Játékosok

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
zirkonium

#30121 Hozzászólás Szerző: zirkonium »

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki.

"Sajnálom a történteket, még soha sem állítottak ki egyből piros lappal. Nem akartam sérülést okozni az ellenfelemnek, bocsánatot is kértem tőle a mérkőzés után" - mondta Ballack, aki az 1-0-s londoni sikerrel végződött összecsapás 51. percében durván rátaposott a földön fekvő Mohamed Sissoko lábára.

Hasonlóan vélekedett az esetről José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője is: "Egyértelmű kiállítás volt. Ballack elmondta nekem, hogy nem akarta bántani a srácot, de a szabály az szabály."

miki36

#30122 Hozzászólás Szerző: miki36 »

CFCBoy írta:Ballack hány meccsre kapott eltiltást?
Szerintem külön nem kapott eltiltást mint C. Ronaldo, hanem a szokásos automatikus 1 meccses eltiltást. De lehet hogy 2-re, nem vagyok biztos benne. :wink:
HAJRÁ CHELSEA

CFCBoy
Kedvenc játékos: Lamps Mikel Iva Josh
Kedvenc exjátékos: Duff Make Guddy

#30123 Hozzászólás Szerző: CFCBoy »

Ballack hány meccsre kapott eltiltást?

ZenZo

#30124 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

Drogba nyilatkozata a Liverpool ellen lőtt győztes, szépségdíjas góljáról:

“I think it is my best goal since I am here. Not only my best goal but a very important goal because of the way we won this game. We were ten players in the second-half. This is an important goal for the team. Okay it is individual action but it is a good win for the team, so I am happy to score this kind of goal. This is the kind of goal I used to score when I was in Marseille.”

"Úgy vélem, ez a legjobb gólom, amióta itt vagyok. Nem egyszerűen a legjobb, hanem a legfontosabb is, mert ezzel a góllal nyertük meg a mérkőzést. 10 emberrel játszottunk a második félidőben. Ez egy fontos gól a csapatnak. Ok, ez egy egyéni akció volt, de ez egy fontos győzelem a csapat számára, és boldog vagyok, hogy ilyen gólt lőhettem."
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --

undertow
Site Admin
Site Admin

#30125 Hozzászólás Szerző: undertow »

szpecnaz írta:riise még sérült?
serult bizony.
a physioroom sept 30at ir lehetseges visszateresre.

kdako
Site Admin
Site Admin

#30126 Hozzászólás Szerző: kdako »

szpecnaz írta:
undertow írta:miert is adtuk el duffert? :?

ugy fest garantalt a szelsojatek nelkuli diamond a pool ellen is. ami gaz, mert az o vedelmuket a szelekrol sokkal konnyebb megbontani. remelem legalabb geremi jatszik, mert se a kanibal se ferreira nem tudna mit kezdeni az amugy igen gyenge baloldali vedelmukkel.
riise még sérült?
Az everton ellen csereként beállt, de ott is lerúgták. Hogy kedden játszott-e, nem tudom.
GO BLUES!

szpecnaz

#30127 Hozzászólás Szerző: szpecnaz »

undertow írta:miert is adtuk el duffert? :?

ugy fest garantalt a szelsojatek nelkuli diamond a pool ellen is. ami gaz, mert az o vedelmuket a szelekrol sokkal konnyebb megbontani. remelem legalabb geremi jatszik, mert se a kanibal se ferreira nem tudna mit kezdeni az amugy igen gyenge baloldali vedelmukkel.
riise még sérült?

undertow
Site Admin
Site Admin

#30128 Hozzászólás Szerző: undertow »

miert is adtuk el duffert? :?

szpecnaz

#30129 Hozzászólás Szerző: szpecnaz »

zirkonium írta:Nem igaz, hogy ere nem figyeltek a Werder meccselőtt... idegesítő. Talán nem lesz hosszú a felépülés.
Joey nagyon hiányzik a csapatból..nincsen szélsőnk....mellette meg mindig lendületett tudott adni a csapatnak...

zirkonium

#30130 Hozzászólás Szerző: zirkonium »

Nem igaz, hogy ere nem figyeltek a Werder meccselőtt... idegesítő. Talán nem lesz hosszú a felépülés.

