Bajnokok Ligája
- Hege
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Clude Makelele
Re: Bajnokok Ligája
én egyik csapatnak se örültem volna..!A MU-t alapból utálom..!!A Barca meg nem érdemelte meg hogy ott legyen Romában..de ez van nem lehet rajta változtatni..
We love you Chelsea^^
- Page85
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Cudicini
Én személy szerint örülök annak hogy a Barca nyert (A két lehetőség közül választva).
Történt ami történt az elődöntőben, de reméltem hogy ha ilyen mázlival jutottak tovább akkor megmutatják mire képesek, és így lett. Nem utolsó sorban a ManU elől hozték el a trófeát, ami szintén pozitívum... nekem.
Történt ami történt az elődöntőben, de reméltem hogy ha ilyen mázlival jutottak tovább akkor megmutatják mire képesek, és így lett. Nem utolsó sorban a ManU elől hozték el a trófeát, ami szintén pozitívum... nekem.
Blue is the color, football is the game...
- Gábor
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Teljesen egyetértek!Keppi írta:Egyébként ez nagyon igaz, mert a védelmükből kiállítottak egy embert, ez nem nagyon befolyásolta a támadójátékukat, amit hagytunk hogy a kiállítás után is játszanak úgyanúgy mint előtte. Így gyakorlatilag pont úgy voltunk, hogy hiába egy védővel kevesebb, ha el sem jutunk a védelemükig.. (mivel mi védekeztünk ezután is)Gaboor88 írta: illetve ha az emberelőnyt követően nem passzív játékot folytatunk akkor még úgy is döntőbe jutottunk volna, hogy a bíró nem velünk van.
Az utolsó 20-30 percben beálltunk védekezni és folyamatosan csak vágtuk ki a labdákat a semmibe.Ha támadjuk a Barcának az egy fővel megcsappant védelmét akkor már lejátszhattuk volna a döntőt.Vagy bíró nélkül vagy bíró nélkül!
Farewell Didier!
- Keppi
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: -
Egyébként ez nagyon igaz, mert a védelmükből kiállítottak egy embert, ez nem nagyon befolyásolta a támadójátékukat, amit hagytunk hogy a kiállítás után is játszanak úgyanúgy mint előtte. Így gyakorlatilag pont úgy voltunk, hogy hiába egy védővel kevesebb, ha el sem jutunk a védelemükig.. (mivel mi védekeztünk ezután is)Gaboor88 írta: illetve ha az emberelőnyt követően nem passzív játékot folytatunk akkor még úgy is döntőbe jutottunk volna, hogy a bíró nem velünk van.
-
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Ez így van. A kezünkben volt a sorsunk. De azt nem mondhatja senki, hogy csak rajtunk múlott, mert igenis úgy küldték ki a bírót, hogy "ha lehet, akkor ne engedd, hogy házi döntő legyen."
Téma lezárva.
Nem mondom, hogy felejtsük el, mert addig nem fogjuk elfelejteni, amíg nem nyerjük meg a BL-t, vagy épp nem történik valami hasonlóan idegesítő dolog. Mert amióta ez megtörtént, ez villan be rémképként, és nem a MU elleni BL finálé. Ez már valami...
Téma lezárva.
Nem mondom, hogy felejtsük el, mert addig nem fogjuk elfelejteni, amíg nem nyerjük meg a BL-t, vagy épp nem történik valami hasonlóan idegesítő dolog. Mert amióta ez megtörtént, ez villan be rémképként, és nem a MU elleni BL finálé. Ez már valami...
- Gaboor88
A döntőről meg az eredményről korábban leírtam a véleményemet.
Visszautalva a Chelsea- Barca párbajra: való igaz, hogyha a bíró objektívan végzi a dolgát akkor döntőben vagyunk. De ugyanakkor az is igaz, hogy ha drogba berúgja a helyzeteit, illetve ha az emberelőnyt követően nem passzív játékot folytatunk akkor még úgy is döntőbe jutottunk volna, hogy a bíró nem velünk van. Ezzel most nem lerázni akarom a felelősséget arról a buzi ovrebo-ről, csak azt magyarázom, hogy a lehetőségeink meg voltak, emberelőnyben még többet lehetett volna kidolgozni és berúgni is. A lehetőségekkel nem éltünk + a bíró egy csökkent látású fasz, ez vezetett oda, hogy a barca jutott a döntőbe és nyerte meg azt. Nagyon fáj látni, hogy a barca lett a blgyőztes - nem megérdemelten- , de erről a korábbiakban beszéltem már pár sorral lentebb.
