Játékosok
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Már engem is idegesít, hogy miért Cole-t kezdeti Mourinho, mikor Bridge nagyon jó formában játszott, Ashley-nek pedig nem megy még annyira a játék... Most is mikor beállt, látszott, hogy hajtott, még az utolsó másodpercekben is sprintelt. Amúgy mikor nála volt a labda, hallottam olyan kiabálásokat a nézőktől, hogy "Bridgeeey"!
, gondolom ők is szívesebben látnák.
BRIDGEY-T VISSZA A KEZDŐBE!!!

BRIDGEY-T VISSZA A KEZDŐBE!!!
- ToreAndre
Nem mondom, hogy nem. De, ha van egy világklasszis védőnk, nem kell ugyanarra a posztra egy teljesen ugyanolyan képességű védőt igazolni.Clarmont írta:Azert focizni is tud...ToreAndre írta:Mondom. A.Cole egy marketing fogás. Valamiért nagyobb név, mint Bridgey...:'(
Bridge sokat mutatott, nem érdemli meg a padozást!
Only one Di Matteo!
- ZenZo
Sajnos úgy tűnik, mégis...CFCBoy írta:Talán most többet fognak beleadni a srácok, hogy minden poszton van vetélytárs (Ferreira, Drogba stb) Talán Ashley nem szenved ilyenbe, mert simán kirakták Bridge-t a kezdőből... Ash. Cole sokkal többet tud, mint amit eddig mutatott... de jelen forma alapján Bridge szinte kiszoríthatatlan!!!
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Oziris
- Kedvenc játékos: Makelele
- Kedvenc exjátékos: Vialli
Majd meglátod a következő 9ponton, hogy elönyünkre fog vállni a kiesése!Van itt a posztján minimum 3 jobb játékos!ZenZo írta:Bőven sok a csapat szempontjából. Függetlenül attól, hogy a Chelsea az egyik legsportszerűbb csapatként van számontartva, a játékosainknak néha elborul az agya, lásd tavaly Del Horno v. Essien. Márpedig ez semmiképp sem válik előnyére a kékeknek. Ballack kiesése csak hátráltatni fogja a csapatba épülését, ez pedig semmiképp sem jó!Oziris írta:Csak 3 meccs?!zirkonium írta:Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki.
"Sajnálom a történteket, még soha sem állítottak ki egyből piros lappal. Nem akartam sérülést okozni az ellenfelemnek, bocsánatot is kértem tőle a mérkőzés után" - mondta Ballack, aki az 1-0-s londoni sikerrel végződött összecsapás 51. percében durván rátaposott a földön fekvő Mohamed Sissoko lábára.
Hasonlóan vélekedett az esetről José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője is: "Egyértelmű kiállítás volt. Ballack elmondta nekem, hogy nem akarta bántani a srácot, de a szabály az szabály."
Chelsea FOREVER!!!
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Így viszont visszaállhatnánk a 4-3-3-as formációra Robbennel és SWP-vel, aminek örülnék!ZenZo írta:Bőven sok a csapat szempontjából. Függetlenül attól, hogy a Chelsea az egyik legsportszerűbb csapatként van számontartva, a játékosainknak néha elborul az agya, lásd tavaly Del Horno v. Essien. Márpedig ez semmiképp sem válik előnyére a kékeknek. Ballack kiesése csak hátráltatni fogja a csapatba épülését, ez pedig semmiképp sem jó!

- ZenZo
Bőven sok a csapat szempontjából. Függetlenül attól, hogy a Chelsea az egyik legsportszerűbb csapatként van számontartva, a játékosainknak néha elborul az agya, lásd tavaly Del Horno v. Essien. Márpedig ez semmiképp sem válik előnyére a kékeknek. Ballack kiesése csak hátráltatni fogja a csapatba épülését, ez pedig semmiképp sem jó!Oziris írta:Csak 3 meccs?!zirkonium írta:Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki.
"Sajnálom a történteket, még soha sem állítottak ki egyből piros lappal. Nem akartam sérülést okozni az ellenfelemnek, bocsánatot is kértem tőle a mérkőzés után" - mondta Ballack, aki az 1-0-s londoni sikerrel végződött összecsapás 51. percében durván rátaposott a földön fekvő Mohamed Sissoko lábára.
Hasonlóan vélekedett az esetről José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője is: "Egyértelmű kiállítás volt. Ballack elmondta nekem, hogy nem akarta bántani a srácot, de a szabály az szabály."
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Oziris
- Kedvenc játékos: Makelele
- Kedvenc exjátékos: Vialli
zirkonium írta:Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki.
Csak 3 meccs?!
Chelsea FOREVER!!!