Todd Boehly

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
frankieboy08
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Todd Boehly

#121 Hozzászólás Szerző: frankieboy08 »

Pityee írta: 2023. február 10., péntek 9:47
frankieboy08 írta: 2023. február 10., péntek 1:09 https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... Hayes.html

Emma Hayes: ‘The other day I had lunch with Graham and Todd and Behdad, it's a family here. It's more of a family here than it's ever been.’ Emma már több mint 10 éve itt van, szóval az ő szavainak van súlya ilyen téren. Jó látni az ilyet :)
Sokra megyünk a családi hangulattal a 10. helyen, meg az összes kupából való kiesés után. Félreértés ne essék, fasza, hogy Todd bácsiék próbálnak családi összetartó mentalitást varázsolni a klubbon belül. Na de a lényeg így is a pályán történik és amíg ott egy kapuralövést nem tudunk végrehajtani, akkor nehogy már azt kelljen dícsérni, hogy Potter bácsi milyen szuperül tud együtt ebédelni a tulajdonosokkal meg a női csapat edzőjével.
Egészen elképesztő, hogy bármi kapcsán tudsz egy újabb kört rinyálni Potter miatt. Ez a hir nálam nem Potter-ről szólt, hanem a tulajokról, ezért is raktam ebbe a topicba és nem a Potteresbe.

Nekem is, mint sokan másoknak voltak félelmei az iránt, hogy kiveszik a klubszellem a tulajváltással és átalakulunk amerikai multivá, ahol csak a 'bottom line' számit és az emberek meg könnyen cserélhető alkatrészek lesznek. Ezzel szemben, nem hogy távolodott volna a tulajdonos a csapattól, hanem sokkal több időt tölt itt mint Abra anno, és úgy tűnik még inkább bevonódik a dolgokba. Kétségem nem fér hozzá, hogy Abra jobban szerette/szereti a csapatot, mint Todd vagy Behdad jelenleg, de remélem ha ez igy folytatódik, akkor belőlük is hamar igazi szurkolók is válhatnak (sorry, not sorry Dodgers).

Bandi

#122 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Nem lehetne Potter-t és Hayes-t megcserélni? Egy próbát megérne szerintem :D

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#123 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Pityee írta: 2023. február 10., péntek 9:47
frankieboy08 írta: 2023. február 10., péntek 1:09 https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... Hayes.html

Emma Hayes: ‘The other day I had lunch with Graham and Todd and Behdad, it's a family here. It's more of a family here than it's ever been.’ Emma már több mint 10 éve itt van, szóval az ő szavainak van súlya ilyen téren. Jó látni az ilyet :)
Sokra megyünk a családi hangulattal a 10. helyen, meg az összes kupából való kiesés után. Félreértés ne essék, fasza, hogy Todd bácsiék próbálnak családi összetartó mentalitást varázsolni a klubbon belül. Na de a lényeg így is a pályán történik és amíg ott egy kapuralövést nem tudunk végrehajtani, akkor nehogy már azt kelljen dícsérni, hogy Potter bácsi milyen szuperül tud együtt ebédelni a tulajdonosokkal meg a női csapat edzőjével.
9. hely már :D

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#124 Hozzászólás Szerző: Pityee »

2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

frankieboy08
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#125 Hozzászólás Szerző: frankieboy08 »

https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... Hayes.html

vigh92
Kedvenc játékos: lampard

#126 Hozzászólás Szerző: vigh92 »

emsanya írta: 2023. január 30., hétfő 14:00
Crap írta: 2023. január 30., hétfő 12:04 Kíváncsi vagyok, hogy milyen szponzorokat fog hozni Todd bácsi a nyáron. Azt már a klub megvételekor kijelentette ugye, hogy a Three repülni fog (hála jó istennek) amint lejár a szerződése. Gondolom nem ők lesznek az egyetlenek most nyáron, akiktől el fog köszönni.

Ekkora költekezések közepette, gondolom már megvan, hogy Amcsiból ki és mekkora összegért fog érkezni új főszponzorként.
With Three's sponsorship set to expire this summer, an agreement with a new shirt sponsor had been close but collapsed before Christmas. However, #Chelsea still feel they have time to agree new deals, with WhaleFin also exiting their agreement.

