Aubameyang mar hivatalos, Giroud ettol fuggetlenul meg papiron mindig az o jatekosuk, szerintem a kettonek semmi koze egymashoz. Az is lehet, hogy a tokos orosz holgy megint NEM-et mond es a vegen rajtuk marad Giroud.Bubi írta:Felháborító a Giroud üzlet. Tényleg nem jobb mint Bats, ellenben ezzel részben segítettük az Arsenalt hozzájutni Aubameyanghoz. Szerintem rohadtúl vérlázító. Ha maradna Bats az egy fokkal javítana a helyzeten, mert akkor annyi hogy mélyítene a kereten az érkezése, így viszont nézhetem majd kék mezben azt a balfaszt.
Bats pedig Nem Conte kompatibilis csak vesz vesz eseten, ezt el kell fogadni es az o szempontjabol is jobb, ha jatszik stabilan egy fel evet mashol. Igy Morata moge kell mindenkepp valaki es nem sok lehetoseg maradt. Az emlitett nevek kozul Dzeko es Giroud a normalisabbak, az viszont tetszik, hogy nem rugtak fel azt a szabalyt, hogy 30+os jatekost nem igazolnak le hosszabb tavra.
Szoval a lista egyre csak szukult, ilyen feltetelek mellett nem konnyu normalis embert talalni.