NFL (+NFL Fantasy)

Off-Topic Chat egyéb témákról.
Üzenet
Szerző
Bandi
Hozzászólások: 1739
Csatlakozott: 2015. augusztus 29., szombat 18:13

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#1 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Jó minőségű (mondjuk acestream-es) nfl linkeket nem tudja valaki hol lehet találni?

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#2 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

Aaron Hernandez öngyilkos lett :shock:

Jól elcseszte az életét. Ma is az NFL-ben játszhatna még.

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#3 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

dankodavid írta:

Ezt már beszéltem egy haverommal, mi shootoutot akarnánk, egyrészt így a kickereknek nagyobb jelentősége lenne, másrészt kapnának is egy kis figyelmet/elismerést. 20y-ról kezdenének és rúgásonként mennének hátrébb 5 yardot, az első hibáig.

Azért elég furcsa lenne ha levonulna több tucat játékos a pályáról és ketten rugdosnának percekig.. Gurulós fociban se túl jó rendszer a büntetőpárbaj, de minimum 4-5 csapattag benne van a párbajban.

Én egy olyan megoldást is el tudnék elképzelni hogy a 2 pontos kísérlet mintájára(2 yardról) lenne egy párbaj döntetlen esetén. Mindkét offense próbálkozhatna mondjuk háromszor, az nyerne aki több sikeres kísérletet tesz, döntetlen esetén meg hirtelen halál. A gyorsabb lebonyolítás érdekében a pálya két végébe felállhatna a két offense és a két defense. Szerintem ez izgalmas is lenne és nem 1-1 rúgóra lenne kihegyezve a vége. Mégiscsak focival döntenék el és mindkét csapat offenzív és defenzív játékosai hozzátehetnék a magukét.

dankodavid
Hozzászólások: 6897
Csatlakozott: 2008. november 12., szerda 10:46
Tartózkodási hely: Budapest

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#4 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Chester írta: Kaepet én is megnézném a helyében, de nem olyan hírek jönnek róla, mint aki maradni akar, így viszont muszáj lesz QB-t guberálnia. Garoppolot meg Cousinst emlegetik (plusz Schaub), előbbivel nem sokkal lenne előrébb mint egy draftolt QB-val szvsz (bár Shanny már a Browns OC-jaként is kinézte magának), Cousins viszont eléggé adná, de csak nem olyan hülye a Redskins hogy elengedje. Ráadásul Shanny OC-t sem akar hozni állítólag, mindent a saját kezébe venne.

Jó kis projekt lehet ez a 9ers 1-2 éven belül.
Kaepernicknél azért kérdés, hogy hol lenne helye, illetve szerintem segít a helyzeten, hogy nincs már itt az a faszparaszt, acl-es corner fixált Baalke, Shanny meggyőzheti, ha őt akarja.

Cousinsba én konkrétan szerelmes vagyok, nem elit QB, viszont imádom azt, amekkora tűzzel játszik, hogy még a Pro Bowlon is képes volt az int után beérni Talibot és fumble-t összehozni, illetve a "You like that?!" is bejövős, szerintem kevés olyan irányító van a ligában, aki ennyire bizonyítani akarna.

A három közül egyértelműen Galoppozónak örülnék a legkevésbé btw.

Shanny pedig nem csak állítólag, hanem ténylegesen is a saját kezébe veszi az O#-t, ami elsülhet jól, meg borzasztóan is, utcalány sok felelőssége lesz, rookie GM, HC teendők, emellé még kvázi OC-ként is beszállni... Necces. Kell mellé egy DC, akire kb rá sem kell nézni, ezért volt abszolút favoritom a Shanny-Wade duó.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#5 Hozzászólás Szerző: Chester »

Köszi, érdekelt volna egy 49erses véleménye is a helyzetről.

Lynch sokaknál kicsapta a biztosítékot, de ha jó stábbal fog dolgozni, akkor nem lehet komoly gond a tapasztalat hiánya szerintem. Shanahan meg összeránthatja ezt a 49erst, utcalány fiatal a csapat, egy valag cap space-szel idén, 2. pickkel minden körben, ezekből bőven lehet építeni az alapokra.

