Játékosok
- ZenZo
Hivatalos sajtótájékoztatón (fifa.com) Oleg Blohin, az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya aggodalmát fejezte ki, mivel csapata és a Chelsea sztárját, Andrij Shevchenko-t ágynak döntötte a magas láz. Azt, hogy konkrétan mi a betegség, nem közölték (valamiféle vírusfertőzést kapott el). A szövetségi kapitány biztosította a riportereket, hogy a válogatott orvosai nagyon odafigyelnek a Chelsea csatárára, de a gyógyszerekkel óvatosan kell bánniuk, nehogy olyan anyag jusson Seva szervezetébe, amely rajta van a doppinglistán. Ha két napig nem javul az állapota, biztosan nem lép pályára Olaszország ellen. Remélem mielőbb felépül. Egy magas lázzal járó betegség baromira visszavetheti a fizikai állapotát.
Jobbulást!
Jobbulást!
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- ZenZo
Cole játéka nem ér semmit, mégis őt játszatja Mourinho. Mondhat akárki akármit, Sheva és Ballack nem azon a poszton játszanak, mint előző csapatukban, ráadásnak más bajnokságban játszottak sokáig. De Cole a Premiershipben játszott, ráadásnak ugyanazon a poszton játszik mint a gúnároknál meg a válogatottban. Neki már illett volna valamit virítani, de semmi. És nem érdekel senki karrierje meg minden egyéb, Bridge szemmel láthatóan jobb, és ott ül a padon. Vissza a kezdőbe! Aki ezzel nem ért egyet, nem néz meccset.
Szemezgessünk Cashley meccsen nyújtott dolgaiból:
"Colenak kellene ott lenni..."
"Cole bead, hosszú, hát átrúgta a pályát keresztben!"
"Cole passzol ... pontatlan."
"Cole adja el a labdát."
"Colet szerelik"
"Cole nagy területet hagy neki"
"Cole mellett megy el"
....
Az egyetlen pozitívum:
"Húúú, de gyors!"
Az ilyen menjen rövidtávfutónak! A társakkal meg lehet tanulni játszani edzésen is, sőt!
Szemezgessünk Cashley meccsen nyújtott dolgaiból:
"Colenak kellene ott lenni..."
"Cole bead, hosszú, hát átrúgta a pályát keresztben!"
"Cole passzol ... pontatlan."
"Cole adja el a labdát."
"Colet szerelik"
"Cole nagy területet hagy neki"
"Cole mellett megy el"
....
Az egyetlen pozitívum:
"Húúú, de gyors!"
Az ilyen menjen rövidtávfutónak! A társakkal meg lehet tanulni játszani edzésen is, sőt!
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Oziris
- Kedvenc játékos: Makelele
- Kedvenc exjátékos: Vialli
Mondjuk megértem Domenechet, Make nálam is alap lenne még egy jó darabig!De ez a zsarolása má durva!Na mind1!"A cél szentesiti az eszközt"kdako írta:Pedig nem rossz a francia utánpótlásnevelés, de szerintem még a 2014-es vb-n is játszani fog Make!undertow írta:igen, domenech olyan szepen kerte, hogy maka nem tudott ellenallni...
azt mondta ha ennyire akarjak, akkor jatszik amig szukseg van ra.
Chelsea FOREVER!!!
- Oziris
- Kedvenc játékos: Makelele
- Kedvenc exjátékos: Vialli
Énis ezt vallom!Ha a két játékos karrierjét illetve teljesitményét nézzük Cole simán veri Bridget!Ez nem kérdés!De nálunk még tényleg nem játszik jól!Jó az igy az egyik a kupákba játszon a másik a bajnokságban!Cole-nak még idő kell!Essient is tavaly bírálták,idén egyértelműen az egyik legjobb!mourinho írta:igen , egylőre igen. viszont én hosszútávon cole-ban bízom, de ez most mit sem javít a helyzetén főleg, hogy bridgey félelmetes formában vanToreAndre írta:Ha ha ha!! Ezt te se gondolod komolyan. 0, amit eddig produkált, pedig már több lehetőséget kapot, mint Bridgey....bilhacica írta:. Eddig A. Cole a legjobb igazolásunk ez egyértelmü! (természetesen csak erre a nyárra vonatkozoan)
Ha van egy kis esze legalább McLaren-nek, őt játszatja....
