Átigazolási pletykák
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Re: Átigazolási pletykák
The Telegraph claim Chelsea are yet to launch a second bid for Danny Drinkwater after having a £15m offer rejected earlier this summer. #CFC
Ohh Chelsea we love you..
Őt is adom, nagyon ugy néz ki h semmit se fog játszani.Pityee írta:Vagy Martial-ra...emsanya írta:Rá kell menni Shaw-ra, lepattanó, nekik ugyse kell ezek alapján. Igy össze lehetne kukázni játékosokat és nem kell nagyon harcolni másokkal.
- Megyó
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer
Szerintem addig jó, amíg a Mu is érdeklődik az iránt, akit mi kinéztünk, mert ez azt jelenti, hogy keresett játékos van a célkeresztben. Aligha hiszem, hogy euró tízmilliókat költenének olyan játékosokra, akikre nincs szükségük, csak azért, hogy kitoljanak velünk. Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy minket gyengítenek ezzel, mivel a PL nem 2 csapatos bajnokság. Költséges lenne a másik 5 bajnokesélyes célpontjait mind elhappolni..
- kazomester
Despite his references to a move north it is understood that #Chelsea is Danny Rose's preferred destination at present. [Times]
Danny Rose is prepared to push for a move to #Chelsea this month if they follow up on their initial interest with a firm bid. [Times]
Danny Rose would also consider joining Manchester United, although they are not expected to make an offer this month. [Times]
1 fokkal hihetőbb forrás.
Danny Rose is prepared to push for a move to #Chelsea this month if they follow up on their initial interest with a firm bid. [Times]
Danny Rose would also consider joining Manchester United, although they are not expected to make an offer this month. [Times]
1 fokkal hihetőbb forrás.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Vagy Martial-ra...emsanya írta:Rá kell menni Shaw-ra, lepattanó, nekik ugyse kell ezek alapján. Igy össze lehetne kukázni játékosokat és nem kell nagyon harcolni másokkal.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
Rá kell menni Shaw-ra, lepattanó, nekik ugyse kell ezek alapján. Igy össze lehetne kukázni játékosokat és nem kell nagyon harcolni másokkal.
- flatley09
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Robben
Most ezt úgy mondjátok, mintha mi nem köptünk volna bele az ő levesükbe anno...többször is.Dízel írta:Azért ez már tényleg undorító, hogy barkit kinézünk az MU mindig beleköp a levesünkbe. Én tökre megértem, hogy 1 játékos iránt nem csak mi érdeklődünk, de azért ez már vicc kategoria.
Mi vagyunk eddig a legnagyobb szarban, felfogni nem tudom, miért nem lehet kicsit határozottabban / agresszívabban fellépni az átigazolásokkal kapcsolatban.
UTD - Mikel, Bosingwa, Pedro...
Sp*rs - Willian
Szerintem ez teljesen rendben van. Ilyen esetekben azt is szem előtt kell tartani, hogy az ellenfél nem erősödik.
Természetesen ettől még dühítő....de van ilyen és szerintme nem csak nálunk.
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Nyugalom, egyik lap sem a hitelességéről híres, kb olyanok, mint itt a Blikk. Egyébként, ha már ilyen igényes lapoknál/oldalaknál tartunk, akkor a The Sun szerint épp mi vagyunk előnyösebb helyzetben.Dízel írta:Azért ez már tényleg undorító, hogy barkit kinézünk az MU mindig beleköp a levesünkbe. Én tökre megértem, hogy 1 játékos iránt nem csak mi érdeklődünk, de azért ez már vicc kategoria.
Mi vagyunk eddig a legnagyobb szarban, felfogni nem tudom, miért nem lehet kicsit határozottabban / agresszívabban fellépni az átigazolásokkal kapcsolatban.

Rose bid likely
08:15: Chelsea are more likely than Manchester United to bid for Tottenham ace Danny Rose before deadline day.
According to The Sun, chairman Daniel Levy may now change his 'not for sale' stance and offload Rose.
However, he would still want at least match the £50million fee they received for Kyle Walker from Manchester City.
It is said Chelsea are more likely than United to make a bid prior to August 31 and Rose would not rule out a move across London to the Premier League champions.
United favour a part-exchange deal involving Luke Shaw, although Mauricio Pochettino has concerns over his fitness.
Antonio Conte needs competition and support for Marcos Alonso, and Rose would fit into a left-wing back role.
http://www.express.co.uk/sport/football ... ossip-News
Ha sötétben tapogatózol, nyisd ki a szemed!
