Sasok az oroszlánbarlangban

Miután mindenki kiheverte a vasárnapi ebéd utáni “kajakómát“, akkor nem árt, ha szemeiteket a képernyőre tapasszátok, hiszen a Chelsea is becsatlakozik a Premier League 11. fordulójába. A Crystal Palace csapatát fogadjuk és a kiélezett verseny mellett van mit elszámoltatni a Sasokkal…

Woy-életkép

Vasárnapi mérkőzésünk alkalmából lessünk egy kicsit a Palace-menedzser Roy Hodgson kezdeti szárnypróbálgatásai mögé élete első csapatainál: Woy megpróbáltatásai és sikerei Svédországban, avagy „miként árazta be” Hodgson az Allsvenskant.

Múlt, jelen, jövő

Egészen különleges meccs vár ránk este a Ligakupában: klubunk valaha volt egyik legjobb játékosa tér vissza a Stamfordra, hogy többek között saját fiatal tehetségeink segítségével próbáljon egy újabb komoly skalpot gyűjteni edzői karrierje első hónapjaiban.

Nagy lépésben bízva

Ma este kilenckor jön az EL csoportkörének harmadik mérkőzése, amelyen a fehérorosz BATE lesz a vendégünk. A találkozónak egyértelműen csapatunk az esélyese, de ne feledjük, az eddigi produkciónk azért kevés ahhoz, hogy megingassuk az ellenfelek önbizalmát. Persze reméljük, kijön végre a lépés és egy gólgazdag, magabiztos győzelmet láthatunk a fiúktól. Kedvcsináló alább.  

Ellentétek csatája

Rangadóval indul a kilencedik forduló: a Manchester United látogat hozzánk. Mivel a tabellára pillantva azt látjuk, hogy jelenleg hat hely és hét pont a fór a javunkra, talán nem túlzás kijelenteni, hogy egyértelmű esélyesei vagyunk a mérkőzésnek. Tudjuk viszont jól, hogy néha a kötelezők a legnehezebbek, így az a baráti jó tanácsom, hogy még ne...
Read More

Magyarok!

Különleges túrára indultunk október elején, hiszen többször jártunk már Chelsea-meccsen Londonban és máshol (többek között Kolozsváron, Milánóban, Koppenhágában, Prágában) is, de arra még nem volt példa, hogy egy magyar csapatot nézhessünk meg a Stamford Bridge-en.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com