Blog bejegyzés

Szeretettel, békességben…

…várjuk az év utolsó fellépését a PL (továbbra is) egyik leghírhedtebb és legantipatikusabb egyletével. Nem, nem a Sunderlanddel.

Csapatszemle

A legutóbbi mérkőzés alkalmával ihletett formában futballozó Pedro sajnos beszedte 5. sárgáját, így „diszkonnektelte” magát a szilveszteri csatáról. Örömhír viszont, hogy Costa és Kanté frissen térhet vissza a pályára. Egyetlen sérültünk, Terry, a héten már elkezdhetett edzeni, januárban eséllyel ismét tagja lehet a keretnek.
További két játékosunknak, Maticsnak és Luiznak kell megúszni a meccset sárga nélkül a lenullázás kapujában.

Ellenfélanalízis

Bardsley-t, az ex-suncis skót legendát novemberi sérülése után a héten edzésre fogták, egy kis szerencsével ellenünk már pályára is léphet.
Arnautovic három meccsre szóló eltiltását tölti, őt még Muniesa,  Cameron és Butland követi a hiányzók névsorában.
A Stoke City nyara nem telt éppen eseménytelenül. Lecsaptak a Pool egyik mémjátékosára, az egyébként kétségtelenül hasznos Joe Allenre, kikölcsönözték a Pep rendszeréből kiszoruló Bony-t és a 2014-es VB-n az erős pillantásaival berobbanó Martins Indit. A 19 éves egyiptomi tehetség Ramadan Sobhi 5 millió euróért érkezett Sparky csapatába, egyelőre csak epizódszereplőnek.
A Stoke nem fut nagy idényt, a keretükhöz képest abszolút súlytalanok. Első győzelmüket októberben tudták összehozni, és noha azóta csak három meccset vesztettek el, a dominánsabb csapatok ellen bármikor képesek összeomlani. A Spurs, a City és a Pool is négyet hintett nekik, még az Arsenal hármat. Costával a kezdőben ez lenne nálunk is az ideális adag.

Sporttörténelem

Az év utolsó napján meccsünk kifejezetten régen, AVB érájában volt utoljára. Akkor az Aston Villa páholt el minket egy baromi kellemetlen és nívótlan 90 perc alatt, hibátlanul előre vetítve a portugál mester későbbi sorsát.
Tavaly a PL-ben először fordult elő, hogy nem tudtuk megverni a Stoke-ot, 4 ponttal megajándékozva őket. Ilyen egyébként a 1974/75-ös idényben fordult elő ezt megelőzően utoljára. Mi 2015 áprilisában ütöttük őket, akkor Hazard gólt és gólpasszt is jegyzett.
A Fazekasok emellett 11 mérkőzés óta képtelenek nyerni a Bridge-en, legutóbb 1974 áprilisában diadalmaskodtak a Chelsea otthonában.

Tipp

Egy szerény 2-0-át mondanék mindenféle túlpörgés nélkül, de mivel Conte dirigál a padon, a 4-0-t sem zárnám ki.

A három ponttal együtt ezúttal szintén történelemírás járna. A Chelsea lenne a második csapat a liga történetében, amelyik eljut 13 győzelemig zsinórban.

Minden kedves olvasónak és szurkolónak boldog és (kék) sikerekben gazdag új évet kíván az LR csapata!

 • “Chinese change! Axel Witsel will sign for Tianjin. Not for Shanghai SIPG.”

  😀

  • Rammschein

   na ő aztán nem viccel. :DDD (remélem leesett a poén :P)

   • Endy919

    Le …és fájt is 😀

  • vitéz kaprosfalvy ond kond

   Ezt a barmot.. Évek óta próbál szabadulni a gulagból, erre elmegy kínába. Hulk 2, az egész pályafutását a süllyesztőben töltik jó pénzért, pedig mindketten baromi tehetséges játékosok.

 • Rammschein

  azt láttátok már Giroud milyet mákolt? 😀
  http://index.hu/sport/futball/2017/01/01/giroud_tokeletes_mozdulata/

  • Sir Idemitirjak

   Tuti hogy szilveszter estét nem pihente ki, mert hogy józanul 1000 év alatt nem hozna össze ilyet az biztos

  • Frenky54

   Hasonlít Mikhitarjánéhoz az előző MU meccsen, de az les volt, és mégis megadta a bíró:(

 • Gabriel Jesus vajon számított arra a nyáron, hogy új csapata EL-hellyel fogadja majd januárban?

 • 11Daves

  Előbb az ellenfél kabalája, most a meccsnaptár összeállítója… de legalább nem a bírót szidja.

  “We’ve been dealt the blow of not having enough recovery time between now and Tuesday night, why can’t we play Wednesday?” asked Allardyce. “I don’t know who does the fixtures but he needs sacking really.

 • kasata91
  • kormolar

   azért a official honlap interjújából kiderül, hogy nem volt valami nagy a csapatösszhang/csapatszellem tavaly..gondolom mindenki frusztrált volt…sokan sérülésekkel játszottak…stb.

 • balazsh

  szerintetek jobban járna Conte 3-4-3-ja egy inside forward jobbszélsővel, vagy a jelenlegi támogatóval dinamikusabb?

  • mohacsia

   Szerintem egy minél kreatívabb, de lehetőleg kapura is veszélyes játékos kell oda a half-spacebe, különben merevvé, kiszámíthatóvá válhat a támadásépítésünk. Már így is rezeg a léc, ha a wingbackek hátrébb kényszerülnek az ellenfél intenzívebb támadása/letámadása miatt.

 • myheartisblue

  Akkor let me tell a story: Összehoztuk!

  Dec.31: Párommal nem tudtuk együtt tölteni a karácsonyt, ezért az év utolsó napján találkoztunk kb. 2 hét után. Vacsorával vártam Őt, és készültünk az esti bulira. Dehát ugye 16.00-tól CFC meccs van, jó kis programnak tűnt, ha megnézzük a Chelsea meccset. Épp időben érkezett, én már a fekete dresszben néztem az első félidőt, mikor a hölgyikém eltűnt és megjelent a (utólagos karácsonyi ajándék)fehér dresszben és egy szál alsóneműben. Valahogy ez volt az a pillanat, hogy éreztem, hogy nehéz lesz két dologra koncentrálni, ami ennyire érdekel…Dehát férfiasan mondtam, hogy márpedig most meccs, Ő pedig nőiesen válaszolt, hogy dehát most szex lesz. Innen kezdődött az igazi nagy harc: Cahill gólja még megvan, a Stoke egyenlítésére még felkaptam a fejem. A félidei elemzésnél már igen benne voltunk a dolgokban. Crouch góljánál igazán pipa lett a hölgy, mert hát hová figyelek, de esküszöm Willian második góljánál nem csak a CFC stadion sikított fel! Akkor jött ez a pillanat, hogy minél jobban benne voltunk, annál jobban ment a csapatnak is, szval azért csak beállítottuk a….. 4:2-t!
  Szó mi szó,életem egyik legemlékezetesebb meccse maradt. Már akkor tudtam, hogy megírom ezt a storyt Nektek, hogy az új évben, én is elölálljak ezzel jópofa kis storyval. Este persze megszaladt party és pia az ünneplésen, szval tegnap estét édes semmittevéssel és töltöttük, ami annyira KO volt ,hogy még egy Watford – Spurs meccset is megnéztünk a párommal. Mindössze annyit mondot, hogy: milyen gáz egyesület az, akinek Tottenham a neve és egy “csirkekakas” egyensúlyoz egy medicinlabdán?! Inkább alszik egyet és megvárja a következő CFC meccset… 😉

  Lehet ezek után hülyének néztek, de egy jót mosolyogtam ezen az egészen. Eszembe jutott az egész LR-blog, akiknek még nem kívántam az Új évben a legjobbakat és ebben a formában teszem ezt meg! #KTBFFH

  https://uploads.disquscdn.com/images/4676d1969d7df96921be88984fe812f94ec05afa6af6c5ddf113fbab4959427d.jpg

  • Rammschein

   :DDD csak nem lesz az illető hölgy is kékvérű? 😛
   A Spursnek meg tényleg érdekes a címere… xD

  • mohacsia

   Ha nincs kedved a sexhez az lehet a nem megfelelő táplálkozás vagy akár komolyabb egészségügyi problémák hozadéka is! 🙂

   • myheartisblue

    Ilyen problémánk allíthatom: nincs! 🙂

   • mohacsia

    két hét után a távirányítóval együtt a tvt is ki kellett volna hajítanod az ablakon 😀

  • balazsh

   Costa goljanal nem mentel el? 😃

   • myheartisblue

    Egyszer mindenkinek el kell menni 😉

 • Pingback: Best Site to Buy Cheapest madden mobile 17 coins()

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com