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Azért ez már tényleg undorító, hogy barkit kinézünk az MU mindig beleköp a levesünkbe. Én tökre megértem, hogy 1 játékos iránt nem csak mi érdeklődünk, de azért ez már vicc kategoria.
- adrian1989
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Manchester United and Tottenham could have mutual interest in a left-back swap deal with Danny Rose heading to Old Trafford and Luke Shaw joining Sp*rs.(Daily Star)
Serge Aurier has agreed a five-year deal with Manchester United but the club are yet to agree a fee with Paris Saint-Germain.(The Sun)
ha ezek igazak akkor úgy fest, hogy a MU megint beelőzött minket.
mindegy Joao Cancelo-t meg kell szerezni, és remélem, hogy nem Sergi Roberto lesz belőle.
Serge Aurier has agreed a five-year deal with Manchester United but the club are yet to agree a fee with Paris Saint-Germain.(The Sun)
ha ezek igazak akkor úgy fest, hogy a MU megint beelőzött minket.
mindegy Joao Cancelo-t meg kell szerezni, és remélem, hogy nem Sergi Roberto lesz belőle.
A németek szerint is Dembele a barca miatt nem jár edzésre, el akar menni. A dortmund meg is büntette már. Fifa, uefa szinten kéne ezt büntetni, ilyen szerződés felrúgás esetén mondjuk 3 év off minden labdarúgó rendezvénytől...
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Mor pedig hamarosan az Inter játékosa lesz, ha lehet hinni a híreknek.Pityee írta:Valamit nagyon jól csinálnak a megfigyelőik az tuti. Ráadásul még mindig ott van nekik Pulisic és Emre Mor.emsanya írta:És a dortmund 150 millio eurot kér érte. 15-ért vették 1 éve...Pityee írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... uk-2585765
„Őszintén megmondom, fogalmam sincs, hol van Dembélé. Az edzésen nem jelent meg, a telefonját nem veszi fel. Jelenleg is próbáljuk előkeríteni, és reméljük, nem történt vele semmi…” – vallotta be Peter Bosz, a fekete-sárgák vezetőedzője csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján.
Jaj, hogy ez manapság így működik?Nem semmi, azt hittem a profi futballban ilyen azért nem történhet meg. Egyébként ha ez az átigazolás bekövetkezik, akkor Dembele karrierje elég durva repülőrajtot vett, 1év Rennes, 1 év Dortmund és mindössze 20 évesen katalány lesz.
Tavaly nem sokon múlott egyébként, ha emlékeztek, hogy Dembélé a 'Pool-hoz igazoljon. Nem bánom, hogy nem így lett.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Pityee
Valamit nagyon jól csinálnak a megfigyelőik az tuti. Ráadásul még mindig ott van nekik Pulisic és Emre Mor.emsanya írta:És a dortmund 150 millio eurot kér érte. 15-ért vették 1 éve...Pityee írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... uk-2585765
„Őszintén megmondom, fogalmam sincs, hol van Dembélé. Az edzésen nem jelent meg, a telefonját nem veszi fel. Jelenleg is próbáljuk előkeríteni, és reméljük, nem történt vele semmi…” – vallotta be Peter Bosz, a fekete-sárgák vezetőedzője csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján.
Jaj, hogy ez manapság így működik?Nem semmi, azt hittem a profi futballban ilyen azért nem történhet meg. Egyébként ha ez az átigazolás bekövetkezik, akkor Dembele karrierje elég durva repülőrajtot vett, 1év Rennes, 1 év Dortmund és mindössze 20 évesen katalány lesz.
2012.05.19
És a dortmund 150 millio eurot kér érte. 15-ért vették 1 éve...Pityee írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... uk-2585765
- adrian1989
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ir-2585749" onclick="window.open(this.href);return false;
azért ha ez igaz akkor az elég komoly lenne, hogy a PSG 400 millióért vesz 2 játékost!
azért ha ez igaz akkor az elég komoly lenne, hogy a PSG 400 millióért vesz 2 játékost!
- Pityee
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... uk-2585765" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaj, hogy ez manapság így működik?
Nem semmi, azt hittem a profi futballban ilyen azért nem történhet meg. Egyébként ha ez az átigazolás bekövetkezik, akkor Dembele karrierje elég durva repülőrajtot vett, 1év Rennes, 1 év Dortmund és mindössze 20 évesen a katalányokhoz kerül.
Jaj, hogy ez manapság így működik?

