Blog bejegyzés

Valami van a levegőben

0630 vanvalamialevegőben1Csak nyugi, semmi Halott Pénz (nem mintha bajom lenne velük). Még úgysem, hogy átigazolásokról szól majd a poszt, ám nem általánosságokról, hanem egy új, trendszerű folyamatról. Meg azért sem, mert itt pont nem halott az a pénz: él és virul. De hogy ne legyek ennyire titokzatos, felhagyok a rébuszok kimagyarázási kísérletével és rátérek a lényegre. Részletek alább.

Kezdjük a lényeggel, vagyis a nevekkel: Juan Mata, Frank Lampard, Petr Cech. Mi a közös bennük? Egyrészt az, hogy mind népszerű és fontos játékosai voltak a csapatnak, utóbbi kettő ráadásul jól kiérdemelt legenda státusszal is nyomatékot adott mindennek. Másrészt viszont – és itt most ez az apropó – a spanyol, az angol és a cseh futballista is közvetlen riválishoz igazolt. Ez pedig szokatlan (bár a trendszerűsége miatt sajnos már egyre kevésbé) és valahol fájdalmas is.

Mióta történelmünk van (értsd: 2003), vonzó márkának számít a Chelsea FC a piacon. A kezdeti fékevesztett licit és pénzszórás után azért már alapvetően higgadt és tudatos költések jellemezték menedzsereinket, „csak” egy Torres-féle vadhajtás zavarta az összképet. Kiadási oldalon pedig biztosak lehettünk abban, hogy akit akart, azt megtartott a klub. Aki távozott, az néhány kivételtől (például Robben) eltekintve vagy kiöregedett, vagy formahanyatlás miatt a perifériára szorult – így vagy úgy, de erejét és értékét vesztette. Ez persze az értük kapott pénz mennyiségén is meglátszott – már ha kaptunk értük valamit ugye.

Az irányváltás tulajdonképpen Mourinho második regnálása alatt következett be, bár okok sokkal inkább tekinthetők az FFP-hez való alkalmazkodásnak, mint José hóbortjának. Mindenesetre Lukaku, de Bruyne, Mata, David Luiz vagy most Cech mind tekinthetőek nyereséget hozó transzfereknek, ami nem csak azért bravúr, mert egyikük sem bagóért jött, hanem azért is, mert mind az öten a padról – vagy szebben mondva nevük és képességeik ellenére nem nélkülözhetetlen alapemberként – távoztak. Az összkép persze nem vegytiszta, de azért hadd összegezzek úgy, hogy újabban a csapat képes már úgy erősödni, hogy közben nyereséget termel és plusszal zár a piacon. Erre pedig korábban nemigen volt példa a mifelénk.

Nagy pénzért távozott

Nagy pénzért távozott

Persze az sem mindegy, ki hová igazol. Ne feledjük, itt már nem Del Hornok, Bellettik vagy Maloudák intenek pápát a Stamford Bridge-nek, vagyis távozóink erősítést jelentenek új klubjaiknak. Az alapvető kívánalom ilyenkor mindig az, hogy oké, köszi a sok szép momentumot, minden jót kívánunk, sok sikert a továbbiakban – de minél messzebb innen. Aprítsd az ellenfeleket Franciaországban, ontsd a gólokat Németországban – bármit és bárhol, ahol nem keresztezzük egymás útjait…

Persze az élet nem kívánságműsor, az újdonsült exünknek sem mondjuk szakításkor, hogy jó, de légyszi nehogy valami szakállas, kitetovált hipszterrel kavarj be, ja és ha megoldható, akkor költözz el a városból, lehetőleg külföldre… Bármennyire is fáj, a futballistáktól is szigorúan véve addig várható el lojalitás, amíg a mi klubunk alkalmazásában állnak. Ha sérelmek nélküli a búcsú, akkor is váltás után már az új csapat melegítőjét és mezét veszi fel, az ő szurkolóiknak integet, ők lesznek a ’mi’. Persze patkány húzásokat és júdásokat is látott már a focivilág – nyilván nem kell minden gesztust, illetve cselekedetet elnézni vagy elfogadni, de ez egy másik kérdés.

