Bajnokok Ligája

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Spring
Kedvenc játékos: Azpilicueta
Kedvenc exjátékos: Lampard

Re: Bajnokok Ligája

#14881 Hozzászólás Szerző: Spring »

Nagyon levagyunk ám törve emberek! Nagyon nehéz feldolgozni azokat, hogy egy 93. percben lőtt góllal jutott tovább a Barca és a bíró 3 tizit nem adott meg nekünk, de nem szabad ennyire magunk alatt lenni! Ha Terry minden nap a döntőn kihagyott tizenegyesére gondolna, akkor mi lenne velünk? Ha azon túltudtuk tenni magunkat (én még ma is szomorú vagyok, ha arra gondolok), akkor ezen se lesz annyira nehéz! 1-2 napig még basztat minket pár KÖCSÖG, de megunják, és mi is elfelejtjük ezt a BL elődöntőt... Én se nagyon tudtam aludni, vagy ha megtettem, egyből felébredtem, és bevillant előttem Iniesta gólja (ami szerintem pár napig még tisztán előttem lesz...), de nem volt szégyenkeznivalóm, mert egyértelműen mi voltunk a jobbak! (Sőt, felvettem egy Chelsea-s sapkát ma, hogy büszkén mutassam, hogy ennek a csapatnak szurkolok!) A villamoson meg is szólított egy Barca drukker, és jól elbeszélgettem vele, ő is mondta, hogy sajnálja, hogy nem jutottunk tovább, mert szerinte is sokkal jobban játszottunk, mint a csapata, és a bíró egy féreg volt! :) Azért ez jólesett, és egy kicsit jobb kedvre derített. SŐT! Apám is nézte a meccset, azt kérdezte, hogy "fiam, mi történt a tegnap esti meccsen, elég érdekes volt, a bírónak volt valami baja a Chelsea-vel?" mondtam neki, hogy, "nem tudom, már megszoktam, hogy a bírók ellenünk fújnak..."

Fel a fejjel, egy ilyen Barcelona ellen nem lehet 180 percig kibírni kapott gól nélkül, nekünk még is sikerült, ez egy nagyon nagy pozitívum szerintem! Ha Hiddink marad (szerintem igen), akkor jövőre egyértelműen mi vagyunk a legesélyesebbek a BL-ben, mert az nem lehet, hogy egy olyan csapat, aki sorozatban 6 éve ott van az elődöntőben, az ne jusson tovább, és ne nyerje meg azt! :wink:

Jól esik látni a Barca szurkolók kommentjeit is itt, nagyon rendesek vagytok!
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012

Hege
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Clude Makelele

#14882 Hozzászólás Szerző: Hege »

