Név:
Jelszó:
  SzevaSTOKE

Szombat délután újabb lépést tehetünk a bajnoki cím felé. Idei 28. PL-meccsünkön Stoke-on-Trentbe látogatunk, hogy megmérkőzzünk Mark Hughues legénységével.

„A Fazekasok” néhány éve kezdtek kilépni a „lábfaragó”, faragatlan futball árnyékából, annak reményében, hogy a középmezőnybe, vagy az élmezőny kapujához juthassanak el. Az imázsváltás csak részben sikerült a Trent folyó partján, immáron két és féléve láthatjuk a piros-fehéreket az alsó ház és a felső ház mezsgyéjén. 28 lejátszott meccs után 9 győzelemmel, 9 döntetlennel és 10 vereséggel a 9. helyen várják következő fordulót, mely során a bajnokság legnagyobb esélyesével, a szeretett csapatunkkal játszanak.

A két csapat másodjára csap össze egymással Ködös Albion pontvadászatában. Az első meccs 2016 utolsó napján volt, a Stamford Bridge-n 4-2-re nyertünk. Az eseménydús találkozón a Stoke kétszer is képes volt kiegyenlíteni, a Chelsea ambíciója azonban felülírta a vendégek küzdőszellemét. Azóta szép napokat él soron következő ellenfelünk, négy meccs óta veretlenek, tartásukról pedig az előző fordulóban tettek tanúbizonyságot, mikor gól nélküli döntetlent értek el a Man. City otthonában. Semmi veszíteni valójuk nincs, főleg annak tudatában, hogy a közelmúltban nem sokszor volt szerencsénk a Bet365 Stadionban, a legutóbbi 5 meccsből hármat is ők nyertek meg. A még közelebbi múlt statisztikáit tekintve sem gyenge csapat képét mutatják. Mindössze három vereséget szenvedtek saját közönségük előtt, a Citytől, a Spurstől, s kisebb meglepetésre a Bournemouthtól.Küzdelmes volt a Stoke elleni Szilveszter


Bár, a kötelezőt képesek hozni ebben a szezonban, kisebb bravúrt csak kétszer tudtak aratni az előző fordulón kívül. A United ellen mindkét meccsen 1-1-es döntetlent értek el. Ennél jelentősebb teljesítmény híján meglepetés számba menne, ha pont nélkül hagynánk el a pályát. Önbizalmunk tovább nőhet az FA Kupa-negyeddöntő kiharcolásával.

Három játékosunk is mérföldkő előtt áll. Azpilicueta 150., Moses 50. PL-meccsére készül, Diego Costa pedig gólszerzés esetén félszáz bajnoki találatnál fog járni, az ötödik leggyorsabb játékossá válva, aki eddig a szép számig eljutott.

A mérkőzés magyar idő szerint 16 órakor kezdődik.

KTBFFH!!!    Vissza...
DaniDzsi96 @ 2017. Mar. 17., 17:45    

 
    1.Chelsea31+4075
    2.Tottenham31+4268
    3.Liverpool 32+2863
    4.Man City31+2561
    5.Man Utd30+2257 
Costa18 1710-
Hazard14 1400-
Pedro11 740-
Willian620-
Alonso500-

Leicester City 0 - 3 Chelsea

ÖsszefoglalóChelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó