Blog bejegyzés

Lassú víz

Bár jeleztem a szerkesztőségi ülésen, hogy a hétvégi meccsből semmit nem tudok vállalni, egyéb családi privát elfoglaltság miatt, a nagy tolongásra való tekintettel mégis rám hátékázták a meccshírt.

Aminek egyenesági folyománya, hogy – bár óva intettetek tőle – kénytelen voltam megnézni ezt a képződményt, amire nem is igazán tudom, mi a jó szó. Hát oké, meccs. De hát jó egy élet. Tulajdonképp így, hogy annak tudatában ültem neki, hogy agyzsibbasztó lesz, nem volt olyannyira fájdalmas, de az első órában azt hittem, Conte valamilyen szentimentális okból nem akarja szétgyakni Lambert együttesét.

Már eleve a kezdő kijelölésénél felvontam a szemöldököm, mert Conte, aki arról híres, hogy saját Netflix-e van az ellenfelekről, mintha mégsem nézett volna egyet sem arról, hogyan oktatták le a Pool fakót 1 hónappal ezelőtt. Két dologban erős a Wolves 4-3-3-a, a széljátékban és a kontrákban. Ehhez képest mi most neveztük a padra pihenés céljából Alonso-t, míg a helyére meg a hirdetőoszlop méretű Pedrot, míg cserébe a hasonlóan magas, és jó fejjátékáról neves Mózes meg maradt a kezdőben. Ráadásul, hogy tutira menjünk a kontrák esetén is, (a nyilvánvalóan recovery céllal pihentetett DL helyén Zouma helyett) középső CB lett abból a JT-ből, akin nyilván nem fogtak az évek, és még mindig gyors, mint a villám. Már előre röhögtem azon, hogy mikor az ő Costájuk vagy Weimann majd kilő, mint a Pool ellen, már rég a gólt ünnepli, JT pedig a félpályán integet még Begónak, hogy sorry man, de ő is előrement a szögletnél. Arról nem is beszélve, hogy a középpálya közepére is betoltuk Matics helyett Fabregast, aki védekezésben és fejjátékban hasznavehetetlen, de cserébe alacsony. Valami meglepő módon mintha arra számítottunk volna, hogy a Wolves betolja a buszt, és nem is akar majd gólt lőni, egyik módon sem abból a kettőből, ami az erőssége. Tudom, egyébként is, meg győzelem után pláne nem korrekt hozzáállás elsőkézből nekiállni ekézni szeretett edzőnket, de kit érdekel. Bár, mint nemrég felhomályosítottak róla, nincs szemem a focihoz, pláne nem értek hozzá, és különben is csak agymenéseim vannak, szóval nem is tudom, le merjek-e írni ilyeneket.

A-s gólok, B-s védelem

Na most ehhez képest pont úgy is nézett ki a meccs, ahogyan a kezdő következtetni engedte: nyomoztuk a labdát, fingot fogtunk, hámoztuk a légömböt, és már 5 perc múltán Zouma valami egészen frenetikus megmozdulása után majdnem meglövettük az exünkkel, Saville-lal a vezetőjüket, de az amúgy jól meglőtt labdájába picit túl sok kiflit tett küllővel, így az a fáról kifelé csattant. Ezt leszámítva nem játszott feltétlen ránk nézve veszélyesen a Wolves, viszont záporoztak a beadások, amiket aztán az előzőekben említettnél jóval hatékonyabban hatástalanítottunk, cserébe továbbra sem jelentettünk semmilyen veszélyt Ikeme kapujára. Fabregas, aki azért megmutatta, hogy miért dobtuk ismét kezdőbe, a sok szanaszéjjel megküldött labdája közt egyet azért odatett Williannek, amit a jó brazilunk valami briliáns módon átvett, amivel a dolog nehezét abszolválta, viszont hogy aztán hogy nem tudta beverni, only god knows, why, persze lehet ahhoz köze, hogy túl egyszerű lett volna elpöcizni a kapus térgye mellett, inkább megpróbálta átemelni, és bár Coelho is megmondta, hogy isten keze mindig azt vezeti, aki hittel halad előre az úton, de a jó Will azért úgy gondolta, hogy az a biztos, ha nem szerzi meg az előnyt a sajátjai javára, tovább borzolva az idegrendszereinket.

