Átigazolási pletykák

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
edeskeves
Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Átigazolási pletykák

#15441 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

Bubi írta:Felháborító a Giroud üzlet. Tényleg nem jobb mint Bats, ellenben ezzel részben segítettük az Arsenalt hozzájutni Aubameyanghoz. Szerintem rohadtúl vérlázító. Ha maradna Bats az egy fokkal javítana a helyzeten, mert akkor annyi hogy mélyítene a kereten az érkezése, így viszont nézhetem majd kék mezben azt a balfaszt.
Aubameyang mar hivatalos, Giroud ettol fuggetlenul meg papiron mindig az o jatekosuk, szerintem a kettonek semmi koze egymashoz. Az is lehet, hogy a tokos orosz holgy megint NEM-et mond es a vegen rajtuk marad Giroud.
Bats pedig Nem Conte kompatibilis csak vesz vesz eseten, ezt el kell fogadni es az o szempontjabol is jobb, ha jatszik stabilan egy fel evet mashol. Igy Morata moge kell mindenkepp valaki es nem sok lehetoseg maradt. Az emlitett nevek kozul Dzeko es Giroud a normalisabbak, az viszont tetszik, hogy nem rugtak fel azt a szabalyt, hogy 30+os jatekost nem igazolnak le hosszabb tavra.
Szoval a lista egyre csak szukult, ilyen feltetelek mellett nem konnyu normalis embert talalni.

béla
Kedvenc exjátékos: Mata

#15442 Hozzászólás Szerző: béla »

edeskeves írta:
béla írta:De érted, most azért ne legyünk már elégedettek,mert legalább nem Crouch jött.
Persze, de ugy tunik ez marad nekunk, annak kell orulni, hogy nem full hulladekokkal toltik fel a keretet, csak kevesbe szarral. Mondjuk Giroud cserekent azert alapvetoen nem rossz szerintem.
Az egyertelmu, hogy nem nagy nevu kezdojatekosban gondolkodtak, Michy pedig jelenleg nem felel meg Contenak. Ezeket figyelembeveve gondolom azt, hogy vegul Giroud korrekt valasztas.
Egyetértek, nekem sem Giroud-val van problémám. Sőt,igazából olyan nagyon problémám sincs, viszont az megint érdekes, hogy a Zouma-Rüdiger vagy Baba-Emerson cseréhez hasonlóan ez megint hatalmas pénzkidobás.
Ha Bats mindenképp távozni szeretett volna, akkor ez egy fasza move, ha azért nyomtuk el őt,hogy hozhassuk Snake-et, akkor meg nettó hülyeség. Bár Giroud talán valamivel jobban bírja a padot.

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#15443 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Felháborító a Giroud üzlet. Tényleg nem jobb mint Bats, ellenben ezzel részben segítettük az Arsenalt hozzájutni Aubameyanghoz. Szerintem rohadtúl vérlázító. Ha maradna Bats az egy fokkal javítana a helyzeten, mert akkor annyi hogy mélyítene a kereten az érkezése, így viszont nézhetem majd kék mezben azt a balfaszt.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

edeskeves

#15444 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

béla írta:De érted, most azért ne legyünk már elégedettek,mert legalább nem Crouch jött.
Persze, de ugy tunik ez marad nekunk, annak kell orulni, hogy nem full hulladekokkal toltik fel a keretet, csak kevesbe szarral. Mondjuk Giroud cserekent azert alapvetoen nem rossz szerintem.
Az egyertelmu, hogy nem nagy nevu kezdojatekosban gondolkodtak, Michy pedig jelenleg nem felel meg Contenak. Ezeket figyelembeveve gondolom azt, hogy vegul Giroud korrekt valasztas.

béla

#15445 Hozzászólás Szerző: béla »

De érted, most azért ne legyünk már elégedettek,mert legalább nem Crouch jött.

edeskeves

#15446 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

chaoskid18 írta:
edeskeves írta:
Gallion írta:@CFC_alone
2 min

Olivier #Giroud has arrived at #Chelsea’s training ground in Cobham, Surrey.
Kép
Auba hivatalos szerintem a haromszog lassan lezarul, Giroud ide, Michy pedig Dortmundba megy.
A vegere kozmetikaztak egy kicsit a dolgokat, Carrollhoz kepest megvaltas Giroud. :D
Az normális hogy én így sem vagyok elégedett?
Elegedett en sem, de Crouch meg Carrollhoz kepest jobb valasztas. Hozzajuk merve vagyok elegedett csak. Auba meg egyik kutbol ment a masikba, ott se fog nyerni semmit. De azert vicces, hogy ilyen neveket tudnak igazolni, amellett, hogy a jatekost se ertem.

chaoskid18
Kedvenc játékos: Juan Mata
Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola

#15447 Hozzászólás Szerző: chaoskid18 »

GIROUD/BATSHUAYI LATEST

Gary Cotterill is across the developing story involving the two strikers.

The deal is far from done, according to our reporter.