@TheAthleticFC

Csak jobb lehet :D majd jön valami amcsi cég, azt jóvan.

emsanya

#127 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Crap írta: 2023. január 30., hétfő 12:04 Kíváncsi vagyok, hogy milyen szponzorokat fog hozni Todd bácsi a nyáron. Azt már a klub megvételekor kijelentette ugye, hogy a Three repülni fog (hála jó istennek) amint lejár a szerződése. Gondolom nem ők lesznek az egyetlenek most nyáron, akiktől el fog köszönni.

Ekkora költekezések közepette, gondolom már megvan, hogy Amcsiból ki és mekkora összegért fog érkezni új főszponzorként.
With Three's sponsorship set to expire this summer, an agreement with a new shirt sponsor had been close but collapsed before Christmas. However, #Chelsea still feel they have time to agree new deals, with WhaleFin also exiting their agreement.

@TheAthleticFC

Crap

#128 Hozzászólás Szerző: Crap »

Kíváncsi vagyok, hogy milyen szponzorokat fog hozni Todd bácsi a nyáron. Azt már a klub megvételekor kijelentette ugye, hogy a Three repülni fog (hála jó istennek) amint lejár a szerződése. Gondolom nem ők lesznek az egyetlenek most nyáron, akiktől el fog köszönni.

Pityee

#129 Hozzászólás Szerző: Pityee »

vigh92 írta: 2023. január 25., szerda 18:14 Azért meg kell hagyni, hogy az amcsik nagyon értenek a marketing építéshez....most dobtak ki egy promó videót, ahol Ed Sheeran énekel a Stamford Bridge közepén, Jamal Edwards-ra emlékezve.
Nagyon nagy szponzorokat hozhatnak a klubhoz és emellett elvileg nagyon fognak figyelni a tradíciókra és a szúrkolókra.
Szokni kell a változást, de szerintem nincs rossz kezekben a klub.
Elég csak rágondolni a Super Bowl félidei műsörára. Több milliót elcsesznek rá és az egész eseményben gyakorlatilag arra készülnek a legjobban. Ha vmihez értenek az amcsik, az a marketing és azonbelül is a reklámok. Viszont az már más kérdés, hogy nem mindekinek tetszik az a túl nagy hype, amit a Super Bowl-al leművelnek. Konkrétan sztem is túltolják.
2012.05.19

vigh92
Kedvenc játékos: lampard

#130 Hozzászólás Szerző: vigh92 »

Azért meg kell hagyni, hogy az amcsik nagyon értenek a marketing építéshez....most dobtak ki egy promó videót, ahol Ed Sheeran énekel a Stamford Bridge közepén, Jamal Edwards-ra emlékezve.
Nagyon nagy szponzorokat hozhatnak a klubhoz és emellett elvileg nagyon fognak figyelni a tradíciókra és a szúrkolókra.
Szokni kell a változást, de szerintem nincs rossz kezekben a klub.

James Lee
Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC

#131 Hozzászólás Szerző: James Lee »

emsanya írta: 2023. január 19., csütörtök 14:36
kecske01 írta: 2023. január 19., csütörtök 14:04
James Lee írta: 2023. január 19., csütörtök 13:31 Nem tudom, hol van a legjobb helye, talán itt.
https://www.youtube.com/watch?v=OEYnapi ... rsz%C3%A1g

Érdekes gondolatok hangzanak el 29:17-től, érdemes meghallgatni.
1-2 dologban nem jól tájékozódtak, meg érezni rajtuk a frusztráltságot.
Ja hát barca meg arsenal drukkerek. Mudrykra meg azt mondták balllábas jobbszélső.

Nem szabad ilyen 13. kerületi panel okosokat komolyan venni.
Valóban nem kezelendő szentírásként amit mondanak, és van egy-két dolog, amivel kapcsolatban kilóg a lóláb, de szerintem általánosságban nem mondanak hülyeségeket a klubot körüllengő alapvető problémákról.
Szabó Christophe szerintem egyébként is üde színfoltja a magyar szagértő körnek, annak idején a Tuchel-éra jellemzőit is objektívan tudta értékelni.

emsanya

#132 Hozzászólás Szerző: emsanya »

kecske01 írta: 2023. január 19., csütörtök 14:04
James Lee írta: 2023. január 19., csütörtök 13:31 Nem tudom, hol van a legjobb helye, talán itt.

