Graham Potter
- Moldván
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Re: Graham Potter
Aki képes rá nyisson már egy topicot mondjuk zsepi névvel, és ott tele lehetne sírni, meg szarozni mindent. Belépek az oldalra, megnézem az új hsz-eket, és utána suicide gondolataim támadnak. 

- kecske01
- Kedvenc játékos: Thiago Silva
- Kedvenc exjátékos: Fabregas
amikor conte meg mourinho kimondta a frankót a játékosoknak elvesztették az öltözőtBandi írta: ↑2023. január 6., péntek 8:27Nem a tegnapi meccsel van itt gond, mert ez volt az utóbbi 5-6 meccsünk fénypontja, inkább az hogy sorolja hogy milyen kevésen múlt a Brentford, a Newcastle, a Nottingham, Arsenal vagy a Mu ellen, miközben helyzetünk alig volt ezeken a meccseken és kb egyiken sem érdemeltünk volna győzelmet….kecske01 írta: ↑2023. január 6., péntek 8:12abszolút rendben volt a tegnapi meccs ennyi hiányzóval, ezt ő is kiemelte meccs után, hogy nehéz úgy játszani, ha folyamatosan meccs közben is dőlnek ki a játékosaid. Haaland konkrétan levolt véve a pályáról arról miért nem beszéltek? Egyik edző sem tudna jobb játékot csinálni ennyi hiányzóval.Bandi írta: ↑2023. január 6., péntek 8:01 Potter Continued: “It’s a narrow defeat to Manchester City; a 1-0 defeat to Newcastle with nine injuries; a 1-0 defeat to Arsenal; a bad day against Brighton; a draw against Manchester United; a draw against Brentford; and then Nottingham Forest the other day.”
Ez az emberMondjuk abban igaza van hogy ha narrow defeat-ekért járna pont akkor egész jók lennénk…. Azt mondjuk elfelejtette hogy a felsorolt meccseken kb helyzetünk alig volt szóval inkább a szerencsén múlt hogy csak alig kaptunk ki….

Nem a tegnapi meccsel van itt gond, mert ez volt az utóbbi 5-6 meccsünk fénypontja, inkább az hogy sorolja hogy milyen kevésen múlt a Brentford, a Newcastle, a Nottingham, Arsenal vagy a Mu ellen, miközben helyzetünk alig volt ezeken a meccseken és kb egyiken sem érdemeltünk volna győzelmet….kecske01 írta: ↑2023. január 6., péntek 8:12abszolút rendben volt a tegnapi meccs ennyi hiányzóval, ezt ő is kiemelte meccs után, hogy nehéz úgy játszani, ha folyamatosan meccs közben is dőlnek ki a játékosaid. Haaland konkrétan levolt véve a pályáról arról miért nem beszéltek? Egyik edző sem tudna jobb játékot csinálni ennyi hiányzóval.Bandi írta: ↑2023. január 6., péntek 8:01 Potter Continued: “It’s a narrow defeat to Manchester City; a 1-0 defeat to Newcastle with nine injuries; a 1-0 defeat to Arsenal; a bad day against Brighton; a draw against Manchester United; a draw against Brentford; and then Nottingham Forest the other day.”
Ez az emberMondjuk abban igaza van hogy ha narrow defeat-ekért járna pont akkor egész jók lennénk…. Azt mondjuk elfelejtette hogy a felsorolt meccseken kb helyzetünk alig volt szóval inkább a szerencsén múlt hogy csak alig kaptunk ki….
- kecske01
- Kedvenc játékos: Thiago Silva
- Kedvenc exjátékos: Fabregas
abszolút rendben volt a tegnapi meccs ennyi hiányzóval, ezt ő is kiemelte meccs után, hogy nehéz úgy játszani, ha folyamatosan meccs közben is dőlnek ki a játékosaid. Haaland konkrétan levolt véve a pályáról arról miért nem beszéltek? Egyik edző sem tudna jobb játékot csinálni ennyi hiányzóval.Bandi írta: ↑2023. január 6., péntek 8:01 Potter Continued: “It’s a narrow defeat to Manchester City; a 1-0 defeat to Newcastle with nine injuries; a 1-0 defeat to Arsenal; a bad day against Brighton; a draw against Manchester United; a draw against Brentford; and then Nottingham Forest the other day.”
Potter Continued: “It’s a narrow defeat to Manchester City; a 1-0 defeat to Newcastle with nine injuries; a 1-0 defeat to Arsenal; a bad day against Brighton; a draw against Manchester United; a draw against Brentford; and then Nottingham Forest the other day.”
Ez az ember
Mondjuk abban igaza van hogy ha narrow defeat-ekért járna pont akkor egész jók lennénk…. Azt mondjuk elfelejtette hogy a felsorolt meccseken kb helyzetünk alig volt szóval inkább a szerencsén múlt hogy csak alig kaptunk ki….
Ez az ember

