Blog bejegyzés

Hasta luego, Diego!

A búcsú mindig nehéz, pláne, ha egy olyan embertől kell, akit nagyon kedvelünk. Márpedig számomra ilyen Diego Costa, aki visszatér az Atletico Madridhoz, de majd csak januártól láthatjuk újra a pályán.

Ugyanis az Atleticót 1 évre kizárták az átigazolásokból, így hivatalosan csak januártól elsejétől regisztrálhatnak új labdarúgót a keretükbe. A hírek szerint nagyjából 58 millió font körüli összegért vásárolták vissza a Matracosok, 2014-ben mi körülbelül 34 millióért vettük. Ha így vesszük, remek üzletet kötöttünk.

Diego Costa tipikusan az a futballista, akit csak ott szeretnek, ahol valami fontos dolgot tudott letenni az asztalra. Nagyjából három ilyen helyszínről beszélhetünk: szülővárosáról, a brazíliai Lagartóról, ahol egyébként futballakadémiát is működtet hátrányos helyzetű gyerekek számára, Madrid “matracos” feléről, valamint magunkról, vagyis London “kékebbik” részéről. Diegónak semmi más nem lebeg a szeme előtt, csak a győzelem, és ezért bármire hajlandó. Ha kell provokálja az ellenfelet, ha kell odarúg, ha kell, akkor csúszik. Na ez az a mentalitás, amivel engem abszolút megvett.

Pedig bevallom, 2014-es érkezésekor voltak bennem kételyek. Valóban Diego Costa lenne a megoldás Drogba távozása óta csatárgondjainkra? Hamar választ kaptam a kérdésre, amikor első szezonjában 4 forduló kellett neki az első mesterhármasához (Swanseanak lőtte egyébként a Bridge-en), ezzel pedig már 7 bajnoki találatnál járt. Azonnal eltűntek a kétségek, 12 kör után 11 gól állt a neve mellett, és be kellett látnom, tévedtem vele kapcsolatban. Ekkor tettem egy olyan fogadalmat, hogy soha senkit nem fogok előre leírni, mindenki megérdemel egy esélyt. Az idényt egyébként 20 góllal zárta a brazilból lett spanyol, amivel oroszlánrészt vállalt 5 év utáni első bajnoki aranyunkban.

Olykor a játékvezető sem érezhette magát biztonságban.

Aztán jött az a “csodálatos” 2015/16-os évad. A felkészülési időszakot Mourinho elmondása szerint enyhe súlyfelesleggel kezdte, így már szenvedve indult ez az időszak számára. Nem jöttek az eredmények, nem jöttek a Diego Costa találatok se, ellenben a feszültség nőtt, legalább annyira, mint a tabellán a hátrányunk a riválisokkal szemben. 17 forduló alatt összehozott 3 gól elég soványka, valljuk be, pláne, ha az előző idényét nézzük Costának. A Tottenham elleni idegenbeli derbin Mourinho a kispadra nevezte a csatárt, és Eden Hazard játszott centert, egyébként nem is olyan rosszul. Nyilván teljesen más feladatai voltak elől a belgának, de nem is ezért lényeges az a meccs, hanem azért a bizonyos megkülönböztető trikó eldobásért, amely José székének támláján landolt Diego be nem cseréléséért.

Repült a trikó, majd később José is. De vajon Diego miatt (is)?

A karácsonyt már nem is érte meg Mourinho, egy Leicester City otthonában elszenvedett 2-1-es vereség után megköszönték a portugál menedzser munkáját. Helyét egy másik régi ismerős, Guus Hiddink vette át, akinek színre lépésével egy karikacsapásra megváltozott a Diegoal-krízis, és már a holland első meccsén duplázni tudott egy Watford elleni hazai 2-2 alkalmával. Ezen a mérkőzésen összeszedte az 5. sárga lapját, így az Old Traffordon esedékes Manchester United elleni rangadót ki kellett hagynia eltiltás okán. Az 1 meccses pihenő után, már 2016-ot írva ott folytatta, ahol abbahagyta és 9 találkozón 6 találatig jutott, emellett 4-szer ő készített elő a csapattársaknak. Sajnos az Everton elleni FA-kupa mérkőzésen újra eldurrant az agya és ezért járó piros lap következményeként a következő 4 bajnokit csak a lelátóról figyelhette. Ezután még 4 meccsen kapott lehetőséget és csak 1 gólt jegyzett.

