Név:
Jelszó:
  Conte a szurkolókat dicsérte

Rengeteg győzelmen vagyunk túl, a helyes úton járunk, Conte pedig a Kékek fanjait élteti a segítségükért. A hivatalos oldalnak tett legutóbbi riportjában kicsit mélyebben boncolgatta a támogatást, amit a szurkolóknak köszönhetünk.

„A fanjaink mindig rendkívül fontosak. Hatalmas lökést kapunk tőlük, amikor otthon játszunk, és sokat segítenek, amikor idegenben lépünk pályára.”„Számomra ők a tizenkettedik játékosok a pályán, és remélem, ebben a formában folytatják a játék minden percében. Hatalmas szerepet vállalnak abban, hogy a bajnoki címért küzdjünk.”

Nincs hosszabb győzelmi szériát felmutató csapat, aki a bajnoki címre tör, de nincsenek kulcsemberei. Ha N’Golo Kanté, Pedro vagy Diego Costa sérülés miatt kimarad a csapatból, a csapat mélysége segítheti előre a klubot.

„A szezon kezdetén számba kell venni, hogy a fontos játékosokra nem számíthatok egy-két meccsen.”

„Éppen ezért fontos, hogy felkészítsd a csapatot. Ha a csapatban játszol, minden erőddel azon kell lenned, hogy a csapat sikeres legyen a következő meccsen. A csapatom minden tagja ezt csinálja. Egy nagy csapatnak ilyennek kell lennie, amikor egy vagy két kulcsember hiányzik.”

„A jelenlegi helyzetünk a legfontosabb számomra. Azt hiszem ez a szezon egy hatalmas elköteleződés minden játékosomtól.”


Conte még mindig nem döntötte el, hogy az immár egészséges Diego Costa pályára lép-e a Bridge-en Vasárnap, de az olasznak nincs kétsége a csatár elhivatottságáról.

„Mindig, amikor a pályára lép tudom, hogy a Chelsea-ért játszik, teljesen odaadja magát a klubért, és a címerért. Biztos vagyok benne, hogy ha Vasárnap kezdeni fog, mindent bele fog adni a pályán, és segíteni fog megnyerni a meccset.”„Ha kezdeni fog, és nem lesz ott fejben, az az én hibám lesz. Rossz döntést hoznék, mivel ezen a héten egyetlen játékost sem láttam, aki nem lett volna koncentrált, és máshol járt volna fejben.”

„Együtt nyernünk kell a Hull City ellen. Nagyon fontos nekem, a játékosaimnak, és a szurkolóknak, hogy a meccsre fókuszáljunk, és újabb három pontot szerezzünk.”


A Hull City ellen Vasárnap, magyar idő szerint 17-30-tól játszunk a Stamford Bridge-n. Minden kedves olvasónak jó szurkolást, a csapatnak pedig egy könnyű győzelmet kívánok! KTBFFH!    Vissza...
mateG @ 2017. Jan. 21., 12:41    

 
    1.Chelsea31+4075
    2.Tottenham31+4268
    3.Liverpool 32+2863
    4.Man City31+2561
    5.Man Utd30+2257 
Costa18 1710-
Hazard14 1400-
Pedro11 740-
Willian620-
Alonso500-

Leicester City 0 - 3 Chelsea

ÖsszefoglalóChelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó