (ami őszintén senkit nem izgat) nem akarod egyszerűen realizálni, hogy teljesen másról beszélsz. A kvalitás hiányát bizonygatod, hogy rám cáfolj, ez pedig már önmagában tök érdemtelenné teszi a vitát, hisz senki sem a kvalitásairól beszél, hanem arról, hogy annak hiánya ellenére mi lehet kisebb vagy nagyobb eséllyel különböző okok miatt (üzlet pl). Ezt a vita folyamán sokadik nekifutásra sem akartad realizálni, ami igen, valóban csak afelé sarkall, hogy hagyjuk.

   • **

   • Stonci81

    Na ez a hozzászólásod miatt is inkább hagyjuk…alap szerinted Yacob feljutó csapatnak jó vétel lenne, szerintem nem, eddig a vita, te meg már megint arrogáns hozzászólással bizonyítod igazad….”nem vagy hajlandó értően olvasni”,

    , én nem személyeskedtem veled, téged meg nem bántottalak, te viszont engem próbálsz alázni…mondtam jövőre meglátjuk, veled nem akarok vitázni, mert tényleg alázni próbálsz, és kezdek begurulni, ilyen itt még sosem volt, főleg hogy moderátor vagy tiszteld a másikat, nem kell elfogadnod a véleményem, de arrogánsnak sem lenni, csak azért mert nem értek veled egyet…

   • “alap szerinted Yacob feljutó csapatnak jó vétel lenne”
    Ha szerinted ez az alap, megint csak erősíti, hogy minden második szavamat olvastad el. Ez nem arrigancia, tény. Sértődj meg akkor, nem izgat, de ezek szerint megint vérgőzösen inkább leírtad 50x hogy arrogáns, mint hogy egyszer normálisan értelmezd, cserébe a besértődés faszán megy.

   • Stonci81

    az elején pont azt írtad nem lőhetnek mellé vele, én erre azt írtam szerintem de, ebből indult ki, én elmondtam szerintem nem jó vétel, te leírtad miért lenne az, csak egy idő után személyeskedésbe mentél

   • ” de arrogánsnak sem lenni, csak azért mert nem értek veled egyet…”
    Akkor még egyszer: ha egyszer normálisan átlesnéd a vitát, pontosan látnád, hogy nem velem nem értesz egyet, hanem azzal, amit elgondoltál. Ez, hogy szerinted Jákob jó igazolás, és ez ellen akarsz érvelni, érvelj, de én azon túl, hogy adtam egy indokot, amiért valaki kiemelheti a kanálisból minimális anyagi bukással (nem lőhetnek mellé- üzleti rész, ki is emeltem utána, szóval nem értem, ezen mi nem világos), azon túl semmit nem írtam. Nem írtam, hogy jó lenne, hogy megtérülne, mi több, azt se, hogy most alkalmas a PL-re, esetleg jó szezonok vannak benne. Vagy kétszer említettem a tendenciózus szemétvásárlást, hogy a minőség ellenére vesznek játékosokat, megemlítve legalább három teljesen súlytalan senkit, akiket teljesítmény nélkül hozattak magukhoz a feljutók, vagy elkapkodták a kiesők. Erre fel ugyanazt kapom vissza, ami sehol nem cáfol, semmiben nem érinti az álláspontom, de ha ezt szóvá teszem a 4. alkalommal, még le is arrogánsozol. Szóval ja, hagyjuk, mert ez rohadtul nem vita, ez két lineáris gondolat futása egymás mellett, amire már kb. éjfél óta próbálok rávilágítani.

   • Stonci81

    nem az hogy szóváteszed, hanem ahogy

   • Stonci81

    a másik pedig, hogy amit leírsz kb azt csinálod te is…én mondtam szerintem nem jó vétel lenne egy feljutónak, ezt te nem vagy hajlandó elfogadni, hogy az én véleményem, és ezért a látásmódomat támadod. Én elfogadom amit mondasz, csak más a véleményem, én nem látnám csapat szempontjából sem olyan igazolásnak ami feltétlen dobna a csapaton, főleg hogy fizu szempontjáól azért a pl és champo igények egész mások, ő eleve többet kérne, és előtte van még jó pár játékos akiért inkább érdemes kinyitni a bukszát