Azért a labdáért folyton megküzdött.

Tavaly nyáron újra felerősödtek a pletykák, miszerint vissza akar menni az Atleticohoz, de a csapat új edzője, Antonio Conte maradásra tudta bírni. És milyen jól tette, mert Diego ihletett formában kezdte a szezont. A 19. fordulóig szinte minden mérkőzésen borítékolható volt a Costa gól vagy gólpassz. Féltávnál 14 találat mellett 5 assziszt szerepelt a neve mellett. Ezután viszont valami megváltozott az edző és közte. A legvalószínűbb az, hogy Kínába akart menni és Conte nem engedte, ezért romlott meg a viszonyuk. A kettejük között lévő ellentét kihatott a játékára is és az évad második felvonásában már csak 6 találatig jutott. Utoljára május 27-én az Arsenal elleni FA-kupa döntőn ölthette magára csapatunk mezét, de hiába talált a kapuba vereséget szenvedtünk. Ezzel a mérkőzéssel ért véget Diego Costa Chelsea-s karrierje.

A ciklus véget ért. 120 meccsen 59 gólt jegyzett kékben Diego Costa.

Három elég emlékezetes szezont töltött nálunk Costa, és mindháromban a csapat legeredményesebb játékosa volt még úgy is, hogy gyakorlatilag az egyik félévben sose ment neki annyira a játék és a gólszerzés, mint a másik felében. Tényleg egy nagyon megosztó figuráról beszélünk, akit a bizonyos balhéi miatt még nálunk, Chelsea szurkolók közt sem kedvelte mindenki, viszont gyakorlatilag Angliában máshol nem szeretik. Nagyon kevés stadiont lehetne mondani a Szigetországban, ahol ne szidták, vagy fütyülték volna ki, igazából csak ott nem, ahol nem lépett pályára. Nem volt nehéz provokálni, talán az utolsó idényében kezelte viszonylag jól ezeket a szituációkat, viszont ő maga is nagyon jól provokátor, és nem egy buta ember. Nagyon fog hiányozni nekem Diego, mert abszolút a szívemhez nőtt, de a búcsú ideje sajnos elérkezett, és azt is érezhettük, előbb vagy utóbb el is fog érkezni.

Honfitársának, Alvaro Moratának nem könnyű lyukat kell betömnie, pláne, ha hozzávesszük, hogy klubrekord összegért igazoltuk le, de az eddigi 6/6-os mérlegével bizonyítja: készen áll a feladatra. Stílusban, játékfelfogásban kissé eltérő csatárokról van szó, ezért a gárdának, és magának Moratának is idő kell a teljes összeszokottsághoz, de eddig jól alakul minden. Meglátjuk, sikerül-e maradandót alkotnia.

Hétvégén hazavihette a meccslabdát, ugyanis megszerezte első angliai mesterhármasát

Diego Costának mindent nagyon köszönünk és további sok sikert kívánunk pályafutásának alakulásához, az Atletico Madridtól jobb helyre pedig nem is kerülhetett volna. Moratának pedig sok sikert Diego Costa pótlásához, nem lesz egyszerű dolga!

 • Squawkáról, na ja:

  Lots of managers are reluctant to sub their best players, even at the end of games. Part of it is an acknowledgement that rest isn’t always as worthwhile as a positive result. But Antonio Conte had accepted a draw with 10 minutes left when he removed Hazard and Morata at the same time, and then when he subbed Fabregas for Christensten it was clear he had no ambitions of victory.
  Except Antonio Conte is a born winner, and when Chelsea got a free-kick with 20 seconds left to play, you just know Conte made the call to go to the set-piece routine Chelsea pulled out. There’s just no way they haven’t practiced that routine in training, such was the confidence and assurance with which Chelsea pinged the ball around before a delicious Bakayoko flick put Marco Alonso free on the right. He made a vicious cut-back that Michy Batshuayi slapped home at the near-post.

  Antonio Conte, or whoever devised that set-piece routine, needs to be given a medal. To pull that off in the last seconds of a huge European away game? All you can do is stand and salute.

 • Bukkakebáró Idemitirjak

  Tegnap elfelejtettem: Griezmann a világ egyik legjobbja, Hazard pedig durván túlértékelt.

  • Hazard

   Még Robbie Savage-nak is feltűnt a meccs közben… Azt mondta a, hogy nincsenek egy szinten. (Ki hitte ezt amúgy?)