A poszt elején megemlített trióból Mata volt az első távozó. A kis spanyol fél évet bírt Joséval, s megunva a kilátástalannak tűnő mellőzöttséget, áttette székhelyét Manchesterbe (bármilyen röhejes is leírva: Moyes hívó szavára). Az első két nálunk töltött évében szárnyalt, alapember volt, s mindkétszer az év játékosának választották – okkal, hiszen a BL és az EL megnyerésében is elévülhetetlen érdemei voltak. Remek meglátások, finom megoldások, fontos pillanatokban jó döntések, emellé pedig szerénység és tiszta játék. Még a kevés játéklehetőséget is derékul tűrte, távozásakor nem köpködött, s első visszatérése alkalmával is megvoltak azok a tiszteletre méltó gesztusai, amik miatt nem lehet rá haragudni. Pedig ezek miatt és a zsíros eladási ára ellenére sem örömteli őt vörösben látni, ráadásul az eddigi tisztes távolság után az új szezonban vélhetően azt is szokni kell majd, hogy Juan bizony egy közvetlen rivális sikeréért küzd.

Tudja, mit hagyott itt

Tudja, mit hagyott itt

A szezon végén – még mindig 2014-et írunk – aztán Lampard is elhagyta a csapatot. Egy klublegenda, egy bálvány, egy intézmény. Nem lehettünk elég hálásak azért, amit a Chelsea-ért tett, épp ezért volt fájdalmas, hogy tulajdonképpen meg sem kapta a lehetőséget a méltó búcsúra. Szokás volt őt mindig összeméregetni Gerrarddal, nos, az mindenképp a liverpooli mellett szól, hogy ő időben bejelentette a távozását (talán túl korán is), valamint napnál világosabb volt, hogy egy új ligában futballozik tovább. Lampard sajnos nem így tett: ment a mismásolás a New York-i csapattal, meg hogy csak szinten tartás végett játszogat Manchesteben fél évig, de mégis az lett a vége, hogy vígan lehúzta a teljes szezont a címvédőnél. Nem derült ki pontosan, mit kínáltunk neki tavaly nyáron, így az sem, mi tudta volna maradásra bírni (oké, elvileg a több játéklehetőség) – a lényeg, hogy ez így nem volt épp elegáns, amivel csak azt érte el, hogy az őt még mindig végtelenül nagyra tartó Chelsea-tábor nem tud róla osztatlan áhítattal beszélni. Ingyen ment, de ez nyilván nem pénz kérdése volt.

Ez a gyomros köszönjük, ki tartott volna pár évig. Idén nyáron Drogba másodszor is elköszönt a klubtól (szépen, emlékezetesen, ismét aranyéremmel a nyakában), ám a fő fájdalomforrást most Cech eligazolása jelenti. Igen, tudtuk, hogy boldogtalan a padon, állandó játéklehetőségre vágyik (okkal), s nem hátrált ki azonnal, egy ilyen év elég volt neki. 33 éves, van tehát még jövője a legmagasabb szinten is. Bíztunk a felröppenő francia, török vagy bármilyen nem-angol kérők szándékainak és ajánlatainak komolyságában, s igyekeztünk elhessegetni a ManUnitedbe vagy Arsenalba igazolás gondolatát. Mindhiába, Wenger rárabolt a tutira és kicsengetett egy magasnak mondható vételárat a világ egyik legjobb kapusáért. Cech 2004-ben klubrekordot jelentő 7 millió fontért jött: korábban összesen nem fizetett ennyit hálóőrért a Chelsea. Most, 11 évvel később úgy távozik, hogy nagyjából 3-4 milliót nyerünk rajta úgy, hogy utólag visszagondolva vételára háromszorosát is bőven ledolgozta. Szóval jó summát kaptunk érte, de mit sem számít ez, ha vele is csak egy riválist erősítünk. Mindent elmond a cseh kvalitásairól, hogy amíg itt volt, egyszer sem beszélhettünk kapuskérdésről. A kontinuitást Courtois garantálhatja, de az ember hiányozni fog. Az, amelyik hozta a bravúrokat, amelyik alig vétett nagy hibát, amelyik végig lojális volt.

