Blog bejegyzés

Jorginho az első érkező

A Chelsea-ben folytatja pályafutását Jorginho, a Napoli brazil születésű, olasz válogatott középpályása. Az 5-ös mezt kapta.

Jorginho követte Maurizio Sarrit, és Nápolyból Londonba költözött. A középpályást a Manchester City is hívta, de végül a Chelsea ajánlatát fogadta el. A futballista öt évre szóló szerződést írt alá. Sajtóhírek szerint körülbelül 57 millió fontot fizettünk érte.

„El vagyok ragadtatva, hogy itt lehetek a Chelsea-nél. Nem könnyű egy ilyen nagy csapat tagjává válni, ezért nagyon boldog vagyok. Örömmel játszom egy ilyen erős bajnokságban, egy olyan csapatban, amely mindent megtesz a győzelemért” – mondta Jorginho.

Jorginho 1991-ben Brazíliában született, de fiatalon Olaszországba került. A Veronánál kedett, majd a Sambonifacese kölcsönjátékosa is volt, de igazán a Napoliban teljesedett ki. Négy évet töltött a klubnál, 133 meccsen két gólt lőtt. Nagyszülei olaszok, így olasz állampolgár is, és a brazil helyett az olasz válogatottat választotta. 2016-ban mutatkozott be, és összesen nyolcszor szerepelt a csapaatban.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com