Átigazolási pletykák
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Re: Átigazolási pletykák
Ez a nyomorék Levy úgyse adja el nekünk Roset még csak véletlenül sem... Modricot is inkább elpattintotta a Reálba.. ha meg a pénzen múlik akkor meg a UTD ellen nincs esélyünk
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
WILLIAN'S UTD TALKS
Chelsea midfielder Willian has revealed his agent held talks with Manchester United.
Willian struggled under new boss Antonio Conte last season and was linked with a summer move away from Stamford Bridge.
"There were a few conversations with my agent. I worked with [Jose] Mourinho and I became his friend as well," he told Goal.
"Manchester came to me, they talked with my agent, but nothing happened, because Chelsea would not negotiate me in any way and I'm very happy at Chelsea."
Chelsea midfielder Willian has revealed his agent held talks with Manchester United.
Willian struggled under new boss Antonio Conte last season and was linked with a summer move away from Stamford Bridge.
"There were a few conversations with my agent. I worked with [Jose] Mourinho and I became his friend as well," he told Goal.
"Manchester came to me, they talked with my agent, but nothing happened, because Chelsea would not negotiate me in any way and I'm very happy at Chelsea."
Ha sötétben tapogatózol, nyisd ki a szemed!
- adrian1989
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
remélem jól dönt és a Chelsea-be igazol.mikel12 írta:BREAKING NEWS
After a revealing interview this morning comes this...
Sky sources understand Danny Rose wants to join Chelsea or Manchester United this summer if Tottenham are prepared to sell him.
The full-back has not asked to leave and has not put in a transfer request.
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
BREAKING NEWS
Sky sources understand Danny Rose wants to join Chelsea or Manchester United this summer if Tottenham are prepared to sell him.
Ohh Chelsea we love you..
Kenedy is set to become Newcastle United's next signing, a fortnight after he was sent home from Chelsea's tour of China for his posts on social media. He will join Rafa Benitez's men on a season-long loan. (Daily Mirror)
Kenedy a Newcastle csapatához kerülhet kölcsönbe.
Kenedy a Newcastle csapatához kerülhet kölcsönbe.
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Kozben az igazi Di Marzio profil is megerositette, hogy Inter-Chelsea verseny Aurier-ert. A Unitedrol nem irt semmit, szerintem ok nincsennek kepben. Ha valasztani lehetne, akkor inkabb Cancelo, de nem vagok eret akkor sem, ha az elefantcsontparti jon.
Ohh Chelsea we love you..
#Chelsea are ready to pay up to £35million for Oxlade-Chamberlain, with Conte stepping up his efforts to tempt him across London. [Mirror]
Joao Cancelo could become a Chelsea player within next few hours, according to reports. (Express)
Joao Cancelo could become a Chelsea player within next few hours, according to reports. (Express)
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Moses kétszer is kipróbálta baloldalt, nem véletlen. Gondolom Alonsoval ketten megoldanák, Moses hátránynál, Marcos vezetésnél. Amúgy Moses eredetileg azthiszem balszélső középpályás.
Csak Cancelo jöjjön össze és megnyugszom, Ő dobna rajtunk.
Csak Cancelo jöjjön össze és megnyugszom, Ő dobna rajtunk.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
N'Zonzi azért egy-két szinttel feljebb tolja mint Drinkwater, meglepődnék ha eljönne ide padozni.kazomester írta:Steven N'Zonzi has handed in a transfer request at Sevilla. His release clause is €36m. (Source: beIN Sports) Időről-időre felmerül a neve itt.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Sidibé nagyon fasza lenne, neki kifejezetten örülnék. N'Zonzi pedig egy kevésbé beszari Matic, őt is adnám, főleg hogy Drinkwater-nél talán olcsóbb és minőségben hasonló, plusz 12 cm-vel magasabb.
Rose se rossz, de Sp*rsnél kár érdeklődni, sokkal inkább Bertrand.
Rose se rossz, de Sp*rsnél kár érdeklődni, sokkal inkább Bertrand.
- kazomester
Steven N'Zonzi has handed in a transfer request at Sevilla. His release clause is €36m. (Source: beIN Sports) Időről-időre felmerül a neve itt.