Az év védése idén egy cserekapusé volt...

Az év védését idén egy cserekapustól láthattuk…

Harmadszor is fontos játékossal támogattuk egy riválisunkat. Mindent elmond a ledivatdrukkerezett táborról, hogy mindhárom csapást méltó módon tűrte. Nem égtek mezeik, nem átkozódtak neveik. Nem felejtjük, amit tőlük kaptuk és tudom, hogy így van ez viszont is. Menniük kellett, de hát ilyen ez a kényszerpálya. Mata és Lampard sem kapta meg új helyén annak, amit nálunk és tőlünk a legboldogabb napjaikon. És biztos vagyok abban, hogy ez lesz Cech sorsa is. Profin beleáll az Arsenalba, nyilatkozik és véd majd szépeket, de a legszebb fejezeteket nála is Kék tintával írták. Továbbra is Blue Is The Colour!

 • Mijjagetzi ezt tudtatok??? Eden occse Kylian az UJPESTBE igazolt a nyaron :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • Pedro ugy nez ki megis tavozik a Barcatol. Lehet, hogy ezert kapni fogok, de sokkal inkabb hoznam Pedrot, mint Turant.

  -Sokoldalubb, gyors, mozgekony.
  -Sokkal golerosebb (ugy, hogy a meccsszamai tulnyomoan cserekent jottek ossze, Turan szinte mindig kezdo):

  Pedro 204/58
  Turan 127/13

  Lehet ot is az Arsenal viszi, na az nagyon nem lenne jo..

  • Blue One

   Magic Hat épp elég volt abból a csapatból. Más ne jöjjön. Remélem, hogy Turan jön majd kettejük közül. A statisztikáról meg annyit, hogy nem árt figyelembe venni, hogy ki melyik csapatban játszik. Az Atletico a védekezést helyezi előtérbe. Nagyon hasonlít a játékstílusuk a miénkhez, Ilyen értelemben kicsit csalóka ez a statisztika.

   • Erre akkor azt is mondhatjuk, h a Barca ellen meg sokkal jobban visszaallnak a csapatok, ergo nekik nehezebb golt szerezni 🙂 hulyeseg ez is, az is. Ragozhatjuk, de Pedro egy sokkal golerzekenyebb jatekos. Csak azert hoztam fel, mert nagyon nem akarom ezt a Turan gyereket itt latni…

   • Blue One

    Általában nem az ellenféltől függ, hogy tudnak-e gólt lőni. Nem sokan tudnak úgy védekezni mint mi. Visszaállni nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, azt meg kell szervezni. Ha például az Elche visszaáll szerintem nem sokat számít max annyit, hogy 6 helyett 4-et kapnak…

   • Nem szukseges nekem elmagyaraznod, h mibol all igy vedekezni, tisztaban vagyok vele 🙂 Jo par csapat megcsinalta a Barca ellen a szezonban. Villareal, Getafe, Malaga megcsinalta 1x legalabb, tobbire nem emlekszem, de tobben is siman bealltak ellenuk.

   • Blue One

    Sejtettem, hogy tisztában vagy vele 🙂 Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy nem árt megnézi, hogy ki hol játszik.

   • oke 🙂

  • A két játékos ilyen szempontból nem összevethető. Turant az Atletico sem a góljai miatt tartja, ide sem amiatt kéne.

   • Olyan szempontbol osszevetheto, hogy mindketto egyazon posztra kene nekunk. Az mindegy, h az Atleti mire tartja (vedekezni, kontrazni, beadni, kebabot csavarni) a lenyeg, h nekunk mi kell. Willian helyett egy goleros es osszjatekban is jo jatekos.