   • Úristen már.
    “én mondtam szerintem nem jó vétel lenne egy feljutónak, ezt te nem vagy hajlandó elfogadni,”
    “nem látnám csapat szempontjából sem olyan igazolásnak ami feltétlen dobna a csapaton, főleg hogy fizu szempontjáól azért a pl és champo igények egész mások, ő eleve többet kérne, és előtte van még jó pár játékos akiért inkább érdemes kinyitni a bukszát”

    Szuper, és megint ott tartunk, hogy sehol nem cáfolsz. Itt egy tendenciáról van szó, amivel én sem értek egyet, de leírom, mert egy jelenség, aminek hatása van a ligára. Írta valaki, hogy dobna a csapaton? a játékon? a morálon? egyáltalán alkalmas a ligára? Nem. A tendencia szempontjából számít? Nem. Ezt mondom, te nem velem vitázol, tök más gondolatmenetet űzöl, hiába írod, hogy mennyire nem vagyok hajlandó elfogadni a véleményed. De, az vagyok, egyet is értek. Csak semmiben nem cáfolja az én álláspontom. Szóval szerintem itt zárjuk le.

   • Stonci81

    én már kb 10 hozzászólással ezelőtt ezt írtam, hogy zárjuk le, majd jövőre meglátjuk hogy valaki megveszi-e egyáltalán, és ha igen, akkor mellé lőnek vele vagy sem, de te itt is érezted még felül kell kerekedned….ennyi, én sem akarok ezzel többet foglalkozni, van elég problémám az életben mostanság, én voltam a hülye, hogy belementem ebbe, és csak magamnak csináltam vele magasabb pulzust, de csakis a felsőbbrendű személyeskedés miatt, amit csak olvass vissza, bár ha ilyen vagy, neked ez nem tűnik majd fel. ennyi…nem szeretem ha olyan szavak, kifejezések vannak ami kb úgy hangzik, hogy hülye gyerek hát nem érted?….én is azt érzem, kb leszarod mit írok ugyanazt hajtogatod, de ezzel nincs baj, amíg nem érzem azt, hogy az nekem sértő..én ezt éreztem…ezért…ennyi vége, én lezártnak tekintem

   • Részemről én is lezártnak tekintem, viszont az a rágalmad, hogy a te véleményedet semmibe veszem és felé akarok kerekedni, egyszerűen nem igaz, fals, alaptalan. Hisz mondom, azzal egyetértek, de köze sincs ahhoz, amit leírtam. Ennyi, én kiszálltam, csak ezt még korrigálásként idetettem.

   • Stonci81

    figyelj zárjuk le azzal, ha erre jársz megkínállak fater jó minőségű szilvapálinkájából 😉

   • részemről tök oké, és nyilván ebbe semmi személyeset nem szántam, harag sincs természetesen.

   • ha ezen múlik, vitázz velem is egyet 😉 :DD

  • Endy919

   Barryt kifelejtetted!!!!

 • Stonci81

  Ha nem Mason lenne a bíró Yacob már a beállásával automatikusan megkaphatná a pirosat

 • lamps8

  olyan szar a wba, hogy moratanak már 2 csele bejött.

 • WudigessBoi

  Azért ne gondoljuk, hogy megoldódtak a gondjaink.

  • szerintem senki nem gondolja, ilyen viszonylagos alázásból minden hónapra jut 1 vagy 2.

  • Endy919

   még csak január 31. kezdődtek igazán..nem kotródik el ez olyan hamar…

  • lamps8

   semmi ilyesmi. a top4 re pályázó csapatok közül minket szorítanak meg a legegyszerűbben a liga lehető legszánalmasabb egyesületei. teljesen mindegy milyen stílusú az ellenfél, ha gyorsak, ha lassúak de lóbaszók, egy kis pressing és máris záporozhatnak a beadások meg a védőhibák.

  • kormolar

   háát ha a West brom csatár nem Moratazott volna, akkor 0-1ről indult volna hamar a tegnapi meccs…

 • Lavid Duiz

  Na, ügyesek voltunk? 🙂

  • Endy919

   ezennel nyitok egy LR számlát , ahova mindenki utalhatja a pénzt . Az összegyült összegből Lavid Duiz kolléga egy egész szezonos bérletet kap!

   • mohacsia

    Kollegina, nem?

   • Endy919

    igen?

