Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
undertow
Site Admin
Site Admin

#9021 Hozzászólás Szerző: undertow »

undertow
Site Admin
Site Admin

#9022 Hozzászólás Szerző: undertow »

hihetetlen, hogy van eki bedol ennek.
meg egy rendes kepet se rakott fel...
tessek, mar le is szedtek.

ToreAndre

#9023 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

Hoppá...Az, aki elkapta José medálját, hamarosan elég gazdag lesz!!:)

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... %3AIT&rd=1
Only one Di Matteo!

chelseafan01

#9024 Hozzászólás Szerző: chelseafan01 »

Poyet-re hasonlít a középső pasi... De lehet hogy nem Ő... :?:

undertow
Site Admin
Site Admin

#9025 Hozzászólás Szerző: undertow »

na ki volt meg kint a bridgen zolan kivul?

Kép

Steffi
Kedvenc játékos: Drogba
Kapcsolat:

#9026 Hozzászólás Szerző: Steffi »

Mourinho fontolgatta a távozást a kritikák miatt

José Mourinho, a Chelsea menedzsere csapatával egymás utáni második esztendőben ünnepelhetett bajnoki aranyérmet Angliában, de a portugál tréner nem ünnepelt felhőtlenül a siker és a Manchester United elleni 3-0-át követően, el is mondta miért.

A portugál mester egyébként sorozatban a negyedik aranyérmét gyűjtötte be aktuális klubjával, ugyanis a londoniak előtt az FC Portóval is kétszer nyert aranyérmet még hazájában, sőt velük egy-egy UEFA kupa és BL diadalt is elkönyvelhetett.

"Néha komolyan mondom, hogy rosszul éreztem magam az elmúlt idényben a klubnál!" - mondta Mourinho. "A sajtó és az ellenfelek is azt próbálják mindenkinek bebeszélni, hogy ez a világ legrosszabb klubja, amely nem érdemli meg a sikert. Hiába nyerünk, az itt nem elég! Most már elmondhatom, hogy több olyan pillanat is volt az elmúlt évben, amikor szerettem volna egyszerűen becsukni magam mögött az ajtót, és eltűnni innen."

Mourinho itt elsősorban a rivális Liverpool mesterére Rafa Benítezre és kommentárjára gondolhatott, amely szerint a Chelsea sikere elsősorban Abramovics pénztárcájának és nem a menedzser képességeinek köszönhetőek.

"A dolgok másik oldalát nézve, itt kimondottan kellemes dolgozni, mert a vezetőségben mindenki partnernek tekint, és remek a kapcsolatunk." - mondta Mourinho, az az aranyérmét annak a szektornak a drukkerei közé dobta, amelyikből szerinte az idény során a legtöbb támogatást kapták a tréner személyes véleménye szerint.
Hajrá Kékek!

undertow
Site Admin
Site Admin

#9027 Hozzászólás Szerző: undertow »

Szerintem sem ártana egy sokoldalú védő, aki adott esetben középen és a szélen is megállja a helyét.
az ilyen sokoldalu vedo nem tul gyakori.
es a legjobb mar nalunk van.

s-h-i-n-e.com
Kedvenc játékos: shine
Kedvenc exjátékos: GZ25

#9028 Hozzászólás Szerző: s-h-i-n-e.com »

AryanH írta:Nekem nagyon is kétségeim vanak, hogy tényleg Ballack kell ide, de már biztosra gondolom az érkezését. Egyértelműen ide egy klasszis center kell hozzni, az, hogy Drogba vagy Crespo megy -e, az még kérdés. De az, hogy 2 csatár mögé még beraknánk 3 támadó szellemű középpályást az kizárt. A középpályáról nélkülözhetetlen Essien mezénymunkája és a védekezésben és támadásban játszott szerepe. Kell hozzni ide egy tiszteséges védőt, aki bevethető baloldalon és középen is. Egy jó szélsőt és egy világklasszis centert ennyi.
Szerintem sem ártana egy sokoldalú védő, aki adott esetben középen és a szélen is megállja a helyét. (Nagyon nem vagyok kibékülve a portugálokkal és Del Horno-val sem igazán.)

A Barca ellen nem ártott volna, ha egyszerre Makelele és Essien is játszhat, de a PL szintű csapatok többsége ellen talán nem mindig szükséges.