   • Endy919

    Egy kebabot most megennék …

   • Amikor becsbe koltoztem, 1 hetig minden nap ettem egyet. kb 1 eve ra sem nezek es elhanyom magam, ha megerzem az illatat 😀

   • Endy919

    Én nem tudom megutálni sajnos … Nem messze nyílott egy új és túl jó 😀 … Hízok basszameg 😀

   • Nem biztos, hogy Willian posztjára jönne, bőven jöhet Oscar helyére is, ahová nem volt érdemi alternatívák, miután a brazil leeresztett.
    Arda technikás játékos elég komoly fizikai erényekkel és munkabírással, Oszit ebben körökkel veri.

  • Didier90

   Pedro?? nemáá… Turan miatt se repdesnék az örömtől, de Pedrot nehogy leigazoljuk könyörgök:D

  • kasata91

   Erősen középszar. Egy genny csapatból. “Na még mit nem!”

   • Idemitirjak

    Csatlakozok, én láttam jó pár meccsen idén, és a középszart sem üti.

   • nekem teljen mind1 honnan jon, aki jon. Nem azt mondom, h nekem Pedro kene, csak ha mar 2 kozul kene valasztani. Lenyeg, h a török szerencsére a közelébe sem kerül a csapatnak.

 • salsal

  A Barca leigazolta Turant, hivatalos.

  “Barcelona have signed Atletico Madrid midfielder Arda Turanfor €34m, with the Turkey international agreeing a five-year deal at the Nou Camp.

  However, due to the Spanish and European champions’ current transfer ban, the player will not be able to play for them until Jan 2015”

  • Idemitirjak

   Forrás?

  • emazohun

   Csak egy kérdésem lenne:mi a szarnak nekik?

   • Idemitirjak

    Üres a padjuk, mondjuk szerintem befér a kezdőbe is, csak kérdés hol fog játszani, a szélen vagy középpályán.

   • Pedro helyere megy cserenek.

   • emazohun

    Esetleg Pedro helyére mehet,dehát minek menjen el padozni? Sehogy se látom értelmét

   • Mer a bárszá meze árányként fenylik a turk meg nágyot álmodik

   • Idemitirjak

    Iniesta szereti az orvost és játéka se a régi és már fiatalabb se lesz (31). De ha a szélen szeretne játszani a kis roma srácot a balon is simán padra ültetheti, ha az edző teljesítmény alapján rakja össze a csapatát.

  • imaim meghallgattattak

   • Idemitirjak

    Ha Pedro idejön lincselünk! 🙂

   • Most mar ne jojjon, h elharult a veszely 😀

  • babence

   én szívesen megnéztem volna kékben, ha tényleg olyan harcos és szeret védekezni, szerintem JM is emberére talált volna.

   mondjuk januárig még jöhet kölcsönbe 😀

   • ahhahahah, NEM 😀

   • amugy meg vedekezni mar tudunk, tulsagosan is, tamadni kene.

   • Idemitirjak

    Ha már Atleti, Grízember? Talán még ő a legelmozdíthatóbb jó játékos, igaz neki is egy jó szezonja volt top csapatban.

   • Ő lenne az gazi, de sajnos nem fogjuk kipengetni a kessmanit, amit kernek..

   • Cuadrado+25m tisztes lenne érte.

   • babence

    ha nem védekezik, akkor akár a szerződése is lejárhat az atleticonál, akkor se jön hozzánk 🙂 😀

   • Idemitirjak

    Brana lenne mögötte, egyedül levesz 3 embert, elég lenne ha néha visszajárna.

   • babence

    Brana és a védekezés? :DD imádom azt az embert, de hogy idén év elején több időt töltött az ellenfél 16osán belül, mint a milyénken, az is biztos 😀

   • ez jelenleg igaz, és ezen alapult a jobb-bal oldali játékunk, de ez döntés kérdése. Ha JM azt mondja, Iva fiam te hátul maradsz idén, akkor Brana az egyik (ha nem a legjobb) védő a ligában.

  • nyilván elütés, de 2015 januárja épp 6 hónapja volt 🙂

  • Endy919

   Köszönöm Istenem , hogy nem hozzánk jött ez az iszlámista lófasz!

