Játékosok

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
ToreAndre

#30101 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

Angol fórumon olvastam, illetve a megastore.com-ról sem lehet közvetlenül rendelni!
Only one Di Matteo!

zirkonium

#30102 Hozzászólás Szerző: zirkonium »

ToreAndre írta:A Megastore-ban nincs leakaszható Bridge mez. Ha szeretnél, külön kell nyomatnod...
FOJM!!!
Persze Mikel, Geremi, Kalou az van....
De van, én láttam!

Chelseafan
Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#30103 Hozzászólás Szerző: Chelseafan »

Már engem is idegesít, hogy miért Cole-t kezdeti Mourinho, mikor Bridge nagyon jó formában játszott, Ashley-nek pedig nem megy még annyira a játék... Most is mikor beállt, látszott, hogy hajtott, még az utolsó másodpercekben is sprintelt. Amúgy mikor nála volt a labda, hallottam olyan kiabálásokat a nézőktől, hogy "Bridgeeey"! :) , gondolom ők is szívesebben látnák.

BRIDGEY-T VISSZA A KEZDŐBE!!!

ToreAndre

#30104 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

A Megastore-ban nincs leakaszható Bridge mez. Ha szeretnél, külön kell nyomatnod...
FOJM!!!
Persze Mikel, Geremi, Kalou az van....
Only one Di Matteo!

ToreAndre

#30105 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

Clarmont írta:
ToreAndre írta:Mondom. A.Cole egy marketing fogás. Valamiért nagyobb név, mint Bridgey...:'(
Azert focizni is tud...
Nem mondom, hogy nem. De, ha van egy világklasszis védőnk, nem kell ugyanarra a posztra egy teljesen ugyanolyan képességű védőt igazolni.

Bridge sokat mutatott, nem érdemli meg a padozást!
Only one Di Matteo!

Clarmont
Kapcsolat:

#30106 Hozzászólás Szerző: Clarmont »

ToreAndre írta:Mondom. A.Cole egy marketing fogás. Valamiért nagyobb név, mint Bridgey...:'(
Azert focizni is tud...

ToreAndre

#30107 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

Mondom. A.Cole egy marketing fogás. Valamiért nagyobb név, mint Bridgey...:'(
Only one Di Matteo!

ZenZo

#30108 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

CFCBoy írta:Talán most többet fognak beleadni a srácok, hogy minden poszton van vetélytárs (Ferreira, Drogba stb) Talán Ashley nem szenved ilyenbe, mert simán kirakták Bridge-t a kezdőből... Ash. Cole sokkal többet tud, mint amit eddig mutatott... de jelen forma alapján Bridge szinte kiszoríthatatlan!!!
Sajnos úgy tűnik, mégis...
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --

CFCBoy
Kedvenc játékos: Lamps Mikel Iva Josh
Kedvenc exjátékos: Duff Make Guddy

#30109 Hozzászólás Szerző: CFCBoy »

Talán most többet fognak beleadni a srácok, hogy minden poszton van vetélytárs (Ferreira, Drogba stb) Talán Ashley nem szenved ilyenbe, mert simán kirakták Bridge-t a kezdőből... Ash. Cole sokkal többet tud, mint amit eddig mutatott... de jelen forma alapján Bridge szinte kiszoríthatatlan!!!

Clarmont
Kapcsolat:

#30110 Hozzászólás Szerző: Clarmont »

A Black Jesus megint megmutatja, hogy mi mindent tud a labdaval. Orulok, hogy keveset hempereg a foldon, es ezert mindenki a csodalatos jatekaval van elfoglalva. Zsenialis tamado.
Csak ennyit akartam. :)

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#30111 Hozzászólás Szerző: Bubi »

ToreAndre írta:Ballack zseniális játékos és aki ezt nem látja be, egyszerüen németellenes.
Igaz, nálunk még nem sokat mutatott. De Sheva sem...
Teny, es nem is lottunk bakot, mert nem fizettunk erte...Siman visszaadhatjuk meg nemetbe jopenzert, ahol Blirrírozhat.
Nalunk nem hiszem hogy bevalik.

undertow
Site Admin
Site Admin

#30112 Hozzászólás Szerző: undertow »

a 3 meccs a standard egy piros lap utan.