  • Sandic

   Pontosan, abból is látszik, hogy Grizi gólt lőtt, Hazard meg nem… :p

 • Hazard

  Libabőrös múltidézés a Királlyal.

  https://twitter.com/ChelseaFC/status/913057952747196416

 • Hazard

  Pozitívum mindenhol, nem is tudom, hogy hol kezdjem.

  Kellemes meglepetés volt a csapat játéka. Lefociztunk gy Atleti-t idegenbe és megérdemelten győztünk. 1-1-nél is örültem volna a játéknak, az biztató volt az eredménytől függetlenül. Hazard fenomenális volt. Morata-val nagyon érzik egymást, szépen összejátszanak, ami azért nem meglepetés. Lehet, hogy Hazard-ot közepén kellene alkalmazni. Tetszett az is, hogy pikk pakk ott termettünk az ellenfél kapuja előtt és veszélyesek voltunk. Régi vesszőparipám, hogy kontrákba sokat kéne fejlődnünk. Ezen a meccsen ezek nem is annyira voltak kontrák, de jó volt látni, hogy van elképzelés, kombinatív a játék ezt hiányoltam régóta. (Persze úgy könnyű, hogy Willian nincs a pályán!) Semmi értelme úgy védekezni, ha utána nem tudunk büntetni a kontrákkal.

  Kanté személyében új Azpi-nk van. Bárhova tesszük jól játszik. Nem egyszer támadó szélsőt játszott és nem is rosszul. Hihetetlen, hogy mikre képes. Jobb szélső, mint Willian. Ez mondjuk nem nehéz, de ő mégis egy DM. Morata meg meglőtte akarom mondani fejelte a szokásos gólját és több helyzete is volt. Szép jövő néz ki neki. Hazard zseniális volt, ezt említettem, de mikor pattintotta így ki magát? Sérülése alatt kokszolt vagy mi? Godin-t, úgy arrébb tette, hogy összeesett és volt még egy eset, amikor rá eddig nem jellemző módon nagyon fizikális volt. A játéka és a stílusa is változott picit szerintem. A labda pöccintései is újak (bár ez nem akkora mutatvány), de az biztos, hogy nagyon határozott volt. Akár mikor megkapta a labdát, ment az ember elé, tört kapura. Hiányzott neki már a játék.

  Conte is nagyot húzott. Végre kihagyta Willian-t el se hiszem. Úgy látszik a 30 labdavesztés már neki is feltűnt. Rudi-t ha pályára dobta volna, akkor tökéletes lett volna a kezdő, de Cahill ma nem csinált hülyeséget, szóval oké. Griezmant egyszer fellökte teljesen fölöslegesen ha abból a szabadból gólt kaptunk volna, akkor nem lettem volna boldog. Conte-nak jár a piros pont a cseréket illetően is. Végre Michy-t is emberszámba vette, és meg is hálálta. Az ő önbizalmas is nőni fog, ami nem árt. Más a CoC-ban betalálni a B csapatban a Nottingham ellen és még a BL-ben. Látszott ez a gólörömön is… Fontos, hogy érezze Michy, hogy számítanak rá, ez esetben sokkal jobb lesz.
  Christenset is pályára dobta, ami szintén pozitívum. Ha ezt bátor cserélgetést folytatná, akkor az előrelépés lenne a tavalyi évhez képest.

  A mutatott játék és az elért eredmény tudatában bizakodva várom a hétvégi meccset. Egy esetleges city ellen győzelemmel szerintem komolyan megindulhatnánk, csakúgy, mint tavaly a city elleni meccs után. Két ilyen győzelem nagy lökést adna a játékosoknak, szóval nyerni kell. KTBFFH.

  • kormolar

   nem véletlen akarta a Madrid Hazard-t…

   • ki az, akit véletlenül akart a Madrid? 😉

   • Endy919

    Illaramendit szerintem ők sem gondolták komolyan 😀

   • 32 millát adtak érte, az nem lehet véletlen

 • Asidotus

  A poszthoz szólva: Moratával sokkal jobban jártatok. Ő (most már, mert annak idején nálunk, a Juventusban ezzel voltak gondjai) hozza a gólokat, anélkül, hogy mindenki utálná. Most már le lehet úgy ülni egy Chelsea meccset megnézni, hogy az ember alapból ne az ellenfélnek drukkoljon

  • Hazard

   Mi nem utáltuk, szerintem ezt kijelenthetem a szurkolók többsége nevében. Az meg, hogy az ellenfél szurkolói mit gondolnak az lényegtelen.