“I am told by sources at Chelsea that if the Giroud deal does not go through, and there is still some debate about the price, then Batshuayi will not be going to Dortmund.”
Floor Jensen,Amy Lee,Mclaren,Chelsea!

chaoskid18

#15448 Hozzászólás Szerző: chaoskid18 »

kecske01 írta:Azert egy Giroud-t szazszor hamarabb bekuldenek hatranyban, mint egy Bats-t. Jobban erzi a kaput.
Azért minőségi különbség lesz és sajnos nem a javunkra nézzétek meg a riválisok csatárait nálunk meg a falábú Morata és a kivénhedt Giroud közül kell majd csóri Conténak választani...

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#15449 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Azert egy Giroud-t szazszor hamarabb bekuldenek hatranyban, mint egy Bats-t. Jobban erzi a kaput.

chaoskid18

#15450 Hozzászólás Szerző: chaoskid18 »

Pityee írta:Nekem még mindig dörzsölnöm kell a szemem, hogy vajon valóság-e ami történik. A szarzenál leigazolja a nagy halat (Auba), mi meg a 24 éves Michyt odaadjuk a 31 éves Giroudért, akit a szarzenál padjárol emelünk át az itteni padra. Tejóég.
pont ezért vagyok csalódott én is és szerintem idén már nem nézek meccset azt hiszem!

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#15451 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Nekem még mindig dörzsölnöm kell a szemem, hogy vajon valóság-e ami történik. A szarzenál leigazolja a nagy halat (Auba), mi meg a 24 éves Michyt odaadjuk a 31 éves Giroudért, akit a szarzenál padjárol emelünk át az itteni padra. Tejóég.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

chaoskid18

#15452 Hozzászólás Szerző: chaoskid18 »

edeskeves írta:
2 min

Kép
Auba hivatalos szerintem a haromszog lassan lezarul, Giroud ide, Michy pedig Dortmundba megy.
A vegere kozmetikaztak egy kicsit a dolgokat, Carrollhoz kepest megvaltas Giroud. :D
Az normális hogy én így sem vagyok elégedett?

edeskeves

#15453 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

2 min

Kép

Gallion
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#15454 Hozzászólás Szerző: Gallion »

@CFC_alone
2 min

Kép

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#15455 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Botond9797 írta:Az elmúlt időszakban többször is szóba került a sztárcsapatok eltérő átigazolási politikája, hogy vannak költekező "sztárok", " követők" és "leszakadók" stb, hogy sikeres lehet-e, képes lehet-e felvenni a versenyt a nagyokkal egy gazaságosabban működő klub és ehhez hasonló kérdések. A témához kapcsolódóan bennem is felvetődött egy kérdőjel, aki jártasabb nálam a témában és esetleg több fogalma van egy adott klub pénzügyi működéséről és nagyjából tisztában van az összegekkel, nyugodtan javítson ki, oktasson ki, ha nincs igazam. Vegyünk egy elsővonalas "költekező" klubot, mondjuk a PSG-t vagy a United-et. Az ő esetükben ugye gyakran beszélhetünk 100 körüli vagy 100+ milliós transzferekről, konkrétan Neymar, Mbappé és Pogba leigazolására gondolok. Ha jól tudom, indhhárman 100 millió feletti összegért érkeztek, tehát felfoghatatlan pénzekért. Igen ám, de azt sokan elfelejtik, hogy egy akkkora reklámarc, mint Neymar, Pogba, vagy lassan Mbappé, pusztán befektetésnek is kitűnő lehet. Mezeladások, képével fémjelzett relikviák milliói, rengeteg új szurkoló, több közvetítés, stb. stb. mind-mind egy ilyen nagy név mellett szólnak, tehát a góljain kívül ezer más oldalról képes megtérülni az összeg, nem beszélve persze a fokozott érdeklődésről, ami egy ilyen transzfer után az eddigieknél is inkább a fősorodba emel egy csapatot. A kérdéem, hogy nem éri-e meg jobban, nagy pénzért eladható világsztárt venni, mint Drinkwatert-, Barkley-t, Bakayoko-t, Giroud-t és tarsáit, akik az előbbiekben felsoroltak közül max jó teljesítménnyel törleszthetne? Biztos, hogy jobban jár egy csapat anyagilag, ha "költekezőből" "követővé" válik? Érdekelne a véleményetek, és bocs a hosszú hsz-ért. :)
Ezt mi nem tudhatjuk, nem érthetjük. Ehhez bele kéne látni totálisan egy topklub költségvetésébe. Én azt gondolom, hogy ezek a 100-200 milliós igazolások talán sose térülnek meg. Úgy képzelem el, hogy a szerződésük lejártáig már egy komoly összeget visszatermelnek, de erre még rájön a csillagászati fizetésük is.

