Blog bejegyzés

Szerződéshosszabbítások!

Kante és Azpilicueta is hosszabbított…

Cézar Azpilicueta (+4év)

Játszott már bal oldalt, jobb oldalt, középen, de ha kell bead, cselez, lő és gólpasszokat ad.Igen Ő a spanyol Cézar Azpilicueta (nem Asszilikueta!) aki 2012-ben érkezett csapatunkhoz és most 2022 ig szóló szerződést írt alá a klubbal. A Marseille-ből vásárolt 29 éves hátvéd szép lassan alapember lett a csapatban. 298 tétmérkőzésen lépett pályára a kékeknél, ahol 8 gólt és 36 gólpasszt jegyez. 25x spanyol válogatott, 2x Angol bajnok, 1x FA kupa, Angol Ligakupa, Európa liga győztes valamint 2x Francia Ligakupa és 1x Francia Szuperkupa győztes. A klubtrófeák mellett megnyerte 2007-ben az Európa bajnokságot a Spanyol U19-es válogatottal.

N’Golo Kante (+5 év)

 A 168 centis védekező középpályás kétségtelen a világ legszerényebb focistája. Míg más labdarúgók szélsebes sportkocsikkal furikáznak, addig a mi kis Franciánk megelégszik egy Mini Cooperrel is. A Leicester City kötelékéből érkezett 2016-ban 20 Millió font ellenében, de járt a francia harmadosztályban is, ahonnan a Caen csapata vásárolta meg (most tessék kapaszkodni) 50 ezer fontért. Az azóta eltelt 5 évben a hihetetlen alázatosságnak és munkának beérett a gyümölcse. Kante 1x FA kupa győztes, 2x Angol bajnok, az év játékosa volt Franciaországban és Angliában is. A Gall nemzeti csapatban 2016-ban mutatkozott be és eddig 36 mérkőzésen 1 gól szerzett. Na meg egy világbajnoki címet!!
A Chelsea csapatában 107 alkalommal volt pályán, 4 gól és 5 gólpassz fűződik a nevéhez, na meg egy új 5 éves szerződés. 300 ezer fontos heti fizetése klubrekord közeli, de talán minden pennyt megér egy ilyen játékos.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com