Mondanám azt, hogy majd jövőre miénk lesz a bltrófea, de sajnos minden évben ezt mondjuk.
Visszautalva a Chelsea- Barca párbajra: való igaz, hogyha a bíró objektívan végzi a dolgát akkor döntőben vagyunk. De ugyanakkor az is igaz, hogy ha drogba berúgja a helyzeteit, illetve ha az emberelőnyt követően nem passzív játékot folytatunk akkor még úgy is döntőbe jutottunk volna, hogy a bíró nem velünk van. Ezzel most nem lerázni akarom a felelősséget arról a buzi ovrebo-ről, csak azt magyarázom, hogy a lehetőségeink meg voltak, emberelőnyben még többet lehetett volna kidolgozni és berúgni is. A lehetőségekkel nem éltünk + a bíró egy csökkent látású fasz, ez vezetett oda, hogy a barca jutott a döntőbe és nyerte meg azt. Nagyon fáj látni, hogy a barca lett a blgyőztes - nem megérdemelten- , de erről a korábbiakban beszéltem már pár sorral lentebb.
Mondanám azt, hogy majd jövőre miénk lesz a bltrófea, de sajnos minden évben ezt mondjuk.
"I think I'm a special one"
- pimadd
- Kedvenc játékos: Raul
- Kedvenc exjátékos: Zidane
- Kapcsolat:
Ki tudja.Szerintem nagyon egyszinten van ez a 3 csapat és ha körkupa lenne sztem odaverések lennének.De ami megtörtént megtörtént, hivatalosan a Barca a legjobb nemhivatalosan pedig mindenkinek más.Etelkozi írta:Igaz amit írsz, de a legjobb az a Chelsea, asszem bizonyította kis csapatunk a Barca elleni két meccsen...Ha csak egyszer megfújja a bíró a sípot akkor, amikor a szabályok előírják, most nagy valószínűséggel BL győztesnek mondhatjuk magunkat (persze az egy másik döntő lett volna, abszolút kéteséllyel, de akkor is...)Ez a Barca BL győzelem idén ilyen áron szánalmas...Pedig zseniális csapat... Európa 2. legjobbja...
Igaz amit írsz, de a legjobb az a Chelsea, asszem bizonyította kis csapatunk a Barca elleni két meccsen...pimadd írta:Na na na na na.A Barcelona ahogy eljutott az szégyen, de ahogy focizott az szép volt.Arról meg nem tehetnek h egy szerencsétlen bírót küldtek ki.Ők most a legjobbak sajnos.És én Real drukker vagyok.Csak legyünk objektívek.albundy írta:Az egész világ tudja hogy a Barcelona BL kupája kamu.Ezt nem mossák le magukról soha.Szerencsétlen, szar Barcelona, remélem lerohad a stadionjuk.
Ha csak egyszer megfújja a bíró a sípot akkor, amikor a szabályok előírják, most nagy valószínűséggel BL győztesnek mondhatjuk magunkat (persze az egy másik döntő lett volna, abszolút kéteséllyel, de akkor is...)
Ez a Barca BL győzelem idén ilyen áron szánalmas...
Pedig zseniális csapat... Európa 2. legjobbja...
- pimadd
- Kedvenc játékos: Raul
- Kedvenc exjátékos: Zidane
- Kapcsolat:
Na na na na na.A Barcelona ahogy eljutott az szégyen, de ahogy focizott az szép volt.Arról meg nem tehetnek h egy szerencsétlen bírót küldtek ki.Ők most a legjobbak sajnos.És én Real drukker vagyok.Csak legyünk objektívek.albundy írta:Az egész világ tudja hogy a Barcelona BL kupája kamu.Ezt nem mossák le magukról soha.Szerencsétlen, szar Barcelona, remélem lerohad a stadionjuk.
- albundy
- Kedvenc játékos: drogba essien
Az egész világ tudja hogy a Barcelona BL kupája kamu.Ezt nem mossák le magukról soha.Szerencsétlen, szar Barcelona, remélem lerohad a stadionjuk.
- Gábor
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... lott-23095
Nem tudtam máshova írni ,de azért ez durva!
Nem tudtam máshova írni ,de azért ez durva!
Farewell Didier!
- Oziris
- Kedvenc játékos: Makelele
- Kedvenc exjátékos: Vialli
meg Pique!Zsoca87 írta:Olvastam valahol, hogy a Barca-ban tegnap pályára lépő játékosokból 6 vagy 7 saját nevelés. (valdes, puyol, iniesta, xavi, messi, busquets meg a csere) Ezért elég erős ríszpekt jár nekik, ha már másért nem. Jó lenne, ha egyszer nekünk is idáig fejlődne az utánpótlás ill. az fiatalokba vetett hit hagyománya...
