de ha komolytalankodni akarsz nyitunk valami "stand up" topicot "Csibetánc avagy zöldségeket beszélek" címmel...Norbert írta:Csibe írta:Lehet sokat írtam...akkor csak 40%-ban
Szakmai stáb
- Norbert
Re: Szakmai stáb
IN CHELSEA WE TRUST!
- Csibe
- Kedvenc játékos: Ivanovic
- Kedvenc exjátékos: Ballack
Nem fifázomNorbert írta:Csibe, sok volt a FIFA menedzserjátékból kicsit pihenj már meg...Csibe írta:Lehet sokat írtam...akkor csak 40%-ban

- Norbert
Csibe, sok volt a FIFA menedzserjátékból kicsit pihenj már meg...Csibe írta:Lehet sokat írtam...akkor csak 40%-ban

IN CHELSEA WE TRUST!
- Csibe
De amint mondtam ez csak az én véleményem! Nem kell leszedni a fejem érte...mindenkinek más a véleménye

- Csibe
Lehet sokat írtam...akkor csak 40%-ban 

- Gábor
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
És csak 30% megy Ancelottinak?Vagy még annyi sem?Miért is?Mert mikor ide jött nem kente az angolt.Első szezonjában bajnok lett a csapattal amire nem sokan képesek.Csibe írta:A másik! 2009/2010 szezon és a mostani szezonban elért eredményeket véleményem szerint 70%-ba Ray Wilkinsnak köszönhetjük!
Szerintetek?
Tehát szvsz ez a 70% Wilkins dolog röhejes!

Farewell Didier!
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Ez bazdmeg ez beszarok, AZ ÉV HOZZÁSZÓLÁSACsibe írta:Átigazolások--->"Talán mert finoman szólva is nem ütik meg a Chelsea cserepad szintjét sem. Nem fogok erről megint papolni, már volt erről párszor szó. A Fradiba beférnének, vagy a Wolverhamptonba. és kész"
Az én véleményem szerint az edzői stábbal vannak a bajok. Ha én dönthetnék a sorsukról akkor én ezeket azonnal elbocsájtanám:
Michael Emenalo
(játékos megfigyelő)
Christophe Lollichon
(kapusedző)
Mick McGiven
(tehetségkutató)
Dermot Drummy
(ifik edzője)
A másik! 2009/2010 szezon és a mostani szezonban elért eredményeket véleményem szerint 70%-ba Ray Wilkinsnak köszönhetjük!
Szerintetek?

UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- Csibe
Átigazolások--->"Talán mert finoman szólva is nem ütik meg a Chelsea cserepad szintjét sem. Nem fogok erről megint papolni, már volt erről párszor szó. A Fradiba beférnének, vagy a Wolverhamptonba. és kész"
Az én véleményem szerint az edzői stábbal vannak a bajok. Ha én dönthetnék a sorsukról akkor én ezeket azonnal elbocsájtanám:
Michael Emenalo
(játékos megfigyelő)
Christophe Lollichon
(kapusedző)
Mick McGiven
(tehetségkutató)
Dermot Drummy
(ifik edzője)
A másik! 2009/2010 szezon és a mostani szezonban elért eredményeket véleményem szerint 70%-ba Ray Wilkinsnak köszönhetjük!
Szerintetek?
Michael Emenalo
(játékos megfigyelő)
Christophe Lollichon
(kapusedző)
Mick McGiven
(tehetségkutató)
Dermot Drummy
(ifik edzője)
Szerintetek?
- ZenZo
Talmaszabi írta: Tavaly, október végén(asszem 31-én) távozott tőlünk.
http://www.chelseafc.hu/index.php?p=showarticle&id=2437" onclick="window.open(this.href);return false;Spring írta:Amúgy tavaly már nem volt itt, szóval úgy írok. Asszem szeptemberben távozott talán.Hegee írta:Méghogy jót..