   “Most már le lehet úgy ülni egy Chelsea meccset megnézni, hogy az ember alapból ne az ellenfélnek drukkoljon”

   Miért eddig nem tudtál? Azért, mert ő itt volt automatikusan (egy ember miatt) nem ennek a csapatnak szurkoltál? 😀

   • Asidotus

    ahogy a pályán viselkedett, az alapján nem. Nem mondom, ha a meccs képe nem úgy alakult, nem drukkoltam a Chelsea-nek, de alapból, kezdéskor nem. (Kivéve a Liverpool és a MU elleni meccseket, ennek a két csapatnak nem tudnék drukkolni.)

   • Szerintem Costára gondolt.

   • kormolar

    az ellenfélnek idegesítő lehet h állandóan ott van a védő nyakán odalép ellöki odaszúr… de ez a mentalitás kell egy csatártól szerintem…kifejezetten tetszik Morata mentalitása a pályán…

   • Hazard

    Az ellenfélnek biztos idegesítő, de most egy “semleges” szurkolóról beszélünk olyan értelemben, hogy nem a kedvenc csapatával játszunk és csak egy játékos miatt másnak szurkol. Ez azért nekem kicsit furcsa.

 • mert hol máshol kell nyomni egy képet… 😀 még jó, hogy nem közben 😀

  https://twitter.com/CesarAzpi/status/913144551883276288

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Szerintem készült közben is, de az már csak Snapchatre került!

 • Hazard

  Carlo-t elvileg kirúgták. Azért az elég kemény.

  • Rammschein

   felkészül jövőre hozzánk? :O 😀

   • balazsh

    Milan elobb elhoppolja 🙂

   • atti26

    Igen, ennek az alakuló Milanak jó lenne egy ilyen edző. Montela alatt is inog a kispad, meglepne ha nem kapnának Carlóért már csak a múltja miatt is.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Mondjuk Carlo utolsó nagy dobása lehetne, ha pár év alatt újraépítené a Milant, márpedig jelenleg minden adott hozzá. Az egyetlen gond, hogy jelenleg katasztrofálisan játszanak, pedig van lehetőség a keretben és az új tulaj is szórná még tovább a pénzt.

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Gáz van a Bayernnél Ancelotti körül arra azért elég sok jel mutatott, de ez eléggé a semmiből jött még így is.

   • kormolar

    edzőbuktatás volt…nem jött annyira a semmiből… Müllertől kezdve Lewandowski-n át mindenkinek volt valami baja…

  • atti26

   Thomas Tuchel felkészül és így talán már minket se riogatnak vele!

   • Endy919

    Elvileg Sangol lesz a befutó.

   • Ő csak nyárig lesz kb. interim beosztásban állítólag, utána Klopp, Tuchel és Niegelsmann a top jelöltek.

   • Endy919

    Tuchelben még mindig nem látok semmit , Klopp a Budesbe jó lehet , de amúgy szerintem ő sem egy nagy eresztés . Főleg így , hogy görcsösen ragaszkodik a faszságaihoz. A harmadikról lövésem sincs , hogy kicsoda.

   • A Hoffenheim fiatal 29 éves edzője. Nagy reménység, bár most a Pool ellen totál amatőr módon készítette fel a csapatot.

 • Carlo azért baromi szerencsétlenül végi be minden csapatánál mióta otthagyta a Milant. A PSG kivételével azért elég kétes körülmények között váltunk meg tőle mi is és a Real is, és most sem volt indokolt a kirúgása. Még semmi nem veszett el, mindenhol versenyben vannak, ráadásul kirívóan szar időszakuk sincs. Oké, a tegnapi nap durván gyenge volt a Bayern, de ilyen alapon bárkit ki lehetne tenni egy rossz BL-rangadó után. Persze lehet voltak nézeteltérések a csapatok belül, de szvsz Carlo nem érdemelte meg, hogy itt és most beleavatkozzanak a munkájába.

  • Endy919

   Én is így látom , a Bayern blogon más véleményen vannak.

   • Én fb-s bm oldalakat olvasok most, ott eléggé megoszlanak a vélemények, egy masszív réteg inkább Uliékat küldené el.