Szerintem ezekkel az igazolásokkal a brandjük értékét növelik leginkább, plusz persze biztos, hogy jó pénz származik az ilyen nevek hozta "bónusz" bevételekből. Meg persze a BL győzelmek hozta hírnév és a megnyerhető összegek is sokat számítanak. Úgy gondolom, hogy ezek hosszútávon megtérülő befektetések.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

béla

#15456 Hozzászólás Szerző: béla »

Николаевич írta:
emsanya írta:Bats-nak jobban feküdhet a dortmund. Pulisic, Yarmolenko meg az az uj noname angol u21-es gyerek tömni fogják két szélről labdákkal. Ha fut egy jo fél szezont még el lehet adni nekik, esetleg visszarendelni, de arra kicsi az esély, Conte más tipusu csatárt keres.

Esélyes hogy Conte dobbant nyáron, szóval okos dolog megtartani.

Èn nem tartom Batyut potenciàlis világkasszisnak, de szerintem nagyon jó kis csatár, aktív cserekènt vagy kétcsatáros rendszerben egy klasszis mellett hasznos csapattag lehet.
Egyetértek, egy kreatív középpályával maga mögött elég jó góllövő lehet belőle. Nyilván egy 3-5-2-ben, amikor Hazard az egyetlen kreatív ember, ez sokkal nehezebb.

Dante
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

#15457 Hozzászólás Szerző: Dante »

Szeretni fogják őt Dortmundban, amint játszik 4-5 meccset egyhuzamban bele fog lendülni. A bundás is könnyebb közeg mint a PL.
Viszont szerintem is ennyi neki, ha jó akkor tuti odaadjuk nekik. Méltánytalanul bánt vele Conte, megérdemli a szerencsét és a sikereket.

Николаевич

#15458 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

emsanya írta:Bats-nak jobban feküdhet a dortmund. Pulisic, Yarmolenko meg az az uj noname angol u21-es gyerek tömni fogják két szélről labdákkal. Ha fut egy jo fél szezont még el lehet adni nekik, esetleg visszarendelni, de arra kicsi az esély, Conte más tipusu csatárt keres.

Esélyes hogy Conte dobbant nyáron, szóval okos dolog megtartani.

Èn nem tartom Batyut potenciàlis világkasszisnak, de szerintem nagyon jó kis csatár, aktív cserekènt vagy kétcsatáros rendszerben egy klasszis mellett hasznos csapattag lehet.

Botond9797
Kedvenc játékos: Mount James Kanté
Kedvenc exjátékos: JT26 DD11 FL8

#15459 Hozzászólás Szerző: Botond9797 »

Az elmúlt időszakban többször is szóba került a sztárcsapatok eltérő átigazolási politikája, hogy vannak költekező "sztárok", " követők" és "leszakadók" stb, hogy sikeres lehet-e, képes lehet-e felvenni a versenyt a nagyokkal egy gazaságosabban működő klub és ehhez hasonló kérdések. A témához kapcsolódóan bennem is felvetődött egy kérdőjel, aki jártasabb nálam a témában és esetleg több fogalma van egy adott klub pénzügyi működéséről és nagyjából tisztában van az összegekkel, nyugodtan javítson ki, oktasson ki, ha nincs igazam. Vegyünk egy elsővonalas "költekező" klubot, mondjuk a PSG-t vagy a United-et. Az ő esetükben ugye gyakran beszélhetünk 100 körüli vagy 100+ milliós transzferekről, konkrétan Neymar, Mbappé és Pogba leigazolására gondolok. Ha jól tudom, indhhárman 100 millió feletti összegért érkeztek, tehát felfoghatatlan pénzekért. Igen ám, de azt sokan elfelejtik, hogy egy akkkora reklámarc, mint Neymar, Pogba, vagy lassan Mbappé, pusztán befektetésnek is kitűnő lehet. Mezeladások, képével fémjelzett relikviák milliói, rengeteg új szurkoló, több közvetítés, stb. stb. mind-mind egy ilyen nagy név mellett szólnak, tehát a góljain kívül ezer más oldalról képes megtérülni az összeg, nem beszélve persze a fokozott érdeklődésről, ami egy ilyen transzfer után az eddigieknél is inkább a fősorodba emel egy csapatot. A kérdéem, hogy nem éri-e meg jobban, nagy pénzért eladható világsztárt venni, mint Drinkwatert-, Barkley-t, Bakayoko-t, Giroud-t és tarsáit, akik az előbbiekben felsoroltak közül max jó teljesítménnyel törleszthetne? Biztos, hogy jobban jár egy csapat anyagilag, ha "költekezőből" "követővé" válik? Érdekelne a véleményetek, és bocs a hosszú hsz-ért. :)
James, Mount, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Abraham

emsanya

#15460 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Bats-nak jobban feküdhet a dortmund. Pulisic, Yarmolenko meg az az uj noname angol u21-es gyerek tömni fogják két szélről labdákkal. Ha fut egy jo fél szezont még el lehet adni nekik, esetleg visszarendelni, de arra kicsi az esély, Conte más tipusu csatárt keres.

Válasz küldése