Bajnokok Ligája

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Hege
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Clude Makelele

Re: Bajnokok Ligája

#14661 Hozzászólás Szerző: Hege »

én egyik csapatnak se örültem volna..!A MU-t alapból utálom..!!A Barca meg nem érdemelte meg hogy ott legyen Romában..de ez van nem lehet rajta változtatni..
We love you Chelsea^^

Page85
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Cudicini

#14662 Hozzászólás Szerző: Page85 »

Én személy szerint örülök annak hogy a Barca nyert (A két lehetőség közül választva).
Történt ami történt az elődöntőben, de reméltem hogy ha ilyen mázlival jutottak tovább akkor megmutatják mire képesek, és így lett. Nem utolsó sorban a ManU elől hozték el a trófeát, ami szintén pozitívum... nekem.
Blue is the color, football is the game...

Gábor
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#14663 Hozzászólás Szerző: Gábor »

Keppi írta:
Gaboor88 írta: illetve ha az emberelőnyt követően nem passzív játékot folytatunk akkor még úgy is döntőbe jutottunk volna, hogy a bíró nem velünk van.
Egyébként ez nagyon igaz, mert a védelmükből kiállítottak egy embert, ez nem nagyon befolyásolta a támadójátékukat, amit hagytunk hogy a kiállítás után is játszanak úgyanúgy mint előtte. Így gyakorlatilag pont úgy voltunk, hogy hiába egy védővel kevesebb, ha el sem jutunk a védelemükig.. (mivel mi védekeztünk ezután is)
Teljesen egyetértek!
Az utolsó 20-30 percben beálltunk védekezni és folyamatosan csak vágtuk ki a labdákat a semmibe.Ha támadjuk a Barcának az egy fővel megcsappant védelmét akkor már lejátszhattuk volna a döntőt.Vagy bíró nélkül vagy bíró nélkül! :D
Farewell Didier!

Keppi
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: -

#14664 Hozzászólás Szerző: Keppi »

Gaboor88 írta: illetve ha az emberelőnyt követően nem passzív játékot folytatunk akkor még úgy is döntőbe jutottunk volna, hogy a bíró nem velünk van.
Egyébként ez nagyon igaz, mert a védelmükből kiállítottak egy embert, ez nem nagyon befolyásolta a támadójátékukat, amit hagytunk hogy a kiállítás után is játszanak úgyanúgy mint előtte. Így gyakorlatilag pont úgy voltunk, hogy hiába egy védővel kevesebb, ha el sem jutunk a védelemükig.. (mivel mi védekeztünk ezután is)
:)

Sindu
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#14665 Hozzászólás Szerző: Sindu »

Ez így van. A kezünkben volt a sorsunk. De azt nem mondhatja senki, hogy csak rajtunk múlott, mert igenis úgy küldték ki a bírót, hogy "ha lehet, akkor ne engedd, hogy házi döntő legyen."
Téma lezárva.
Nem mondom, hogy felejtsük el, mert addig nem fogjuk elfelejteni, amíg nem nyerjük meg a BL-t, vagy épp nem történik valami hasonlóan idegesítő dolog. Mert amióta ez megtörtént, ez villan be rémképként, és nem a MU elleni BL finálé. Ez már valami... :D :(

Gaboor88

#14666 Hozzászólás Szerző: Gaboor88 »

A döntőről meg az eredményről korábban leírtam a véleményemet.

Visszautalva a Chelsea- Barca párbajra: való igaz, hogyha a bíró objektívan végzi a dolgát akkor döntőben vagyunk. De ugyanakkor az is igaz, hogy ha drogba berúgja a helyzeteit, illetve ha az emberelőnyt követően nem passzív játékot folytatunk akkor még úgy is döntőbe jutottunk volna, hogy a bíró nem velünk van. Ezzel most nem lerázni akarom a felelősséget arról a buzi ovrebo-ről, csak azt magyarázom, hogy a lehetőségeink meg voltak, emberelőnyben még többet lehetett volna kidolgozni és berúgni is. A lehetőségekkel nem éltünk + a bíró egy csökkent látású fasz, ez vezetett oda, hogy a barca jutott a döntőbe és nyerte meg azt. Nagyon fáj látni, hogy a barca lett a blgyőztes - nem megérdemelten- , de erről a korábbiakban beszéltem már pár sorral lentebb.