Én nem szélsőt igazolnék, hanem egy kreatív középpályást és még egy "könyörtelen" befejező csatárt, akinek az igazán éles meccseken sem remeg meg a lába.

s-h-i-n-e.com
Kedvenc játékos: shine
Kedvenc exjátékos: GZ25

#9029 Hozzászólás Szerző: s-h-i-n-e.com »

AryanH írta:Véget ért már az a kor mikor az döntőt, hogy hány csatár van fenn a pályán. Az a lényeg, hogy a center mögött kik vanak és kik segítenek neki. Nézzük meg a Barcelona példáját, lehet most ajnározni, hogy mekkora játékos Eto'o, nem mondom jó, de szerintem ha valaki mögött egy Rondaldinho, Deco, Messi nyomja a labdákat és ezeket csak bekell passzolnia, nincs nehéz dolga. A mérkőzések a középpályán dőlnek el egyértelműen. Vagy ott van a Real példája, senki ne higyje azt, hogy milyen szar védelme van, mert nem a játékosoknak igenis jó képessége van, de a középpályán amikor 4 játékosból 3 támadó felfogású és előtte még van két csatár, azon nagyon gyorsan átrohanak és lendületből vezetik rá a védelemre és a kapura. Vajon miért mi kaptuk a legkevesebb gólt? Hát ez nem csak a kapus, védelem, hanem a középpálya érdeme is. Nem az egy szem csatár nyeri meg a mérkőzésket.
Azzal amit írtál, nehéz lenne vitatkozni.
Nálunk pl. még a támadóknak is van védekező feladatuk.

AryanH
Kedvenc játékos: Michael Essien
Kedvenc exjátékos: Claude Makelele

#9030 Hozzászólás Szerző: AryanH »

Véget ért már az a kor mikor az döntőt, hogy hány csatár van fenn a pályán. Az a lényeg, hogy a center mögött kik vanak és kik segítenek neki. Nézzük meg a Barcelona példáját, lehet most ajnározni, hogy mekkora játékos Eto'o, nem mondom jó, de szerintem ha valaki mögött egy Rondaldinho, Deco, Messi nyomja a labdákat és ezeket csak bekell passzolnia, nincs nehéz dolga. A mérkőzések a középpályán dőlnek el egyértelműen. Vagy ott van a Real példája, senki ne higyje azt, hogy milyen szar védelme van, mert nem a játékosoknak igenis jó képessége van, de a középpályán amikor 4 játékosból 3 támadó felfogású és előtte még van két csatár, azon nagyon gyorsan átrohanak és lendületből vezetik rá a védelemre és a kapura. Vajon miért mi kaptuk a legkevesebb gólt? Hát ez nem csak a kapus, védelem, hanem a középpálya érdeme is. Nem az egy szem csatár nyeri meg a mérkőzésket.
Ceterum censeo Anelka et Malouda mobile est.

Drogba

#9031 Hozzászólás Szerző: Drogba »

undertow teljesen egyetértek Veled!
BÁr JM egyre inkább fejleszti sztem Essien, és beépíti a támadásba...
de tényleg nem nélkülözhetetlen

undertow
Site Admin
Site Admin

#9032 Hozzászólás Szerző: undertow »

pontosan mi is essiennek az a szerepe ami nelkulozhetetlen a tamadasokban?
vedekezni meg legyen mar eleg egy ferreira, gallas, terry, bridge vedelem plusz maka.

AryanH

#9033 Hozzászólás Szerző: AryanH »

Nekem nagyon is kétségeim vanak, hogy tényleg Ballack kell ide, de már biztosra gondolom az érkezését. Egyértelműen ide egy klasszis center kell hozzni, az, hogy Drogba vagy Crespo megy -e, az még kérdés. De az, hogy 2 csatár mögé még beraknánk 3 támadó szellemű középpályást az kizárt. A középpályáról nélkülözhetetlen Essien mezénymunkája és a védekezésben és támadásban játszott szerepe. Kell hozzni ide egy tiszteséges védőt, aki bevethető baloldalon és középen is. Egy jó szélsőt és egy világklasszis centert ennyi.

Drogba

#9034 Hozzászólás Szerző: Drogba »

