Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Gyeszti

#9041 Hozzászólás Szerző: Gyeszti »

andyslacker írta:Na mindegy, tudom, hogy JM-mel kapcsolatban kilógok közületek, mert én egyáltalán nem vagyok hasraesve tőle, viszont töretlenül reménykedek benne, hogy visszatalálunk a szép focival való győzelmek útjára. Jövőre.Addig is örülök a megvédett bajnoki címnek. :)
Szerintem egyáltalán nem lógsz ki a véleményeddel! Engem pl. sosem hallhattál Joséról áradozni, és nem is olvashattál tőlem ilyeneket. Talán nem véletlenül! :wink:

s-h-i-n-e.com
Kedvenc játékos: shine
Kedvenc exjátékos: GZ25

#9042 Hozzászólás Szerző: s-h-i-n-e.com »

andyslacker írta:
Clarmont írta:Muri minden idok egyik legnagyobb igazolasa nalunk, aki ezt nem latja be, sztem vak.
2 szezon 2 bajnoki cim.

Én vak vagyok

:lol: :lol: :lol:

Festa

#9043 Hozzászólás Szerző: Festa »

Andy barátommal egyetmen én sem osztom JM foottballról alkotott felfogását.
Mert én is sokkal szívesebben látnék egy mindig támadó chelseat.
Azért azt ne felejtsük el,hogy szombaton a CHELSEA elöszőr védheti meg a bajnoki címét története során!!!! :D :D :D

So -val:"Always look at the bright side of life"
Mi az élet értelme??? 42!

andyslacker
Kedvenc játékos: Frank Lampard

#9044 Hozzászólás Szerző: andyslacker »

Na mindegy, tudom, hogy JM-mel kapcsolatban kilógok közületek, mert én egyáltalán nem vagyok hasraesve tőle, viszont töretlenül reménykedek benne, hogy visszatalálunk a szép focival való győzelmek útjára. Jövőre.Addig is örülök a megvédett bajnoki címnek. :)
Birth, CHELSEA, Death

andyslacker

#9045 Hozzászólás Szerző: andyslacker »

Kár, hogy senki nem kérdezte meg tőle, hogy miért kellett 7 (!!!) védekező játékossal kezdeni a meccset......Az igaz, hogy az utolsó 30 perc alapján megérdemeltük volna a hosszabbítást, de egészen addig siralmasan játszottunk. Erőteljes deja vu-m volt, nagyon hajazott ez a mentaltás a Newcastle ellen elveszített FA kupa meccsre....B,C csapattal kezdeni, aztán amikor baj van, hirtelen 'észre térni'.....
Birth, CHELSEA, Death

andyslacker

#9046 Hozzászólás Szerző: andyslacker »

Clarmont írta:Muri minden idok egyik legnagyobb igazolasa nalunk, aki ezt nem latja be, sztem vak.
2 szezon 2 bajnoki cim.

Én vak vagyok
Birth, CHELSEA, Death

Norbert

#9047 Hozzászólás Szerző: Norbert »

Egyetértek Clarmonttal. Az igazi drukker együtt sír és örül a csapattal. Voltunk már jobban is, de 1 ponttal vagyunk a PL duplázástól és biztos BL indulók vagyunk jövő idényben...
A fanyalgók pedig nem érdekelnek. :wink:
IN CHELSEA WE TRUST!

mourinho

#9048 Hozzászólás Szerző: mourinho »

nem tom ki kéne a helyére aki kételkedik benne. Mondjuk ezt nekik kell tudniuk de őszintén szólva nem csak a Chelsea létezik nagycsapat a világon melyik csapat tudott egy új edzővel egyből 2 év alatt pl-t meg bl-t vagy fa kuopát is nyerni egyszerre?

Clarmont
Kapcsolat:

#9049 Hozzászólás Szerző: Clarmont »

Muri minden idok egyik legnagyobb igazolasa nalunk, aki ezt nem latja be, sztem vak.
2 szezon 2 bajnoki cim.

Dani

#9050 Hozzászólás Szerző: Dani »

ha így fociznak tovább,meg ilyen érthetelen húzásai lesznek,akkor igen,de persze ez nem most fog még kiderülni...

szpecnaz

#9051 Hozzászólás Szerző: szpecnaz »

Chelsea88 írta:
szpecnaz írta:Na ezt nem..a tipikus magyar szokás...amíg ment a szekér murival addig ő volt az Isten, de most hogy nem megy olyan jól már el kell küldeni meg ő a legnagyobb fas*??????......tavaly nem zavart titeket muri mikor bajnokok lettünk?...meg idén is...végül is nem nyertünk semmit csak 1 pl, az egy nagy fos....vagy szerintetek ezzel a kerettel 100%-osan nyerni kellene a pl-t?...meg a bl-t, meg az F.A. kupát, meg a carling cup-ot meg mindent....szálljatok már le a földre...jó keretünk van , de nem csak nekünk...
ez igaz,de az ellenfelek egyre jobban kiismernek minket,és Mourinho semmilyen taktikai változtatást nem csinál...
és szeretem Mourinhot de a csapatot jobban,és azt nézem mi a csapat érdeke...
és ha muri elmegy az acsapat érdeke?

undertow
Site Admin
Site Admin

#9052 Hozzászólás Szerző: undertow »

umm, a wet spam meccs ota diamondot jatszunk, mi ez, ha nem valtas?