Festa

#30113 Hozzászólás Szerző: Festa »

3 meccs? sima kíállitás volt
Én a pozítv oldalát látom a dolognak.
Addig más is szóhoz jut.
Pl Robben de csak úgy,hogymarad a 2ékes felállás.
Drogba lővi zsinrórban a gólokat,Sevcsenko is marad mert Sevcsenko.
Mi az élet értelme??? 42!

ToreAndre

#30114 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

Ballack zseniális játékos és aki ezt nem látja be, egyszerüen németellenes.
Igaz, nálunk még nem sokat mutatott. De Sheva sem...
Only one Di Matteo!

ZenZo

#30115 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

Oziris írta: Majd meglátod a következő 9ponton, hogy elönyünkre fog vállni a kiesése!Van itt a posztján minimum 3 jobb játékos!
Mert az előző 9 pontból (a BL-lel együtt 12) mit lehet leszűrni?! Azt hogy játszott, de nyertünk, mert vannak nála jobbak?!

Oziris
Kedvenc játékos: Makelele
Kedvenc exjátékos: Vialli

#30116 Hozzászólás Szerző: Oziris »

ZenZo írta:
Oziris írta:
zirkonium írta:Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki.

"Sajnálom a történteket, még soha sem állítottak ki egyből piros lappal. Nem akartam sérülést okozni az ellenfelemnek, bocsánatot is kértem tőle a mérkőzés után" - mondta Ballack, aki az 1-0-s londoni sikerrel végződött összecsapás 51. percében durván rátaposott a földön fekvő Mohamed Sissoko lábára.

Hasonlóan vélekedett az esetről José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője is: "Egyértelmű kiállítás volt. Ballack elmondta nekem, hogy nem akarta bántani a srácot, de a szabály az szabály."
Csak 3 meccs?!
Bőven sok a csapat szempontjából. Függetlenül attól, hogy a Chelsea az egyik legsportszerűbb csapatként van számontartva, a játékosainknak néha elborul az agya, lásd tavaly Del Horno v. Essien. Márpedig ez semmiképp sem válik előnyére a kékeknek. Ballack kiesése csak hátráltatni fogja a csapatba épülését, ez pedig semmiképp sem jó!
Majd meglátod a következő 9ponton, hogy elönyünkre fog vállni a kiesése!Van itt a posztján minimum 3 jobb játékos!
Chelsea FOREVER!!!

Chelseafan
Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#30117 Hozzászólás Szerző: Chelseafan »

ZenZo írta:Bőven sok a csapat szempontjából. Függetlenül attól, hogy a Chelsea az egyik legsportszerűbb csapatként van számontartva, a játékosainknak néha elborul az agya, lásd tavaly Del Horno v. Essien. Márpedig ez semmiképp sem válik előnyére a kékeknek. Ballack kiesése csak hátráltatni fogja a csapatba épülését, ez pedig semmiképp sem jó!
Így viszont visszaállhatnánk a 4-3-3-as formációra Robbennel és SWP-vel, aminek örülnék! :)

ZenZo

#30118 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

Oziris írta:
zirkonium írta:Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki.

"Sajnálom a történteket, még soha sem állítottak ki egyből piros lappal. Nem akartam sérülést okozni az ellenfelemnek, bocsánatot is kértem tőle a mérkőzés után" - mondta Ballack, aki az 1-0-s londoni sikerrel végződött összecsapás 51. percében durván rátaposott a földön fekvő Mohamed Sissoko lábára.

Hasonlóan vélekedett az esetről José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője is: "Egyértelmű kiállítás volt. Ballack elmondta nekem, hogy nem akarta bántani a srácot, de a szabály az szabály."
Csak 3 meccs?!
Bőven sok a csapat szempontjából. Függetlenül attól, hogy a Chelsea az egyik legsportszerűbb csapatként van számontartva, a játékosainknak néha elborul az agya, lásd tavaly Del Horno v. Essien. Márpedig ez semmiképp sem válik előnyére a kékeknek. Ballack kiesése csak hátráltatni fogja a csapatba épülését, ez pedig semmiképp sem jó!

Oziris
Kedvenc játékos: Makelele
Kedvenc exjátékos: Vialli

#30119 Hozzászólás Szerző: Oziris »

Csak 3 meccs?!
Chelsea FOREVER!!!

Wisey
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Dennis Wise

#30120 Hozzászólás Szerző: Wisey »

Zirko, ez mehet egyből a honlapra is ;)

Válasz küldése