Indul a vb!

Csütörtökön rajtol a labdarúgó-világbajnokság Oroszországban, a Chelsea-t összesen 13 játékos képviseli.

A nyár, amikor minden megváltozhat

Újat nem fogok tudni mondani. Azt az időszakot éljük, amikor mindenki annyira ki van éhezve minden kis értékesnek tűnő információmorzsára, hogy mire a poszt végére érek, már lehet, hogy a fele nem lesz aktuális. Nagybani – nem piac – összefoglalás, kicsit tágabb képpel, tágabb fókusszal. Emberek, Zenzo visszatért!

Kante: Minden szezonból tanulunk valamit

N’Golo Kantét választották meg a szurkolók az év játékosának a Chelsea-nél. A francia középpályás a szezont értékelő interjút adott a hivatalos honlapnak, amelyben kiderül, hogy birkózik meg a nyomással és mennyire ügyes a biliárdban.

Conte-cup – Round 3

Mindenképpen történelmi mérkőzésnek ígérkezik ez a mai. Meglehet Conte első kupagyőzelme edző karrierje során, de lehet ő az első edző is az Abramovics-éra történetében, aki egy év alatt három döntőből egyen sem emelheti magasba a trófeát.

Az utolsó szalmaszál

Nyakunkon a nyár, egy hónap múlva kezdődik a világbajnokság és a Premier League 2017/18-as szezonjának küzdelmei is véget érnek a mai napon. Egyáltalán nem lehetünk elégedettek csapatunk idei teljesítményével. Hiába nyerhetjük meg az FA kupát, ha a BL-ről lemaradunk. Igaz matematikai esély még van, de az is nagyon kevés.

Egy új remény

Hiába tűnt korábban teljesen reménytelennek helyzetünk, a vasárnapi ’Pool-verés, illetve a Spurs gyengélkedésének hála ismét elérhető közelségbe került a top4. Az utolsó két fordulóban ehhez kötelező lenne 6 pontot gyűjteni, első prédánk a Huddersfield Town lehet.

Még számolgathatunk

Zsinórban három győzelemnél járunk – ráadásul mindet idegenben arattuk –, mégsem kerültünk lényegesen a top4-hez. A matematikai esélyünket tudtuk megőrizni, ami több a semminél, de azért nem sok. Nem titok, hogy ha kedvezőtlenül alakul a hétvégi forduló, akkor azzal elszáll a maradék remény is, szóval kis túlzással az életünkért küzdünk majd vasárnap délután. Számolgatás és...
Read More
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com