Blog bejegyzés

No Barton, no party!

Burnley-be látogat a csapat vasárnap. Sok izgalmat nem ígér a találkozó, persze az ellenfelet alábecsülni nem szabad, de ha számba vesszük eddigi eredményeinket, latolgatunk kicsit, mégiscsak az fog kijönni, hogy igazam van. Lássuk a beharangot!

Szóval, emlékeztek még, hogy indult minden? Jött Conte és vele a kételyek, hogy fasza lesz-e, aztán elindult a bajnokság, vertük a Weat Hamet, majd a Watfordot is, mindkettőt épphogy, nyikorgott kicsit a gépezet, de gyűjtöttük a pontokat, ekkor jött a Burnley és az első magabiztosabb siker – 3-0 – amire felordított a millió Chelsea drukker: végre! De ekkor még nem tudtuk, hogy az igazi nehézségek hátra vannak – na, az igaziak talán még mindig, mert nem volt hosszú ez a nehéz időszak – előbb egy döntetlen a Swansea-val, majd egy hazai bukta a Pool ellen és végül az hírhedt Arsenal elleni szopó, mindezt két hét alatt, új edzővel, ijesztő volt, na! És hogy mi történt azóta? WWWWWWWWWWWWWLWWDW.

Joey PR-ese próbálkozik.

A lényeg pedig, amit ebből a statból le kell szűrni, az az, hogy ezt a Burnley-t már akkor is alaposan elvertük, amikor még közel sem volt meg az az összeszokottság, az az összhang, az a kíméletlenség, az a sikeréhség, az a magabiztosság, ami most jellemzi a csapatot. Ráadásul a napokban a Whoscored készített egy statisztikai összeállítást a Premier League-ről, melyben azt mérték fel, hogy az elmúlt hat idény aktuálisan legjobb csapata hány pontot hozott a top6, illetve az azt követő 14 csapat ellen. Nos, mi ez utóbbi csoportosulás ellen eddig mindössze két pontot buktunk. Vereséget ugye csak a Pool, az Arsenal és a Spurs mért ránk, de az első kettő még a szezon elején, a régi felállásban… azóta viszont, hogy megvan az új, hát egy-két kisebb botlást leszámítva nem igen van megállás.

Mindennek fényében ez a Burnley most nem igazán jelenthet akadályt, legalábbis a statisztikák, azaz az elmúlt idők tapasztalata alapján. Mondanám ezt, ha nem történt volna valami januárban, ami mindent megváltoztatott. Sajnos aktuális ellenfelünk megszerezte a méltán hírhedt Joey Bartont a középpályájára. Nem akarok vészmadárkodni, de ezzel a húzással jelentősen csökkent az esélyünk már a pontszerzésre is. Egy reményünk maradt, hogy ez a ravasz bráner a mi sikerünkre kötött nagy értékű fogadásokat. Ebben az esetben egy gyors piros lappal vétetheti majd észre magát.

Két nagy koponya.

Hogy végül mi lesz? Az vasárnap kiderül. Jó latolgatást mindenkinek!

 • kormolar

  Ma gyenge volt a széljátékunk….gyakorlatilag Costa-ig nem tudtuk eljuttatni a labdát…az is látszik h nekünk ez a bunkerfoci nagyon nem ízlik…sokszor tényleg 6-10m -en volt 14-15 játékos a pályán.. így azért nehéz

 • Zoleee

  Rég voltunk ilyen gyengék. Ennyi rossz passzt már rég láttam. Tényleg nem lehet kiemelni külön senkit mert mindenkiről eszembe jut minimum egy két hibája de inkább több. Max egy pontot érdemeltünk, de a Burnley sem többet.

  • Sandic

   Nem lehet egy szezont végig 100%-on pörögve teljesíteni, főleg 13 játékossal, rotálás hiányában. Én kifejezetten örülök neki, hogy akkor sem kapunk ki, amikor ilyen gyengén játszunk. És ha nincs az a jól eltalált szabadrúgás…

 • balazsh

  néha belefér egy ilyen, ha van olyan meccs, amin elnézem, az a burnley és west brom ellen idegenben. mégse otthon kaptunk ki a watfordtól

  • WudigessBoi

   Kövi 3:
   – Swansea (o)
   – WHU (i)
   – Watford (o)
   Ebből kéne 7, de inkább 9 pont. Ennél többet vélhetően az üldözők sem fognak hozni.

   • Endy919

    Kötelező 9.

   • balazsh

    bár az Arsenal meccséből indultam ki, remélem nem jinxeltem el a Watford elleni hazait :DD

   • mohacsia

    9-nél szerintem is esélyes, hogy nem hoznak többet!

 • Sir Idemitirjak

  Nem kapcsoltam el a Spílerről és a Leicester elleni felvezetőben a “sztár vendég” nem hogy minden mondatban elvét két hibát de a legegyszerűbb szavaknak is néha kétszer nekifut. Ilyen embereket hogy lehet egy stúdióba berakni?

 • balazsh
  • Tornando Ferres

   ezt a Britannián értékelni fogják 😀

  • Diego Costa

   Olyan hideg volt, hogy az egyik stuff tag(, aki JT-vel nézte a meccset a lelátóról) kénytelen volt venni egy mellényt. A rövid ujjú pólójára.

   • szeszfabresz

    Amugy azok komolyan nem normálisak..:DDDD többször figyeltem mar, mindegy milyen évszak, az egyik staffguy el ücsörög pólóban simán

   • Diego Costa

    Vagy rövidnadrágban. 😀

 • Rammschein

  Sztem egyébként a Leicesternek harangoztak…vagy lassan Ranierinek is…

  Ha meg ilyen alacsony a morál, azon a BL nem javít… úgy fognak onnan kiesni, mint a huzat.

 • Diego Costa

  Henry: “I was at the Chelsea training ground last week to see Hazard and noticed N’Golo Kante wandering back to the changing rooms.

  “So I went over to Kante and stood in front of him. And I poked him in the chest. I had to, just to check if he was real!“

  :DDDDDD

 • Tornando Ferres

  Fair play díjas megmozdulás 😀
  http://giphy.com/gifs/l0Ex9Xq7IyXYhhpAs

 • kormolar
  • gorkaf78

   Nekem sokszor volt az az érzésem vele kapcsolatban, hogy a béna ikertestvére játszott nálunk…

   • kasata91

    Akkor pár perccel később helyet cseréltek, mert a tizi már nem ment neki 😀

   • kormolar

    pozitív és negatív értelemben is képes csodákra… 😀

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com