Veni írta:Elég szomorú hogy az objektivitást itt is csak kevés szurkoló tudja közvetíteni, én azt gondolom hogy a hithű drukkernek nem a legmocskosabb szájúnak kellene lennie, bezzeg ha nem ment volna a játék, és úgy kapott volna ki a Chelsea, akkor ti lettetek volna az elsők akik azzal kezdik, hogy hát jó sz*rok voltunk. Az eurobarcán és a madridistán is azokat a kommentelőket kedvelem a legjobban, akik amikor megy a szekér csak ajnároznak, amikor pedig nem akkor váltást követelnek, xy-t ki kell dobni, edzőcsere, milliós igazolások stb. Tudom hogy akiknek ez szól, pont azok nem fogják magukra venni, de már megszoktam ezt a mentalitást. Emlékszem még azokra az időkre, amikor a Chelsea-MU vagy Chelsea-Liverpool meccsen az egész környéken csak én drukkoltam a kékeknek, most meg minden ötödik embernek már Drogbás meze van. Azt gondolom, hogy ha tényleg a csapat mellé akartok állni, akkor nem a tüzet kellene tovább szítanotok, hanem méltóságteljesen elfogadni a történteket, még ha feldolgozni nem is könnyű. Az erkölcsi fölény győzelme a legnagyobb győzelem.
"Remélem azért a manu megmenti anglia becsületét, egyszerűen nem elhet ez a fos barcelona a bl győztes, spanyolországba hülyére verik az ilyen kis falusi csöves csapatokat, de egy normális védelem ellen (pl. mi) semmit se csináltak az agyonsztárolt támadóik..."
Ehhez a kommenthez gratulálok a legjobban. Anglia becsülete, fos Barcelona, falusi csöves csapatok. Nagyon ügyesen kiemelted azon meglátásaidat, ami miatt neked nem kellene leülnöd a tv elé. Két meccs alapján le tudtad mindezt szűrni magadban. Azért megjegyzem, hogy a te logikádon végighaladva megmutatom én mit írhatnék a te stílusodban:
Remélem azért a Barcelona megmenti Spanyolország becsületét, egyszerűen nem lehet ez a fos MU a bl győztes (akit még BL-ből simán kivert Liverpool is Manchesterben bealázott idén), az angolok még a falusi csöves csapatokat sem tudták úgy megverni, mint mi a Realt (lásd a Cluj elleni Chelsea, Mu-AAB), és amúgy is egy ilyen gagyi védelem ellen sem csináltak semmit az agyonsztárolt támadóik; ajtó-ablak helyzetekben (Anelka, Drogba)
Szóval gondold végig hogy még a felindultság sem indokolna egy ilyen sebezhető hozzászólást.
elösször is tanulj meg idézni.. :wink:
Grat megverték 6:2-re a realt és akkor most hova szar*ak??!!Mindenki itt sztárolja a barcat pedig lefociztuk őket és mégis mi játszuk az antifutballt mindenki minket szid mért is??igaz hogy fél óráig emberhátrányban voltunk de a tiziket akkor sem lehet csak úgy elengedni és nem tom mi balyod van Blues hsz-vel az meg sztem teljesen érthető hogy szidjuk a birót mikor idegesek vagyunk és nem jó kedvünkben tesszük sztem..!!
We love you Chelsea^^

szekelyla

#14883 Hozzászólás Szerző: szekelyla »

Aztán ki vagy te itt Veni, hogy az egész fórumot pik-pak lenézed? Egyáltalán nem értek egyet abban, hogy nyugodjunk bele csak úgy, mert mindenki úgy nyugszik bele ahogy akar ezért van a fórum, de ha te a madridista :shock: , és az eurobarcat olvasod akkor igazából nincs is más kérdésem.
Az erkölcsi fölény győzelme a legnagyobb győzelem.
Na igen abból már van egy pár győzelmünk. Amúgy jogos a felháborodás, mert ilyen még a XXI században biztos nem volt(minimum két kétségtelen 11-es elnézése), ha csak abból indulunk ki, hogy mi játszottunk hazai pályán, és már megint ellenünk fújtak szokás szerint.

koni0725
Kedvenc játékos: James

#14884 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Tegnap este nem jöttem fel a fórumra, mert valószínűleg nem tudtam volna szalonképesen nyilatkozni, de az akkori kommenteket nézve nem is bánom. Néhányan ugyanis egészen elképesztően viselkedtek.
Iszonyatosan sajnálom most a fiúkat, de sajnos idén nem egy hajszál választott el minket a döntőtöl, hanem a bíró ez pedig elégnek bizonyult. Természetesen lehet azt mondani, hogy sok helyzet maradt ki, de egyértelműen megváltozott volna a játék képe, ha megadják azt a legalább 2 tizenegyest.
Azt is lehet mondani, hogy minősíthetetlen az amit Drogba és Ballack csinált, de szerintem aki csak egy kicsit is bele tudja képzelni magát a helyükbe megérti őket. Innen a monitor elől hiába írunk akármit is a bíróval kapcsolatban ez már sajnos nem változtat a tegnapi álláson.
Büszke vagyok arra, hogy Chelsea szurkoló vagyok, büszke vagyok a csapatra!!! :cry:
211! NEW RECORD!

jobbagy
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Zola

#14885 Hozzászólás Szerző: jobbagy »

