Crap írta: ↑2024. május 19., vasárnap 15:58
Jól látom, hogy ezek a nyom... már megint Liverpool meccset adnak aminek semmi tétje nem lesz az utolsó fordulóban. vicc wazzeg.
United - Brighton detto tét nélküli már.
Szépen össze válogatták a két bajnok esélyes mellé a másik 2 meccset
A miénket akkor így semmi nem közvetíti, de az izgalmasabb Spuri il. Castle meccset sem ami még sok mindenről dönt.
Az eredmenyek.com az arena4et írja.
Na most megnéztem az official weboldalt mert mindegyik mást írt már.
Elvileg a két meccset egyszerre fogják adni az aréna 4 en
Crap írta: ↑2024. május 19., vasárnap 15:58
Jól látom, hogy ezek a nyom... már megint Liverpool meccset adnak aminek semmi tétje nem lesz az utolsó fordulóban. vicc wazzeg.
A miénket akkor így semmi nem közvetíti, de az izgalmasabb Spuri il. Castle meccset sem ami még sok mindenről dönt.
Nagy gratuláció a csajoknak a zsinórban 5. bajnoki cím megnyeréséhez.....mindez egy Old Traffordon elért 6:0-ás győzelemmel vált biztossá Emma Hayes búcsúmecssén.....
White írta: ↑2024. május 18., szombat 13:07
Foden lett az év játékosa PL-ben
Bajnokcsapat kulcsembere. Más kérdés, hogy mi a nagyobb teljesítmény? Egy jól működő rendszerben lenni egy kiemelten jó fogaskerék? Vagy egy szar rendszerben lenni az egyetlen kiemelkedő fogaskerék? Nyilván elfogultak vagyunk, mert ez az "év játékosa" egy nehéz kategória. Saliba mondjuk egy beton Arsenalban játszott prime Van Dijk minőségű védekezést. Ő miért nem kaphatná meg? És lehetne folytatni a sort.
James Lee írta: ↑2024. május 16., csütörtök 10:58
Elég komikus volt az utóbbi néhány nap Spuri szempontból. Elképesztő ez a szurkolói mentalitás, inkább nem akarják a top 4-et, nehogy az Arsenal bajnok legyen véletlenül Elképesztően buta és szűk látókörű felfogásnak tartom ezt, de legalább megnyugodtam, hogy nem hungarikum, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is...
Rendesen sajnálom Postecoglou-t, a szurkolókkal való vitájáról készült videó, meg a kapcsolódó sajtótájékoztatók sem gyengék
Remélem jó padlón lesznek és kikapnak Sheffieldtől
Mi meg nyernénk befutnánk ötödiknek, a MU megverne a cityt, a Sp*rs meg mehetne a konfiba
James Lee írta: ↑2024. május 16., csütörtök 10:58
Elég komikus volt az utóbbi néhány nap Spuri szempontból. Elképesztő ez a szurkolói mentalitás, inkább nem akarják a top 4-et, nehogy az Arsenal bajnok legyen véletlenül Elképesztően buta és szűk látókörű felfogásnak tartom ezt, de legalább megnyugodtam, hogy nem hungarikum, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is...
Rendesen sajnálom Postecoglou-t, a szurkolókkal való vitájáról készült videó, meg a kapcsolódó sajtótájékoztatók sem gyengék
Remélem jó padlón lesznek és kikapnak Sheffieldtől
Pityee írta: ↑2024. május 14., kedd 20:00
Azért ma kemény lenne, ha pont a Spuri segitene hozza a szarzit a bajnoki cimhez. Sztem tuti lefekszenek a citynek. Inkabb a fel karjukat vagnak le tőből, minthogy segitsenek a szarzinak barmikor
a szurkolók lehet, de profijátéksokról van szó akiknek van még esélyük a BL-re
Azért ma kemény lenne, ha pont a Spuri segitene hozza a szarzit a bajnoki cimhez. Sztem tuti lefekszenek a citynek. Inkabb a fel karjukat vagnak le tőből, minthogy segitsenek a szarzinak barmikor
Az a gond hogy annyi sérültjük van mint nekünk fénykorunkban, a Casemiro-Evans védő párossal kellett felállniuk az előző meccseken, úgyhogy Isak valószínűleg dörzsöli már a tenyerét Szóval nem őket mondanám esélyesnek, plusz ugye nekünk is nyernünk kéne idegenben a Brighton ellen, ami közel sem papírforma.
Anti írta: ↑2024. május 11., szombat 18:126. hely fix EL?
Csak ha a city nyeri az FA-kupát.
A Luton is kikapott, emiatt a forestnek nem kell minden áron pontot szereznie most. Nagyon jól alakult. A maradék 3 meccsen bizonyíthat Poch és a fiúk.