Blog bejegyzés

Hazard 100!

Belga zsenink mérföldkőhöz érkezett a Watford ellen. Megszerezte 100., majd 101. gólját a Chelsea színeiben. Ezzel a 10. játékos lett a klub történelmében, aki elérte ezt.

Az esemény alkalmából a chelseafc.com megkérdezett pár jelenlegi játékos, hogy melyik a kedvenc góljuk Edentől a százból.

Willian:

“Azt hiszem a Liverpool és az Arsenal elleni góljai, ezt a kettőt választanám. A Carabao Cup idei kiírásából a Liverpool elleni, valamint 2017-ből az Arsenal elleni bajnokiról. Nagyon hasonló gólok voltak, gyönyörű labdavezetést követően nagyszerű lövések. Ráadásul mindkettő egy jó csapat ellen.”

 

Morata:

“Az idei Liverpool elleni. Pontosan erre volt szükségen azon a meccsen, hogy nyerjünk. Aznap megmutatta a világnak, hogy a világ egyik legjobbja és közülük is képes a legjobbnak lenni. Jó érzés volt azzal a góllal nyerni és remélem sok ilyet látunk még tőle.”

 

Kanté:

“Számomra a legkedvesebb emlék tőle, amikor a Tottenham ellen egyenlített 3 szezonnal ezelőtt, amivel megnyerte a Leicester Citynek a bajnokságot.”

 

Alonso:

“Nehéz választani, hiszen megannyi nagyszerű gólt szerzett az évek során. Ha a mostaniak közül kellene választanom, akkor a Liverpool ellenit mondanám, de talán az Arsenal elleni minden idők legszebbje tőle. Hatalmas gól volt. Én szereztem meg a vezetést és ő biztosította be a győzelmünket azzal a góllal.”

 

Moses:

“Liverpool idegenben. Hihetetlen volt. Azt hittem, hogy hosszabbításra kerül a sor, amikor befűzött három embert, majd beadás helyett kilőtte a hosszút.”

 

Luiz:

“2 szezonnal ezelőtt az Arsenalnak lőtt gólja. Ez jut elsőként eszembe. Fantasztikus gól volt. Hihetetlen játékos és hihetetlen személyiség, úgyhogy mindannyian osztozunk az örömében. Remélhetőleg sok 100 gólt lő még a Chelsea színeiben.

 

Giroud:

“A gól, amit akkor lőtt a Stamford Bridgen, amikor én az ellenfélben szerepeltem. A félpályától vezette a labdát, lerázta magáról Coquelint, Koscielny sem tudott vele mit kezdeni, majd ellőtte Cech mellett a labdát. Nagyszerű gól volt.”

 

Pedro:

“Nehéz a kedvencemet kiválasztani, mert rengeteg szép gólt szerzett. Ha mindenképpen választanom kell, akkor a Liverpool ellenit emelném ki. Óriási szóló volt, kiváló befejezéssel ráadásul ezzel megnyerte nekünk a meccset.

 

Neked melyik volt a kedvenc Eden Hazard gólod?

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com