Blog bejegyzés

Sarri: alig várom

Két hónap kell a Chelsea-nek, hogy jó csapattá váljon – mondta Maurizio Sarri pénteki sajtótájékoztatóján. Dicsérte Mateo Kovacicot, várja az első londoni derbijét, és úgy véli, Alvaro Moratának csak önbizalmat kell szereznie.

A sérültekről

„Fabregas sérülés miatt nem játszhat. Remélem, hogy a következő héten visszatérhet, de ez nem biztos. Semmi komoly, de egy szokatlan sérülést szenvedett, a térdéhez közel érez fájdalmat.”

A vb-n szerepelt játékosokról

„Ezen a szinten, a futballisták sok meccset játszanak, és ez számukra veszélyes. Kante a fizikai tulajdonságai miatt gyorsan újra játékra kész állapotba került. Jól játszott az előző fordulóban. Ú készen áll, de a többiek esetében ez kicsit különbözik.”

Az Arsenal legutóbbi vereségéről

„Mindenkinek nehéz a Manchester City ellen játszani. Emery egy nagyon jó edző, háromszor megnyerte az Európa Ligát, bajnok lett a PSG-vel. Az Arsenal versenyképes lesz idén, a BL-helyekért lesznek harcban.”

Alvaro Moratáról

„Nem aggódom miatta. Nagyszerű játékos, akinek most önbizalmat kell szereznie. Talán ezzel van gondja. Gólt kell szereznie, ahogy minden más csatárnak is. Javul, szóval nem aggódom miatta.”

Az első hónapról

„Nehéz volt, de ebben a szezonban minden csapat számára az, a világbajnokság és a felkészülési meccsek miatt. Tíz napja kezdtünk el együtt dolgozni a teljes kerettel. Dolgoznunk kell, javulnunk, de két hónapon belül jó csapattá válhatunk.”

Mi lenne a siker?

„A Manchester City előrébb tart a többi csapatnál. A legjobbat kell nyújtanunk, 101 százalékot, és meglátjuk, mi lesz. Dolgoznunk kell a különbség csökkentésén. Nem tudom, mi fog történni, de úgy érzem, jó lesz a csapatunk.”

Mateo Kovacicról

„Mateo nagyon hasznos lesz a számunkra. Egy nagyon technikás játékos, de most még dolgoznia kell, nem áll készen 90 percre, de az első vagy az utolsó 30 percben szerepelhet. Sokat várok tőle, mert nagyszerű játékos, aki még sokat fejlődhet. Három poszton is játszhat a középpályán. Jó a támadásban, és a védekezésben is fejlődött Madridban.”

Az első hazai meccsről

„Az egyik legfontosabb európai klub edzője vagyok az egyik legfontosabb stadionban, az első londoni derbimben. Várom már.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com