Blog bejegyzés

Freakshow

freakshowAmikor leszáll az éj, a sötétség nem csak az eget repeszti szét s taszítja fekete homályba, de bekúszik a házba, a szobába, s a lelkekbe is. A sötétség birodalom, a sötétség lehetőség. Ha leszáll az éj, életre kelnek a valódi rémek…

Amikor az éj leszáll, s fellövik a pizsamát, elalszanak a kicsi emberek, de jajj, nem, mert a szörnyek… már a szekrényben vannak. Meg az ágy alatt. S amikor kialszanak a fények, kezdődik az igazi rémshow.

pyjama-d-ozilMinden egy sötét és félelmes estén fog kezdődni. A fürkésző tekintetek a homály birodalmából mind egy helyre fognak szegeződni, karácsony ünnepének előestéjén meghatározó, nagy horderejű összecsapásnak néz elébe a világ, mikor a rémült kicsi emberkék szembe kell nézzenek a rémségek tárházával.

Mindkét fél sebzetten fut neki az ütközetnek, de közben tudják, ez az este kulcsfontosságú. A vereség egyik fél számára sem elfogadható végkimenetel, kettejük harcát tekintve sem. Az egész harcot tekintve el nem dönt semmit, de rövid időre meghatározza a sorsukat.

PsychoHouse_emirates_s

A helyszín adott, az időpont tökéletes. Erődemonstráció felsőfokon. Remény, hit, félelem és reszketés. A mieink bennük bízhatnak:

freddy_krueger_jmAkitől megfagy benned a vér… már-már emberfeletti képességekkel bíró sorozatgyilkos, a legnagyobb fegyverünk. A vén házőrző Wengerapó tizedik éve tartó, irtóztató rémálmaiban sorra végez fiatal áldozataival. Már megjelenése felborítja az akár papírforma erősorrendet, ismertetőjegyei a borotvaéles pengéi logikája, hihetetlen taktikai érzéke, s bárhogyan legyen is, végül mindig ő nyer. Úgy hírlik, a démonokkal kötött szövetséget, hogy kísértet formájában folytathassa, amit elkezdett. Szellemként birtokolja az álmok megszállásának képességét, tetszése szerint irányíthatja áldozatainak álmait. Amíg az ő birodalmában megy a játék, verhetetlen. One, two, José’s coming for you..

A második, legerősebb fegyverünk már más erőket szolgál, s nem is oly sokára ellenfélként térhet vissza korábbi sikerei színhelyére.

dKövetkezzen a láncfűrészes gyilkos maga, aki rendre halálos pontossággal csap le ellenfeleire. Módszeresen darabolja fel áldozatait, igyekszik általában a maximumot kihozni a helyzetből. Áldozatainak legrosszabb rémálma, mikor látják közeledni irgalmatlan tempóban, és tudják, hogy gyorsabb náluk. Végzete a halálos nyiszatolás, korát meghazudtoló áldozatainak száma. Képességei alapján nyerő embere lehet az ütközetnek.

Hannibal_oscarKövetkezzék a sorban az, akinek neve egyet jelent a borzongással: Hannibal Oscar Lecter. Rendkívüli intelligenciájával és halálos pontosságával kerül ellenfelei fölébe. Módszerei kifinomultak, letisztultak, tisztában van tudásával, s ezt kamatoztatni is tudja. Mindemellett éleslátása és kiváló mozgáskoordinációja garantálja számára a sikereit. Bátorsága sokkal inkább nevezhető természetes nyugodtságnak, sokkal inkább magabiztos, mint vakmerő. Jelenléte elengedhetetlen.

A jobbszélen remélhetjük ismét egy valódi rémalak megjelenését, lévén péntek hétfő és 13 jason_schurrle23 a jeles dátum. A rémálmok rémálma, Jason rohamozhat elképesztő gyorsasággal, s törheti ki a frász az ellent. Kíméletlenségét a szezon során többször megcsillantotta. Elpusztíthatatlan, villámgyors, és rémisztő. Pályán a helye.

Aztán itt van még nekünk egy régi vágású, de ma is rettentő illető, aki szintén nem először találkozhat már sem a helyszínnel, sem az áldozattal. Őrült és kiszámíthatatlan. Sikerünk nagyban függ azonban szereplésétől. This, will be a killing game. And yesss, he’s ultimate killer.

Psycho-Lampard

nightmareemirates

Este nyolckor indul a pokoli járat. A győzelem nem opció. A győzelem nem lehetőség.

A győzelem kötelező.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com