A mi 3-4-3-unk, főként két ilyen gyors, de védekezésben gyengébb, ráadásul fejjáték nélküli (ezt mégsem írhatom végül Pedro gólja után…) alacsony WB-kel felszerelt taktika megerőszakolása egy erős széljátékkal bíró 4-3-3, mert így a vonalszélsők számára ott hagyunk egy valag üres területet, és így vagy 5-2-3-at játszunk, különben a szélre kiváltó, CB trióból kiváló játékos létszámhiányos helyzetet hoz létre középen, vagy pedig hagyjuk, hogy jöjjenek a beadások, ezzel viszont némileg túlzott nyomás alá helyezve a védőket és a kapust. Sajnos a wingbackek ezt a helyzetet futómennyiséggel nem tudják jól kompenzálni. Vicc vagy sem, de most kivételesen jól jött az, hogy Begovics védett, nem pedig a vonal őrzője, kürtő, a jó Asmir jött, látott, és öklözött mindent, amit csak a kapu irányába kanyarított az ellen.

Pedro fejel. Valószínű a védő is ezen röhöghet, kétlem, hogy az eredmény villanyozta fel ennyire : )

Viszont azért óra múltán látszott, hogy fáradnak Lamberték, pedig még a második feles elejét is kellően megnyomták, a találatot nem sikerült bevinni, és ez pedig kellő önbizalommal látta el a mieinket, mármint hogy a teljesen B hatsó traktus is jól állja a sarat, így éreztek némi késztetést, hogy elöl is mutassanak végre valamit. Bár a mi Costánkat négyen őrizték középen rendre, mi azért csak megpróbáltunk mindent rajta átgyömöszölni, kétséget sem hagyva affelől, hogy gólt akarunk rúgatni MINDENKÉPPEN a branyollal.

No de, hogy tényleg felvette a kesztyűt a támadósor is végre, mutatja, hogy azért csak megnyertük a meccset. Lassú víz partot mos, tartja a köz(hely)mondás, én pedig picit egy kokszoshoz nyúlok vissza hasonlatért: nem követem elszántan az országúti kerékpárosok versenyeit, sőt, valójában semmilyen kerékpáros versenyt, elvégre a Tour unalmasabb, mint egy 15 évig tartó sakkjátszma, de egy kiadós buli után kellemes másnapos elfoglaltság ez, tekintve, hogy rendkívül jól lehet rá vegetálni. Na egy ilyen alkalommal, mikor előző este cimborámék lakását kellően átrendeztük (Lakberendező Zé, innen is pusszancs, ti pedig gondolom kitaláltátok, mikor és miért kapta ezt a nick-et), szobapáfrányosat játszottunk éppen a nappaliban kiterülve, a tv képernyőről pedig a Tour aktuális epizódja sütött le ránk. Itt, valahol a valamikorban, ami nagyjából a kétezres évek dereka, épp Armstorng és Ullrich küzdöttek a végső győzelemért, mikor valami hegyes-völgyes szakasz előtt azt mondták, itt van esélye a tokosnak. Mentek is szépen egymás mellett, de miközben Ullrichon látszott, hogy bármelyik pillanatban hármas ikreket szülhet, az amerikai egyszer csak kiállt a nyeregből, vigyorgott egyet visszafelé, és elkacsázott a vérbe. Valami ilyesmit vezetett elő a Chelsea is a Molineuxban. Mert azért meg kell hagyni, a gólunk igazi masterpiece volt, oda volt az hegesztve rendesen, és az amúgy jól hatékonyan védekező Wolves (gyakorlatilag Moss asszisztálása mellett a védekezésük abból állt, hogy két kézzel fogták-húzták-vonták-ölelték a támadóharmadba lépő játékosainkat) sem teszi zsebre, hogy Pedro a maga 117 centijével gólt fejel nekik. Azt már megemlíteni is kár, hogy Will tekeréséből, mert aki látta a meccset, az tudja, hogy Moses Dohertyn kívül képtelen volt más célpont felé irányítani a labdát.

Nem mondom, hogy a találat lezárt a meccset, mert annyira azért nem zuhant meg a Wolves, de amennyire a gól előtt nem látszott, hogy a Chelsea megnyerheti a meccset, utána annyira nem volt kétségem afelől, hogy ez zsebben van. A legvégén aztán amikor már a hazaiak is feladták a reményt kábé, Diegoal is csak be tudta tenni a magáét, így beállt a kettőnull, mint a klinikai halál, aztán csókolom. Bízom benne, hogy a mi Costánknak megfelelő mennyiségű lelkifröccs volt ez a gól, mert azért lassan ismét szükség lesz rá, hogy nekiálljon ismételten rendszeresen gólokat lőni, azanyjaúristenit.