Mondanám azt, hogy majd jövőre miénk lesz a bltrófea, de sajnos minden évben ezt mondjuk.
"I think I'm a special one"

pimadd
Kedvenc játékos: Raul
Kedvenc exjátékos: Zidane
Kapcsolat:

#14667 Hozzászólás Szerző: pimadd »

Etelkozi írta:Igaz amit írsz, de a legjobb az a Chelsea, asszem bizonyította kis csapatunk a Barca elleni két meccsen...Ha csak egyszer megfújja a bíró a sípot akkor, amikor a szabályok előírják, most nagy valószínűséggel BL győztesnek mondhatjuk magunkat (persze az egy másik döntő lett volna, abszolút kéteséllyel, de akkor is...)Ez a Barca BL győzelem idén ilyen áron szánalmas...Pedig zseniális csapat... Európa 2. legjobbja...
Ki tudja.Szerintem nagyon egyszinten van ez a 3 csapat és ha körkupa lenne sztem odaverések lennének.De ami megtörtént megtörtént, hivatalosan a Barca a legjobb nemhivatalosan pedig mindenkinek más.

Etelkozi

#14668 Hozzászólás Szerző: Etelkozi »

pimadd írta:
albundy írta:Az egész világ tudja hogy a Barcelona BL kupája kamu.Ezt nem mossák le magukról soha.Szerencsétlen, szar Barcelona, remélem lerohad a stadionjuk.
Na na na na na.A Barcelona ahogy eljutott az szégyen, de ahogy focizott az szép volt.Arról meg nem tehetnek h egy szerencsétlen bírót küldtek ki.Ők most a legjobbak sajnos.És én Real drukker vagyok.Csak legyünk objektívek.
Igaz amit írsz, de a legjobb az a Chelsea, asszem bizonyította kis csapatunk a Barca elleni két meccsen...
Ha csak egyszer megfújja a bíró a sípot akkor, amikor a szabályok előírják, most nagy valószínűséggel BL győztesnek mondhatjuk magunkat (persze az egy másik döntő lett volna, abszolút kéteséllyel, de akkor is...)
Ez a Barca BL győzelem idén ilyen áron szánalmas...
Pedig zseniális csapat... Európa 2. legjobbja...

pimadd
Kedvenc játékos: Raul
Kedvenc exjátékos: Zidane
Kapcsolat:

#14669 Hozzászólás Szerző: pimadd »

albundy írta:Az egész világ tudja hogy a Barcelona BL kupája kamu.Ezt nem mossák le magukról soha.Szerencsétlen, szar Barcelona, remélem lerohad a stadionjuk.
Na na na na na.A Barcelona ahogy eljutott az szégyen, de ahogy focizott az szép volt.Arról meg nem tehetnek h egy szerencsétlen bírót küldtek ki.Ők most a legjobbak sajnos.És én Real drukker vagyok.Csak legyünk objektívek.

albundy
Kedvenc játékos: drogba essien

#14670 Hozzászólás Szerző: albundy »

Az egész világ tudja hogy a Barcelona BL kupája kamu.Ezt nem mossák le magukról soha.Szerencsétlen, szar Barcelona, remélem lerohad a stadionjuk.

Gábor

#14671 Hozzászólás Szerző: Gábor »

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... lott-23095
Nem tudtam máshova írni ,de azért ez durva!
Farewell Didier!

Oziris
Kedvenc játékos: Makelele
Kedvenc exjátékos: Vialli

#14672 Hozzászólás Szerző: Oziris »

Zsoca87 írta:Olvastam valahol, hogy a Barca-ban tegnap pályára lépő játékosokból 6 vagy 7 saját nevelés. (valdes, puyol, iniesta, xavi, messi, busquets meg a csere) Ezért elég erős ríszpekt jár nekik, ha már másért nem. Jó lenne, ha egyszer nekünk is idáig fejlődne az utánpótlás ill. az fiatalokba vetett hit hagyománya...
meg Pique!
Amúgy ez a sajátnevelés dolog is elég tág,mert akit 15-16évessen megvesznek játszik 1évig és már saját nevelésnek tekinthető:) A korrekt amikor végigmásszák a ranglétrát az utánpotlás korosztályoknál gyerek koruk óta...de ez jóval ritkább
Chelsea FOREVER!!!