Kaepet én is megnézném a helyében, de nem olyan hírek jönnek róla, mint aki maradni akar, így viszont muszáj lesz QB-t guberálnia. Garoppolot meg Cousinst emlegetik (plusz Schaub), előbbivel nem sokkal lenne előrébb mint egy draftolt QB-val szvsz (bár Shanny már a Browns OC-jaként is kinézte magának), Cousins viszont eléggé adná, de csak nem olyan hülye a Redskins hogy elengedje. Ráadásul Shanny OC-t sem akar hozni állítólag, mindent a saját kezébe venne.

Jó kis projekt lehet ez a 9ers 1-2 éven belül.

dankodavid
Hozzászólások: 6897
Csatlakozott: 2008. november 12., szerda 10:46
Tartózkodási hely: Budapest

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#6 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Chester írta: Lynchről is írj már, az jobban érdekelne hogy róla mit gondolsz. :)
Николаевич írta: Melózz kicsit, írd meg a hosszút
Nnnnna. Igazából dunsztom sincs, hol kezdjem, az edző-és GM keringő kezdete és vége között és azóta is egy rakás gondolat fogalmazódott meg bennem, de rendszer nem volt bennük. Talán azt szögezem le újra, hogy Shanny (és mellé Wade Philips) volt az álom stáb Chip kirúgása után, a kis Shanahan mellett rengeteg érv szól.

Az első -és elsősorban ez helyezte nálam JMD elé-, hogy ő sosem bukott még meg HC-ként. Nyilván tanulhat McDaniels is belőle, de a Broncos szurkolók körében nem ritka, hogy a történelem legrosszabb HC-jának tartják, de benne bőven lett volna kockázat, főleg annak fényében, hogy BB és Brady mellett azért nincs nehéz dolga. A másik fő érv (ezt mondjuk akár ketté is lehetne szedni, 2a és 2b), ami nálam Shanahan mellett szólt, hogy 36 éves korára már 9 szezont húzott le OC-ként, és irányítók minden típusával dolgozott együtt: csúcson lévő RG3, Matt Ryan, Schaub, Grossman, vagy például a Brownsnál Hoyerből szintén kihozott valami vállalhatót, másrészt a rendszerében élnek a futók, elsősorban, mert a falait mindig összerakja, hogy mást ne hozzak fel (ha már Browns), Mitchell Schwartz és Bitonio is utoljára nála volt Pro Bowl kaliber. A SF rostere O# oldalon nincs eleresztve skill playerekkel, ellenben Hyde remek, és ha az idei borzasztó mély RB classból érkezik valaki mellé, akkor ott lehet egy Freeman-Coleman szintű futópáros. Az egyetlen kérdőjel itt Kyle és a zbs, ebbe mondjuk a frisco falából kevesen illenek, hogy mást ne mondjak, a jelenlegi RT az a Trent Brown, aki 6'8" és 355 font, vagy a tavaly draftolt Garnett is szvsz inkább power blockingba illik; itt jön be a képbe a kérdés, hogy ebből enged-e Shanahan, vagy inkább hozza a saját embereit, mert azt már bemutatta, hogy képes az emberanyaghoz alkalmazkodni, de -hogy az utolsó két Oline-ját vegyem kiindulási pontnak- azért az alapanya se a Brownsnál (Alex Mack, Joe Thomas) sem a Falconsnál nem volt rossz.

Ami kérdés, hogy milyen irányba mozdítja őt el a mostani kudarc, illetve, ami fontosabb, milyen stábot fog tudni összerakni maga mellé. utcalány fiatal azért ő is HC-nek, viszont egy évtizede lassan a ligában van és apuci azért csak egy elég jól csengő név, remélhetőleg van elég kontakt, akik egy roster újjáépítésében részt vennének.

Az utolsó nagy kérdés kisShannynél, hogy milyen QB-t akar. Szerintem messze Kaepernick a legjobb opciója, mindegy, ki, mit mond, idén egy Torrey Smith-Quinton Patton-Jeremy Kerley-Vance Dropdonald elkapóbrigád mellett hozott 16:4 TD-int arányt, ami teljesen vállalható, ami pl az idei QB classról nem mondható el. Ott van Trubisky, aki simán lehet Blaine Gabbert 2, Deshaun Watson, aki nagyjából ott tart, ahol Kaep tartott college karrierje végén (Kaepernick ebben a classban első körös lenne), vagy -leírni is borzasztó- Kizer. Szerintem érdemes lenne Shanahannek kipróbálnia, főleg, hogy tényleg nincs vállalható alternatíva (FA lesz gondolom Tyrod Taylor, aki ugyanaz, mint Kaep, csak mindent egy kicsit gyengébben csinál), az idei irányítók között nincs Luck, de még Winston/Mariota se.