   • myheartisblue

    nem 😀

   • mohacsia

    Akkor keverem valakivel

 • lesz értelme visszanézni holnap? 🙂

  • mohacsia

   Szép gólok, néhol egészen attraktív játék. Ezt a meccset vissza lehet nézni, ha tele vagy szabadidővel.

   • nem szabadiső-függő (az nincs 😀 ), de éhezem a győzelemre 🙂

   • Stonci81

    akkor ne hagyd ki 🙂

   • mohacsia

    Úgy is meg lehet közelíteni, hogy ez volt a 3. győzelmünk az idei 11 meccsünkből és akkor mondhatjuk, hogy kötelező darab! 😀

  • Stonci81

   Ilyen gyenge ellenfél nem lesz mostanában, elején még nyomtak, nálunk akadozott a gépezet, kijöttünk, utána meg Hazard-show, a WBA a végén még magához képest is kevés focira utaló dolgot csinált, nem ez a szintmérő

   • lamps8

    “Ilyen gyenge ellenfél nem lesz mostanában”

    na ez teljesen irreleváns az idei szezonunkban.

   • Stonci81

    akkor úgy mondom ha ma a csapat totál impotensen játékot tesz le ma, akkor is csoda kellett volna, hogy a WBA gólt szerezzen, mások ezt a szívességet nem fogják már idén megadni

  • myheartisblue

   Moses gól, ez meccs egy kotelezo olvasmany szamodra.

 • Stonci81

  remélem lesz statisztika arról hány sarkazás volt a meccsen, volt olyan időszak hogy a tizenhatos határán csak úgy próbáltuk megjátszani a labdát

 • Hazard

  Eden Hazard FC.

 • hát, így, hogy tudom az eredményt, meg írtátok, hogy visszanézhető meccs, egyel jobban bírom, de ha ezeket nem vágnám, ugyancsak idegállapotba lennék 🙂 elkezdtem most nézni meló közben a meccset, 12 percet láttam eddig, de bazzeg, ez alatt a 12 alatt kb lemeccselt a WBA. Nem is tudom, ez megint hogy sikerült, ráadásul úgy, hogy porcelánláb 3 kemény percet töltött a pályán, azt már mehetett is le. Moses gólpasszt fejelt, a másik oldalon meg elmaradt egy egyértelmű piros. Már verném szét a sörösüvegbe állított távkapcsolóval a klaviatúrát élőben…

  • Stonci81

   Moses számomra nagy kérdőjel, anno még egy Wigan elleni meccsen alázta a védelmünket, kodablue-val elemeztük, hogy őt el kell hozni, nagyot dob a csapaton…hát Wiganben maradtak a skilljei, az a fejes…atyaég..engem leszedtek volna a pályáról, ha ilyet megcsinálok, nem tudom mi lett vele, tényleg nem tudtuk megfogni, most meg imádkozok passzoljon gyorsan, ne próbáljon meg egy az egyben szituációba belemenni, mert annak mindig rossz a vége

   • Sandic

    Ha visszaemlékszel még, Di Matteo alatt is művelt szép dolgokat, sőt, még gólokat is szerzett. Még akkor is úgy nézett ki, hogy akár lehet belőle is valaki.

 • atti26

  Xd Ez azért durva, nem is emlékeztem már, hogy Cahill ekkora sérülést okozot.
  https://uploads.disquscdn.com/images/edb551c1f3590d0f93b7df8b7407029fef7338e07d6d6d87a49f4dffeee7a830.jpg Bejelentette visszavonulását Ryan Mason, a Hull City labdarúgója, aki egy évvel ezelőtt egy élvonalbeli bajnokin koponyatörést szenvedett. A 26 éves játékos orvosi tanácsra hozta meg döntését.

  • myheartisblue

   Szerintem ez nem a serules, hanem az utan keletkezett verrogoket eltavolito mutet nyomai. Anno Cechet is ez a veszely fenyegette es nagyon kozel allt hozza. Volt is errol egy interju vele. Sajnalom Masont, az elet sajnos ilyen.

 • Blotunga

  Most pont ez kellene a bíráskodásnak, nem ilyen fatökű FA, meg FIFA meg mittudoménmi a videóbíróval karöltve!
  https://www.facebook.com/nsonline/videos/10156246459356941/

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com