Ja hát barca meg arsenal drukkerek. Mudrykra meg azt mondták balllábas jobbszélső.

Nem szabad ilyen 13. kerületi panel okosokat komolyan venni.

kecske01

#133 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

James Lee
Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC

#134 Hozzászólás Szerző: James Lee »

Nem tudom, hol van a legjobb helye, talán itt.

emsanya

#135 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Chelsea’s owners are trying to make fans believe in a change of culture - a club that can now be patient and see out a plan and a philosophy.

@Matt_Law

Ez amit ugattam. Az uj filozofia ami fajdalmas lesz a szurkoloknak meg mindenkinek, de hosszutavon bejöhet.

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#136 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Hát nem valami pozitív eddig a dolog az fix. Már csak az igazolásokat elnézve is...

Kouli: nem csak hogy egy 2 évvel idősebb, favágóbb Rudiger, de messze nem olyan stabil sajnos egyelőre (?).
Fofana: beteg összegért hoztunk egy sérülékeny játékost, akinek egyelőre elég èretlen a játéka.
Cucu: pedig milyen jó első meccse volt. De sajnos látható hogy az volt a kiemelkedő és az átlag ez, ha még a régi edzője se tudja kihozni ami benne van, akkor kuka. Cserének elmegy (még csak nem is jó), de ennyiért csere vicc.
Sterling: nem írnám mèg le, de azért az erősen kezd látszani, hogy miért selejtezte le a city.
Auba: ár/érték arányban okés volt legalább, de nem kiemelkedő.
Chuck: ő ígèretes

kecske01

#137 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

broduer írta: 2022. október 29., szombat 20:23 Rossz eredmények után jobb "károgni", de már régóta érlelődik bennem, hogy nincs jó kezekben a klub.

Tuchel kirúgásánál szándékosan visszafogtam magam, és nem kommentáltam a történéseket, pedig mélységesen nem értettem vele egyet. Nem azért mert Pottert rossz döntésnek tartom, hanem mert (amellett hogy megadtam volna személyesen Thomasnak még 1-2 nyugis évet) teljesen szakmaiatlan döntés volt kirúgni szeptember elején a világ egyik legjobb szakemberét, aki kérésére elvileg egész nyáron igazoltál.

Emellett itt van a teljes Abra-éra lecserélése, teljes stábok kirúgása és a saját emberekkel való újratöltés. Én értem, hogy így működik a világ, de szeretem azt hinni, hogy a saját érdekek mellett néha van helye a szakmaiságnak is. Ne mondja nekem senki, hogy például Petr Cech rossz munkát végzett a klubnál,vagy a nemrég kirúgott erőnléti edzőnk. Teljesen szakmaiatlan és káros lépések voltak ezek.
Aztán Boelhy kézivezérelt Fifa átigazolási módjáról, illetve a remek forradalmi ötleteiről (all star meccs és társai) még nem is beszéltem.

Nálam éles váltás negatív irányba az igénytelen, kinyúlt pólókban feszítő Boelhy, Abra határozott, sokszor kapkodó, de összességében mindig a klub szeretetére épülő klubfilozófiája után.

Ez az elhízott amerikai a saját, szórakoztatásra fixált népének akar tartalmat gyártani és eladni. Profitorientáltság és a marketing az új jelszavak. Eltűnt örökre Abramovics gyermeki örömmel tapsoló képe a lelátóről, és szerintem hosszútávon ennek az üzletnek (mert ez Toddéknak csak üzlet) a klub fogja meginni a levét.
Boehly résszel kb egyetértek, bár szerintem most végre normális emberek jönnek majd a boardba.

Tuchelnek türelem nem hiszem, hogy járt volna, mert elvesztette az öltözőt és a játékosaival konkrétan alig kommunikált a végén. Koundéval is baszott beszélni, hát el is vitte a Barca.

broduer
Kedvenc játékos: petr cech

#138 Hozzászólás Szerző: broduer »

Rossz eredmények után jobb "károgni", de már régóta érlelődik bennem, hogy nincs jó kezekben a klub.

