Játékosok
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki.
"Sajnálom a történteket, még soha sem állítottak ki egyből piros lappal. Nem akartam sérülést okozni az ellenfelemnek, bocsánatot is kértem tőle a mérkőzés után" - mondta Ballack, aki az 1-0-s londoni sikerrel végződött összecsapás 51. percében durván rátaposott a földön fekvő Mohamed Sissoko lábára.
Hasonlóan vélekedett az esetről José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője is: "Egyértelmű kiállítás volt. Ballack elmondta nekem, hogy nem akarta bántani a srácot, de a szabály az szabály."
"Sajnálom a történteket, még soha sem állítottak ki egyből piros lappal. Nem akartam sérülést okozni az ellenfelemnek, bocsánatot is kértem tőle a mérkőzés után" - mondta Ballack, aki az 1-0-s londoni sikerrel végződött összecsapás 51. percében durván rátaposott a földön fekvő Mohamed Sissoko lábára.
Hasonlóan vélekedett az esetről José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője is: "Egyértelmű kiállítás volt. Ballack elmondta nekem, hogy nem akarta bántani a srácot, de a szabály az szabály."
- ZenZo
Drogba nyilatkozata a Liverpool ellen lőtt győztes, szépségdíjas góljáról:
“I think it is my best goal since I am here. Not only my best goal but a very important goal because of the way we won this game. We were ten players in the second-half. This is an important goal for the team. Okay it is individual action but it is a good win for the team, so I am happy to score this kind of goal. This is the kind of goal I used to score when I was in Marseille.”
"Úgy vélem, ez a legjobb gólom, amióta itt vagyok. Nem egyszerűen a legjobb, hanem a legfontosabb is, mert ezzel a góllal nyertük meg a mérkőzést. 10 emberrel játszottunk a második félidőben. Ez egy fontos gól a csapatnak. Ok, ez egy egyéni akció volt, de ez egy fontos győzelem a csapat számára, és boldog vagyok, hogy ilyen gólt lőhettem."
“I think it is my best goal since I am here. Not only my best goal but a very important goal because of the way we won this game. We were ten players in the second-half. This is an important goal for the team. Okay it is individual action but it is a good win for the team, so I am happy to score this kind of goal. This is the kind of goal I used to score when I was in Marseille.”
"Úgy vélem, ez a legjobb gólom, amióta itt vagyok. Nem egyszerűen a legjobb, hanem a legfontosabb is, mert ezzel a góllal nyertük meg a mérkőzést. 10 emberrel játszottunk a második félidőben. Ez egy fontos gól a csapatnak. Ok, ez egy egyéni akció volt, de ez egy fontos győzelem a csapat számára, és boldog vagyok, hogy ilyen gólt lőhettem."
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
-
- Site Admin
Az everton ellen csereként beállt, de ott is lerúgták. Hogy kedden játszott-e, nem tudom.szpecnaz írta:riise még sérült?undertow írta:miert is adtuk el duffert?![]()
ugy fest garantalt a szelsojatek nelkuli diamond a pool ellen is. ami gaz, mert az o vedelmuket a szelekrol sokkal konnyebb megbontani. remelem legalabb geremi jatszik, mert se a kanibal se ferreira nem tudna mit kezdeni az amugy igen gyenge baloldali vedelmukkel.
GO BLUES!
-
riise még sérült?undertow írta:miert is adtuk el duffert?![]()
ugy fest garantalt a szelsojatek nelkuli diamond a pool ellen is. ami gaz, mert az o vedelmuket a szelekrol sokkal konnyebb megbontani. remelem legalabb geremi jatszik, mert se a kanibal se ferreira nem tudna mit kezdeni az amugy igen gyenge baloldali vedelmukkel.
-
- Site Admin
Ennyire unalmas, hogy sikeres a csapat?ToreAndre írta:Nincs tisztem eldönteni. Nem is csinálok ellene semmit. De szólásszabadság révén azt nyilatkozok, amit akarok.
Mellesleg elfelejthetnétek már ezt az sztereotípiát, hogy én tarcsikkal meg skandinávokkal akarom feltölteni a csapatot. Mert ez hülyeség!! Persze, szeretem őket, de azért túlzásokba én sem esek.
Megtisztulás alatt az Abramovics-Mourinho-Kenyon nélküli Chelsea-t értem. Egyszer ez is eljön... Remélem 10 éven belül.

GO BLUES!
- ToreAndre
Nincs tisztem eldönteni. Nem is csinálok ellene semmit. De szólásszabadság révén azt nyilatkozok, amit akarok.
Mellesleg elfelejthetnétek már ezt az sztereotípiát, hogy én tarcsikkal meg skandinávokkal akarom feltölteni a csapatot. Mert ez hülyeség!! Persze, szeretem őket, de azért túlzásokba én sem esek.
Megtisztulás alatt az Abramovics-Mourinho-Kenyon nélküli Chelsea-t értem. Egyszer ez is eljön... Remélem 10 éven belül.
Only one Di Matteo!
már ne haragudj de milyen megtisztulásról beszélsz ?! nem hiszem hogy akár a te tiszted lenne eldönteni mi a chelsea filozofiája ! neked valszeg tetszene ha lenne kb 5 svéd+5 finn ellenbe nekem tetszene ha lenne 5 brazill+5 argentin !ToreAndre írta:Örökké Chelsea drukker maradok, bármilyen undorítóvá válik a csapat, mert hiszek a megtisztulásban!:) Ezt már több fórumon elmondtam.
Májusban kezdtem a 9. évemet Blues fan-ként!
-
Allj be a sorba akik a Jose-t utaljak . Nem lesz a szamod ketto szamjegyu .Csak a csapatott ne utald meg .ToreAndre írta:Najó, most én is elpanaszkodom magam!
José: Mi a sz*rért kellett egy eddig kíválóan játszó Wayne Bridge-t a padra tenned egy szarul teljesítő (érthető okokból-összeszokatlanság) A.Cole helyett??? Nem Bridge-nek, hanem A.Cole-nak kéne harcolni a helyért. Cole-nak kéne a padról beállva bizonyítani, márpedig a Charlton ellen nem tette! Ez nem fair! Undorító, gusztustalan marketing fogás!!
Ha a Liverpool ellen nem Bridge kezd, egy életre megutálom Mourinho-t!!!
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Nem kell messzemeno kovetkezteteseket levonni egy meccs utan.ToreAndre írta:Ez nem fair. A nagyon jól teljesítő (ezt senki sem tagadhatja) Bridge hátránnyal kezd, csak mert nem akkora nagy sztár!
Mouri is belathatta hogy meg bele kell olvadnia a csapatba, latszott rajta hogy az arsenalos taktikat jatsza.
Liver ellen sztem Bridge Kezd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bubi 2006. szeptember 14., csütörtök 12:27-kor.