- James Lee
- Kedvenc játékos: Kante RLC
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba
Valószínűleg nem olvasta a Csernus és Puzsér összest

- Te is ugyanúgy jöttél volna. Egy picsányi kiscsapatból középcsapatot faragást (bár már lassan ezt is elvitatják tőle) jogosan gondol jó ajánlólevélnek egy top csapat padjára.
- Egyáltalán nem ajándék, hanem a legnagyobb nyomás, amit edző el tud képzelni. Ha bemondja az unalmast, nagyon nehéz visszaküzdenie magát a térképre.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Jogos jogos, ismerhette volna a határait, korlátait...

http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Mondhatott volna nemet a bohóc, de elhiszem hogy neki egy TOP klubnál minden egyes eltöltött perc egy ajándék.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
- James Lee
- Kedvenc játékos: Kante RLC
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba
De maradhatott volna a seggén, hát mit nem értesz

- Bubi
Nem ő rágta be magát ide, leigazoltuk...

http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Maradhatott volna ott a seggén, nem kellett volna ide is behozni a középcsapat mentalitást. Építsen máshol egy új Brightont.
2012.05.19
- Bubi
Srácok.... Potter rakta össze a brightont a semmiből. Az új edző most élvezi a helyzetet, ennyi.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
Felve teszem fel a kerdest az nem lehet, hogy esetleg a brighton onmagaban jo jelenleg? Keret, mentalitas, team playing? Amikor scolari megnyerte a brazilokkal a vbt akkor mindenki azt mondta, azzal a kerettel barki megnyerte volna, hat most valami ilyesmit erzek a brightonnal kicsibe. Sztem ha elhoznank a mostani edzojuket ugyan ott lennenk.emsanya írta: ↑2023. január 5., csütörtök 14:29De Zerbi is most jo munkát végez a Brighton-nál. Ha kb 3 év mulva se lépünk előre, akkor őt is meg lehet probálni. Meg ott van még talonban a sportingos edző is.Dízel írta: ↑2023. január 5., csütörtök 13:59Es utana rogton kiderult, a brighton nelkule is szarnyal, sot…Bandi írta: ↑2023. január 5., csütörtök 12:15
Semmi nem hozta még le hogy veszélyben lenne az állása, gondolom csak valami random twitter bejegyzés lett idézve. Az meg közel sem biztos hogy jól meggondolták Boehly-ék kit akarnak, Tuchel menesztése után szinte egyből Potter-t írták mindenhol, akkoriban agyon volt dicsérve hogy milyen jó a Brighton-al meg hogy ő lehet a következő angol kapitány, aztán az amcsik szerintem szépen felültek a hype vonatra.
Nem akarok messszemeno kovetkezteteseket levonni, de ott nem potter miatt jottek az eredmenyek.
Ez nyilvanvaloan latszik.![]()
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Most nézem amúgy, hogy a Brighton, akit leraboltunk, 2 hellyel előttünk van. Grat vezetőségemsanya írta: ↑2023. január 5., csütörtök 14:29De Zerbi is most jo munkát végez a Brighton-nál. Ha kb 3 év mulva se lépünk előre, akkor őt is meg lehet probálni. Meg ott van még talonban a sportingos edző is.Dízel írta: ↑2023. január 5., csütörtök 13:59Es utana rogton kiderult, a brighton nelkule is szarnyal, sot…Bandi írta: ↑2023. január 5., csütörtök 12:15
Semmi nem hozta még le hogy veszélyben lenne az állása, gondolom csak valami random twitter bejegyzés lett idézve. Az meg közel sem biztos hogy jól meggondolták Boehly-ék kit akarnak, Tuchel menesztése után szinte egyből Potter-t írták mindenhol, akkoriban agyon volt dicsérve hogy milyen jó a Brighton-al meg hogy ő lehet a következő angol kapitány, aztán az amcsik szerintem szépen felültek a hype vonatra.
Nem akarok messszemeno kovetkezteteseket levonni, de ott nem potter miatt jottek az eredmenyek.