Dani

#9053 Hozzászólás Szerző: Dani »

szpecnaz írta:Na ezt nem..a tipikus magyar szokás...amíg ment a szekér murival addig ő volt az Isten, de most hogy nem megy olyan jól már el kell küldeni meg ő a legnagyobb fas*??????......tavaly nem zavart titeket muri mikor bajnokok lettünk?...meg idén is...végül is nem nyertünk semmit csak 1 pl, az egy nagy fos....vagy szerintetek ezzel a kerettel 100%-osan nyerni kellene a pl-t?...meg a bl-t, meg az F.A. kupát, meg a carling cup-ot meg mindent....szálljatok már le a földre...jó keretünk van , de nem csak nekünk...
ez igaz,de az ellenfelek egyre jobban kiismernek minket,és Mourinho semmilyen taktikai változtatást nem csinál...
és szeretem Mourinhot de a csapatot jobban,és azt nézem mi a csapat érdeke...

undertow
Site Admin
Site Admin

#9054 Hozzászólás Szerző: undertow »

jose mourinho, jose mourinho, jose mourinho, jose mourinho,
jose mourinho, jose mourinho, jose mourinho, jose mourinho...

:wink:

annak ellenere, hogy ket szezon utan mar latszanak a hibai is azt mondom, hogy tovabbra is a vilag egyik legjobbja.
a nyaron a vb alatt hatradolve a foteleben a portugal tengerparton majd feltalalja a spanyolviaszt :lol:

szpecnaz

#9055 Hozzászólás Szerző: szpecnaz »

kdako írta:http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 935728.stm

Ajánlom mindenkinek JM meccs utáni nyilatkozatát. ha az első félidőben lennénk olyan jók, mint JM szövegben, most készülhetnénk a döntőre.

A szurkálódás persze nem maradhatott ki (ld. utcsó két bekezdés)
felőlem cigánykerekezhet az interjúkon.....engem a pályán elért eredménye érdekel..a többin csak röhögök..:)

s-h-i-n-e.com
Kedvenc játékos: shine
Kedvenc exjátékos: GZ25

#9056 Hozzászólás Szerző: s-h-i-n-e.com »

Én sem vagyok valami nagy Mourinho fan, de tény, hogy eredményesebb Chelsea edző, mint (tudomásom szerint) eddig bárki.
Amikor átvette a csapatot állatira zavart a sok 1-0-ás meccs, de elég hamar beláttam, hogy inkább győzzünk 1-0-ra, mint kapjunk ki 3-2-re. Megszűnt a kétarcú eredménysor, a csapat kiegyensúlyozott lett.
Úgy tűnik, a tavalyi év végéig tartott ez az igazán remek széria és lendület. Talán elfáradt a csapat és a "mester" is egy kicsit, talán ki is ismerték a játékunkat.
Remélem a jövő heti rangadón nem vallunk kudarcot, és először Sir Alex gratulál Jose-nak a bajnoki címhez. :wink: Aztán jöhet a pihenő...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára s-h-i-n-e.com 2006. április 23., vasárnap 12:00-kor.

kdako
Site Admin
Site Admin

#9057 Hozzászólás Szerző: kdako »

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 935728.stm

Ajánlom mindenkinek JM meccs utáni nyilatkozatát. ha az első félidőben lennénk olyan jók, mint JM szövegben, most készülhetnénk a döntőre.

A szurkálódás persze nem maradhatott ki (ld. utcsó két bekezdés)
GO BLUES!

szpecnaz

#9058 Hozzászólás Szerző: szpecnaz »

Na ezt nem..a tipikus magyar szokás...amíg ment a szekér murival addig ő volt az Isten, de most hogy nem megy olyan jól már el kell küldeni meg ő a legnagyobb fas*??????......tavaly nem zavart titeket muri mikor bajnokok lettünk?...meg idén is...végül is nem nyertünk semmit csak 1 pl, az egy nagy fos....vagy szerintetek ezzel a kerettel 100%-osan nyerni kellene a pl-t?...meg a bl-t, meg az F.A. kupát, meg a carling cup-ot meg mindent....szálljatok már le a földre...jó keretünk van , de nem csak nekünk...

Dani

#9059 Hozzászólás Szerző: Dani »

semmi bajom Mourinhoval,amíg reálisan produkálja az eredményeket,de egy ilyen erős kerettel én is meg tudnám nyerni a bajnokságot...
ezzel a csapattal BL-t FA-t meg egy csomó mindent kéne nyerni,és nem tudom jövőre meddig jutunk el...és még egy adalék,már abban sem vagyok biztos,hogy jövőre a miénk lesz a PL.trófea....nagyon ki vagyok...
nyernünk kellett volna...

zirkonium

#9060 Hozzászólás Szerző: zirkonium »

Chelsea88 írta:Amíg Mourinho marad az edző,semmit nem nyerünk,max a bajnokságot,de ilyen játékkal már az is kétséges...
Én is csalódott vagyok, de ennyire nem látom negatívan a helyzetet. Lesz itt még duplázás ne aggódj!! Mourinho pedig marad még vagy 4-5 évet, legalábbis ezt mondja.

Válasz küldése