Tudom, hogy senkit sem érdekel, de nekem nagyon fáj a szívem érte!
Crespo ma két gólt lőtt, eddig a 4 fordulóban összesen hármat. Ott állandó lehetőséget kap, és bíznak benne. Talán ez a különbség oka!
Clarmont írta:En is azt a meccset neztem ki, bar nekem egyszerubb az ok, a tesom szulinapja akkor van.
Biztos a jegy is dragabb lesz, ha megmarad a lendulet...
Ráadásul (ha jól rémlik), akkor jön a Barca meccs is...
Elég jó kis ajándék lenne 2 sikeres meccs.
s-h-i-n-e.com írta:
Johnson-t én is bírom - főleg ha megnézem a "Jose által preferált konkurenseit"...
Megragadom az alkalmat, hogy kiemeljem Wisey zsenialitását, aki ("helyszíni megtekintésre") már július táján kinézte a Pompey elleni hazai meccset. Gondolom már akkor sejtette, hogy két bajnokesélyes gárda csap majd össze Londonban.
Egyre inkább várom a meccset. (Figyelemre méltó az eddigi teljesítményük, de az a gyanúm, hogy addig nem tart ki a Portsmouth lendülete, bár elég jó az idei keretük.)
Hát, majdnem... én egy könnyű hazai sikert szerettem volna látni
Tudom...
...azért örülnék, ha az ellenfél nem "felemelt kézzel" érkezne a Stamford Bridge-re...
Bubi írta:Nem ezt a szezont kell nezni!
Elozo, elozo elotti szezonban is, mindig nagyon kuzdottek!
A bentmaradásért ...
Igy van, de nezzuk meg a tavaly elotti keretet, meg a tavalyi keretet...Nemelyik kieso csapatnak erosebb kerete volt mint nekik, meg is ok maradtak bennt.
s-h-i-n-e.com írta:
Johnson-t én is bírom - főleg ha megnézem a "Jose által preferált konkurenseit"...
Megragadom az alkalmat, hogy kiemeljem Wisey zsenialitását, aki ("helyszíni megtekintésre") már július táján kinézte a Pompey elleni hazai meccset. Gondolom már akkor sejtette, hogy két bajnokesélyes gárda csap majd össze Londonban.
Egyre inkább várom a meccset. (Figyelemre méltó az eddigi teljesítményük, de az a gyanúm, hogy addig nem tart ki a Portsmouth lendülete, bár elég jó az idei keretük.)
Hát, majdnem... én egy könnyű hazai sikert szerettem volna látni
ToreAndre írta:Sőt, előny.
Iszonyatosan nagyot röhögnék, ha valami csoda fojtán a Pompey nyerné meg a bajnokságot és Glenny-t választanák meg az év védőjének!!!:)
Ettől azért nem tartok. A kiscsapatok egyike-másika képes jól elkapni a rajtot, de azért a végére kijön a tapasztalat, összeszokottság, a sztárok, stb. a nagy csapatok erőfölénye. Bár tény, hogy a Pompey idei szezonkezdete mindenképp elismerésre méltó! 1 hónap múlva jönnek a Bridge-re, kíváncsi vagyok, addig mit fakítanak, na meg persze azon a mérkőzésen!