Azé’ a végén csak bement

Pozitívum emellett mindenképp, nekünk szurkereknek, meg Conténak magának is, hogy a B csapatban mutatott teljesítménye alapján nem kell frászt kapni, ha időszakosan a beugrókra kell számítani esetlegesen a meccsvégi 5-8 percnél huzamosabb időre, JT is kezdi otthonosan érezni magát a 3 védős rendszerben, s bár Zouma még nem közelíti meg azt a szintet, amiért már imádtuk egyszer, azért egyre jobb performanszokat tol be a közösbe, és úgy látszik (kopp-kopp) az a térd is a helyén van, mert a Wolves ellen ugrania kellett azért párszor helyből száztizet. Aké mindenképpen opció, szélen és hátul is, az Azpival való együttjátszatása pedig bármennyire is jó lenne, egy sorban nem megoldható, de minimum rizikós, kettejük hasonlóan alacsony termete miatt. Nathan így gyaníthatóan a Cahill/Alonso helyettesítését épp abban a sorban fogja megoldani, ahol Azpi nem szerepel. (Csak egy kósza kérdés: csak nekem hajaz Aké játéka Dave-ére – ami persze egy ordas nagy pozitívum?)

Megérett a Chelseare?

Némileg negatívumként kell azonban megemlíteni, hogy eléggé monofunkcióssá konvertálódik a Chelsea. Ez a monokróm szituáció pedig nem feltétlen jön jól, ha az alapvető taktikánk számára ellenszer kerül bevetésre. Nem kell félreérteni, nem feltétlenül rossz v hiba ez, mert jól játsszuk, amit játszunk, és ha jól játsszuk, és nyerünk, addig nincs gond, de az utóbbi meccseken tapasztalható nehézkes lépkedés talán sugallja azt, hogy a taktikai mélységünket _talán_ jó lenne többel színesíteni, minthogy Pedro vagy Will, vagy Matics v Fabregas játszik. Nem elégedetlenkedni akarok mindenáron, még mielőtt bárki ezt olvasná ki belőle (bár biztos lesz ilyen is), csak tényleg egyre nyögvenyelősebbnek tűnik minden mérkőzés, ráadásul hirtelen eldobtunk 4 pontot a bajnokságban is, miközben a variancia-vizsgálat mutatója meg kiakadt a nullánál. És továbbra sincs ezzel összességében baj, amíg nyerünk, de azért emellé számolni kell azzal is, hogy az a szerencsétlen jóérzésű átlagszurker ellen elkövetett törvénytelen barbárság, hogy a meccsek egyre nagyobb hányadában kell csillapítani magunkban egy skizofrén elme bonyolultságát és egy megyekettes törzsszurkoló ízlésesen finom modorát, miközben próbálod a távirányítót nem az okostv ledsorainak közepébe állítani, úgy, hogy ki ne löttyenjen a borsodi a kezedből.

A csapat nem érdemtelenül nyer, és végeredményben a végeredményt tekintve minden jól van úgy, ahogyan van. A következő események viszont az a Swansea és a West Ham, ahol mindkét esetben egy lépésnyire voltak nem is olyan régen a teljes megsemmisüléstől, viszont azóta ütőképesebb együttesek lettek, mint amennyire kellene most nekünk. Érdekes módon egyik helyen A Sztár távozása, míg a másik helyen egy edzőváltás satírozta ki a klubok címeréből a szezon folyamán odakerülő hullámvasutat. Tekintve, hogy Hargre jól belehúzott nekünk az FA-Kupában is, kb annyira lesz egyszerű ez, mint amennyire gömbölyű egy élére vasalt betonkocka. És bár tegnap már megmondtátok nekem, hogy dehogynem egyszerű lesz az a ManU ellen és még jó is, hogy őket kaptuk, engem valahogy továbbra sem nyugtat meg az a tény, hogy miközben magabiztonságosan kellene hasítani a bajnoki vizeken, még José kaján mosolyával is meg kelljen küzdeni a Stamfordon a duplázáshoz. Kicsit még színtelen, szagtalan José United-je, de bárhogyan is, egy elég komoly sorozatban állnak benne, utoljára a bajnokságban mi, a nemzetközi kupákban meg a Fener picsázta el őket, mindkettő még december előtt volt, és hát hol van már a tavalyi hó (megemlíthető, hogy Silvaék is megcibálták kicsit őket, de mivel a MU továbbjutott, az csak vihar a biliben). Persze jó lenne keretbe foglalni a sorozatukat, és adja ég, hogy így legyen, de na, bennem él a kisördög, amelyiknek José feje van, és itt ugrál a köcsög a bal vállamon, hogy most jön a payback, aranyvirág.