   • nem olvasok mást, mi a vélemény a bayern blogon? (és melyiken)

   • Endy919

    http://ichhabefertig.reblog.hu/evvel-a-dalban-mondom-el#disqus_thread

    ez alatt a poszt alatt elég sok savat kapott Carlo papa .

   • mondjuk az egy dolog, nálunk is Willy, aztán attól meg még ugye :))

   • kasata91

    2 bajern fanatista haverom már 3 hete mondja hogy nem lesz ott a digo az Oktoberfesten.

   • az már 5 napja tart 😀

  • mondjuk ehhez az is hozzájárul, hogy ellentétben mondjuk Joséval, ha már kb ugyanazon kluboknál fordultak meg, JM első szezonja nem feltétlen erős, inkább a másodikra tartogatja a robbantást, de az első sosem annyira gyenge, hogy azért elküldjék. Ancelotti ezzel szemben elsőre durrant nagyot, aztán meg nem jön ugyanaz, és máris nyomják a pánikgombot.

   • José azért általában eljutott odáig, hogy a kivágós szezonjaiban tényleg pánikgombot kelljen nyomogatni, Carlo viszont eddig sem jut el. Nem tudom, igazából azt is mondhatjuk, hogy pont rosszkor van rossz helyen, ide is akkor jött, amikor Abra még a tombolós korszakában volt, a Realnál is pont az ő kidobása után lett Peréznek epifániája, most meg igazából tisztesebb lett volna nyáron meneszteni, mert emögött sok logikát nem látok, hogy megbízunk az edzőben még egy idényre, aztán 1 hónap múlva meg kivágják, mikor a bajnokságbéli hátrány ledolgozható lenne egy forduló alatt, a BL-ben meg úgyis továbbjutnak.

   • ugyanmár, Jm-nek kb nálunk volt csak a második eljövetelekor pánikgomb, az elsőnél aligha, semmivel nem volt másabb helyzetben, mint most Carlo, de a Realnál sem igazán. Függően attól, hogy én sosem vagyok az edzők kivágásának híve, főleg nem idény közben, Carlo kipaterolása tőlünk még védhető is volt, függetlenül attól, hogy a klub hozta abba a szar helyzetbe, amiből annyit tudott kihozni, amennyi a kivágásához volt elég.

   • az elsőnél talán nem, a realnál viszont sokkal másabb volt a helyzet. ott konkrétan egy rémálom szezont futottak, ahol már októberben beismerte, hogy a bajnokságra semmi esélyük, majd miután egy teljesen nulla meccsen a Dortmund legyalulta őket és a végén a ‘tico elleni kupát is elbukták, az egész keret képtelen volt arra, hogy együtt dolgozzon vele. Carlo kidobása ezzel szemben egy ostoba Pérezi-döntés volt, ahogy Benítez kinevezése is kb. arra ment rá, hogy bábedzője legyen a Madridnak Bale hisztije végett.
    Nálunk Carlo kidobása legalább annyira nem volt jogos, mint Mou első kirakása. Kb. ugyanaz történt, hogy sikerben minden szép és boldogság, aztán egy gödör és húzz a francba.

 • kormolar

  kiemelném a tegnapi meccs apropóján Michy hozzáállását is…nem rinyál h csak 2. opció, és amikor beáll bizonyítja h helye van a csapatban… sok jelenlegi és volt fiatalunk példát vehetne róla…

  • Rammschein

   végre mintha lenne önbizalma! 😀

   • Hazard

    Biztos véletlen.Most, hogy BL meccset számítottak rá nem pedig a Nottingham Forest ellen az ifikkel. A be nem cserélésről vagy éppen Diego eltiltása során hamis 9-es felállásról nem is beszélve. A mentalitás, az önbizalom nagyon komoly tényező a profi sportban.

  • Hazard

   És ezt akár tavaly is elmondhattuk volna róla.

 • Endy919

  Mendy térdszalag szakadás. 9 hónap off.

  • balazsh

   …de közel ugyanazért a pénzért ő Britannián A+-os igazolás, Morata meg gyenge D és egy “masszív vicc”.
   Ok, a sérüléshez nincs köze, de már kikívánkozott

   • Mondjuk azért a korrektség jegyében jegyezzük fel, hogy Moratáról még az őt védők sem merték kijelenteni, hogy nem lesz flop, és kb. a meglátjuk volt a legerősebb kijelentés vele kapcsolatban.

