Nem "csak egy Newcastle"?? Úgy indultak neki a bajnokságnak, hogy első 4be akartak lenni!! Nem jött össze,de nagyon jó csapat. Csak, hát Souness....
Amúgy meg náluk van a liga, ha nem is legeredményesebb, de legjobb csatárduója, (Shearer, Owen) és az egyik legjobb kapusa. (Given)
Úgylátom Winston ketten maradtunk a Parker imádattal!:)
undertow írta:erre csak annyit tudok mondani, hogy te iden nem neztel egy darab barcodes meccset se. leszamitva persze a chelsea ellenieket
ez igaz....de ha annyira nagy zseni lett volna kkor nem hiszem hogy elküldjük és nem egy newcastle vette volna meg.......a lényeg...sohasem volt a szívem csücske...bár pozitívum volt számomra hogy fiatal angolt vettünk, de sajnos megsérült....abban talán lehet igazság hogy időt kellett volna még neki adni..de így történt...nem sirattam meg...
siman beferne parker a valogatott keretbe. sven egyszeruen vak. carricket is 1000 evig tartott amig behivta, pedig dm kell egy csapatba. es parker jobb, mint carrick.
a kezdobe is siman beferne vmelyik, a napnal is vilagosabb, hogy jelen felallasban egyaltalan nem mukodik a lamps-gerrard kozeppalya. en kivagnam beckhamet, gerrard kitolodna jobbra(a poolban ugyis sokat jatszik ott), es kozepre lamps moge jonne parker v carrick.
Az orvosok egyelőre várják az eredményeket, addig minden csak találgatás. Reméljük hamar felépül. Én igazábók nem is értem miért vettük meg anno.... jó játékos, de semmi extra. Bizonyíték kell, nem ígéret... Old Spice....
ToreAndre írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de kezd megváltozni a véleményem Mourinho-ról. ....
Én sosem voltam elragadtatva tőle, mint embertől....A bajnoki címnek viszont nagyon-nagyon örültem......Most viszont már kicsit kurvára túl sok a cirkusz JM körül, illetve emberileg sem lett szimpatikusabb. Az igazolásai javarészt átgondolatlanok voltak, a játékstílusunk idén nem kevés kívánnivalót hagy maga után.....Viszont újra bajnokok leszünk!.... Elég felemás kép.
A tavalyi kerettel azért a jó öreg Tinkerman is tudott volna villantani, nem gondojátok?