Amúgy rögtön ez ugrott be, amikor láttam. Bár nem tudom ennek mennyi valóságalapja van, mármint a hírnek. Szerintem simán lenne értelme megfontolni Contenak a taktikaváltást. Ha inkább középre rendezkednénk be, ahhoz a keretünk sokkal alkalmasabb lenne. Csatárok mögött még Willian is sokkal jobb, mint futtatva a szélen. Lehetne rotálni Fabregast is és nem csak olyan elven, hogy "na jó, becserélem, ha már itt van", hanem tényleg lehetne építeni rá (is). Widro egyértelműen olyan szerepkörbe van beleerőltetve, ahol egyik sem jó igazán, 1 csatár mellé/mögé kellene még egy olyan kaliber, mint Hazard. Akiknél ez működik: Real, Barca, ott mindhárom támadó klasszis. (bár a Barcában most már nem).Szabi írta:Hacsak nem tervezünk átállni 3-4-1-2-re, akkor valóban nincs. Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy Belotti még egy évet edződhet a Torino-ban, mert a Milan is Kalinic-et szeretné megszerezni elsősorban.
So: Sok gyengeségünket negligálni lehetne, mindenféle komolyabb következmény nélkül, ha pl. jönne Belotti (+mondjuk Drinkwater a létszám miatt) és 2 csatáros játékra váltanánk. Más kérdés, hogy ezt én írtam le és nem Conte, na meg az is, ha esetleg ő is egyetért ezzel, akkor bevállalná-e a formáció/taktikai váltást már most, a szezon kezdete után.