De Zerbi is most jo munkát végez a Brighton-nál. Ha kb 3 év mulva se lépünk előre, akkor őt is meg lehet probálni. Meg ott van még talonban a sportingos edző is.Dízel írta: ↑2023. január 5., csütörtök 13:59Es utana rogton kiderult, a brighton nelkule is szarnyal, sot…Bandi írta: ↑2023. január 5., csütörtök 12:15Semmi nem hozta még le hogy veszélyben lenne az állása, gondolom csak valami random twitter bejegyzés lett idézve. Az meg közel sem biztos hogy jól meggondolták Boehly-ék kit akarnak, Tuchel menesztése után szinte egyből Potter-t írták mindenhol, akkoriban agyon volt dicsérve hogy milyen jó a Brighton-al meg hogy ő lehet a következő angol kapitány, aztán az amcsik szerintem szépen felültek a hype vonatra.Dízel írta: ↑2023. január 5., csütörtök 12:01 Ha elkuldik pottert kerdem en minek irattak vele ala egy 5 eves szerzodest? Ertem, hogy valahol meg kell huzni a hatart, mi az ami ala mar nem megyunk, de szerintem ez azert tulzas. En sem birom pottert, de nem is nekem kell birni, hanem akik kineveztek. Gondolom en jol meggondoltak kit akarnak ide. Ha ugy tunik tenyleg ok is benyomtak a fifa uzemmodot.
Erthetetlen. Szamomra mar regen nevetseg targya a nalunk folyo edzo keringo, de az uj tulajdonsokkal azt hittem uj szint visznek a klub eletebe. Meg lehet hogy csak kamu a hir, de nem elkepzelhetetlen.
- Dízel
Es utana rogton kiderult, a brighton nelkule is szarnyal, sot…Bandi írta: ↑2023. január 5., csütörtök 12:15Semmi nem hozta még le hogy veszélyben lenne az állása, gondolom csak valami random twitter bejegyzés lett idézve. Az meg közel sem biztos hogy jól meggondolták Boehly-ék kit akarnak, Tuchel menesztése után szinte egyből Potter-t írták mindenhol, akkoriban agyon volt dicsérve hogy milyen jó a Brighton-al meg hogy ő lehet a következő angol kapitány, aztán az amcsik szerintem szépen felültek a hype vonatra.Dízel írta: ↑2023. január 5., csütörtök 12:01 Ha elkuldik pottert kerdem en minek irattak vele ala egy 5 eves szerzodest? Ertem, hogy valahol meg kell huzni a hatart, mi az ami ala mar nem megyunk, de szerintem ez azert tulzas. En sem birom pottert, de nem is nekem kell birni, hanem akik kineveztek. Gondolom en jol meggondoltak kit akarnak ide. Ha ugy tunik tenyleg ok is benyomtak a fifa uzemmodot.
Erthetetlen. Szamomra mar regen nevetseg targya a nalunk folyo edzo keringo, de az uj tulajdonsokkal azt hittem uj szint visznek a klub eletebe. Meg lehet hogy csak kamu a hir, de nem elkepzelhetetlen.
Ez nyilvanvaloan latszik.

Semmi nem hozta még le hogy veszélyben lenne az állása, gondolom csak valami random twitter bejegyzés lett idézve. Az meg közel sem biztos hogy jól meggondolták Boehly-ék kit akarnak, Tuchel menesztése után szinte egyből Potter-t írták mindenhol, akkoriban agyon volt dicsérve hogy milyen jó a Brighton-al meg hogy ő lehet a következő angol kapitány, aztán az amcsik szerintem szépen felültek a hype vonatra.Dízel írta: ↑2023. január 5., csütörtök 12:01 Ha elkuldik pottert kerdem en minek irattak vele ala egy 5 eves szerzodest? Ertem, hogy valahol meg kell huzni a hatart, mi az ami ala mar nem megyunk, de szerintem ez azert tulzas. En sem birom pottert, de nem is nekem kell birni, hanem akik kineveztek. Gondolom en jol meggondoltak kit akarnak ide. Ha ugy tunik tenyleg ok is benyomtak a fifa uzemmodot.
- Dízel
Ha elkuldik pottert kerdem en minek irattak vele ala egy 5 eves szerzodest? Ertem, hogy valahol meg kell huzni a hatart, mi az ami ala mar nem megyunk, de szerintem ez azert tulzas. En sem birom pottert, de nem is nekem kell birni, hanem akik kineveztek. Gondolom en jol meggondoltak kit akarnak ide. Ha ugy tunik tenyleg ok is benyomtak a fifa uzemmodot.
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Hmm lehet mégis megéri idejonni, dolgozol pár hónapot több éves fizuert

- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Azt hiszem egyikőtök sem írta még meg, de azt se felejtsük, hogy 2027 nyaráig van szerződése... Ha most megint menesztenék, nem tudom hányadik edző lenne szimultán, akinek fizetné a klub a végkielégítését. 

6+8+5+4+1+1+2+1