Kenyont leváltották posztjáról, de ettől eleddig még a Chelsea vezérkarának tagja volt, mégha lényegében csak szimbolikusan is.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Így kicsit félreérthető volt, ahogy írtam, de arra gondoltam, hogy ugyan voltak adósságok, de azok nem ilyen mennyiségről szóltak és Abra rögtön ki is fizette őket. De maradjunk annyiban, hogy jó munkát végzett Kenyon és eddig Gourlay-re sem lehet nagy panasz.Petrolanos írta:Akkor is voltak adósságok, legalább is én úgy tudom, és csak azóta nincs mióta Abra kifizette.Talmaszabi írta:Én is úgy tudom, hogy Abra fizette ki, de én arra akartam kilyukadni, hogy Gourlay színre lépése máris egy kis galibát okozott a pénzügyekben, míg Kenyon idejében tudomásom szerint, ilyen nem nagyon volt/ nem volt.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Petrolanos
- Kedvenc játékos: Kante - Mount
- Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry
Akkor is voltak adósságok, legalább is én úgy tudom, és csak azóta nincs mióta Abra kifizette.Talmaszabi írta:Én is úgy tudom, hogy Abra fizette ki, de én arra akartam kilyukadni, hogy Gourlay színre lépése máris egy kis galibát okozott a pénzügyekben, míg Kenyon idejében tudomásom szerint, ilyen nem nagyon volt/ nem volt.
2012. 05. 19.
- Szabi
Én is úgy tudom, hogy Abra fizette ki, de én arra akartam kilyukadni, hogy Gourlay színre lépése máris egy kis galibát okozott a pénzügyekben, míg Kenyon idejében tudomásom szerint, ilyen nem nagyon volt/ nem volt.koni0725 írta:Én úgy tudom, hogy Abra a saját pénzéből fizette ki a klub adósságát, nem a nyereségekből származott az adósságmentesség.Talmaszabi írta::"A mai napon (szerdán) a Chelsea Football Club hivatalos közleményt tett közzé: a klub - ellentétben a különböző médiumokban megjelentekkel - adósságmentes." -május 19.
6+8+5+4+1+1+2+1
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
Én úgy tudom, hogy Abra a saját pénzéből fizette ki a klub adósságát, nem a nyereségekből származott az adósságmentesség.Talmaszabi írta::"A mai napon (szerdán) a Chelsea Football Club hivatalos közleményt tett közzé: a klub - ellentétben a különböző médiumokban megjelentekkel - adósságmentes." -május 19.
211! NEW RECORD!
- Szabi
Tavaly, október végén(asszem 31-én) távozott tőlünk. Mint Spring is leírta 9 trófeát nyertünk az idő alatt, míg munkáskodott. 5 és fél év alatt 9 trófea szerintem nem rossz... És a csapat anyagi helyzetére sem lehetett semmi panasz. A tartozást, amit mondtak, de végül cáfoltak már Gourlay nevéhez fűződik.Spring írta:Amúgy tavaly már nem volt itt, szóval úgy írok. Asszem szeptemberben távozott talán.Hegee írta:Méghogy jót..
Hege: ? A csapat két bajnokságot, 2 FA kupát, 2 Ligakupát, 2 Community Shield-et és 1 BL ezüstöt nyert vele. E mellett a klub anyagi helyzetét is felhúzta, és évről évre csökken a veszteség. Azért annyira csak nem végezte rosszul a munkáját szerintem, és még csak most jön a java.
Itt van egy rövid hír, amit ZenZo írt:
Hivatalos közlemény:"A mai napon (szerdán) a Chelsea Football Club hivatalos közleményt tett közzé: a klub - ellentétben a különböző médiumokban megjelentekkel - adósságmentes." -május 19.
6+8+5+4+1+1+2+1
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
Amúgy tavaly már nem volt itt, szóval úgy írok. Asszem szeptemberben távozott talán.Hegee írta:Méghogy jót..
Hege: ? A csapat két bajnokságot, 2 FA kupát, 2 Ligakupát, 2 Community Shield-et és 1 BL ezüstöt nyert vele. E mellett a klub anyagi helyzetét is felhúzta, és évről évre csökken a veszteség. Azért annyira csak nem végezte rosszul a munkáját szerintem, és még csak most jön a java.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
- flatley09
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Robben
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 53,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kenyon elment...
Kenyon elment...
- laczze
- Kedvenc exjátékos: Drogba
shevchenko 30 millaemsanya írta:Ibra sztem is egy kalap fos volt, de végig kezdő ember volt. Abidal szintén a meccsek nagy részén játszott, főleg a két évvel ezelőtti szezonban. Tehát nem csak a padra igazolnak, de igaz van egy saját nevelésű magjuk.Zsoca írta:Ibra szerintem melléfogás. Abidal sem váltotta meg a világot.
Csak az nem tetszik nekem, hogy ők minden évben 100 millio euro minusszal indítanak igazolások terén, mi meg 3 év alatt vettünk kb. egy darab 20 millio font-os játékost és mi vagyunk az összevásárolt csapat. De ez már más téma

de lényeget szerintem érti mindenki és ezekután énse értem miért mondanak minket összevásároltnak!
Drogba,Lampard,Terry <3
Ibra sztem is egy kalap fos volt, de végig kezdő ember volt. Abidal szintén a meccsek nagy részén játszott, főleg a két évvel ezelőtti szezonban. Tehát nem csak a padra igazolnak, de igaz van egy saját nevelésű magjuk.Zsoca írta:Ibra szerintem melléfogás. Abidal sem váltotta meg a világot.
Csak az nem tetszik nekem, hogy ők minden évben 100 millio euro minusszal indítanak igazolások terén, mi meg 3 év alatt vettünk kb. egy darab 20 millio font-os játékost és mi vagyunk az összevásárolt csapat. De ez már más téma

- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Ibra szerintem melléfogás. Abidal sem váltotta meg a világot.