Blog bejegyzés

Miből lesz a cserebogár?!

Ki ne emlékezne a kissrácra, aki megviccelte Gerrardot a kivonulás előtt a folyosón. Azóta eltelt 15 év…

2006 februárjában hazai pályán fogadtuk a Liverpoolt. Crespo és Gallas góljainak köszönhetően 2-0-ra meg is nyertük a rangadót, sőt a szezon végén a címvédés is összejött a bajnokságban. Szép idők voltak…

Azonban ne rohanjunk ennyire előre. A mérkőzés előtt a folyosón Gerrard a szezon legkeményebb mérkőzésére készült, arra azonban ő sem számított, hogy karrierje egyik legarcpirítóbb pillanatát éli át a kezdősípszó előtt. Önéletrajzi könyvében úgy fogalmazott, hogy ez volt az egyetlen alkalom, amikor mosolygott a kinovulás előtt a folyosón.

Egy kékre festett chelsea kísérő kézfogásra nyújtotta a kezét Gerrardnak, aki viszonozta ezt, de az utolsó pillanatban bátor fiatalunk elrántotta a sajátját és megsimította a haját. ( Hányszor csináltuk ezt akkoriban…)

Az ominózus eset

Jake Nickless volt az elkövető, aki ezzel a mozdulattal milliók arcára mosolyt csalt, bár azóta most hallunk felőle először. A SPORTbible-nek nyilatkozott nemrég:

“Emlékszem, apukám bíztatott, hogy csináljam meg. Folyton azt mondtam neki, hogy nem csinálom meg, és egy idő után el is hitte, de abban a pillanatban annyira izgatott voltam, hogy azt gondoltam miért ne és megtettem.”

“Gerrardal nem beszéltünk, csak a nevét mondtam, hogy rám figyeljen. Ha jól emlékszem Makelele és Essien rögtön elkezdett nevetni és, ahogy visszamentem Terryhez ő is megbúbolt.”

“Mindenki viccesnek találta… kivéve Stevie G.”

Essex üdvöskéi

Nickless idén 20 éves és ugyan nem lett belőle profi, de az amatőr pályafutása töretlen. Jelenleg a National League South-ban játszik, a Dulwcih Hamletben. Nem mellesleg a volt Spursos Jamie O’Hara az edzője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com