Tuchel kirúgásánál szándékosan visszafogtam magam, és nem kommentáltam a történéseket, pedig mélységesen nem értettem vele egyet. Nem azért mert Pottert rossz döntésnek tartom, hanem mert (amellett hogy megadtam volna személyesen Thomasnak még 1-2 nyugis évet) teljesen szakmaiatlan döntés volt kirúgni szeptember elején a világ egyik legjobb szakemberét, aki kérésére elvileg egész nyáron igazoltál.

Emellett itt van a teljes Abra-éra lecserélése, teljes stábok kirúgása és a saját emberekkel való újratöltés. Én értem, hogy így működik a világ, de szeretem azt hinni, hogy a saját érdekek mellett néha van helye a szakmaiságnak is. Ne mondja nekem senki, hogy például Petr Cech rossz munkát végzett a klubnál,vagy a nemrég kirúgott erőnléti edzőnk. Teljesen szakmaiatlan és káros lépések voltak ezek.
Aztán Boelhy kézivezérelt Fifa átigazolási módjáról, illetve a remek forradalmi ötleteiről (all star meccs és társai) még nem is beszéltem.

Nálam éles váltás negatív irányba az igénytelen, kinyúlt pólókban feszítő Boelhy, Abra határozott, sokszor kapkodó, de összességében mindig a klub szeretetére épülő klubfilozófiája után.

Ez az elhízott amerikai a saját, szórakoztatásra fixált népének akar tartalmat gyártani és eladni. Profitorientáltság és a marketing az új jelszavak. Eltűnt örökre Abramovics gyermeki örömmel tapsoló képe a lelátóről, és szerintem hosszútávon ennek az üzletnek (mert ez Toddéknak csak üzlet) a klub fogja meginni a levét.

emsanya

#139 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Végig néztem az egész beszélgetést, a Salah és KDB összemosva az akadémiával, ott arra gondolt hogy a kölcsön adogatos rendszerükből indultak ők is és ilyesmi vonalat akar tovább vinni, csak saját egyéb csapatokkal.

Leginkább portugáliát mondta, hogy jó fejlődés lehetne ha ott játszanának a fiataljaink. Simán benne van hogy megveszi az egyik ottani klubbot és a testvércsapatunk lesz. A Red Bull rendszerhez hasonlítaná amit ki akar épiteni.

Voltak még érdekes dolgok amikkel szembesült az átigazolási szezonban és más volt neki amerikához képest (pl.: hogy az euro/font átváltással hogy trükköznek az ügynökök ha szóba kerülnek a pénzes dolgok, figyelniük kellett).

A többi téma amiket Dante is bemásolt a lényeg meg beszélt még a szálloda, ingatlan biziniszeiről a végén. Nagyon nyílt interju volt ez, de ugy rémlik ezen a konferencián volt már korábban.

Pityee

#140 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Magyarul:

Todd Boehly is megszólalt Thomas Tuchel menesztésével kapcsolatban.

“Bármilyen üzlet átvételekor meg kell győződnöd arról, hogy megfelelő emberek vegyenek körül. Tuchel nyilvánvalóan rendkívül tehetséges, aki nagy sikereket ért el a csapattal.

A mi elképzelésünk, hogy olyan edzőt találjunk a csapat élére, aki igazán együtt akar dolgozni velünk. A Chelseanél sok falat kell lebontani.

Korábban az első csapat és az akadémia nem osztott meg információkat egymással, így célunk ezt jobban összehozni, és ehhez olajozottan kell mindennek működnie.

A döntésünk valódi oka, hogy nem voltunk biztosak benne, hogy Tuchel is ugyanúgy látja a dolgokat, mint mi. Senkinek nem volt igaza vagy senki nem tévedett, csupán nem volt közös elképzelésünk a jövőről. Nem a zágrebi meccs döntött. Egy meccs nem dönt el ilyen dolgokat. Ez egy olyan döntés volt, amiről úgy gondoljuk jót tesz a csapat jövőjének.”
2012.05.19

Válasz küldése