szpecnaz
Én azt mondtam, h Gallas nagyon technikás, szal ezt lehet félre olvastad, én azt mondtam, h Terry nem az! Ettől még nagyon jó, sőt talán a legjobb a világon, de nem tudja segíteni a támadást--persze OK nem is kell, de a szélső védőknek nagyon is kellene.... De ők sem technikásak... kiv a már említett GALLAS, már ha épp szélen játszik, ez a nagy probléma!
Elég ha a PLben megnézzük a MU-t Rio Ferdinand azért enyhén segíti a támadásokat, annak ellenére, h belső hvéd, és szerintem labdabiztos, gyors, és technikás!
De félreértés ne essék, nem Terry helyére jön az "új" ember, hanem szerintem v Carvalho, ha nem kerül középre Gallas, vagy Del H, v Ferreira!
szpecnaz... én nem Crespot szidtam az előző hsz-ben, csak azt mondtam, h SEva nem bizti, h jó befektetés lenne...!
És abban viszont nagyon igazat adok Neked, h a PL nem a "szép" focijáról lenne híres! Annak ellenére, h 1-2 nagyágyú lásd "franciák" :lol: (Arsenal. vagy a MU) tökéletes ellentéte enek!Amúgy a Chelsea is jó úton halad szerintem
Ballackkal 4-3-3 lesz valszeg a 4 védő, neveket nem mondok, Makelele a kp-án kicsit hátrébb, előtte Ballack Lampard elöttük Robben/J Cole és 2 csatár! Ha ez nem jönne be, akkor a 2ik csatár helyett J Cole/Robben
SWP nem jó, Essien Makelelet tudná helyettesíteni, bár szerintem JM szélre is be fogja tenni... Duff, meg Duff:) Ő se fog spl játéklehetőséget kapni, vagyis nem annyit, mint Robben ill J Cole

undertow
Site Admin
Site Admin

#9035 Hozzászólás Szerző: undertow »

szpecnaz írta:Én mindig azon a véleményen voltam, a jó játékos nem mindenütt jó játékos.Cresponak ment a milannal, a Chelsea-nél nem megy neki ennyire...ez nem az ő hibája...egyszerűen nem fekszik neki az angol liga.
mutass csak egy meccset, ahol ugy jatszottunk, hogy kihasznaljuk crespo erossegeit.
nem hiszem, hogy menni fog. pont ugyanugy jatszunk vele is, mintha drogba lenne elol.

undertow
Site Admin
Site Admin

#9036 Hozzászólás Szerző: undertow »

ballack mint szelso :shock:

AryanH

#9037 Hozzászólás Szerző: AryanH »

Én egyértelműen a 4-3-3 felállás mellet török lándzsát. Nem lehet a csapatból kihagyni a két gyors szélsőt, akár Duff, Robben vagy J. Cole kell a csapatba, Shaun Wright Phillips már szerintem nem annyira. Elég érdekes lesz, hogy hogyan fogunk felállni, ha Ballackot beakarja rakni a csapatba. Mert , ha berakja Lampard mellé, akkor hiányozna Essien mezőnymunkája és több teher esne Makalelére. S a középpályán lenne 4 támadó szellemű játékos és egy csatár. Hát ez nem kivitelezhető. Tehát úgy gondolom, hogy ha jönn Ballack, ami nekem 110% akkor szélre fog kikerülni.

szpecnaz

#9038 Hozzászólás Szerző: szpecnaz »

Drogba írta:Én is egyetértek Andyvel, de nem lehet minden miatt JM-t hibáztatni! Amikor azt mondta, h a CHelsea még nem tartozik Európa legnagyobb csapaihoz, akkor először röhögtem, de aztán rájöttem igaza van! Tavaly mákkal jutott el csapat oda, ahova... Idén a BL félig pech-Del H-, félig megérdemelt volt, mert lássuk be, a Barca idén talán legyőzhetetlen, hihetetlenül jól tették össze! JM jó úton halad a csapatépítést tekintve, megmarad a 2 csatáros játéknál remélhetőleg, jövőre jön 1 hátvéd, 1 kp, 1 csatár, komolyan nem kellenek nagy nevek, csak TECHNIKÁSAK legyenek, és játszanak szépen...
Tudom most nem fogtok szeretni, de a problémák hátul IS vannak! Gallast leszámítva a hátvédek nem elég technikásak! Én TErryt tartom a világ legjobb védőjének, meg nagyon szeretem, de nem olyan labdabiztos, nem olyan labdaérzékeny, nem tud olyan jól cselezni-természetesen a többi hátvéd sem-, mint GALLAS, aki szerintem nagyon nagy Spíler, kapurakövésein látszik, h hülye lenne JM, ha elengedné, ha kell, ne játszon Carvalho, bár ő sem rossz, de ha ez kell, h maradjon Gallas...
Bár sztem szélen sem volt rossz, és bár nagyot hibázott a Liver ellen, amúgy jó játékos!!! És Drogbanak tényleg nagyon hullámzó a teljesítménye, és nem is védeni akarom, de egy alapvetően védekező szellemű felállásban játszó kp nem tudja eléggé kiszolgálni őt és CRESPOt! Talán ezzel sem fogtok egyet érteni, amit most mondok, de ha Crespo tavaly az év második felében jobb volt, mint Seva!!!!, akkor miért akarják idehozni, ha itt Cresponak sem megy... Ballackban bizom nagyon...ha jól adja majd a labdákat, gyorsan vált ritmust, akkor Crespo nagyon eredményes lesz! Csak a kérdés, miért Ballackot hozza??? Deco nem lenne jobb? Szerintem jobban látja a helyzeteket... Amúgy szép amit JM eddig megcsinált, véghezvitt és a problmát a MÉDIA okozza, mert ő várja el, h mindent nyerjen egy ilyen "DRÁGA" csapattal...
Én mindig azon a véleményen voltam, a jó játékos nem mindenütt jó játékos.Cresponak ment a milannal, a Chelsea-nél nem megy neki ennyire...ez nem az ő hibája...egyszerűen nem fekszik neki az angol liga. Az angol ligában az én véleményem szerint nincsen akkora jelentősége a technikának. Persze szebb, meg látványosabb, de a PL mindig is brusztolósabb lesz mint a többi liga. Itt egy primadonnát kinyírják a védők. Az meg hogy terry nem technikás?..hááát...szerintem messze nem ez a dolga...egy hátvéd ne cselezgessen...hanem legyen magabiztos és labdabiztos, ezek az ismérvek teljesen ráillenek mint Gallasra és Terry-re is.