Amúgy ez a sajátnevelés dolog is elég tág,mert akit 15-16évessen megvesznek játszik 1évig és már saját nevelésnek tekinthető:) A korrekt amikor végigmásszák a ranglétrát az utánpotlás korosztályoknál gyerek koruk óta...de ez jóval ritkább
Chelsea FOREVER!!!
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
A Barca utálatról annyit,hogy az igaz,hogy nem őket kell utálni Övrebo miatt,de a meccs végi szimpatikus nyilatkozatok Iniesta illetve Messi részéről,miszerint a jobb csapat jutott a döntőbe,valamint megérdemelten jutottak oda,na ezaz ami miatt lehet őket utálni.És nem néztem a tegnapi döntőt,megfogadtam a Chelsea-Barca után,de fájó volt egyáltalán rágondolni is,hogy nekünk kéne most játszani,és a Barca fanoknak nem nézni a döntőt.A győzelemben biztos lettem volna,márcsak a tavaly miatt is,illetve Hiddink.
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Mégis rászántam magam, hogy megnézzem a meccset de amit a manutól láttam az szánalmas volt. A Barca gyakorlatilag azt csinált velük, amit akart és a slusszpoén, hogy Messi gólt fejelt Ennyit a pl egyik "legjobb" védelméről.
211! NEW RECORD!
- Patrikblues
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Szerintem elég lesz mint2 csapat istenítéséből. A barkának semmi köze nem volt a meccshez ellenünk míg a scumchesternek meg a barca ellen. Semmilyen következtesést nem lehet levonni ebből. A barca nyerte meg a BL-t még ha nem is neki kellet volna Rómába pályára lépni... Ennyi a helyzet sajnos. Ez se jó de az se, hogyha a múúú címvédéséről beszélgetnénk éppen.
I'm Chelsea till I die
A MU-nak is volt olyan meccse, amely alapján megérdemelte volna a BL-serleget.A Barcelona a tegnapi meccs alapján tökéletesen megérdemelte a BL-t.
- ToreAndre
Jesszusom!:-) Felejtsétek már el Övreböt... A Barcelona a tegnapi meccs alapján tökéletesen megérdemelte a BL-t. A United ellen meg lehet kikaptunk volna...ki tudja?
Only one Di Matteo!
- Wisey
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Ilyen alapon Magyarország a világ legjobbja, hiszen legyőzte a VB címvédő olaszokatgerawba írta:Ez nem matek, hogy ha a=b és b=c akkor a=c.....James Lee írta: Hááááát... Én 1etértek Gáborral... Miért? Mert ha nem lett volna a lefizetett sátán bíró megtestesítője Tom Henning Övrebö.... Amit pont mi fogtunk ki. Simán nyertünk volna, mert a tavalyi megsemmisítő vereségért kellett volna visszavágni. De ha a MU legyőzte volna a Katlanokat, annak jobban örültem volna, mert nekem olyan ne nyerjen meg egy rangos, és tiszteletnek örvendő kupát, aki csak lefizetett bíró és csalás mellett képes megverni minket.
Teljesen más meccs lett volna, lehet, hogy nyerünk, lehet, hogy nem, ezt senki nem tudhatja. Kiejtettek bennünket, de ha nem így lett volna, akkor sem biztos, hogy most BL győztesek lennénk. (mondjuk szerintem is legyőztük volna a MU-t)
Dehogy 4-0-ra, meg alázás, meg ilyenek.... Röhej.
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Srácok, ez nem ilyen egyszerű. Ellenünk nem így állt volna fel a manu, más játékot próbáltak volna játszani. Nem gondoljátok komolyan, hogy csak így be lehet helyettesíteni??
-
Nem hinném,hogy a Barca túlsztárolt lenne,mert mégis csak tripláztak. Aztán meg végül is nem igazán szedte szét őket a MU,sőt fordítva. A Chelsea meg akkor lesz jobb csapat,ha majd triplázik. Kiváncsian várom,de sok sikert.Zsoca87 írta:Egyébként én is örülnék ha látnám Ronaldot sírni, de nem fogjuk. Ez a Barca egy túlsztárolt csapat, akiknél mi is jobbak vagyunk és ha Drogba meg Övrebö jobb formában teszi a dolgát, akkor most Chelsea - MU van. A mai Chelsea sokkal jobb csapat ennél a Barca-nal. A MU szét fogja szedni őket szvsz és picit örülnék is ennek, talán véget érne ez a Barca-hype...