Az utolsó előtti lépcsőfok, ami egyben előrehozott döntő

A szezon hajrájához érve egyre nagyobb téttel bíró mérkőzések következnek, melyek alapjaiban határozzák meg az idei szezonunk sikerességét. Egy jó hajrával az utóbbi évtized egyik legjobb szezonját produkálhatjuk 2 megnyert kupával, viszont a legrosszabb forgatókönyv esetén kupák és BL indulás nélkül is abszolválhatjuk a szezont. Ezért is lenne nagyon fontos ma tovább jutni a City...
Read More

Visszarázódás és főpróba

A válogatott szünet után megérkeztünk a szezon legfontosabb és legizgalmasabb részéhez, méghozzá igen szép kilátásokkal: a bajnokságban egész kellemes meccsekkel fordulhatunk rá az utolsó kanyarokra, a BL-ben pedig joggal lehetünk bizakodóak. A Porto elleni találkozó előtt ma még Big Sam gárdája ellen kereshetjük a bunkerfoci ellenszerét.

Meddig tartanak a mézeshetek?

Négy héttel ezelőtt menesztette a Chelsea Frank Lampardot, és kezdődött el egy új korszak Thomas Tuchel irányításával. Az első etapon túl vagyunk, érdemes hát megnézni, hol is tartunk most.

Visszatérés a top4-be

Eddig Tuchel érkezése óta mintha Fortuna a szárnyai alá vett volna minket, gyakorlatilag minden úgy alakul ahogy mi szeretnénk. Sorra nyerjük a meccseket, miközben a riválisaink sorra bukják a pontokat így a 9. pozícióból a német szakember vezetésével mindössze 5 mérkőzés után már újra visszakerülhetünk a korábban már-már elérhetetlennek tűnő bajnokok ligája indulást érő 4....
Read More

Bemelegítő nyolcaddöntő

A csütörtök esték ritkán torkollnak futballünnepbe, szóval nem áltatjuk magunkat azzal, hogy fieszta lesz az Oakwellben. Az unalmas játékba még talán bele is törődünk, a kiesés viszont nagyon mélyre menne most, hogy kezdenek látszani a javulás jelei. Rövid kedvcsináló alább.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com