Tyger Woods golfozó.Pethy írta:Ki az a fószer szemüvegbe mert kínailul nem tudok
Aktuális meccsek
- ZenZo
Jó, pörgős meccs, sajna jók a Mersey-partiak is, több nagy helyzetük is volt, de mi vezetünk és ez a lényeg. Cashley szerintem ma is ... ööö.. hm, nem csapattag
valaki tanítsa már meg kicsit rúgni! Vagy beadni! Khalid felemás. Nagy mentések, szép szerelések, de közben néha könnyen becsapják a kapu előtt (lásd utolsó perc). Dícsérném Drogbát, nagyon jól játszik, Lampard és Ballack nagy kedvvel, de átlagosan focizik. Sheva akar, de nem nagyon jön neki össze. Essien ma is átlagon felül teljesít.

-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- s-h-i-n-e.com
- Kedvenc játékos: shine
- Kedvenc exjátékos: GZ25
- s-h-i-n-e.com
- Kedvenc játékos: shine
- Kedvenc exjátékos: GZ25
-
Nem lesz nehez megutni a Barcat .Itthon biztos hogy ussuk oket ott egy x ,A werderott minimum x a Szofia pedig oda vissza 3 pont . Ya es a Liverpool varosabol mind a ketto csapat szar .a nagy szem írta:Hi!
Mostanába sok meccset nyerünk meg :) jönnek a 3-pontok és ez kiváló! a BL-t megnyerjük csak a csoportba a Barselonát lessz nehéz megverni de sikerülni fog! A premier Ligát is megnyerjük! (Bár a liverpool elég jók)
:twisted:
- Steffi
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kapcsolat:
Én sem hetekre, 1-2 alkalom elég lenne. .-)Lamps írta:asszem félreértettél. Lampit én is leultetném a padra 1-2 meccsre. de nem hetekre. és oszintén szolva nekem is nagy lelki megkonnyebulés volt amikor láttam h Ballack áll oda a tizit rugni...Steffi írta:tényleg kell ő a csapatnak. sokak példaképe,
Ne már, ez kb olyan duma, mint raul a realnak, az az a szent tehén...
Én kedvelem Frankyt, de nem megy neki. Örülök,hogy tegnap Ballack rúgta a 11est.
Hajrá Kékek!
- Ricko
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Ha a másik liverpooli gárdára gondoltál (Everton) akkor igazad van, de a Liverpool kb. a 10.hely környékére érhet!!!a nagy szem írta:Hi!
Mostanába sok meccset nyerünk megjönnek a 3-pontok és ez kiváló! a BL-t megnyerjük csak a csoportba a Barselonát lessz nehéz megverni de sikerülni fog! A premier Ligát is megnyerjük! (Bár a liverpool elég jók)
Yes, We BLUE!!!
-