- kazomester
Szerintem mindkét oldalt meg akarja erősíteni a mester. De ha csak az egyik szárnyra jön valaki, még mindig meg tudja majd oldani Moses és Azpi pakolgatásával.Dízel írta:Semmi bajom João Cancelo-val, de igazabol miért is olyan fontos ő nekünk? nem inkább Alonso-oldalát kéne erősíteni?
- chaoskid18
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
leginkább azért mert Mosesnek eredetileg nem az a poszja...Dízel írta:Semmi bajom João Cancelo-val, de igazabol miért is olyan fontos ő nekünk? nem inkább Alonso-oldalát kéne erősíteni?
Floor Jensen,Amy Lee,Mclaren,Chelsea!
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Semmi bajom João Cancelo-val, de igazabol miért is olyan fontos ő nekünk? nem inkább Alonso-oldalát kéne erősíteni?
- adrian1989
de ha Conte számolt vele akkor miért nem utazott el a kerettel az ázsiai túrára?nemtudom írta:conte meg mindig matic miatt sirankozik. Azt mondta nem akarta eladni a csapat kapott egy jó ajánlatot és a vezetők elfogadták. Az volt a terv h bakayoko fokozatosan kap lehetoseget nem akarta egyből mely vízbe dobni. egyrészt oké h matic el lett hajtva, viszont ha tervek voltak vele az edző részéről akkor az szép dolog a vezetőktől.
lassan talán mindenki rájön mekkora csicskák emenaloek.fogukhoz vernek minden garast.
Érdekes lesz ez így a bevételt mostmar elköltöttük, a kokós fog e egyáltalán engedélyezni meg komolyabb költekezést? vagy majd kapunk megint dzsilobodzsikat?
nem volt sérült.
szerintem Conte úgy akarta volna csak eladni, ha jön helyette egy top játékos és mivel az nem jött össze és Matic is elment ezért ezek a nyilatkozatok.
vagy én nem tudom.
Amúgy tegnap bele néztem a Real-MU meccsbe és Matic egész boldognak tűnt, hogy újra José-val lehet, azon kívül az ő lövése utáni kipattanóból lett a gól, amit Lukaku lőtt.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
http://www.skysports.com/football/news/ ... ague-title" onclick="window.open(this.href);return false;
Ez a nyilatkozat pedig minden eddigi felvetést alátámaszt.
Ez a nyilatkozat pedig minden eddigi felvetést alátámaszt.
2012.05.19
conte meg mindig matic miatt sirankozik. Azt mondta nem akarta eladni a csapat kapott egy jó ajánlatot és a vezetők elfogadták. Az volt a terv h bakayoko fokozatosan kap lehetoseget nem akarta egyből mely vízbe dobni. egyrészt oké h matic el lett hajtva, viszont ha tervek voltak vele az edző részéről akkor az szép dolog a vezetőktől.
lassan talán mindenki rájön mekkora csicskák emenaloek.fogukhoz vernek minden garast.
Érdekes lesz ez így a bevételt mostmar elköltöttük, a kokós fog e egyáltalán engedélyezni meg komolyabb költekezést? vagy majd kapunk megint dzsilobodzsikat?
- kazomester
Köszönöm az aggodalmad, középfokúm van és szóról szóra értem mi áll a szövegben, pontosan azért fordítottam így, mert a fejekben motoszkáló érzést gondoltam kicsit tovább, miszerint ez a frusztráció egy létező dolog, és habár Conet igyekszik ezt távol tartani a csapattól, láttunk már a történelemben sokszor olyat, hogy a külső tényezők mégis befolyással voltak a teljesítményekre.dankodavid írta:Olyan fantasztikus lenne, ha nem alapfokú angoltudással rendelkezve vonnád le a téves következtetéseket, félrevezetve a gyanútlan, angolul nem beszélő embereket, nem az első alkalom, hogy teljesen félrefordítod, ami az angol szövegben van; itt is pont azt mondta Cahill, hogy semmiféle hatása nincs az edzéseken prezentált hozzáállására, munkamoráljára az egész mizéria.kazomester írta:"Conte doesn’t let transfer frustrations affect training, reveals Gary Cahill."
