Ma viszont játszott az angol U21-ben Sturridgeval együtt Litvánia ellen, remekül mehetett nekik, 0-0 (ez mondjuk inkább a nagy király Sturridgera nézve gáz)....ZenZo írta:A Wolves védelme nem nagy szám, ez tény, és az elején Mancienne-nek épp ezért lehettek kiemelkedően jó meccsei, amennyire emlékszem, bár már akkor is becsúszott egy csúnya baki, mikor 2 gólt kaptak róla (a Blackburn ellen), így jellemezték a teljesítményét: Horror show, awful performance.
De az Everton ellen már nem játszott (utoljára a Pompey ellen nyomta, 5 meccsel ezelőtt), az előtte lévő Sunderland elleni mészárlás (5-2) alkalmával még egészen jó volt, de mégis 5 gólt kapott a védelem, s ő is vétett öngólt.
Kölcsönjátékosok
- gerawba
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Re: Kölcsönjátékosok
HAZARD = Messi+Ronaldo
- ZenZo
A Wolves védelme nem nagy szám, ez tény, és az elején Mancienne-nek épp ezért lehettek kiemelkedően jó meccsei, amennyire emlékszem, bár már akkor is becsúszott egy csúnya baki, mikor 2 gólt kaptak róla (a Blackburn ellen), így jellemezték a teljesítményét: Horror show, awful performance.misakd írta:teljesitmenye miatt?többi wolves védö halomszamra lövi az öngolokatZsoca írta:Sajnos nem, a teljesítménye miatt...
De az Everton ellen már nem játszott (utoljára a Pompey ellen nyomta, 5 meccsel ezelőtt), az előtte lévő Sunderland elleni mészárlás (5-2) alkalmával még egészen jó volt, de mégis 5 gólt kapott a védelem, s ő is vétett öngólt. Berra és Craddock az egyébként gyenge védelemben egész jó teljesítményeket is hoznak a szar mellett, Manciennek ez még nem jött össze, kikerült, s a helyén játszó Zubar az utóbbi 4 meccsen nem volt valami fényes, de átlagban jobb, stabilabb, mint Michael.
De aztán lehet, hogy csak a nagyobb csapatok ellen inkább a valamivel tapasztaltabb Zubart játszatta McCarthy, s a Chelsea után a B.City és a Bolton ellen újra lehetőséget kap.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Halomszámra lőheti, de ők egyszer hibáznak fejenként, én pedig úgy tudom, hogy Mancienne-ről egymás után vagy 3 meccsen is kaptak gólt. Tartósan rosszul teljesített.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- misakd
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
teljesitmenye miatt?többi wolves védö halomszamra lövi az öngolokatZsoca írta:Sajnos nem, a teljesítménye miatt...paco83 írta:Miért került ki a kezdőből?Lesérült vagy mi a problémája?Zsoca írta:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 99,00.html
Mancienne próbál visszakerülni a Wolves kezdőjébe. Jó lenne, ha összejönne neki, mert ha ez se jön össze, akkor nem tudom nálunk mit akar majd...
- ZenZo
Én nem olvastam, de tény, hogy volt pár bűnrossz meccse, mikor több gólt is kaptak róla.paco83 írta:Remélem ez csak valami átmeneti állapot nála.Nem nyilatkozott e téren?Zsoca írta:Sajnos nem, a teljesítménye miatt...
- paco83
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Tore Andre Flo
Remélem ez csak valami átmeneti állapot nála.Nem nyilatkozott e téren?Zsoca írta:Sajnos nem, a teljesítménye miatt...
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Sajnos nem, a teljesítménye miatt...paco83 írta:Miért került ki a kezdőből?Lesérült vagy mi a problémája?Zsoca írta:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 99,00.html
Mancienne próbál visszakerülni a Wolves kezdőjébe. Jó lenne, ha összejönne neki, mert ha ez se jön össze, akkor nem tudom nálunk mit akar majd...
- paco83
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Tore Andre Flo
Miért került ki a kezdőből?Lesérült vagy mi a problémája?Zsoca írta:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 99,00.html
- Zsoca
- Kapcsolat:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 99,00.html
- dunyha
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola
Most is duplázott...és nyert a Twente....gerawba írta:A kis Stoch megint gól szerzett
Edződjön csak, aztán itt legyen belőle klasszis!
