Bandi írta: ↑2023. január 8., vasárnap 21:42
kecske01 írta: ↑2023. január 8., vasárnap 21:03
Pityee írta: ↑2023. január 8., vasárnap 20:57
Jaj hagyjuk már

Ha Potter savazása megvan szólva, hogy 100x ugyanaz levan írva, akkor azt se írjuk le 100x hogy adjunk neki időt. Ugyanúgy a fórum teleszemetelése az is. Más edzőtől amúgyis mit vársz? Örülnek hogy középcsapat lettünk.
Ilyen baromságot, edzők azért egymás között nem ilyen egyszerűen gondolkodnak, hogy hála isten hogy gyenge a másik most
Azért van leírva 100x mert szerintem mi akik támogatjuk Pottert azok jobban voltak képbe az eddigi munkájával, gondolom a többség itt nem olvas twittert meg hallgatja a focis mainstream podcasteket. Sokszor ez jön le pár ember megnyilvánulásából itt.
De azt mondja már el valaki hogy mi az a nagy dolog amit elért a korábbi munkái során ami miatt támogatni kellene? Mert a Brighton-al volt egy 15. meg 16. helye, utána volt a tavalyi szezonja erős, de ennyi. Előtte Svédországban volt egy csomó ideig, biztos jó munkát végzett ott de azért abból ne vonjunk le nagy következtetéseket…. Szerintem nem várt itt senki tőle Tuchel féle csodát, de azért kb 20 meccset lehúzott már itt és ennyi idő alatt odáig jutottunk el hogy lassan örülni kell ha van kaput eltaláló lövésünk egy meccsen. Szóval ha lenne legalább 1-2 aprócska pozitívum amibe kapaszkodni lehetne, akkor biztos nem lenne ekkora utálat vele szemben, de én nem látok ilyesmit…
Amikor a tabella vége fele végzett a brightonnal akkor is top8 körül volt az xg-jük, azért szeretik annyira Pottert, mert nagyon látványos focit nyomtak mindig hulladék játékosokkal többnyire, vagy elvitték a legjobbjaikat útközben. Meri használni a fiatalokat (ügye Tuchelnél ez volt az egyik probléma, hogy nem szeret a fiatalokhoz nyúlni, ő Brojat is hagyta volna elmenni nyáron, Boehlyek léptek közbe)
Svédeknél a 4. osztályból hozta fel Európa liga nyolcaddöntőig a csapatát.
Nyilván lófasz habbal amit eddig nyújtott vele a csapat, de várjuk meg már azt legalább, hogy James meg Chilly együtt legyen pályán 10 meccset folyamatosan
Nekem sem tetszik ez a helyzet, de azt a szégyent nem akarom, hogy rajtunk nevessen mindenki, hogy milyen nyomorult az egész klub, hogy hónapokat adunk edzőknek.