Mellesleg A.Cole is már 26 éves. Csak 4 évvel fiatalabb Sevánál és Mikey-nál...
A világ minden éppeszű Chelsea rajongója Bridgey-t látja jobbnak és őt játszatná...
Chelsea FOREVER!!!
- mourinho
igen , egylőre igen. viszont én hosszútávon cole-ban bízom, de ez most mit sem javít a helyzetén főleg, hogy bridgey félelmetes formában vanToreAndre írta:Ha ha ha!! Ezt te se gondolod komolyan. 0, amit eddig produkált, pedig már több lehetőséget kapot, mint Bridgey....bilhacica írta:. Eddig A. Cole a legjobb igazolásunk ez egyértelmü! (természetesen csak erre a nyárra vonatkozoan)
A világ minden éppeszű Chelsea rajongója Bridgey-t látja jobbnak és őt játszatná...
- ToreAndre
Ha ha ha!! Ezt te se gondolod komolyan. 0, amit eddig produkált, pedig már több lehetőséget kapot, mint Bridgey....bilhacica írta:. Eddig A. Cole a legjobb igazolásunk ez egyértelmü! (természetesen csak erre a nyárra vonatkozoan)
Only one Di Matteo!
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
En shevat tartom a legjobb igazolasnaak, sokat hozzatesz a jatekhoz.bilhacica írta:TEGNAP MEGINT ÉSZREVETTEM EGY SZÁMOMRA FELHÁBORÍTÓ DOLGOT!!!!!! AMIKOR BEÁLLT KALOU HUHHOGTAK MEG FÜTYÜLTEK!!!!!! egyszerüen nem értem... kb olyan érthetetlen mint a gollövölista szavazás állása... nevetséges hogy seva vezet...
vegyétek már észre ballack és seva öreg! ashleyt mindenki basztatka hogy kiszoritja Bridget, pedig jobb és kész! del horno is megkapta a biztatást pedig ő is egy nag szar volt ráadásul semmi multja nem volt. Eddig A. Cole a legjobb igazolásunk ez egyértelmü! (természetesen csak erre a nyárra vonatkozoan)
- Megyó
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer
TEGNAP MEGINT ÉSZREVETTEM EGY SZÁMOMRA FELHÁBORÍTÓ DOLGOT!!!!!! AMIKOR BEÁLLT KALOU HUHHOGTAK MEG FÜTYÜLTEK!!!!!! egyszerüen nem értem... kb olyan érthetetlen mint a gollövölista szavazás állása... nevetséges hogy seva vezet...
