Daniel írta:Lukakut (aki már májusba mondta, hogy megvan a csapata......).
Morata pedig James-el egy csapatban játszik ebben a szezonban, állítása szerint.
Sose fogjuk megtudni a történetet, de Lukaku több mint pletyka volt nálunk, míg a United 2-3 nap alatt intézte el a transzfert. Miért nem az ablak elején?
Az összes forrás (sky, meg a "kémeik") azt írta, hogy Conte furious. Szerintem nem akartuk kifizetni raiola-t, jött Pogba meg a Mu, akik még a szemetet is rásózták az Everton-ra. Ráadásul Morata egyelőre nem kelti azt a clinical finisher, megállíthatatlan gólzsák hatást, amit a belga igen. (még ha darabos is a mozgása, meg ugye fekete ami egyesek legnagyobb problémája)
Azzal szerintem nem érdemes foglalkozni, hogy a mu pont ugyanazokra a játékosokra licitál, mint mi. Elsőre azt gondolnám, hogy csozé annyira gyerekes, hogy tényleg direkt csinálja. De ha belegondol az ember, ezek milliárd fontos cégek. Aztán megint beugrik csozé, és hogy ha más csapatnál nem is lehetne ilyen, az ő esetében nem kizárt hogy ilyen kicsinyes, főleg a 4-0-ás nyelesnyalókáztatás után, örök durci lett. Szerintem fel akarja srófolni minden célpontunk árát. Elég ehhez egy kis médiahekk, egy nyilatkozat, még csak ajánlatot sem kell tenni.