Sziasztok!
Nagyon el voltam keseredve egész éjjel!!! :(
Elképesztő birói hibák egymás után. Szinte már azt éreztem, hogy azt várja a biró, hogy mikor talál már egy gólt a Barca.
Persze, szerintem hiba volt Drogbát lehozni, még keményebben kellett volna támadni őket...
Mindenek ellenére, nagyon büszke vagyok a fiúkra, megmutatták, hogy kell profin védekezni a Barca ellen.
De ezt a játékot gólra-gólókra játszák, béna biró ide vagy oda.
Még inkább HAJRÁ CHELSEA! :wink:

Veni

#14886 Hozzászólás Szerző: Veni »

Elég szomorú hogy az objektivitást itt is csak kevés szurkoló tudja közvetíteni, én azt gondolom hogy a hithű drukkernek nem a legmocskosabb szájúnak kellene lennie, bezzeg ha nem ment volna a játék, és úgy kapott volna ki a Chelsea, akkor ti lettetek volna az elsők akik azzal kezdik, hogy hát jó sz*rok voltunk. Az eurobarcán és a madridistán is azokat a kommentelőket kedvelem a legjobban, akik amikor megy a szekér csak ajnároznak, amikor pedig nem akkor váltást követelnek, xy-t ki kell dobni, edzőcsere, milliós igazolások stb. Tudom hogy akiknek ez szól, pont azok nem fogják magukra venni, de már megszoktam ezt a mentalitást. Emlékszem még azokra az időkre, amikor a Chelsea-MU vagy Chelsea-Liverpool meccsen az egész környéken csak én drukkoltam a kékeknek, most meg minden ötödik embernek már Drogbás meze van. Azt gondolom, hogy ha tényleg a csapat mellé akartok állni, akkor nem a tüzet kellene tovább szítanotok, hanem méltóságteljesen elfogadni a történteket, még ha feldolgozni nem is könnyű. Az erkölcsi fölény győzelme a legnagyobb győzelem.
"Remélem azért a manu megmenti anglia becsületét, egyszerűen nem elhet ez a fos barcelona a bl győztes, spanyolországba hülyére verik az ilyen kis falusi csöves csapatokat, de egy normális védelem ellen (pl. mi) semmit se csináltak az agyonsztárolt támadóik..."
Ehhez a kommenthez gratulálok a legjobban. Anglia becsülete, fos Barcelona, falusi csöves csapatok. Nagyon ügyesen kiemelted azon meglátásaidat, ami miatt neked nem kellene leülnöd a tv elé. Két meccs alapján le tudtad mindezt szűrni magadban. Azért megjegyzem, hogy a te logikádon végighaladva megmutatom én mit írhatnék a te stílusodban:
Remélem azért a Barcelona megmenti Spanyolország becsületét, egyszerűen nem lehet ez a fos MU a bl győztes (akit még BL-ből simán kivert Liverpool is Manchesterben bealázott idén), az angolok még a falusi csöves csapatokat sem tudták úgy megverni, mint mi a Realt (lásd a Cluj elleni Chelsea, Mu-AAB), és amúgy is egy ilyen gagyi védelem ellen sem csináltak semmit az agyonsztárolt támadóik; ajtó-ablak helyzetekben (Anelka, Drogba)
Szóval gondold végig hogy még a felindultság sem indokolna egy ilyen sebezhető hozzászólást.

Di Santo
Kedvenc játékos: Lampard

#14887 Hozzászólás Szerző: Di Santo »

utcalány bró miatt vesztettuk el a mecsett!!!! Köcsög kopsz fejével nem lát :twisted:

Sonkagyerek
Kedvenc játékos: Drogba

#14888 Hozzászólás Szerző: Sonkagyerek »

http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/e ... 35010.html

Ha kosárba lehet, itt mért nincs ilyen???

bules

#14889 Hozzászólás Szerző: bules »

Mérhetetlenül csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt, iniesta gólja után majdnem elsírtam maga....
Az agyonajnározott barcelona 1 kapuralövéssel büszkélkedhet ellenünk, ami végül döntőt ért nekik...
Remélem azért a manu megmenti anglia becsületét, egyszerűen nem elhet ez a fos barcelona a bl győztes, spanyolországba hülyére verik az ilyen kis falusi csöves csapatokat, de egy normális védelem ellen (pl. mi) semmit se csináltak az agyonsztárolt támadóik...
A döntőben pedig eltiltás miatt nem játszhat dani alves ill. abidal, marquez meg milito pedig sérült, minden adott egy mu győzelemhez, aztán jövőre meg jövünk mi....