 • Bukkakebáró Idemitirjak

  Ez az Alli egy igazi favágó paraszt, már bőven ráférne egy hoszabb eltiltás. Konkrétan majdnem lábat tört, kb csak a szerencsén múllott.

 • Frenky54

  Hálistennek kiállították Dele Alit a Genk ellen-jogosan! Biztos lesznek felvételek a szabálytalanságáról és az ellenfél hajló lábáról.

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   5-6 nemzetközi meccses eltiltás se lenne túlzás ezért.

  • egyre szebb lesz a dolog, nem elég, hogy égnek összesítésben, Kane öngól és Alli piros 🙂 Kár, hogy egyelőre eddig ennyi pozitív dolog történt a napomban, de hát ez is valami

   • A Gent erre emberelőnyben gólt kap, beszharáss.

   • kormolar

    az sem semmi,amit Christensen-ék csinálnak Fiorentinában….

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Sőt a csirkék simán tovább is mehettek volna így is, pedig elöl kihagyták amit lehet, hátul meg teljes káosz, remélem mentik ezt a formát a PLre is.

 • Kriszti fejelte a Gladbach negyedikjét, azon a meccsen, ahol Stindl kb 10 perc alatt megfordította a Fio 2 gólos vezetését.

  • kormolar

   katasztrofális ősz után végre kezdenek éledezni…

   • kormolar

    úgy néz ki az összes spanyol csapat kiesik az EL-ből, míg 3 belga továbbjut…

   • A Lyon meg közben szétalázza az AZ-t. Összesítésben már 8 közte

   • lamps8

    azért a celta kapott egy kamu tizit a 90. percben és már továbbjut.

   • kormolar

    Guidetti ellöki magától a védőt majd feldobja magát…

 • Endy919

  Fakír hattrick , de FM-be a kaput nem képes eltalálni -.-“

  • kormolar

   bajnokságban meg padozik Depay miatt…xD

  • ezt mindannyian nagyon sajnáljuk 🙂

   • Endy919

    demokrácia , szólásszabadság !

   • szárazkenyér, víz

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Carpi első szezon 3. hely és BL indulás, még én sem tudom hogy hoztam össze 😀

 • Kriszti továbbfejelte a Gladbachot. Ha a nyáron megint 50M nagyságrendben keresünk CB-t, nagyon el fogok keseredni.

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Elpasszoljuk 12 millióért és vesszük Koulibalyt 60-ért. Annyira Chelseas lenne, de bízzunk Contéban.

   • “de bízzunk Contéban.”
    ez a megjegyzés két okból is mókás. Egyrészt, mert nem manager, hanem head coach. Másrészt viszont kulabát szerinted Emenalonak jutott eszébe majdnem mindenáron elhozni? 🙂

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Nem hiszem, hogy Conténak ne lenne beleszólása így is, bőven akkora karakter, hogy megmondja kell-e neki játékos.
    Nem jött össze azóta mondhatni szerencsére, de nem az ő neve volt a lényeg.

   • Endy919

    “szerinted Emenalonak jutott eszébe majdnem mindenáron elhozni? :)”
    Dzsimbum és Hector után bírmit elhiszek róla 😀

   • G’Lo-t az ajánlotta, aki Zoumát. Egy próbát megért, és még kerestünk is rajta.

    Hector pedig a random angol játékos, amiből még lesz egy pár igazolás, amíg a HG szabályt át nem írják. Aztán, ha szerencsénk lesz, találunk gyémántot is, nem csak szenet.

   • Endy919

    “Hector pedig a random angol játékos”

    Redknapp rokon ?:D

   • ??

