Év Játékosa 2005/06
-
-
- Kapcsolat:
MIért csalodtál Robbenbe?ToreAndre írta:Nem értem hogy szavazhatott bárki is Lampard-ra!! Eléggé feledhető volt a tavasza!
Én két játékos között vaciláltam, ők pedig Joey Cole és Billy Gallas, de végül a franciára adtam le a voksom! Hihetetlen, amit idén produkált!!!
A sorrend nálam:
1. Gallas
2. Joe Cole
3. JT
4.Franky, Maka
A legnagyobb csalódás pedig Essien és talán Robben!
NEm kritikának félre ne érts! Lehet kicsit pontatlanul fogalmaztam, de nagyon bennem van az, h többet vártam tőle idén!Wisey írta:Valóban. De nem akartam csak 2-3 választási lehetőséget adni...Drogba írta:Most nem azért, de Gudjohnsenre szerintem senki sem fog voksolni, abszolut felejhthető volt az idei teljesítménye!
Ennyi erővel akár Ferreirat, CArvalhot, vagy akár Cudicinit is lehetett volna írni:)
- AryanH
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele
Úgyérzem, hogy egy csapatban nem mindig az a legjobb, aki a legtöbb gólt rúgja. Hanem az aki a motort megadja neki. Íme a lista
1. Terry: a csapatkapitány a csapat lelke, fontos gólokat szerzett egymás után két meccset is nyertünk a góljával.
2. Gallas: megállta a helyét mindenhol és tette a dolgát.
3. Makalele: talán egyesek alul értékelik, mert nem ad 50 méteres keresztlabdákat meg nem veri rá 30 m ről. De szerintem egy nagyon sajátos tipusú és taktikájú játékos ez a poszt rá van szabva.
Aki jó még Lampard néha kiemelkedett a mezőnyből átlővéseivel passzaival szabadrúgásaival, de néha nagyon szürke volt a középpályán - megyjegyzem ellenünk(1-3) is nagyon szürke volt nem is lehetet hallani az egész meccs folyamán, hogy a pályán van, bár Gerrard dicsérte. Szerintem ha minden meccsen tudna hozzni egy jó formát és nem ingadozva, akkor mindennél jobb lenne. Cech végy egy jó kapust. Pár gólban azért benne volt, de kell.
Csalódások:1. Essien a bajnokság vége előtt szóltak neki, hogy azért már lőnie is kellene egy gólt. A durva szabálytalanságai mellett nem sok mindenre hívta fel a figyelmet, főleg ennyi pénzért. 2. Maniche egy kiállításon kívül semmit nem tett le az asztalra. 3. SWP egyszerűen szerintem csak futni tud, semmi mást. Megtolja na aztán fussunk. Felnem ér egy Joe Colelal. 4. Crespo nem való az angol bajnoksága csoda, ha egyáltalán még pénzt kapunk érte.
1. Terry: a csapatkapitány a csapat lelke, fontos gólokat szerzett egymás után két meccset is nyertünk a góljával.
2. Gallas: megállta a helyét mindenhol és tette a dolgát.
3. Makalele: talán egyesek alul értékelik, mert nem ad 50 méteres keresztlabdákat meg nem veri rá 30 m ről. De szerintem egy nagyon sajátos tipusú és taktikájú játékos ez a poszt rá van szabva.
Aki jó még Lampard néha kiemelkedett a mezőnyből átlővéseivel passzaival szabadrúgásaival, de néha nagyon szürke volt a középpályán - megyjegyzem ellenünk(1-3) is nagyon szürke volt nem is lehetet hallani az egész meccs folyamán, hogy a pályán van, bár Gerrard dicsérte. Szerintem ha minden meccsen tudna hozzni egy jó formát és nem ingadozva, akkor mindennél jobb lenne. Cech végy egy jó kapust. Pár gólban azért benne volt, de kell.
Csalódások:1. Essien a bajnokság vége előtt szóltak neki, hogy azért már lőnie is kellene egy gólt. A durva szabálytalanságai mellett nem sok mindenre hívta fel a figyelmet, főleg ennyi pénzért. 2. Maniche egy kiállításon kívül semmit nem tett le az asztalra. 3. SWP egyszerűen szerintem csak futni tud, semmi mást. Megtolja na aztán fussunk. Felnem ér egy Joe Colelal. 4. Crespo nem való az angol bajnoksága csoda, ha egyáltalán még pénzt kapunk érte.
Ceterum censeo Anelka et Malouda mobile est.