Pilgrim írta: ↑2022. január 14., péntek 18:56
Dybala,Sule,Brozovic,Modric,Dembele,Di Maria,Isco,Zakaria,Kessie.
Az emlitett jatekosok szerzodese lejar a nyar folyaman az adott klubjuknal es remelhetoleg mi is probalkozunk valamelyikuk megszerzesevel. Ti kinek orulnetek az emlitett nevsorbol? Szamomra Modric az eminens, nem csak az adott listabol, de az elmult 10 evbol.
Dybala-nak se posztja, se akarata, olyan, mint egy még kevésbé profi Hazard. Sokat sérült, mellette a 3-4 évvel ezelőtt összeszedett hírnevéből adóan horror fizuja és aláírási pénze lehet.
Süle a keresztszalag szakadása óta árnyéka önmagának, korábban nagyon erős és gyors játékos volt, aki kb a tökéletes Bayern védő - Hummels és Boateng jó tulajdonságainak keveréke. Sérülés óta inkább Badstuber-re hasonlít, akinek szintén ugyanez volt a problémája.
Brozovic és Modric is hasonló helyzet Rüdiger-hez, vagy Azpi-hoz, mindkettő szereti a klubját, elég fontosak is (első-második számú csk-k), szerintem mindkettő hosszabbít. Modric-ról amúgy sem tudom elképzelni, hogy ideigazolna, tekintve a Sp*rs-ös multját. (És egyébként ebbe a 3-4-3-ba nem igazán kell még egy 170 pár cm-s játékos középre...)
Dembelé egy agyhalott, irányíthatatlan és nullával egyenlő a munkamorálja. Ha úgy van kedve nem megy el edzeni - és nem csak az Essien-féle helyzetben, TR benyújtása után, hanem a Barca-nál is állandó fegyelmezettlenségei vannak.
Di Maria és Isco a csúcs Real kiegészítő emberei, mindkettő bőven túl van a legjobb formáján. Cserének semmi szükség ilyen emberekre. A spanyolnak nem is lenne helye Tuchel taktikájában. (Sokan Ziyech-re mondják, hogy lassú, nem tudom mit szólnának Isco-hoz, vagy Dybala-hoz)
Zakaria; ő legalább fiatal és multifunkcionális, ráadásul hiányposzt. Viszont nála is és Kessie-nél is hallani fegyelmi problémákról, illetve mindkettő sérülékeny. Ha valakinek, akkor nekik örülnék ebből a listából. A svájcinak rengeteg kérője van amúgy.