   • Endy919

    Ez olyan volt , mint amikor Redknapp leangolozta Mosest.:)

   • Azt leszámítva, h mózi Nigériában született, Hector meg Londonban, valóban ugyanolyan 😛

   • Endy919

    Jamaicai és kész . Tudod , hogy sosincs igazad.:)

   • összekeversz magaddal 🙂
    kettős állampolgár, nem attól lesz valaki jamaicai, hogy a nemzeti válogatottban játszik, bár gondolom ezt azért sejtetted, de úgy látszik, nem árt felhívni efféle apróságokra a figyelmed :)) azt már nagyon halkan jegyzem meg, hogy akár így, akár úgy, a HG szabályt meg pláne nem érdekli, hogy melyik válogatott volt hajlandó magáévá tenni a srácot.

   • Endy919

    Jó , legyen . Igazad van. Nem néztem meg hol született 🙁

   • tképpen mondhatni törzsgyökeres angol, a faterja, Pat Hector is londoni születésű. Gyanítom anyu lehet minimum félvér 🙂

  • Diego Costa

   Jön vissza.

  • kormolar

   az a baj h az Ake gyerek sem mozog rosszul…

   • éééés, az rossz, mert….

   • kormolar

    luxus lenne ilyen játékosokat padoztatni(+ a fejlődésüknek sem tesz jót)…vagy kik kell a mostani Luiz,Cahill kettőst tenni a kezdőből, ami azért necces…

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Egy emberes állandó rotálás simán belefér arra a posztra főleg hogy jövőre több porondon is helyt kell állni, amíg össze nem áll a “mesterhármas”, az pedig majd az idő és a teljesítményük eldönti. Igaz akkor még Zouma szóba se került… kellemes gondok.

   • “Igaz akkor még Zouma szóba se került… kellemes gondok.”
    Pont ezt kezdtem el írni, hogy azért nem attól kapok sírógörcsöt, hogy 3 olyan fiatal CB-nk van a tarsolyban, mint Zouma, Aké és Christensen 🙂

   • Diego Costa

    Zouma elég gyenguszka volt legutóbb. Nem annyira technikás és labdabiztos, amit megkövetel a poszt ebben a felállásban. Mondjuk Cahill is elboldogul valahogy, szóval neki is menne akkor.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Azért Happy a KPn is elboldogult már, jelenleg nála brutális a meccs hiány, illetve biztos a sérülés is még benne van, kell idő hogy visszanyerje a bátorságát, neki egy jó kölcsön tenne jelenleg a legjobbat, igaz én már most januárban elküldtem volna oda.

   • Diego Costa

    És akkor hoztál volna a helyére valakit, hogy sérülés esetén legyen vésztartalék? Nem járható út ez.

   • kormolar

    Ake visszajött +Terry…

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Aké+Terry ott van

   • Diego Costa

    Terry már öreg. Sebessége megkopott és sokszor sérült ő is. Nem lenne életbiztosítás 3 védős rendszerbe.

  • Sandic

   Az első kapott gólban én úgy láttam azért benne volt. Egy ideig ő fogta Kalinicot, majd levált róla és inkább a labdát vezető játékosra próbált menni (akire már talán figyeltek 2-en is), aki így gond nélkül passzolhatta az üres Kalinichoz a labdát. Jó, hogy tud gólt szerezni, de elsősorban a védekezésre figyeljen inkább.

   http://dai.ly/x5cy9ao

   • ez nézőpont kérdése, szerintem nem Kalinicsról vált le, hanem a lescsapdát tolta be, sokkal inkább Wendt volt a hülye, aki nemcsak, hogy bemozgott középre, ezzel szabadon hagyva a saját emberét, de még belógott a lescsapdába is. Christi jól lépett ki, tőle simán lesen lett volna a gólszerző Bernardeschi. Ennyi erővel a második gólnál is előveheted 😀

    “akire már talán figyeltek 2-en is”
    Ez semmiképp sem állja meg a helyét, a hibázó Kramer csak végigkísérte Vecinot, de figyelni azt nem sokat tudott, csak ment mögötte, mint a pincsikutya 🙂

    Mindenesetre, ha elő is lehet venni, mert mégiscsak fogjuk rá, még így is a csapata legjobbja volt, még a gólja nélkül is simán a második, a triplázó Stindl mellett.

 • Zoleee
  • Rammschein

   remélem ez a daily mail a nem megbízható hírforrások közé tartozik…
   mert egyébként rohadtul nem értem miért kellene nekünk a kínai tőkeinjekció… mikor Abrával eléggé sínen vagyunk… *sad-angry face*

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    A pénz sose rossz, viszont Abra biztos nem adja el a klubbot, sőt részesedést is teljesen esélytelennek látok, viszont valami szponzoros megoldást összehozhatnánk velük.