Lynch: régi hard hitter S sztár, Pro Bowler és SB-győztes, szóval respectje szerintem mindenképp lesz. Az, hogy a kérésére a jelöltsége teljesen titokban maradt a kinevezésig, tetszik és jó jelnek tekinthető, bár én végig Ballard/Gutenkust/Wolf mellett voltam, de úgy néz ki, Shanahan vele akart dolgozni, remélhetőleg egyébként ez nem azt jelenti, hogy Shanny bábja lesz, hanem, hogy lesz összhang végre a GM-HC között és közös döntéseket hoznak. Lynchből elsőre no bullshit attitűd jön le, szerintem aki szarik bele az egészbe, gond nélkül ki lesz vágva, egy rebuildhez az elengedhetetlen. A D-hez lesz szeme a palinak, ha megférnek egymás mellett Shanahannel, akkor ebből az egyébként elég bevállalós két kinevezésből lehet egy újabb QuestForSix.

Nagyjából ennyi jutott így hirtelen eszembe, kérdezzetek, ha valami nem tiszta, nem olvastam át, előfordulhat, hogy valamit nem sikerült emberi nyelven megfogalmazni.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#7 Hozzászólás Szerző: Chester »

dankodavid írta:Holnap összerakom, lesz időm délután-este. Elöljáróban csak annyit, hogy nekem már a HC-GM keresés elején is ő volt a favoritom.
Lynchről is írj már, az jobban érdekelne hogy róla mit gondolsz. :)

dankodavid
Hozzászólások: 6897
Csatlakozott: 2008. november 12., szerda 10:46
Tartózkodási hely: Budapest

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#8 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Holnap összerakom, lesz időm délután-este. Elöljáróban csak annyit, hogy nekem már a HC-GM keresés elején is ő volt a favoritom.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#9 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

dankodavid írta:
Николаевич írta:
dankodavid írta:
Ha Shanahan nem akar kibaszott okos lenni

Most már hivatalos, Shanahan ősztől nálatok akar majd kibaszott okos lenni. Mit szólsz hozzá? Állítólag Cousins áll a kívánságlistája élén.
Rövid vagy hosszú válasz érdekel?

Melózz kicsit, írd meg a hosszút :D Jól veszem a lapot hogy nem csattansz ki az örömtől?

dankodavid
Hozzászólások: 6897
Csatlakozott: 2008. november 12., szerda 10:46
Tartózkodási hely: Budapest

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#10 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Николаевич írta:
dankodavid írta:
Ha Shanahan nem akar kibaszott okos lenni

Most már hivatalos, Shanahan ősztől nálatok akar majd kibaszott okos lenni. Mit szólsz hozzá? Állítólag Cousins áll a kívánságlistája élén.
Rövid vagy hosszú válasz érdekel?
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#11 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

dankodavid írta:
Ha Shanahan nem akar kibaszott okos lenni

Most már hivatalos, Shanahan ősztől nálatok akar majd kibaszott okos lenni. Mit szólsz hozzá? Állítólag Cousins áll a kívánságlistája élén.
dankodavid írta:
ilyen ostoba playcallingot valószínűleg még nem láttam SB-ben


Két éve Caroll passzjáték-hívása 2nd&goal-nál erős kihívó.

Avatar
Norbertoo
Hozzászólások: 1882
Csatlakozott: 2008. november 11., kedd 23:46
Kedvenc játékos: Timo Werner
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Tartózkodási hely: Dánia

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#12 Hozzászólás Szerző: Norbertoo »

dankodavid írta:
Pat326 írta:(hosszabbítás)
Ezt már beszéltem egy haverommal, mi shootoutot akarnánk, egyrészt így a kickereknek nagyobb jelentősége lenne, másrészt kapnának is egy kis figyelmet/elismerést. 20y-ról kezdenének és rúgásonként mennének hátrébb 5 yardot, az első hibáig.
Ezt olyan szempontból nem tartom jó ötletnek, hogy kiveszi a csapat részét a csapatjátékból. Lényegében akár Dartsozhatna is ez alapján a két rúgójátékos. De amúgy igen, azt én is támogatnám, hogy legyen nagyobb szerepük.