2012.05.19
-
- Moderátor
De honnan van ez a berögződés, hogy nem ad el nekünk játékost Daniel Levy? Modricot is csak azért nem sikerült megszereznünk 6 éve, mert feltétlenül garaskodnunk kellett pár millión, pedig a többszörösét visszahozta volna (és ne mondja senki, hogy ezt akkor nem lehetett látni, mert zseni volt már akkor is a horvát).mikel12 írta:Sajnos igaz.Hawaii írta:Azt hiszem, ezzel meg is született az év legoptimistább hozzászólása.langidave írta:Ez a nyomorék Levy úgyse adja el nekünk Roset még csak véletlenül sem... Modricot is inkább elpattintotta a Reálba.. ha meg a pénzen múlik akkor meg a UTD ellen nincs esélyünkA budos eletbe nem fog nekunk kulcsjatekost eladni Levy. Szerintem maradni akar o, csak nagyobb fizetest akar maganak. A mostani fizetese allitolg 65k/het, ami semmi a hasonlo tudasu jatekosokhoz kepest. Azt meg mar eszrevehettuk, ha valami esely lenne, akkor Mourinho altal az MU presztizs kerdest csinal belole es ha kell barmi fole licitalnak.
Kivanom, hogy ne igy legyen, mert ha jatszik es nem serult, akkor a PL legjobb balhatvedje.
Nyilván rendesen a zsebünkbe kell nyúlni, ha Roset le akarjuk igazolni, de ahogy te is említetted, a PL legjobb balhátvédjéről beszélünk, és vélhetően 50-60 millió font alatt nem is fogják eladni, akármennyire is szeretne menni Rose. Egyébként én nem vagyok abban annyira biztos, hogy egy licitháborúból mi jönnénk ki vesztesen, mivel a MU már így is -140 millió fontnál jár, és lehet, hogy nem igazán férne bele még 60 millió, főleg úgy, hogy még akarnak igazolni egy szélsőt is 50 millió körül. Plusz azt se felejtsük el, hogy nekik ott van a 22 éves Luke Shaw, valamint Blind is, ergó nekik ez nem akkora hiányposzt, hogy ekkora összegért igazoljanak.
- adrian1989
amúgy nagyon érdekes, hogy ha egy játékost szóba hoznak velünk akkor az egyből kell José-nak is.mikel12 írta:Sajnos igaz.Hawaii írta:Azt hiszem, ezzel meg is született az év legoptimistább hozzászólása.langidave írta:Ez a nyomorék Levy úgyse adja el nekünk Roset még csak véletlenül sem... Modricot is inkább elpattintotta a Reálba.. ha meg a pénzen múlik akkor meg a UTD ellen nincs esélyünkA budos eletbe nem fog nekunk kulcsjatekost eladni Levy. Szerintem maradni akar o, csak nagyobb fizetest akar maganak. A mostani fizetese allitolg 65k/het, ami semmi a hasonlo tudasu jatekosokhoz kepest. Azt meg mar eszrevehettuk, ha valami esely lenne, akkor Mourinho altal az MU presztizs kerdest csinal belole es ha kell barmi fole licitalnak.
Kivanom, hogy ne igy legyen, mert ha jatszik es nem serult, akkor a PL legjobb balhatvedje.
Pedig Matic előtt arról beszéltek, hogy egy középpályás és egy szélső fog már csak érkezni a MU-ba, ebből a középpályás meglett Matic személyében és valószínű, hogy Perisic lesz a szélsőjük.
RWB és LWB biztos jönni fog ebből RWB posztra Cancelo és Aurier az esélyes LWB pedig vagy A.Sandro (kevés esély van rá, a Juve nagyon ragaszkodik hozzá és drága is lenne) vagy Rose a pletykák alapján.
Cancelo Rose páros nagyon ütős lenne.
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Sajnos igaz.Hawaii írta:Azt hiszem, ezzel meg is született az év legoptimistább hozzászólása.langidave írta:Ez a nyomorék Levy úgyse adja el nekünk Roset még csak véletlenül sem... Modricot is inkább elpattintotta a Reálba.. ha meg a pénzen múlik akkor meg a UTD ellen nincs esélyünk

Ohh Chelsea we love you..
-
- Moderátor
Azt hiszem, ezzel meg is született az év legoptimistább hozzászólása.langidave írta:Ez a nyomorék Levy úgyse adja el nekünk Roset még csak véletlenül sem... Modricot is inkább elpattintotta a Reálba.. ha meg a pénzen múlik akkor meg a UTD ellen nincs esélyünk