   • bár kicsit hajlítasz, de amúgy meg igaz. ennyi delláért benne volt, mégha azért bőven védhető és magyarázható igazolás is volt. Azt, amit letett viszont még a legoptimistábbak sem várták tőle (én meg pláne).

   • mármint mit hajlítok? akikkel vitáztam az igazolásról, két ép érvet nem tudtak egymás mellé tenni, azon túl hogy lehetne rosszabb, és hogy meglátjuk. lássuk be, ilyen predikkel szerintem nem számon kérhető az, hogy más meg flopnak tartotta őszintén.

   • “mármint mit hajlítok? Morata mindenki részéről nagyjából a legnagyobb kérdőjel-igazolás volt az elmúlt évekre visszamenően”
    Hát, kapásból máris ezt. És hogy ne menjek messzire, Rüdiger, Baka, Costa, Fabregas, Pedro, Alonso, DL, így hirtelen.

   • Ugyan már, egyiknél sem volt ekkora ellenszél _mindenki_ részéről. Itt most a szurkolói benyomásokat vegyük már alapul, ha azt kerjuk szamon. Az meg mind Costánál, mind Fabregasnál pozitív volt, ahogy Baka es gyokó fogadtatása is idén tulnyomo reszt erositeskent konyvelte el oket. DL talán hozzá mérhető, Alonso semmiképp, őt eleinte csak Azpi backupjanak vartuk. Viszomt teny ami teny, az optimistak sem hitték, hogy megugorja a szintet és Costa örökébe lep, pont ezert kar szamon kerni barkin, hogy flopnak konyvelte el. A torresezes mar mas teszta, az alapbol baromsag volt.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Hé, én negyven gólt tippeltem neki idénre, nálam alulteljesít eddig.

   • Ez nem igaz. Itt tobben kijelentettuk, hogy Morata kell ide es nem Lukaku. Visszakeresem, ha megint nem birod elfogadni, hogy tevedsz.

   • :DDD Én a napokban kerestem vissza, és még te is “gamblenek” nevezted a javából, hatalmas bizalom, és valóban ellent mond nekem abban, hogy a legoptimistabbak is nagyon kialltak mellette.

   • Barkire lecserelni Costat gamble volt, de biztam benne, a beszelgetes tobbi reszet elfelejtetted benasolni 🙂

   • Milyen többi részét? Ez volt egy kétmondatnyi hozzászólás, amit pont nekem írtál arra, arra, hogy a PL mennyivel nehezebb, mint a LaLi, és hogy gamble a javából, ez ennyi volt.
    “de biztam benne”
    ja, csak akkor valahogy nem ezt írtad. lehet írtad azt is, csak érted, ez a kicsit ez is kicsit az is ne legyen már egyenlő azzal, hogy te megmondtad. te azt mondtad meg, hogy jó, de közben kockázatos. Ez egyenlő azzal, hogy “meglátjuk mi lesz” csak pozitív nézőpontban.

   • De ha megint látod, akkor semmi gond 😀

   • azért a kettőnek tényleg abszolút nincs köze egymáshoz.

   • balazsh

    jólvan na 😀 ez van ha iszik az ember

   • lamps8

    ??????????

   • Hozzaszokhattal vona mar, hogy mindenhol minket becsulnek ala a legjobban 🙂 Jo ez a pozicio, mert mindig nagyobbat csattan a pofon. Most eppen a Morata fele pofonok.

   • jut eszembe errol, sport1-en a BL meccsek utan szetszakertettek a meccseket es Nyilasi megaszondta, hogy az Atleti nagyobb csapat, mint a Chelsea. Igaz, hogy fejbol 3 jatekost nem tudott felsorolni a csapatunkbol.

  • :/ kár érte azért. Ez a térd bazzeg ez nagyon sok karriert tett már tönkre. Essien óta csak sajnálni tudok mindenkit ezzel.

 • Hazard
  • Rammschein

   hogy nem szakadt le róla? 😀

   • WudigessBoi

    Juanfran vagy a mez?:)

 • Hazard

  Míg Kante oktat, addig egyesek Griezmann-nal szeretnének gólt lövetni. Szintek.

  https://twitter.com/realdanielemeka/status/913135913798168577

  • balazsh

   kurvajól hozta a box-to-boxot egész meccsen

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com