vegyétek már észre ballack és seva öreg! ashleyt mindenki basztatka hogy kiszoritja Bridget, pedig jobb és kész! del horno is megkapta a biztatást pedig ő is egy nag szar volt ráadásul semmi multja nem volt. Eddig A. Cole a legjobb igazolásunk ez egyértelmü! (természetesen csak erre a nyárra vonatkozoan)
Van benne igazság. De Drogba is nagy formában van emellett, az örök igazság, hogy a csatároknak jobban megy ha van mellettük egy másik ék. Tavaly Drogba egyedül sokszor felörlődött. Azért jó lenne ha ma Seva is beköszönne végre. Jót tenne neki és a csapatnak is.LooseR írta:sztem sevaval drogba nyererte a legnagyobbat.... mert igy a vedok inkabb sevara figyelnek es igy drogbanak tobb helye van cselezni es golt loni![]()
![]()
- Anti
- Kapcsolat:
30 milláért azért lényeges.Zozinho írta:Picit túlspilázzák ezt a Seva-kérdést. Drogba most lőtt egy hármast de a Sport címlapján nem ez van hanem a következő szalagcím : "Seva csak asszisztál". Érdekes. Persze nem lehet nem észrevenni, hogy neki eddig mennyivel jobban megy de azért nem kéne leírni Sevát. Kevés meccs ment le eddig, ráadáésul Seva a viszonylagos gólképtelensége ellenére sem nyújt annyira gyatra teljesítményt. Azért általában leköt egy-két védőt. El tudom képzelni, hogy a csapatok ezután lesznek igazán gondban mert Drogbát ezután kettőzött figyelemmel kell kísérni és nem Seva lesz az akire a legjobban figyelnek, remélem beindul majd. Egyébként azt is észrevettem, hogy nem mindig kap használható labdát, néha kifejezetten úgy tűnik, hogy nem is őt keresik a bogyóval. A Fulham ellen is kétszer is kilépett volna de passz helyett mindkétszer ellőtték a labdát, azt hiszem Essien. És most a Levski ellen is, ahogy figyeltem ugyanolyan jó ütemben lépett ki ahogyan Drogba csak a labda nem felé szállt. Szóval érdekes kérdés ez. Az igazi az lenne ha mindketten szórnák a gólokat, de amíg nyer a csapat addig nem igazán lényeges, hogy ki a gólszerző.

Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
Picit túlspilázzák ezt a Seva-kérdést. Drogba most lőtt egy hármast de a Sport címlapján nem ez van hanem a következő szalagcím : "Seva csak asszisztál". Érdekes. Persze nem lehet nem észrevenni, hogy neki eddig mennyivel jobban megy de azért nem kéne leírni Sevát. Kevés meccs ment le eddig, ráadáésul Seva a viszonylagos gólképtelensége ellenére sem nyújt annyira gyatra teljesítményt. Azért általában leköt egy-két védőt. El tudom képzelni, hogy a csapatok ezután lesznek igazán gondban mert Drogbát ezután kettőzött figyelemmel kell kísérni és nem Seva lesz az akire a legjobban figyelnek, remélem beindul majd. Egyébként azt is észrevettem, hogy nem mindig kap használható labdát, néha kifejezetten úgy tűnik, hogy nem is őt keresik a bogyóval. A Fulham ellen is kétszer is kilépett volna de passz helyett mindkétszer ellőtték a labdát, azt hiszem Essien. És most a Levski ellen is, ahogy figyeltem ugyanolyan jó ütemben lépett ki ahogyan Drogba csak a labda nem felé szállt. Szóval érdekes kérdés ez. Az igazi az lenne ha mindketten szórnák a gólokat, de amíg nyer a csapat addig nem igazán lényeges, hogy ki a gólszerző.
- ToreAndre
A http://www.cfcnet.co.uk házi szavazó listáján még mindig harmadik helyen áll Wayne Bridge, pedig már több meccse nem is játszik...
Ez a szavazás tök érdekes. Minden meccs után lehet szavazni a legjobbra, aki 3 pontot kap, a második kettőt, a harmadik legtöbb szavazatot kapott meg értelemszerüen 1 pontot.
Íme az eddigi állás:
1 Essien 13
2 Drogba 9
3 Bridge 6
4 Lampard 4
5 Cech 4
6 Shevchenko 3
7 Ballack 3
Szerintem jó lett volna, ha mi is csinálunk egy ilyen szavazást... Mindegy, majd jövőre.
Ez a szavazás tök érdekes. Minden meccs után lehet szavazni a legjobbra, aki 3 pontot kap, a második kettőt, a harmadik legtöbb szavazatot kapott meg értelemszerüen 1 pontot.
Íme az eddigi állás:
1 Essien 13
2 Drogba 9
3 Bridge 6
4 Lampard 4
5 Cech 4
6 Shevchenko 3
7 Ballack 3
Szerintem jó lett volna, ha mi is csinálunk egy ilyen szavazást... Mindegy, majd jövőre.

Only one Di Matteo!