Zsoca
Kedvenc játékos: Michael Essien
Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
Kapcsolat:

#30131 Hozzászólás Szerző: Zsoca »

A fenébe... :(

undertow
Site Admin
Site Admin

#30132 Hozzászólás Szerző: undertow »

o, bazz, joeynak kiujult a serulese kedd este...

http://www.joecole.co.uk/high_res/diary/183.html

ToreAndre

#30133 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

Egyáltalán nem unalmas, csak engem nem vakított el a siker! Tudom úgy is figyelni a dolgokat, hogy leveszem a kék szemüveget. Sajnos sokan nem.
Only one Di Matteo!

kdako
Site Admin
Site Admin

#30134 Hozzászólás Szerző: kdako »

ToreAndre írta:Nincs tisztem eldönteni. Nem is csinálok ellene semmit. De szólásszabadság révén azt nyilatkozok, amit akarok.
Mellesleg elfelejthetnétek már ezt az sztereotípiát, hogy én tarcsikkal meg skandinávokkal akarom feltölteni a csapatot. Mert ez hülyeség!! Persze, szeretem őket, de azért túlzásokba én sem esek.
Megtisztulás alatt az Abramovics-Mourinho-Kenyon nélküli Chelsea-t értem. Egyszer ez is eljön... Remélem 10 éven belül.
Ennyire unalmas, hogy sikeres a csapat? :) Én sem JM vagy Abra óta vagyok Chelsea-drukker, de nem sírom vissza mondjuk a 90es évek elejét, vagy a Ranieri-féle bukdácsolásokat. Elhatárolódom tőled, Tore :)
GO BLUES!

ToreAndre

#30135 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

Nincs tisztem eldönteni. Nem is csinálok ellene semmit. De szólásszabadság révén azt nyilatkozok, amit akarok.
Mellesleg elfelejthetnétek már ezt az sztereotípiát, hogy én tarcsikkal meg skandinávokkal akarom feltölteni a csapatot. Mert ez hülyeség!! Persze, szeretem őket, de azért túlzásokba én sem esek.
Megtisztulás alatt az Abramovics-Mourinho-Kenyon nélküli Chelsea-t értem. Egyszer ez is eljön... Remélem 10 éven belül.
Only one Di Matteo!

tibi71

#30136 Hozzászólás Szerző: tibi71 »

ToreAndre írta:Örökké Chelsea drukker maradok, bármilyen undorítóvá válik a csapat, mert hiszek a megtisztulásban!:) Ezt már több fórumon elmondtam.
Májusban kezdtem a 9. évemet Blues fan-ként!
már ne haragudj de milyen megtisztulásról beszélsz ?! nem hiszem hogy akár a te tiszted lenne eldönteni mi a chelsea filozofiája ! neked valszeg tetszene ha lenne kb 5 svéd+5 finn ellenbe nekem tetszene ha lenne 5 brazill+5 argentin !

ToreAndre

#30137 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

Örökké Chelsea drukker maradok, bármilyen undorítóvá válik a csapat, mert hiszek a megtisztulásban!:) Ezt már több fórumon elmondtam.
Májusban kezdtem a 9. évemet Blues fan-ként!
Only one Di Matteo!

grimrieper

#30138 Hozzászólás Szerző: grimrieper »

ToreAndre írta:Najó, most én is elpanaszkodom magam!

José: Mi a sz*rért kellett egy eddig kíválóan játszó Wayne Bridge-t a padra tenned egy szarul teljesítő (érthető okokból-összeszokatlanság) A.Cole helyett??? Nem Bridge-nek, hanem A.Cole-nak kéne harcolni a helyért. Cole-nak kéne a padról beállva bizonyítani, márpedig a Charlton ellen nem tette! Ez nem fair! Undorító, gusztustalan marketing fogás!!
Ha a Liverpool ellen nem Bridge kezd, egy életre megutálom Mourinho-t!!!
Allj be a sorba akik a Jose-t utaljak . Nem lesz a szamod ketto szamjegyu .Csak a csapatott ne utald meg .

tibi71

#30139 Hozzászólás Szerző: tibi71 »

nekem a véleményem az hogy üssük+ a pool-t és a barcát ! utána kit játszat legyen az ő gondja ! leszarom melyikük játszik a bal oldalon ha bukjuk a derbiket !

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#30140 Hozzászólás Szerző: Bubi »

ToreAndre írta:Ez nem fair. A nagyon jól teljesítő (ezt senki sem tagadhatja) Bridge hátránnyal kezd, csak mert nem akkora nagy sztár! :x
Nem kell messzemeno kovetkezteteseket levonni egy meccs utan.
Mouri is belathatta hogy meg bele kell olvadnia a csapatba, latszott rajta hogy az arsenalos taktikat jatsza.

Liver ellen sztem Bridge Kezd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bubi 2006. szeptember 14., csütörtök 12:27-kor.

Válasz küldése