Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Re: Bajnokok Ligája
En mar csak azert sem remenykedem semmi joban, mert maga Lampard mondta par nappal ezelott, hogy jelenleg az alap passzokat kell gyakorolniuk, mert annyira szanaszet van a csapat.
Na ilyen elojelekkel nekivagni a Real Madrid ellen 2 golos hatranybol raadasul, plusz az egyik kulcsemberunk (Chilwell) nelkul en nem altatom magam..
Na ilyen elojelekkel nekivagni a Real Madrid ellen 2 golos hatranybol raadasul, plusz az egyik kulcsemberunk (Chilwell) nelkul en nem altatom magam..
Az Amcsik tényleg értenek a PR-hoz.
Szerintem a szezon során már vagy 10-re hitetik el a szurkolókkal, hogy itt most bizony mindenki küzdeni fog és kurvajo csapat van meg edző meg taktika és most bizony megtörténik az a bizonyos felfelé indulás.
Nem feltűnően csináljak, de az összes interjú, hirtelen elohozott legendák , nyilatkozatok stb. mindig pont a jó időben jon és csak szépen adagolják.
Őszintén szerintem aki eddig beleszart az ugyanúgy belefog. Túl sok változásra meg harcra nem számítok.
Szerintem a szezon során már vagy 10-re hitetik el a szurkolókkal, hogy itt most bizony mindenki küzdeni fog és kurvajo csapat van meg edző meg taktika és most bizony megtörténik az a bizonyos felfelé indulás.
Nem feltűnően csináljak, de az összes interjú, hirtelen elohozott legendák , nyilatkozatok stb. mindig pont a jó időben jon és csak szépen adagolják.
Őszintén szerintem aki eddig beleszart az ugyanúgy belefog. Túl sok változásra meg harcra nem számítok.
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Csak azért nem mernèm megtenni mert el tudom képzelni hogy beállunk a 0-0ra ismét és most össze is jön mert a vendégeknek se kell hajtani. Persze ismét ahogy egy hete: ne legyen igazam.Pityee írta: ↑2023. április 18., kedd 15:19Tudsz valamit? Csak mert elég szép odds van ma a realra és akkor jó lenne bekeresni (2,54)BlueBlood1993 írta: ↑2023. április 18., kedd 14:27Nyilván
Ja amúgy ennyit szeretnék én is látni mint amit Cahill írt, hogy legalább ezen az egy szájbatekert meccsen hajtsanak. Simán ki fogunk esni és kettős vereség lesz ez nyilvánvaló, de szeretnék helyzeteket, futást, agressziót és elkèpzelèst látni a vereség közepette.
Vagy álljunk be megint a 0-0-ra, most már úgyse kell jönnie a realnak, hátha nem akarnak majd ők se focizni.
Hajrá természetesen a csapatnak. Tavaly emlékszem egy iszonyatosan izgalmas visszavágón estünk ki, bármikor aláírnám ha ismét sikerülne megszorongatni a töküket, mèg ha ki is esünk. Annyira rég láttunk érdemben focit a csapattól, mikor ha nem ma ugye....
-
- Kedvenc játékos: Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Madrid szurkolói és játékos berkekben eléggé el vannak szörnyűlködve, hogy Orsato fújja az esti mérkőzést. Kíváncsi leszek melyik formáját hozza a sporttárs!
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Te fizetnél azért, amit mostanában a csapatunk "játék" néven letesz az asztalra?
211! NEW RECORD!
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Fél7-re terveznek utcai gyülekezőt a buszok érkezéséhez a szurkolók megint, mint a Dortmund ellen. Rajtuk nem fog múlni ma sem.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Tudsz valamit? Csak mert elég szép odds van ma a realra és akkor jó lenne bekeresni (2,54)BlueBlood1993 írta: ↑2023. április 18., kedd 14:27Nyilvánalmos írta: ↑2023. április 18., kedd 11:26Ezzel a kifütyülős és mezlevetős résszel nagyon egyetértek. Néha valahogy a szurkolónak is ki kell mutatni, hogy nem tetszik neki amit lát. A játékos pedig érezze a nyomást.Pityee írta: ↑2023. április 18., kedd 11:23 Gary #Cahill üzenete a #Chelsea játékosainak ma este:
"Menjetek ki és adjatok bele mindent, irányítsátok a játékot már a korai szakaszban. Ha beleadsz mindent a pályán, akkor nyugodtan nézhetsz tükörbe és azt mondhatod: 'Mindent megtettem, amit tudtam'. Hagyjatok ott a szíveteket a pályán és mindent bele!”
Hiányzik is ilyen vezér mint Cahill papa volt. Egyébként részemről is ennyi a mai elvárás, hogy küzdjenek legalább annyira, hogy aztán tükörbe tudjanak nézni. Viszont ha ma is unott, beleszarom stilussal játszanak, akkor ideje volna ha a Stamdord Bridge kifütyülné végre őket a fenébe. Egy keményebb szurkolói brigád már réges-rég levetette volna velük a mezeket, itt meg tapsikolnak nekik.
De remélem ma óriási tapsvihar és ünneplés lesz a továbbjutásunk után!
Ja amúgy ennyit szeretnék én is látni mint amit Cahill írt, hogy legalább ezen az egy szájbatekert meccsen hajtsanak. Simán ki fogunk esni és kettős vereség lesz ez nyilvánvaló, de szeretnék helyzeteket, futást, agressziót és elkèpzelèst látni a vereség közepette.
