Ne legyünk ennyire gonoszak.. egyébként tuti..

Feltételezem itt az volt, hogy a főni felkapta a fejét hogy egy nyurga, 30 kilós, 21 éves srác gólt lőtt a Szuperkupa döntőn.
Remélem őket nem hozzuk vissza🫣Botond9797 írta: ↑2023. augusztus 30., szerda 15:46Azért a last minute panic buy nálam Zappacostánál és Djilobodji-nál kezdődik...![]()
Mondjuk nem volt nehéz, ha angol és max 21 éves, ráadásul mi akarjuk akkor itt kezdődik az ára. Csak mi vagyunk olyan rendesek hogy pl. Hall-t, aki 3 évvel fiatalabb és kb ugyanannyi PL meccs van a lábában mint Palmar-nek egy 10-essel olcsóbban adjuk
Azért a last minute panic buy nálam Zappacostánál és Djilobodji-nál kezdődik...
Na jól betippelted az árát Bandi
Ez megint Joe Shields embere. Csontra ugyanaz a poszt, mint Madueke és ballábas is. Elvileg néha játszott 10-est, de nem jellemző rá. Nekünk meg oda kéne ember inkább.Pityee írta: ↑2023. augusztus 30., szerda 13:36Nem az a kérdés, hogy tehetséges e, mert az egyértelmű. Hanem h ideje volna egy kis tapasztalatot igazolni aki leveszi a többi 19-20 éves játékosról a terhet.kazomester írta: ↑2023. augusztus 30., szerda 13:31 A minap hallgattam meg az Unibet YT oldalán Peet ék top 10 játékos, akitől áttörést várnak idén, és Palmer mindhármuknál szerepel. Lehet nem akkora butaság, de én bevallom nem láttam még játszani. Ugyanez Enciso esetében is, Peet nagyon nagyra értékeli (1. Helyre tette).
Rendben van, hogy kell ember jövőre, de addig leépül az akinek nem jut idén játékidő.Bubi írta: ↑2023. augusztus 30., szerda 12:01Idén nyilván nem kell nagy keret, de jövőre ha sikeresek akarunk lenni akkor a padon ugyan olyan embereknek kell ülniük mint a kezdőben. Lehet, hogy nem 90 perceket, de mindenki játszhat a meccsek nagy részén.Dante írta: ↑2023. augusztus 30., szerda 9:56 Megint csak egy jó üzenet lenne Chukwuemeka-nak és a többi fiatalnak.
Nem értem minek veszünk azonos posztra több nagy tehetséget is.
Mennyit fog fejlődni Lavia, Ugochukwu Caicedo mögött?
Nem értem minek vettük a brazil, portugál támadókat, ha beugrónak - fél évre - megintcsak nagy összegért keresünk új embert. Ráadásul ordít a csapat még egy tapasztaltabb emberért és Ansu Fati, meg Musiala lehet az érkező. Mi lesz ha felépül Nkunku. Padozni fog Musiala? Vagy Mudryk? Vagy ha esetleg jobban játszik mint a többi szélső, de olcsóbb volt, akkor Madueke lesz jegelve?
Nem tetszik ez a harácsoló vonal, jó lenne megtalálni az egyensúlyt létszám és kor között is, mert mindkettő egy egy véglet felé van felborulva.
Nem az a kérdés, hogy tehetséges e, mert az egyértelmű. Hanem h ideje volna egy kis tapasztalatot igazolni aki leveszi a többi 19-20 éves játékosról a terhet.kazomester írta: ↑2023. augusztus 30., szerda 13:31 A minap hallgattam meg az Unibet YT oldalán Peet ék top 10 játékos, akitől áttörést várnak idén, és Palmer mindhármuknál szerepel. Lehet nem akkora butaság, de én bevallom nem láttam még játszani. Ugyanez Enciso esetében is, Peet nagyon nagyra értékeli (1. Helyre tette).
Kettős érzéseim vannak Palmer-rel kapcsolatban, hasonlóak, mint tavaly Gordon-nal. Személy szerint nagyon örülnék, ha 20-22 éves angol top tehetségek érkeznének az akadémisták mellé. A friss emlékek, a két Szuperkupa meccs és az U21-es EB, ezek mindegyikén igazolta tehetségét, szimpatikus játékos és nagy jövő állhat előtte topszinten is. De! Instant impact-ot várni Palmer-től nem lehet. A kezdőbe igazolunk embert Sterling/Jackson mellé Nkunku pótléknak, miközben két további szélsőnk (Mudryk,Madueke) szintén szokja a topklub légkörét és nem mellesleg egyikük éppen sérült, másikuk lassan épül be egy kihagyott pre-season után. Benne van a pakliban, hogy Palmer egyből hozni fogja a szintet, de sokkal valószínűbb, hogy nála is lassabb folyamat lesz, mire felveszi a ritmust, közben pedig marad három ember, Enzo, Sterling és Jacko, akitől várhatjuk, hogy egymaguk meccset, meccseket döntsenek el. Elvileg az ő vállukról kellene levenni a terhet, nem fél, nem egy, nem két év múlva, hanem most. Ha City/Arsa/Bayern szinten tartanánk csapatépítésben, akkor én lennék a legizgatottabb Palmer érkezése miatt, így látom benne a rizikót, és a játékost is féltem tőlünk, nagyobb lesz rajta a teher, mint amekkorát érdemelne fejlődésének ezen szakaszában.emsanya írta: ↑2023. augusztus 30., szerda 13:04Szép találat! Rémlett is hogy itt valaki betippelte es megjött!Botond9797 írta: ↑2023. augusztus 30., szerda 12:43Botond9797 írta: ↑2023. augusztus 23., szerda 19:40 Van egy olyan érzésem, hogy 1-2 nap múlva bedobják Cole Palmer nevét, mint lehetséges érkező...EXCLUSIVE: Chelsea add Cole Palmer to list of talented offensive players being considered for final addition.
Talált.![]()