Pityee írta: ↑2023. augusztus 17., csütörtök 14:20
#BREAKING | Reece James sérülést szenvedett edzésen. Jelenleg nem tudni mennyire súlyos, a vizsgálatot ma végzik majd el.
Bumm.
Fel kell építeni Gustót.
Jamesből semmi nem lesz.
Többek között én ezért adtam volna Silvának a kapitányi karszalagot. Imádom Jamest meg minden, ő a mi fiunk, de olyan nem lehet kapitány aki a fél szezont a pályán kívül tölti.
+1
Ez igy nonszensz.
Én is kedvelem, de ez nem segitség. Venni kell egy jobbbecket, egy kezdőszintüt, mert James alkalmatlan a feladata ellátására.
El se indult a szezon es volt mar egy kisebb most egy nagyobb sérülése, ugy, hogy a mult év felét a korházban töltötte.
Bubi írta: ↑2023. augusztus 17., csütörtök 15:12
Még nem tudjuk mi a baja.
Hamstring, az nála minimum 1 hónap off.
Igen, és utána játszik 2 meccset és újabb 1-2-6 hónapra kidől.
Én imádom ezt a fiút, igazi kékvérű, nagyon jó játékos, de ezt itt mindenki tudja. Viszont így nem lehet rá alapozni, sem mint kezdőjátékos, sem mint csapatkapitány.
#BREAKING | Reece James sérülést szenvedett edzésen. Jelenleg nem tudni mennyire súlyos, a vizsgálatot ma végzik majd el.
Bumm.
Fel kell építeni Gustót.
Jamesből semmi nem lesz.
Többek között én ezért adtam volna Silvának a kapitányi karszalagot. Imádom Jamest meg minden, ő a mi fiunk, de olyan nem lehet kapitány aki a fél szezont a pályán kívül tölti.
AwayRoller írta: ↑2023. augusztus 17., csütörtök 14:11
“I’m here to be a great player, to help the team, to become a legend at this amazing club.”
-Moisés Caicedo; source: Chelsea TV
Jólvan b+, engem megvettél
Engem mar akkor mikor kikosarazta a poolt, mert mindenaron ide akart jonni. Ezekkel a nyilatkozatokkal csak megjobban megkedveljuk, remeljuk ez majd a palyan is meglatszik.
Dante írta: ↑2023. augusztus 17., csütörtök 12:52
Caicedo a 25-ös mezszámot választotta. 18 éve követem a klubot aktívan, először fogom látni a mezszámot élőben egy játékosunkon - de gondolom ezzel sokan hasonlóan lesznek.
Érdekes, én azt hittem azt visszavonultattuk, de hivatalosan ez nem történt meg. Csak simán nincs kioszva 2003 óta
Caicedo a 25-ös mezszámot választotta. 18 éve követem a klubot aktívan, először fogom látni a mezszámot élőben egy játékosunkon - de gondolom ezzel sokan hasonlóan lesznek.
Én anno miatta kezdtem el követni a Chelseat, nagy olasz fan voltam (és vagyok is) és Zola volt a kedvenc csatarom, így találtam rá a Chelsea re és kezdtem el nekik szurkolni, igaz akkor még a meccseket egy hét elteltével a hetente megjelenő színes sztár sportban tudtam nyomon követni (nem volt kábel tvnk :/) pl mint a Kek győzelmet Zola góljával vagy a Football Manager elődjében az akkori Championship Managerben vezettem győzelemre a Chelseat
Jó régen nem viselte már senki azt a bizonyos számot :-O Nagyon reméljük, hogy ha már ezt meg merte lépni, akkor az elődjéhez hasonlóan kiemelkedőt fog alakítani a nálunk eltöltött ideje alatt mert azért elég nagyok az elvárások azzal szemben aki a 25-ös mezt viseli ebben a csapatban
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pucsi 2023. augusztus 17., csütörtök 13:04-kor.
kecske01 írta: ↑2023. augusztus 16., szerda 16:12
Caicedo kiváncsi vagyok kezdeni fog-e. Nem tudom mennyit hagyott ki edzésben a Brightonnál. Ügye a végén nem látogatta már az edzéseket.
Külön edzéseket végzett elvileg, szóval valószínűleg teljesen fitt. Ettől függetlenül lehet, hogy az első meccsen még nem fog rögtön kezdeni, de csereként szinte biztos, hogy pályára fog lépni.