Vagy álljunk be megint a 0-0-ra, most már úgyse kell jönnie a realnak, hátha nem akarnak majd ők se focizni.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Nyilvánalmos írta: ↑2023. április 18., kedd 11:26Ezzel a kifütyülős és mezlevetős résszel nagyon egyetértek. Néha valahogy a szurkolónak is ki kell mutatni, hogy nem tetszik neki amit lát. A játékos pedig érezze a nyomást.Pityee írta: ↑2023. április 18., kedd 11:23 Gary #Cahill üzenete a #Chelsea játékosainak ma este:
"Menjetek ki és adjatok bele mindent, irányítsátok a játékot már a korai szakaszban. Ha beleadsz mindent a pályán, akkor nyugodtan nézhetsz tükörbe és azt mondhatod: 'Mindent megtettem, amit tudtam'. Hagyjatok ott a szíveteket a pályán és mindent bele!”
Hiányzik is ilyen vezér mint Cahill papa volt. Egyébként részemről is ennyi a mai elvárás, hogy küzdjenek legalább annyira, hogy aztán tükörbe tudjanak nézni. Viszont ha ma is unott, beleszarom stilussal játszanak, akkor ideje volna ha a Stamdord Bridge kifütyülné végre őket a fenébe. Egy keményebb szurkolói brigád már réges-rég levetette volna velük a mezeket, itt meg tapsikolnak nekik.
- Pityee
Egy ilyen szezon után nagyon megérdemelne egy ilyen húzást ez a túlfizetett ganaj játékoskeretünk. Csak sajnos itt ennél a klubnál ilyen sosem volt és sosem lesz. Puhány a Bridge közönsége.almos írta: ↑2023. április 18., kedd 11:26Ezzel a kifütyülős és mezlevetős résszel nagyon egyetértek. Néha valahogy a szurkolónak is ki kell mutatni, hogy nem tetszik neki amit lát. A játékos pedig érezze a nyomást.Pityee írta: ↑2023. április 18., kedd 11:23 Gary #Cahill üzenete a #Chelsea játékosainak ma este:
2012.05.19
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
Ezzel a kifütyülős és mezlevetős résszel nagyon egyetértek. Néha valahogy a szurkolónak is ki kell mutatni, hogy nem tetszik neki amit lát. A játékos pedig érezze a nyomást.Pityee írta: ↑2023. április 18., kedd 11:23 Gary #Cahill üzenete a #Chelsea játékosainak ma este:
LAMPARD#8
- Pityee
Gary #Cahill üzenete a #Chelsea játékosainak ma este:
Hiányzik is ilyen vezér mint Cahill papa volt. Egyébként részemről is ennyi a mai elvárás, hogy küzdjenek legalább annyira, hogy aztán tükörbe tudjanak nézni. Viszont ha ma is unott, beleszarom stilussal játszanak, akkor ideje volna ha a Stamdord Bridge kifütyülné végre őket a fenébe. Egy keményebb szurkolói brigád már réges-rég levetette volna velük a mezeket, itt meg tapsikolnak nekik. Mer instán nagyon mennek a fogadkozások mindig, aztán a pályán abból semmit se látni soha.
Hiányzik is ilyen vezér mint Cahill papa volt. Egyébként részemről is ennyi a mai elvárás, hogy küzdjenek legalább annyira, hogy aztán tükörbe tudjanak nézni. Viszont ha ma is unott, beleszarom stilussal játszanak, akkor ideje volna ha a Stamdord Bridge kifütyülné végre őket a fenébe. Egy keményebb szurkolói brigád már réges-rég levetette volna velük a mezeket, itt meg tapsikolnak nekik. Mer instán nagyon mennek a fogadkozások mindig, aztán a pályán abból semmit se látni soha.
2012.05.19
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
En csak abban remenykedem, hogy ez a nagy felhajtas, hogy mindenki egyutt meg otthon sikerulhet stb a palyan is meglatszik majd, nem csak instan. Mert sajnos kepesek ra, hogy a szurkolok komolyan is veszik aztan ok meg a palyan futni se nagyon akarnak meg 0 teljesitmenyek tomkelege.
Nyilvan a jelenlegi helyzetben szerintem semmi eselyunk a Madrid ellen, eleve a tudat, hogy minimum 2 golt kell loni mar el is arulja, hogy szinte lehetetlen kuldetes.
-
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: JF Hasselbaink
Szerintem engedd el!
De látni akarom a küzdést a srácokon...mert az elmúlt meccsek alatt az se volt...
Sokáig nem lesz BL meccsünk! Ma basszanak le valamit az asztalra!!!!!!!!!!!
GO BLUES
és már nem lehet kiesni az euroligába ami szintén 36 csapatos lesz és a konfetti liga is (csak ott 6 meccs lesz)
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Jogos, ezt reflexből elírtampaliczandras írta: ↑2023. április 14., péntek 14:27Nem 32, hanem 36 csapatos lesz, ezért lesznek plusz helyek, a bajnoki ág selejtező is kap plusz egy helyet.Bubi írta: ↑2023. április 14., péntek 13:51Köszicech19960320 írta: ↑2023. április 14., péntek 12:46
32 csaptos tábla, mindenki 8 meccs, svájci rendszerű sorsolásban.
Top 8 automatikusan tovább a legjobb 16 közé, 9.-24. Egymással játszanak egy kieséses párharcot a legjobb 16ért
-
- Kedvenc játékos: lampard
- Kedvenc exjátékos: ballack
Nem 32, hanem 36 csapatos lesz, ezért lesznek plusz helyek, a bajnoki ág selejtező is kap plusz egy helyet.Bubi írta: ↑2023. április 14., péntek 13:51Köszicech19960320 írta: ↑2023. április 14., péntek 12:4632 csaptos tábla, mindenki 8 meccs, svájci rendszerű sorsolásban.
Top 8 automatikusan tovább a legjobb 16 közé, 9.-24. Egymással játszanak egy kieséses párharcot a legjobb 16ért