Blog bejegyzés

Freakshow

freakshowAmikor leszáll az éj, a sötétség nem csak az eget repeszti szét s taszítja fekete homályba, de bekúszik a házba, a szobába, s a lelkekbe is. A sötétség birodalom, a sötétség lehetőség. Ha leszáll az éj, életre kelnek a valódi rémek…

Amikor az éj leszáll, s fellövik a pizsamát, elalszanak a kicsi emberek, de jajj, nem, mert a szörnyek… már a szekrényben vannak. Meg az ágy alatt. S amikor kialszanak a fények, kezdődik az igazi rémshow.

pyjama-d-ozilMinden egy sötét és félelmes estén fog kezdődni. A fürkésző tekintetek a homály birodalmából mind egy helyre fognak szegeződni, karácsony ünnepének előestéjén meghatározó, nagy horderejű összecsapásnak néz elébe a világ, mikor a rémült kicsi emberkék szembe kell nézzenek a rémségek tárházával.

Mindkét fél sebzetten fut neki az ütközetnek, de közben tudják, ez az este kulcsfontosságú. A vereség egyik fél számára sem elfogadható végkimenetel, kettejük harcát tekintve sem. Az egész harcot tekintve el nem dönt semmit, de rövid időre meghatározza a sorsukat.

PsychoHouse_emirates_s

A helyszín adott, az időpont tökéletes. Erődemonstráció felsőfokon. Remény, hit, félelem és reszketés. A mieink bennük bízhatnak:

freddy_krueger_jmAkitől megfagy benned a vér… már-már emberfeletti képességekkel bíró sorozatgyilkos, a legnagyobb fegyverünk. A vén házőrző Wengerapó tizedik éve tartó, irtóztató rémálmaiban sorra végez fiatal áldozataival. Már megjelenése felborítja az akár papírforma erősorrendet, ismertetőjegyei a borotvaéles pengéi logikája, hihetetlen taktikai érzéke, s bárhogyan legyen is, végül mindig ő nyer. Úgy hírlik, a démonokkal kötött szövetséget, hogy kísértet formájában folytathassa, amit elkezdett. Szellemként birtokolja az álmok megszállásának képességét, tetszése szerint irányíthatja áldozatainak álmait. Amíg az ő birodalmában megy a játék, verhetetlen. One, two, José’s coming for you..

A második, legerősebb fegyverünk már más erőket szolgál, s nem is oly sokára ellenfélként térhet vissza korábbi sikerei színhelyére.

dKövetkezzen a láncfűrészes gyilkos maga, aki rendre halálos pontossággal csap le ellenfeleire. Módszeresen darabolja fel áldozatait, igyekszik általában a maximumot kihozni a helyzetből. Áldozatainak legrosszabb rémálma, mikor látják közeledni irgalmatlan tempóban, és tudják, hogy gyorsabb náluk. Végzete a halálos nyiszatolás, korát meghazudtoló áldozatainak száma. Képességei alapján nyerő embere lehet az ütközetnek.

Hannibal_oscarKövetkezzék a sorban az, akinek neve egyet jelent a borzongással: Hannibal Oscar Lecter. Rendkívüli intelligenciájával és halálos pontosságával kerül ellenfelei fölébe. Módszerei kifinomultak, letisztultak, tisztában van tudásával, s ezt kamatoztatni is tudja. Mindemellett éleslátása és kiváló mozgáskoordinációja garantálja számára a sikereit. Bátorsága sokkal inkább nevezhető természetes nyugodtságnak, sokkal inkább magabiztos, mint vakmerő. Jelenléte elengedhetetlen.

A jobbszélen remélhetjük ismét egy valódi rémalak megjelenését, lévén péntek hétfő és 13 jason_schurrle23 a jeles dátum. A rémálmok rémálma, Jason rohamozhat elképesztő gyorsasággal, s törheti ki a frász az ellent. Kíméletlenségét a szezon során többször megcsillantotta. Elpusztíthatatlan, villámgyors, és rémisztő. Pályán a helye.