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 5334
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#13 Hozzászólás Szerző: Szabi »

dankodavid írta:
Pat326 írta:(hosszabbítás)
Ezt már beszéltem egy haverommal, mi shootoutot akarnánk, egyrészt így a kickereknek nagyobb jelentősége lenne, másrészt kapnának is egy kis figyelmet/elismerést. 20y-ról kezdenének és rúgásonként mennének hátrébb 5 yardot, az első hibáig.
Na igen, ez sokkal igazságosabb és relevánsabb lenne. De még megannyi védhető opciót ki lehetne találni erre az OT-re, a most érvényben lévő az egyik legrosszabb eshetőség. Eddig még nem volt aktualitása annyira, de mikor egy SB-t tulajdonképpen a hosszabbítás előtti pénzfeldobás dönt el jó eséllyel, akkor van azért min elgondolkozni...
6+8+5+4+1+1+2+1

dankodavid
Hozzászólások: 6897
Csatlakozott: 2008. november 12., szerda 10:46
Tartózkodási hely: Budapest

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#14 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Szabi írta:Nehéz szavakat találni erre a meccsre, bánhatja aki nem látta. Szegény Atlanta, ha ott 3rd és egynél nem passzjátékot hívnak, nyerik a meccset. Így viszont történelem íródott. :)
Ha Shanahan nem akar kibaszott okos lenni és végigfutják az egész második félidőt, nyernek, ilyen ostoba playcallingot valószínűleg még nem láttam SB-ben, másrészt azt is elbaszta az atlanta, hogy az utolsó 25 percben prevent D-t toltak, miközben amíg nem erre mentek, haraptak. Meg kell fogni az int-eket, Brady minimum hármat megúszott, de ezt nem a Pats nyerte meg, hanem Ryanék (Mr. MVP, aki képtelen volt kulcsszituban nem fumble-t csinálni, baromállat) bukták el.
Pat326 írta:(hosszabbítás)
Ezt már beszéltem egy haverommal, mi shootoutot akarnánk, egyrészt így a kickereknek nagyobb jelentősége lenne, másrészt kapnának is egy kis figyelmet/elismerést. 20y-ról kezdenének és rúgásonként mennének hátrébb 5 yardot, az első hibáig.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."

Avatar
Pat326
Hozzászólások: 855
Csatlakozott: 2011. december 9., péntek 17:14
Kedvenc játékos: Kante + Azpi
Kedvenc exjátékos: Terry+Lampard+Drogba
Tartózkodási hely: Budapest

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#15 Hozzászólás Szerző: Pat326 »

Eszméletlen volt. Nagyon sajnáltam a Falconst :( Hihetetlen mit lenyomott a Pats. De azért ebben rendesen benne volt az Atlanta, ekkora előnnyel mikor ennyire megy a szekér, nem úgy kellett volna kezdeni az utolsó felvonást, hogy most már csak pörgessük ki az időt :/ Megint megmutatkozott, hogy a sport milyen kegyetlen tud lenni, 4 negyedből 3-szor a Falcons volt sokkal jobb, mégse ők örülhettek a végén. De jó meccs volt, megérte ezért fenn maradni, s így meg végig szenvedni a mai napot :D

Viszont nem értem miért nem kezdenek vmit a döntetlen utáni hosszabbítással. Jó én nem követem olyan vehemensen az NFL-t (úgy átlagban egy 10-12 Cowboys meccset az alapszakaszban, meg a Play-off nagy részét szoktam nézni), de nekem elég igazságtalannak tűnik így. Pl. most érezhető volt, hogy ha a Pats kezdi a támadást, végig fogják vinni és megnyerik. Eddig oké is, de azért elég szemétségnek tartom, hogy nincs a másik csapatnak egy visszavágási, egyenlítési lehetősége.
Megreformálnám az egészet, valami ilyesmiként: az elsőként támadó csapat mondjuk a saját 20 yard-osuktól indulnának. Ha pontot szereznek, ha nem, a másik csapat támadó sorra is elindulhatna ugyanolyan távolságból. Amennyiben az első "kör" után az egyik csapat szerzett pontot a másik nem, akkor vége van, s győzött a több pontot begyűjtő, viszont ha egyik csapat se szerzett pontot, akkor folytatódhatna tovább, közelebbről indulva, pl 4 körig (1.kör 20 yardól, 2.kör 40 yardról, 3.kör 60 yardról, 4.kör 80 yardról, vagy vmi ilyesmi). Itt az időt is variálnám, nem 15 perc lenne, mint egy negyedben, hanem első körre 3 perc, másodikra 2 és így tovább (persze reálisan kiszámolva). Ha 4. kör után is döntetlen van, akkor meg jöhetnének a rúgók, szintén felváltva, egyre távolabbról.
Jó tuti ebben van vmi hiba, de felül az okosok egy ilyesmi, igazságosabb rendszert kidolgozhatnának :)