  • Blue One

   Azt hitem hozzánk, jön annyira mondták. Erre az ügynöke azt nyilatkozza, hogy sose beszélt velünk. Szimpatikus srác volt, de most már nem az. ahhoz képest, hogy milyen jó véleménnyel voltam róla, elmegy a riválisukhoz. Csalódtam benne. A leigazolását nem nagyon tudtam volna hova tenni, de így nem is kell.

   Jah, és nagyon jó ez a szabály, hogy nem igazolhatnak… Szerintem az lenne a helyes megoldás, hogy egyáltalán nem igazolhatnának. Ez aztán nagy bünti, hogy leigazolják majd visszaadják, ameddig nem tudják leigazolni… Ugyanez lenne a helyzet Pogba esetében is, így érthető, hogy a Juve inkább nekik adná oda, ha lenne üzlet. Egy büntetés, ami valójában egy előny.Vicc!

  • http://vs.hu/sport/osszes/egy-furcsa-zaradektol-fugg-hogy-a-barcelonaba-megy-e-arda-turan-0706

   A bajnok és Spanyol Király Kupa-győztes klub hétfőn honlapján jelentette be, hogy ötéves szerződést kötött a középpályással, akiért 34 millió eurót (10,7 milliárd forintot) fizet az Atlético Madridnak. Emellett bizonyos feltételek teljesülése esetén további 7 milliós bónusz illeti meg a fővárosi együttest.

   A megállapodásban szerepel egy szokatlan záradék is, a katalán klub a jövő hét szombati elnökválasztását követően két napon belül elállhat az üzlettől, ebben az esetben az Atlético a mostani átigazolási díjhoz képest tíz százalékkal kevesebbért visszavásárolja Turant.

   WTF? 🙂

 • Azért komoly, hogy a katalánok többet fizettek a lassan 29 éves Turanért, mint mi a 27 éves Fabregasért.

 • Stonci81

  Mi van már a mezzel? volt már ilyen késői bejelentés?

  • a kérdés jogos, lehet a kövi szezonban mi leszünk a pucérok :))

   • Idemitirjak

    Ilyesmi benne van a pakliban.

   • ennél a pucér is jobb 🙂

   • Stonci81

    hát nem tudom Costa-t ruha nélkül látva nem lennének-e rémálmaim 😀 akkor inkább ez 😀

   • myheartisblue

    Ne csípd be Stonci! 😀

   • Stonci81

    neeee…kösz..ezt így lefekvés előtt 🙂

   • Mák, hogy Mikel megy…

 • Blue One

  :DDD

  Kylian ‪‎Hazard‬ scores free-kick on debut for Ujpest

  Kylian Hazard, brother of Chelsea star Eden, scores stunning free-kick on debut for Ujpest

  Everyone knows about Chelsea star Eden Hazard. In recent times fans
  have also got to know his little brother Thorgan Hazard. He was at
  Chelsea, but after impressing on loan at Zulte Waregem and Borussia
  Monchengladbach, before the latter snapped him up.

  One of the Hazard brothers has been in the goals this weekend, but it is neither of the aforementioned above.

  It is in fact the youngest of the Hazard siblings, Kylian, who scored his first goal for his new club.

  He left Zulte-Waregem in June, heading to Hungarian side Ujpest FC.

  At the weekend he showed what he can do for his new club, as he hopes to follow in the footsteps of his older brothers.

  He netted in the 38th minute of the game in his Belgian homeland
  against Sint-Truiden, who won the Belgian Second Division last season.

  It was quite the goal as well. He took a free-kick from what looked
  like a crossing position, but curled a long-range strike into the back
  of the net in impressive fashion.

  The game ended up finishing 2-2 but Hazard would have enjoyed scoring his first goal for the club.

  Meanwhile there is another one on the way. Ethan Hazard currently plays
  for Tubize’s youth team, where Kylian, Thorgan and Eden all started
  their careers.