edeskeves
Kedvenc játékos: Cesc Fabregas

#14673 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

A Barca utálatról annyit,hogy az igaz,hogy nem őket kell utálni Övrebo miatt,de a meccs végi szimpatikus nyilatkozatok Iniesta illetve Messi részéről,miszerint a jobb csapat jutott a döntőbe,valamint megérdemelten jutottak oda,na ezaz ami miatt lehet őket utálni.És nem néztem a tegnapi döntőt,megfogadtam a Chelsea-Barca után,de fájó volt egyáltalán rágondolni is,hogy nekünk kéne most játszani,és a Barca fanoknak nem nézni a döntőt.A győzelemben biztos lettem volna,márcsak a tavaly miatt is,illetve Hiddink.

koni0725
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#14674 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Mégis rászántam magam, hogy megnézzem a meccset de amit a manutól láttam az szánalmas volt. A Barca gyakorlatilag azt csinált velük, amit akart és a slusszpoén, hogy Messi gólt fejelt :lol: Ennyit a pl egyik "legjobb" védelméről.
211! NEW RECORD!

Patrikblues
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Zola

#14675 Hozzászólás Szerző: Patrikblues »

Szerintem elég lesz mint2 csapat istenítéséből. A barkának semmi köze nem volt a meccshez ellenünk míg a scumchesternek meg a barca ellen. Semmilyen következtesést nem lehet levonni ebből. A barca nyerte meg a BL-t még ha nem is neki kellet volna Rómába pályára lépni... Ennyi a helyzet sajnos. Ez se jó de az se, hogyha a múúú címvédéséről beszélgetnénk éppen.
I'm Chelsea till I die

szekelyla

#14676 Hozzászólás Szerző: szekelyla »

A Barcelona a tegnapi meccs alapján tökéletesen megérdemelte a BL-t.
A MU-nak is volt olyan meccse, amely alapján megérdemelte volna a BL-serleget.

ToreAndre

#14677 Hozzászólás Szerző: ToreAndre »

Jesszusom!:-) Felejtsétek már el Övreböt... A Barcelona a tegnapi meccs alapján tökéletesen megérdemelte a BL-t. A United ellen meg lehet kikaptunk volna...ki tudja?
Only one Di Matteo!

Wisey
Kedvenc exjátékos: Dennis Wise

#14678 Hozzászólás Szerző: Wisey »

gerawba írta:
James Lee írta: Hááááát... Én 1etértek Gáborral... Miért? Mert ha nem lett volna a lefizetett sátán bíró megtestesítője Tom Henning Övrebö.... :roll: Amit pont mi fogtunk ki. Simán nyertünk volna, mert a tavalyi megsemmisítő vereségért kellett volna visszavágni. De ha a MU legyőzte volna a Katlanokat, annak jobban örültem volna, mert nekem olyan ne nyerjen meg egy rangos, és tiszteletnek örvendő kupát, aki csak lefizetett bíró és csalás mellett képes megverni minket.
Ez nem matek, hogy ha a=b és b=c akkor a=c.....
Teljesen más meccs lett volna, lehet, hogy nyerünk, lehet, hogy nem, ezt senki nem tudhatja. Kiejtettek bennünket, de ha nem így lett volna, akkor sem biztos, hogy most BL győztesek lennénk. (mondjuk szerintem is legyőztük volna a MU-t)

Dehogy 4-0-ra, meg alázás, meg ilyenek.... Röhej.
Ilyen alapon Magyarország a világ legjobbja, hiszen legyőzte a VB címvédő olaszokat ;)

Zsoca
Kedvenc játékos: Michael Essien
Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
Kapcsolat:

#14679 Hozzászólás Szerző: Zsoca »

Srácok, ez nem ilyen egyszerű. Ellenünk nem így állt volna fel a manu, más játékot próbáltak volna játszani. Nem gondoljátok komolyan, hogy csak így be lehet helyettesíteni??

Baluka1110

#14680 Hozzászólás Szerző: Baluka1110 »

Zsoca87 írta:Egyébként én is örülnék ha látnám Ronaldot sírni, de nem fogjuk. :D Ez a Barca egy túlsztárolt csapat, akiknél mi is jobbak vagyunk és ha Drogba meg Övrebö jobb formában teszi a dolgát, akkor most Chelsea - MU van. A mai Chelsea sokkal jobb csapat ennél a Barca-nal. A MU szét fogja szedni őket szvsz és picit örülnék is ennek, talán véget érne ez a Barca-hype...
Nem hinném,hogy a Barca túlsztárolt lenne,mert mégis csak tripláztak. Aztán meg végül is nem igazán szedte szét őket a MU,sőt fordítva. A Chelsea meg akkor lesz jobb csapat,ha majd triplázik. Kiváncsian várom,de sok sikert.

Válasz küldése