Clarmont
Kapcsolat:

#9039 Hozzászólás Szerző: Clarmont »

A stilusa lehet arrogans, vagy kiabrandito. A focirol valo felfogasa nem biztos hogy mindenkievel azonosul. Csinal rossz igazolasokat, altalunk rossznak gondolt csereket, vagy taktikai huzasokat. Okoz fejfajast bosszusagot. Az viszont, hogy o egy sikeredzo, igazabol ketsegbe vonhatatlan. En nagyon orulok, hogy o az edzo, rengeteg oromet okozott mar nekem az O altala vezetett csapat, es tudom, hogy meg rengeteget fog. Szamomra ez a fontos. Vesztett merkozesek mindig lesznek, ilyen a foci.

Drogba

#9040 Hozzászólás Szerző: Drogba »

Én is egyetértek Andyvel, de nem lehet minden miatt JM-t hibáztatni! Amikor azt mondta, h a CHelsea még nem tartozik Európa legnagyobb csapaihoz, akkor először röhögtem, de aztán rájöttem igaza van! Tavaly mákkal jutott el csapat oda, ahova... Idén a BL félig pech-Del H-, félig megérdemelt volt, mert lássuk be, a Barca idén talán legyőzhetetlen, hihetetlenül jól tették össze! JM jó úton halad a csapatépítést tekintve, megmarad a 2 csatáros játéknál remélhetőleg, jövőre jön 1 hátvéd, 1 kp, 1 csatár, komolyan nem kellenek nagy nevek, csak TECHNIKÁSAK legyenek, és játszanak szépen...
Tudom most nem fogtok szeretni, de a problémák hátul IS vannak! Gallast leszámítva a hátvédek nem elég technikásak! Én TErryt tartom a világ legjobb védőjének, meg nagyon szeretem, de nem olyan labdabiztos, nem olyan labdaérzékeny, nem tud olyan jól cselezni-természetesen a többi hátvéd sem-, mint GALLAS, aki szerintem nagyon nagy Spíler, kapurakövésein látszik, h hülye lenne JM, ha elengedné, ha kell, ne játszon Carvalho, bár ő sem rossz, de ha ez kell, h maradjon Gallas...
Bár sztem szélen sem volt rossz, és bár nagyot hibázott a Liver ellen, amúgy jó játékos!!! És Drogbanak tényleg nagyon hullámzó a teljesítménye, és nem is védeni akarom, de egy alapvetően védekező szellemű felállásban játszó kp nem tudja eléggé kiszolgálni őt és CRESPOt! Talán ezzel sem fogtok egyet érteni, amit most mondok, de ha Crespo tavaly az év második felében jobb volt, mint Seva!!!!, akkor miért akarják idehozni, ha itt Cresponak sem megy... Ballackban bizom nagyon...ha jól adja majd a labdákat, gyorsan vált ritmust, akkor Crespo nagyon eredményes lesz! Csak a kérdés, miért Ballackot hozza??? Deco nem lenne jobb? Szerintem jobban látja a helyzeteket... Amúgy szép amit JM eddig megcsinált, véghezvitt és a problmát a MÉDIA okozza, mert ő várja el, h mindent nyerjen egy ilyen "DRÁGA" csapattal...

Válasz küldése