Aztán itt van még nekünk egy régi vágású, de ma is rettentő illető, aki szintén nem először találkozhat már sem a helyszínnel, sem az áldozattal. Őrült és kiszámíthatatlan. Sikerünk nagyban függ azonban szereplésétől. This, will be a killing game. And yesss, he’s ultimate killer.

Psycho-Lampard

nightmareemirates

Este nyolckor indul a pokoli járat. A győzelem nem opció. A győzelem nem lehetőség.

A győzelem kötelező.

 • Endy919

  Kár . Jobbak voltunk !

  De most 2 meccs otthon , és végre nem kaptunk gólt . Tetszett a mai játékunk.

 • Cech01

  Idióta Digisek szerint meg Mikel esete egyértelmű kiállítás…

  • Stonci81

   hát…ao odaszállás után én már láttam ahogy előveszi a pirosat….nem lehetett volna meglepődni rajta..ellenkező esetben most te reklamálnál, ha Arsenal játékos száll így oda….
   más: nekem ez a mai Chelsea hozta elő azokat az érzéseket, mint anno az első korszakban…egy-két poszton kell még javulnunk és nem lesz itt gond…kialakul…és Mou meccs utáni nyilatkozata felvillanyozott…nem tudom miért 🙂

   • Cech01

    Szándékosságról nem beszélnék, mindkét játékos csúszott, mindkettő a labdát akarta, csak Arteta másfél másodperccel előbb vett lendületet. Egy sárgát megérdemelt volna Mikel, de azért a pirosban nem vagyok biztos, abban meg pláne nem, hogy felindulásból csúszott oda Obi, ahogy a szagértők mondják.

   • zenzo

    ezt adom, az nagyon vagy-vagy szitu volt. És a vicc, hogy Arteta ment nyújtott lábbal, csak Mikel volt a másodperccel lassabb. De ilyet a másik oldalon is elengedett a spori az elején, nagyon nem akart lapokkal belenyúlni a meccsbe. A végén már muszáj volt, de szerintem jól fogta meg a mérkőzést. Talán a tizi véleményes, azt még akár számon is kérhetik az ágyúsok hazai pálya lévén, de hát az a gól, amit a bíró megad, ugyanúgy az a büntető, amit a bíró befúj. Egyébként meg ha az Arsenal kikapott volna, ezek jogosak lennének, így üres duma arra, hogy kb a 88. percben találták el először a kaput.

   • Cech01

    Igen, akkor majdnem kaptam is egy “miniheartattackot”, de szerencsére Cech tett róla, hogy ne jöjjön el a Bení-time. Nem baj. 1 pont a fa alá. Boldog Karácsonyt mindenkinek!

  • zenzo

   a streamen (angol) is azt mondták elsőre, aztán visszanézés után már gondolkodtak. De végül azért abban maradtak ők is, hogy Mikel lucky, hogy pályán maradt..

   • Stonci81

    nem azt mondtam egyértelmű piros..csak ha ilyen érzése van az embernek..akkor a piros sem lett volna elképzelhetetlen..de örülök hogy nem az lett 😀

   • zenzo

    a spori kb 2 méterről nézte végig, hogy arteta nyújtott lábbal megy.

    http://i.imgur.com/FB1ON30.gif

    két szabálytalan csúszás volt, innentől nem hiszem, hogy ezért bárki pirosat kéne, hogy adjon. Ha a bíró vagy 30 méterre állt volna, még csak csak. De így… arról nem is beszélve, hogy az egész onnan indult, hogy bedarálták Ramirest, közvetlenül a bíró szeme láttára.

   • Stonci81

    na..ezaz

 • D3vnull

  A mostani Arsenal otthonában az X szerintem elfogadható eredmény,én meccs előtt aláírtam volna,főként a mostani formánk nézve. A játékban – röhögni fogtok – bőséggel éreztem javulást. És ez egyelőre nekem elég is,nyílván senki nem várta,hogy most hirtelen gólokkal verjük az ágyúsokat náluk

 • Endy919

  Boldog Karácsonyt kívánok minden Kék kollégámnak , és természetesen a csapatnak is !

 • Lavid Duiz

  Én is boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, különösen is a blog készítőinek!

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com