tibi71 írta:bolsrúz érdekes csávó ! tetszik a keménysége visszont ne keljen versenyt futnia még deák-bill gyulával sem mert a sportorvosija is le jár mire fel ér a k.pályához ! hiányoznak a szélsőink ! sajna ez van ! remélem seva talál 1gólt !
na találtunk 1gólt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mourinho írta:Drogba,SWP egetértek. Csak azt nem értem amikor pályán van drogba nektek az abahj amikor nincs az. Egyszerűen szerintem alap, hogy drogbának kezdőnek kell lennie, szerintem jó csatár
bolsrúz érdekes csávó ! tetszik a keménysége visszont ne keljen versenyt futnia még deák-bill gyulával sem mert a sportorvosija is le jár mire fel ér a k.pályához ! hiányoznak a szélsőink ! sajna ez van ! remélem seva talál 1gólt !
Drogba,SWP egetértek. Csak azt nem értem amikor pályán van drogba nektek az abahj amikor nincs az. Egyszerűen szerintem alap, hogy drogbának kezdőnek kell lennie, szerintem jó csatár
Egyetértek!
Kalou-nak egy jó megmozdulásan nem volt
10-20 percre a meccs végén még ok de kezdöként..
Hát most nem lenne rossz egy Tevez
Remélem bejön SWP és rúg egyet mer igy nem lesz jó vége
Nagyon gyengénmuzsikálunk eddig, a középpályán rengeteg labdát veszítünk el, borzasztó rosszak a passzok.
Boulahrouz edig OK, jól lépett ki a leseknél.
Kalou nekem nagyon gyengének tűnik, bár sok lehetősége neki sem volt. Drogba talán többet tudna nyújtani, szerintem beáll a meccs alatt.
Nincs Drogba nincs gól, Mourinhot (az igazit) nem értem: 4-1-2-1-2 felállás??? Lampard bal oldalt pfffff Ezen sürgősen változtatni kell!!! DROGBA, SWP azonnal a pályára, Khalid furcsán játszik
mourinho írta:
nah ennek örülök, mármint jó lesz ez a kezdő.
Drogba mér nem játszik?
Mert egy ... én örülök h nem játszik,nem megy neki mostanába.
Gondolom majd Essien lesz jobboldalon és Kalou kicsit a balon.
Végre Petr is meggyógyult!
Én tartok a BBun-től ott elől a Roberts - McCarty nem lesz rossz
na HAJRÁÁÁ
zirkonium írta:Cech - Boulahrouz Carvalho Terry Bridge - Essien Makelele, Lampard Ballack . Sheva Kalou
A mai kezdőcsapat
nah ennek örülök, mármint jó lesz ez a kezdő.
Drogba mér nem játszik?
Mert egy ... én örülök h nem játszik,nem megy neki mostanába.
Gondolom majd Essien lesz jobboldalon és Kalou kicsit a balon.
Végre Petr is meggyógyult!
Én tartok a BBun-től ott elől a Roberts - McCarty nem lesz rossz
na HAJRÁÁÁ