 • Blue One

  Most, hogy minden velünk szóba hozott játékos eligazolt máshová adódik a kérdés, hogy ki jön hozzánk. A csatárkérdés eldőlt már rég, viszont ha hinni lehet Mourinho-nak, akkor egy védő és egy középpályás még érkezik. Vajon kik lesznek azok?
  Középpályára már Costa se lesz meg Turan. Pogbát emlegettek még, de nem is biztos, hogy elmegy, de ha el is megy egyelőre kb a 3. legesélyesebb csapat vagyunk így a hírek alapján. Griezzman meg ki tudja mi lesz.
  Ami a védelmet illeti Alderweireld a hírek szerint városi rivális lesz. Maradt kb Stones, akivel így szóba hoztak minket.

  Ettől függetlenül nem vagyok izgatott. Tavaly Costa miatt az voltam. Most kb hidegen hagynak az átigazolások. Van egy rendkívül jó csapatunk, nincs hova kapkodni. Folytatni kell az eredményes, szisztematikus munkát és hozni pár embert a padra.

  • végeredményben a középpálya sem biztos, hogy kérdés, ott inkább az, hogy José mennyire kíván élni az akadémia adta lehetősséggel – elvégre ott van Loftus-Cheek még mindig, akit bár legorombított a Sydney meccs után, de előtte végig arról beszélt, hogy a nagycsapat ajtaján kopogtat.

   • Blue One

    Adni fog neki lehetőséget, de ettől függetlenül középpályás érkezéséről beszélt. Bármennyire is tehetséges RLC nem hiszem, hogy a keret erősítését egy az utánpótlástól felhívott 19 éves játékossal próbáljak csak megoldani Mourinho.

   • én sem hiszem, de mindenképp FFP és új HG szabály barát megoldás.

  • Idemitirjak

   Pogbanal ki van elöttünk? Barca elnök kijelentette, hogy ők tuti nem veszik meg, mi állunk legközelebb, ha Mou akar ennyit fizetni. Oscart vinnék is egyből helyette, annak mondjuk nem örülnék.
   Salah meg többiekkel megy a felkészülésre, de állítólag aukcióra bocsátjuk, 25 millát vár a klub érte! (Juve, Milan, Atleti az érdeklődők)
   Védelembe meg ha veszünk Stones szinte tuti befutó, igaz Alderweildert is hallani.

   • lamps8

    Pogbat azért felejtsük el gyorsan, talán ha 2006ban tűnik fel, akkor gondolkodás nélkül hozzáverjük a 80 milliót, de nem ebbe az irányba halad a klub, a másik dolog meg hogy elképzelni sem tudok egy ennyire felhypolt tinit Mourinho Chelsea nevezetű (nem Madrid, Chelsea) gépezetében.

    Fabregas pozíciójában tudna játszani talán, de az érkezése, ha mégis belegondolunk, teljes formáció váltást igényelne. Azt meg ne is említsük hogy van egy RLC a csapatban aki angol (!), egy van Ginkel aki nem is az a 1-2milkás fiatal vétel volt, és ha sok pénzem lenne nagy részét rátenném hogy Tielemans még a nyáron csapatunk tagja lesz. Lényeg hogy Pogba nem a mi célpontunk.

   • Egyetertek, raadasul mi nem kozepre keresunk embert, foleg nem Pogba felet, hanem szelre kell ember (jobbra). Es biztos, h nem fizetunk ennyit egy KP-ert, Abra csakis valami nagyon nagy jatekosert pengetne ennyit, es itt most a 2 legjobbrol beszelek.

   • Blue One

    Például ők, meg a City. Az átigazolásoknál alapból nehéz kiigazodni, de Pogba esetében ez különösen igaz. Szinte tuti távozónak mondták , majd elvileg nem is akar menni, meg mondta, hogy senki nem tudja, hogy ő mit mondott a vezetőségnek. Ha el is megy majd (bármikor is legyen az) City tuti megpróbál rárepülni és mivel csillagászati árat kérnek lehet, hogy mi nem is akarjuk megszerezni.
    Alderweilder már nincs. Amint már tegnap “vizionáltam”, az ma már hivatos: elment a sarkantyúsokhoz.