ja és még ennyit:
Kép

blues7

#14890 Hozzászólás Szerző: blues7 »

Véletlenek sorozata vagy korrupció? ki tudja?! 2 elméletem van!
1. A norvégok ne nagyon legyenek bírok mer pocsék meccseket vezetnek (volt már rá precedens hogy norvég vezette a BL találkozót ami ugyan úgy botrányba fulladt és még 2 halálos fenyegetésbe a birokhoz) Tegnap este is.... Vitatott 11-esek Vitatott Abidal kiállítás! ami persze lehet hogy egyen súlyozni próbálta a 11-eseket!(egyéntöl függ hogy ki mit gondol)DE ISTENEM NE EGYENSÚLYOZGASSON ITT HANEM FÚJJON BE EGY 11-est.... Én egyszerűen úgy gondolom hogy ez az ember valószínűleg vagy rosz formában volt vagy tejesen sügér!

2. Hiddink nyilatkozata? ki lehetett szedni belöle érdekes gondolatokat....az UEFA miért küldött egy igen csak gyengének nevezhető bírót?A partjelzök hogy hogy nem intették be semelyik 11-est?pedig volt 1-2 félreérthetetlenül büntetőt érő szabálytalanság... Egy értelmű! Az UEFA el akarta kerülni az újabb angol házi döntőt...Arsenal-MU párosításon nem lehetett csalni mivel mindenképp angol jutott volna tovább...csak itt lehetett esélyük! Ha ez bebizonyosodik hogy az UEFA direkt irányitotta így a dolgokat,akkor még marha nagy balhé lesz!

Bolond Norvég bíró vagy Korrupt UFEA ide vagy oda az angol sajtó is mondott egy nagy igazságot....Kérem szépen 30 percig(kb) emberelönybe voltunk...tessék kihasználni,és akad egypár helyet amivel eldönthetük volna a döntőbe jutás sorsát!

Lesz még BL és lesz még a Chelsea FC BL nyertes ebben biztos vagyok...talán jövöre!majd meglátjuk...

Kenobi
Kedvenc exjátékos: Eidur Gudjohnsen

#14891 Hozzászólás Szerző: Kenobi »

Spring írta:Egyetlen pozitívumot tudok kiemelni: azt gondolom, hogy Hiddink marad!

Nézzétek meg ezt a videót, könnyes a szeme

http://videos.sapo.pt/kQL0nsvHubq1JlCLFi3G" onclick="window.open(this.href);return false;

A meccsről nem írok semmit, rohadtul elvagyok keseredve, de legalább a FA kupa a miénk, mert ezt az Everton-t fél lábbal verni kell!

:(
azt reméled, megszerette a játékosokatmeg minden de köti a szeződés és jövőre vb......
Az Evertonnal meg csak vigyázzni, nagyon nagy lesz a motivációjuk, bár szentem így nekünk is, vagyis remélem nem az elkeseredettségé lesz a főszerep a hátralévő pár meccsen.(Ten Cate-t a kispadra!!!)

Kenobi
Kedvenc exjátékos: Eidur Gudjohnsen

#14892 Hozzászólás Szerző: Kenobi »

sasi1 írta:Üdv.
Én csak úgy fogom fel ezt, hogy a sors most vissza adta azt nekünk amit 2005 március 8.-án elvett.
Történt ugyanis, hogy ezen a napon Chelsea - Barcelona BL nyolcaddöntő visszavágót rendeztek, ahol is 3-2-es hazai veztésnél -ami mint tudjuk Barcelona továbbjutást ért- a mérkőzés 76. percében a Chelsea végezhetett el szögletet bal oldalrol. Duff berúgta középre, Terry felugrott, fejelt, és a labda a kapu jobb oldalába szállt, Valdes nem érhette el, de vajon mért nem???
Azért, mert a mellette álló Ricardo Carvalho megakadályozta őt ebben! Az 5-ösön belül, az alabvonalnál álló kapust akadályozta a védésben. 10-ből 10-szer az ilyen esetet lefújja a játékvezető, Collina sípja azonban néma maradt..................
:cry:

Biztos az is csalás volt, ahogy Bosingwa fogalmazott "megvették a játékvezetőt"...........
Nem?
Nem.
Akkor a mi kiárunkra tévedtek, most a ti károtokra.
Üdv.
nem a sors adta vissza(és adta akkor sem) hanem a játékvezető, könyörgöm, a 21. században élünk, NFL meccseken miért nincs ilyen botrány?, mert ott a videóbírónak és a visszanézési lehetőségnek hála az emberi tévedés esélye egyik vagy másik oldalra csekély, ettől nem lenne rosszabb ez a sport sem, az meg biztos hogy igazságosabb lenne mert így a játékvezetőnek is a pillanat tört része alatt kell döntést hozni és ez így nincs jól(szerintem)

sasi1

#14893 Hozzászólás Szerző: sasi1 »

Üdv.
Én csak úgy fogom fel ezt, hogy a sors most vissza adta azt nekünk amit 2005 március 8.-án elvett.
Történt ugyanis, hogy ezen a napon Chelsea - Barcelona BL nyolcaddöntő visszavágót rendeztek, ahol is 3-2-es hazai veztésnél -ami mint tudjuk Barcelona továbbjutást ért- a mérkőzés 76. percében a Chelsea végezhetett el szögletet bal oldalrol. Duff berúgta középre, Terry felugrott, fejelt, és a labda a kapu jobb oldalába szállt, Valdes nem érhette el, de vajon mért nem???
Azért, mert a mellette álló Ricardo Carvalho megakadályozta őt ebben! Az 5-ösön belül, az alabvonalnál álló kapust akadályozta a védésben. 10-ből 10-szer az ilyen esetet lefújja a játékvezető, Collina sípja azonban néma maradt..................
:cry:

Biztos az is csalás volt, ahogy Bosingwa fogalmazott "megvették a játékvezetőt"...........
Nem?
Nem.
Akkor a mi kiárunkra tévedtek, most a ti károtokra.
Üdv.

Spring
Kedvenc játékos: Azpilicueta

#14894 Hozzászólás Szerző: Spring »

Egyetlen pozitívumot tudok kiemelni: azt gondolom, hogy Hiddink marad!

Nézzétek meg ezt a videót, könnyes a szeme

http://videos.sapo.pt/kQL0nsvHubq1JlCLFi3G" onclick="window.open(this.href);return false;

A meccsről nem írok semmit, rohadtul elvagyok keseredve, de legalább a FA kupa a miénk, mert ezt az Everton-t fél lábbal verni kell!

:(
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012

Hege

#14895 Hozzászólás Szerző: Hege »

Megyó írta:Srácok... Aki régebb óta szurkoló, annak ez már alap. Igazságtalanság vagy valami hangyapöcsnyi dolog miatt kiestünk. Ez van. Én büszke vagyok a csapatra és előre kell tekinteni. Az eredményt megváltoztatni senki nem fogja.. Ilyenkor már nem szokták, sőt példa se volt rá még soha.

Veszítsünk emelt fővel és hagyjuk, had örüljön a sok birka a "szép foci" győzelmének... Azt sem tudják miről beszélnek csak hajtják a magukét. Iniestaval az élen. Még, hogy igazságos volt, hogy tovább jutottak.

Na most már nyugodjunk meg és gondoljatok az FA kupára, amikor majd Terry felemeli!
így legyen de akármennyire is próbálom nem tudok lenyugodni még most sem mert ez felháborító de igazad van elmúlt ez van majd talán jövőre.!
De sok játékosnak már nem biztos hogy lesz még egy ien esélye a döntőbe jutni és bl-t nyerni.!
We love you Chelsea^^

Pöri
Kedvenc játékos: Borini
Kedvenc exjátékos: Gudjohnsen

#14896 Hozzászólás Szerző: Pöri »

http://videos.sapo.pt/vKtAN0bnbgnVhiYUm7WP
itt a videó a Drogba féle incidensről.. Di Santo és Malouda is elég erősen magyarázott.. ha jól látom Hiláró áll ott aki szinte már lenézően néz a bíró"sporttárs" után..