   • Rammschein

    A szponzor az úgy oké szerintem…az tényleg sosem baj…de itt nem azt írja, ha jól értem…hanem pont a részesedést… na annak, semmi de semmi értelme perpill.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Itt azt írták, hogy konkrétan megvennék a klubbot, vagy csak belefektetnének ami egyértelműen részesedéssel járna, de amennyire ismerjük Abrát ez az Ő CHELSEAJE.

   • Rammschein

    remélem az is marad, sztem nem sok tulaj szereti !ennyire! a csapatát… azért rajta ez is látszik.

   • Zoleee

    Nekem is inkább ez a megoldás tetszene 🙂

   • Diego Costa

    Nem biztos, hogy rossz a forrás, de ha az lenne akkor sincs semmi.

    Miért kéne nekünk több pénz? Ez elég egyszerű. Több és jobb játékosokat fogunk venni. A stadion is sok pénzt fog elvinni, jól jönne az a plusz pénz. Abra nem fogja eladni a klubot, szóval ettől nem kell tartani.

  • Diego Costa

   Én most olvastam róla, így akkor már nem linkelem be újra.

 • Rammschein

  Azért érdekes, hogy a szurkerek meg a csapatot hibáztatják és remélik, hogy kiesik a Leicester, így hogy Ranierit elküldték… nyilván egy fejnek hullnia kellett, még akkor is ha csak az ő sara (nyilván nem csak az övé, de javarészt)… mert az ő szemükben kvázi a hőstől szabadultak meg… hát én azért valahol sajnálom Ranierit, de úgy is talál majd egy másik csapatot… a Leicesterrel meg meglátjuk mi lesz… az viszont totál irónikus lenne, ha a bajnok csapat kiesne. 😀 meg történelmi sztem…

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   2012: City bajnok, Mancini következő szezonban repül
   2013: MU bajnok, Ferguson következő szezonban már nem edző
   2014: City bajnok, Pellegrininek megmondják következő szezonban hogy keressen munkát
   2015: Chelsea bajnok, Mourinhot következő szezonban kirúgják
   2016: Leicester bajnok, Ranierit következő szezonban kirúgják
   Conte már neki is állt válogatni az felajánlott szerződések közül? 😀
   (semmi komolyság nincs a felsorolásban, ha valaki félreértené, de nem jó jel angol bajnoknak lenni mostanában)

   • Rammschein

    Na jó de azért a Leicester spéci eset ettől függetlenül… 🙂 Ugyanakkor meg mégsem, mert ugyanaz lett, mint a többivel, amiket írtál.

    Azért remélem Contét nem rakják ki, ha mondjuk nyerünk. 😉

  • Sandic

   Egy másik City már képes volt erre a tettre, mégpedig a Man City. Valamikor a ’60-as években megnyerték az angol első osztályt, rá egy évre estek is ki a másodba.

 • Frenky54
  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Egyetlen szerencséje, hogy nem volt rajt teljes súllyal és megemelkedett a lába a földről.

  • Rammschein

   nézni is rossz… mint az összes ilyet.

  • Endy919

   és így , hogy kiestek , ennyivel meg is úszta , mert nem kell kihagynia egy meccset sem?

   • Frenky54

    Hátha jövő évre áttolnak egy kis büntit:)

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Nem, tolódik jövőre, és az itt kapott eltiltás a BL-ben is érvényes!

 • myheartisblue

  @Zenzo este 5re erek haza es atkuldom a cikket. Mar elkeszult csak tegnap elfelejtettem atkuldeni. Bocs a csuszasert.

  • még nem jött át 😉

   most el kell mennem, este még ránézek, remélem meglesz, aztán tolom is ki.

   • myheartisblue

    Elküldve.

 • gorkaf78

  Mázlis nekünk, hogy a MU az FA Kupameccs előtt pár nappal lenyom egy orosz túrát. 😀

  • Sam Sayonara

   azért az nem semmi, hogy “sikerült” összesorsolni egy házi német és belga meccet…. ráadásul emellett a jelen formák alapján a 3 legesélyesebből (MU, Lyon, Roma) összejött még egy Lyon-Roma meccs is.

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com