(amúgy egykori játékosaink közül Gronkjaer és Crespo is betalált...magyaroknál meg Dzsudzsák gól és Némó gólpassz)
- misakd
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
gyönyürö goalt lött raadasul az elsö golnal szenzacios golpaszt adottgerawba írta:A kis Stoch megint gól szerzett
(amúgy Dzsudzsák is betalált (az ő góljával nyertek), páran írták még nyáron, hogy meg lehetne próbálkozni vele, és ha így fejlődik továbbra is akkor szerintem is érdemes lenne kipróbálni... tudom, hogy nem kölcsönjátékos, de nem akarok két üzit pazarolni két holland meccsre)
- gerawba
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
A kis Stoch megint gól szerzett
(amúgy Dzsudzsák is betalált (az ő góljával nyertek), páran írták még nyáron, hogy meg lehetne próbálkozni vele, és ha így fejlődik továbbra is akkor szerintem is érdemes lenne kipróbálni... tudom, hogy nem kölcsönjátékos, de nem akarok két üzit pazarolni két holland meccsre)
HAZARD = Messi+Ronaldo
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Nyilván túlzás, bár azért az igaz, hogy eddig Ancelotti adja meg a legtöbb lehetőséget a fiataloknak a bizonyításra, még ha ez nem is olyan sok. Bár sztem ebben benne van az Abra-terv, miszerint ki kell végre nevelni az "új Terryt".Zsoca87 írta:HMm, érdekes. Fegyelmezetlenségről van szó, de lehet úgy érzi, hogy végre odakerülhet a nagycsapatba, azért jött vissza? Nem egy jó ajánlólevél így visszatérni.
Ehhez az elmélethez passzol egyébként egy Bruma nyilatkozata CA-ról:
(sky sports)"Carlo Ancelotti sent me on telling me to enjoy myself.
"He has a warm personality and always has time for the younger players.
"Since I've been in London I've seen managers who never said anything to the youth-team players."
Szerk.: persze ez az elmélet elég meredek, hatalmas amatőrizmusra utalna.
- Zsoca
- Kapcsolat:
HMm, érdekes. Fegyelmezetlenségről van szó, de lehet úgy érzi, hogy végre odakerülhet a nagycsapatba, azért jött vissza? Nem egy jó ajánlólevél így visszatérni.
(sky sports)"Carlo Ancelotti sent me on telling me to enjoy myself.
"He has a warm personality and always has time for the younger players.
"Since I've been in London I've seen managers who never said anything to the youth-team players."
- ZenZo
Sawyer visszatért a kölcsönből, korábban a vártnál, saját kérésre.
SAWYER BACK AT CHELSEA
Lee Sawyer has quit his loan spell at Southend more than two months early and returned to Chelsea.
The 20-year-old midfielder was axed from the Shrimpers squad which travelled to Carlisle on Saturday following a breach of club discipline.
A club statement read: "Southend United have accepted Lee Sawyer's request to return early to Chelsea from his loan deal."
Sawyer's spell was supposed to run until January.
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Ahhoz képest a meccsen a Chelsea kispadján ültAntifiu írta:Azt nyilatkozta hogy a következő BB Chelsea meccsen a BB-nek fog szurkolni, mert jelenleg ők fizetik a bérét. Bakker a Chelsea játékosa még akkor is ha most kölcsiben van... :S
- Anti
- Kapcsolat:
Szerintem kicsit Robbenes volt az a befelé húzás Mivel földim, szivből kivánom, hogy meghatározó tagja legyen 1-2 év múlva a csapatnak.
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- dunyha
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola
Stoch gól a FC Twente - FC Groningen meccsen
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Ezt kellett nyilatkoznia, hogy tuti kezdő lehessen...Antifiu írta:Azt nyilatkozta hogy a következő BB Chelsea meccsen a BB-nek fog szurkolni, mert jelenleg ők fizetik a bérét. Bakker a Chelsea játékosa még akkor is ha most kölcsiben van... :S