Nem emeltem ki, de ez Cahill nyilatkozatára vonatkozott. Nem túl jó ómen, ha a szezonkezdet előtt pár nappal ilyen nyilatkozat lát napvilágot, miszerint az edző frusztrált, és ott lebeg a fejük felett ez az érzés, hogy hát bőven kellene az erősítés. A listán van pár vicces név, de a nagyobb része reális.
Megyó: Olvastam olyat, hogy elég 2 kiegészítő ember elég, aztán uccu neki
Bubitól elnézést kérek (általában ő szokta kérni a fordításokat), erre jobban odafigyelek ezentúl

- Николаевич
Értem, de az Evening Standard-ot a helyén kell kezelni, erős a gyanúm hogy Cahill egyáltalán nem mondott ilyet, csak nagyon kiforgatták egy nyilatkozatát. Kb azt tudom elképzelni hogy megkérdezte valaki Cahillt hogy Conte frusztrált-e, ő mondta hogy nem, ebből megszületett a "Conte doesn’t let transfer frustrations affect training, reveals Gary Cahill.". Ezek a lapok kb. ezen a szinten működnek.kazomester írta:
Nem emeltem ki, de ez Cahill nyilatkozatára vonatkozott. Nem túl jó ómen, ha a szezonkezdet előtt pár nappal ilyen nyilatkozat lát napvilágot, miszerint az edző frusztrált, és ott lebeg a fejük felett ez az érzés, hogy hát bőven kellene az erősítés. A listán van pár vicces név, de a nagyobb része reális.
Egy vagy két WB, egy CM és esetleg egy szélső és szerintem megvagyunk. Kapus, CB és csatár van elég. Cancelo és Drinkwater szeerintem jó lenne, balra hozzunk valakit ha Kenedy-t kölcsönadjuk. Szélen Hazard ugye egy csodálatos férfi, Pedro és Willian is elég jók, Musonda meg baromi tehetséges és látszik rajta hogy nagyon-nagyon be akar robbanni. Szerintem ez elég jó felhozatal, én csak akkor hoznék egy új szélsőt(Rodrigo vagy Vilmos helyére) ha valami extra nevet tudunk venni mint Sanchez vagy Dembelé.
- adrian1989
a napokban felmerült nevek közül akik erősítést jelentenének az D.Rose, angol és nagyon ügyes, de kérdés mennyi lenne az ára, mert a Sp*rs biztos megkérné rendesen,de még mindig olcsóbb lenne mint A.Sandro meg ami nála nagy kérdés, hogy a sérülés mennyire hatott a teljesítményére, mert ha jól tudom ő elég sokat kihagyott.
Joao Cancelo ő nekem nagy kedvencem, sok Valencia meccset láttam és simán kiszorítaná Moses-t a kezdőből, mert jobban védekezik és a támadásokban is aktívan részt vesz és emellett szélvész gyors.
Alex Oxlade Chamberlain ő is jó lenne, mert a pálya több pontján is bevethető lenne és nem mellesleg angol ami nálunk nincs sok.
ez a 3 játékos szerintem meglenne 80-90m fontból és ha Costa elmenne akkor akár még meglehetne próbálni egy klasszis szélsőt is hozni Bale, Di Maria, Dembele(Dortmund) és akkor a keret minősége is meglenne.
Joao Cancelo ő nekem nagy kedvencem, sok Valencia meccset láttam és simán kiszorítaná Moses-t a kezdőből, mert jobban védekezik és a támadásokban is aktívan részt vesz és emellett szélvész gyors.
Alex Oxlade Chamberlain ő is jó lenne, mert a pálya több pontján is bevethető lenne és nem mellesleg angol ami nálunk nincs sok.
ez a 3 játékos szerintem meglenne 80-90m fontból és ha Costa elmenne akkor akár még meglehetne próbálni egy klasszis szélsőt is hozni Bale, Di Maria, Dembele(Dortmund) és akkor a keret minősége is meglenne.