Ti hogy vagytok vele, titeket nem zavar ez az "igazságtalanság"? :D

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 5334
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#16 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Nehéz szavakat találni erre a meccsre, bánhatja aki nem látta. Szegény Atlanta, ha ott 3rd és egynél nem passzjátékot hívnak, nyerik a meccset. Így viszont történelem íródott. :)
6+8+5+4+1+1+2+1

Avatar
Pityee
Hozzászólások: 4532
Csatlakozott: 2016. február 22., hétfő 11:24
Kedvenc játékos: Azpi - Kante - Mount
Kedvenc exjátékos: Drogba - Terry - Lampard

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#17 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Atyaég, honnan nyerte meg a Patriots a Super Bowlt :shock:
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#18 Hozzászólás Szerző: Chester »

Chucky írta:
Chucky írta:
Chester írta:Most ez g*cinek tűnhet, de pont ezért örültem volna jobban, ha a Bengals megy tovább, semmi értelme így a Steelersnek ott lennie egy pofonért, a Benglas meg legalább megszorongathatná kicsit a Denvert, de a két agysebész elintézte.
Nem vagy az. Te egy jó meccset vársz semlegesként, ami érthető. De gondolom az is az, hogy én meg ennek örülök. Nem is a továbbjutás miatt, hanem amiatt, hogy ki ellen. :twisted: Szerintem a bengals O sem tudta volna megszorongatni őket. Nem véletlen mondtam, hogy én Denver SB győzelmet várok. Senki nem gondolta, hogy ilyen sérülések lesznek. Sajnos ez így alakult. Na de majd jövőre! Amennyiben így marad a csapat, akkor egy AFC döntőt várok a srácoktól.
Ha az idényt nézem, akkor nem vagyok csalódott. Ezt vártam el a csapattól. A csalódás nekem a játék képe volt. Na de kezdődhet a draft találgatása. Viszont remélem, hogy nem a divat tetvek nyernek a döntőbe...
Ez a beszélgetés nekem is beugrott amint kiütöttétek a Chiefst. :) Remélem új Super Bowl győztest avatunk, nem mintha a Patriots nem érdemelné meg, de én már kezdem unni. :D

Avatar
Chucky
Hozzászólások: 901
Csatlakozott: 2008. november 16., vasárnap 11:25
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#19 Hozzászólás Szerző: Chucky »

Chucky írta:
Chester írta:Most ez g*cinek tűnhet, de pont ezért örültem volna jobban, ha a Bengals megy tovább, semmi értelme így a Steelersnek ott lennie egy pofonért, a Benglas meg legalább megszorongathatná kicsit a Denvert, de a két agysebész elintézte.
Nem vagy az. Te egy jó meccset vársz semlegesként, ami érthető. De gondolom az is az, hogy én meg ennek örülök. Nem is a továbbjutás miatt, hanem amiatt, hogy ki ellen. :twisted: Szerintem a bengals O sem tudta volna megszorongatni őket. Nem véletlen mondtam, hogy én Denver SB győzelmet várok. Senki nem gondolta, hogy ilyen sérülések lesznek. Sajnos ez így alakult. Na de majd jövőre! Amennyiben így marad a csapat, akkor egy AFC döntőt várok a srácoktól.
Ha az idényt nézem, akkor nem vagyok csalódott. Ezt vártam el a csapattól. A csalódás nekem a játék képe volt. Na de kezdődhet a draft találgatása. Viszont remélem, hogy nem a divat tetvek nyernek a döntőbe...

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: NFL (+NFL Fantasy)

#20 Hozzászólás Szerző: Chester »

:( :( :(

https://www.youtube.com/watch?v=lBWo0BwqR5o" onclick="window.open(this.href);return false;

Válasz küldése