 • mai csodák a sajtó világából:

  – Ranieri lehet a Leicester befutója

  – Besiktas are bidding to test Chelsea’s insistence that Loic Remy is not for sale. The Turkish club are seeking a season-long loan with a view to a permanent deal for the 28-year-old striker

  – A Chelsea tett egy 20M font ajánlatot Iscoért, de a Real visszadobta

  – Raheem Sterling has told Liverpool that he does not wish to go on the club’s pre-season tour (hehe, remélem a nyakukon marad)

  – de a legszebb mégis ez: Arsenal are lining-up a £53m bid for the striker Gonzalo Higuain :DDDDDDDD remélem összejön nekik..

  • kasata91

   – Isco dolog nekem tetszene. Rendkívül kreatív. És nagyon tetszik a játéka. Védő munkáját nem igazan ismerem, királyiéknál az nem túl jellemző. Szerintem a reál a duplájáért sem adná.
   – Sterlinggel szkeptikus vagyok. Annyit amennyit elkérnek érte megvamennyit ő kér, nem biztos hogy ér. Mellesleg pénzéhes zsoldos. De mégiscsak minőségi HG…
   – egy jó Giroud – Higany csatár pároson milyen jókat szórakoznék hétvégente. Bár a napoli szerint 90 milliót ér….

 • kasata91

  Még lehet mezünk is lesz

  • finally maaan.

   • yepp. Bár még mindig le vagyok hidalva, hogy ennyire kicsi a felhajtás, a szponzorváltás ellenére. Egy sima mezbemutatónak több sört szentelnek, azt gondoltam, hogy most valami nagyot akarnak dobni. De a .com-on még nuku, nyista, zéró, semmi.

   • kasata91

    Én tökre szoktam bírni az adidas-os mez bemutatós videókat. Nagy szlogenekkel és látványos slow-mo effektekkel. Nem hiszem hogy ennyi zsetont leperkált volna a Yoko ha ezekből mind kimarad. Én még bizakodok. És a képen nincs ott Oszi, ha ez jelent valamit.

   • mindig masok vannak rajta:) Iva,Terry, Azpi, sokan masok sincsenek rajta 😀 csak Cahill, ezek szerint o fogja lehozni a vedelmet egyedul? 😀

   • kasata91

    Igen! Sőt valójában arra gondoltam, hogy 5en állunk ki minden meccsen…

   • akkor már legalább 5+1 :)))

   • egyébként kik vannak ott? Ázár-Matics-Costa-Cahill-TC ha jól látom?

   • ahogy monnya.

  • Nem lenne szar a Wembleyben játszani, ráadásul faszául le lehet mérni, mennyien jönnének a meccsekre, mert jó dolog a 60K stadion, de meg is kell tudni tölteni… másrészről a Wembley mégiscsak a Wembley, kicsit elvesztené a varázsát, ha minden héten odamennénk, 3 éven keresztül. Lehet még DD is visszajönne mondjuk, szereti azt a stadkát 😀

   • En is gondoltam erre, de sztem siman tele lesz az uj stadion. Ha mar arra rendezkedunk be az azt is jelenti, hogy aranyaiban annyival emeli a klub a season ticketek eladasat is, mert ugye most maximalizalva van x szamban, es boduletes a tuljelentkezes rajuk, kihalasos alapon lehet kapni csak. Akarmikor jegyet akartam venni, par napa alatt elfogytak a jegyek egy sima palace elennire is, ugyh nem hiszem, h gond lenne 17000-el tobb jegy eladasa.

  • a jóságos Abramovics.. pedig, le is lövethette volna őket 🙂

 • Endy919

  Iker Casillas to Porto is a done deal

  Porto want Drogba to replace Jackson Martinez
  Érdekes cuccok 😀 ..

  Amúgy picit bosszant , hogy nem is pletykálnak rólunk. :/

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com