Ja és vasárnap bronz-meccsnek felfogható mérkőzés.. :twisted:
Chelsea till I die,
I'm Chelsea till I die!

Megyó
Moderátor
Moderátor
Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer

#14897 Hozzászólás Szerző: Megyó »

Srácok... Aki régebb óta szurkoló, annak ez már alap. Igazságtalanság vagy valami hangyapöcsnyi dolog miatt kiestünk. Ez van. Én büszke vagyok a csapatra és előre kell tekinteni. Az eredményt megváltoztatni senki nem fogja.. Ilyenkor már nem szokták, sőt példa se volt rá még soha.

Veszítsünk emelt fővel és hagyjuk, had örüljön a sok birka a "szép foci" győzelmének... Azt sem tudják miről beszélnek csak hajtják a magukét. Iniestaval az élen. Még, hogy igazságos volt, hogy tovább jutottak.

Na most már nyugodjunk meg és gondoljatok az FA kupára, amikor majd Terry felemeli!

Hege

#14898 Hozzászólás Szerző: Hege »

Hát nem tudom szavakba foglalni mit érzek..!!Mérhetetlenül csalódott vagyok .!Ez nem lehet igaz hogy egész szezonban minket sújtanak a játékvezetők.!!HIHETETLEN
Gardiola meg gusztustalan.!Azt nyilatkozta hogy nem érezte 11-eseknek az eseteket és hogy a jobbik csapat jutott a döntőbe siralmas!!
A döntőben nem szurkolok majd senkinek sem elvégre most mégjobban megutáltam a barcát nyilatkozataik miatt a MU-át meg eddig is rüheltem.!
We love you Chelsea^^

Gaboor88
Kedvenc játékos: John Terry

#14899 Hozzászólás Szerző: Gaboor88 »

A következőket szintén anélkül írom, hogy visszaolvastam volna.
Ez a tegnapi mérkőzés egy tragédia volt, kék szemmel nézve. Egyik pillanatról a másikra a mennyből a pokolba kerültünk. A barca lófaszt sem csinált a 90 perc alatt, csak bohóckodott, borulgatott jobbra-balra meg kézzel bűvölte a labdákat a 16-osukon belül. Az *** bírót, ki kéne ereszteni a belét. Ez egyáltalán hogy a szarba került ilyen magasra, hogy egy blelődöntőt vezethet??? Még a szomszéd rokkant vak és sánta kutyája is különben levezeti ezt a mérkőzést mint ez a fogyatékos balfasz.
Tudtam, tudtam, hogy nem szabad beállnunk. Mikor meglőttük az elsőt és emberhátrányba kerültünk, lehozták drogbát és beküldték bellettit védekezni. Már ekkor láttam, hogy baj lesz. Lehet, továbbra is dícsérgetni Hiddinket, de ezt az utolsó perceket nagyon elszúrta. Miért nem húzta az időt mondjuk Ő cserékkel? Természetesen a bíró döntötte el a meccset, de azért drogbának is megvolt az a jónéhány ajtó-ablak helyzete amivel pontott tehetett volna a meccs végére.

Az antichelsea bírókra megvan a magyarázat: amikor ők kicsi gyerekek voltak akkor még nem volt Chelsea nevű csapat Európa legjobbjai közt. A "sporiképzés" után sem lehet kiírtani ezekből a kutyákból a szubjektivitást. Még 5-10 év és reményeim szerint bekövetkezik a generációváltás a bírók közt is, akkor hátha nekünk is fognak fújni. Nem is ez kéne igazán, inkább az objektív mérkőzésvezetés, az kell.
"I think I'm a special one"

AwayRoller
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

#14900 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

egy kis idezet

"I've felt the hate rise up in me
Kneel down and clear the stone of leaves
I wander out where you can't see
Inside my shell, I wait and bleed."

Slipknot - Wait and bleed

szerintem ezen "emlekezetes" merkozes utan minden igazi CHELSEA drukker igy erez...

Válasz küldése